România a avut cei mai calzi ani după 2000, iar în 2014 au fost înregistrate cele mai mari temperaturi din istoria măsurătorilor meteorologice, ceea ce înseamnă că schimbările climatice si efectele lor se resimt tot mai puternic, a declarat, luni, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

“Anul 2014 a fost cel mai cald an din istoria măsurătorilor meteorologice. În 2014, din cauza dezastrelor meteo, economia globală a pierdut peste 300 de miliarde de dolari, iar pagubele cumulate în ultimii 40 de ani au fost de 2.300 de miliarde de dolari. În România, cei mai calzi ani s-au înregistrat după anul 2000. Acest lucru demonstrează că schimbările climatice si efectele lor se resimt tot mai puternic din 2000 încoace”, a spus ministrul Mediului, Apelor si Pădurilor, Gratiela Gavrilescu, cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei.

Ministrul Mediului a mai spus că schimbările climatice afectează aproape toate sectoarele economico-sociale, de la agricultura la turism si de la infrastructură la sănătate.

1 COMMENT

  1. ha ha ha! din cauza ca sunt prea multe catuse libere, ori sunt prea multi care trebuiesc trasi la raspunderi penale! voi politicienii, iar mintiti in legatura cu arestarile, ca stau mult in arestul politiei si ca le incalca constitutia! mai sa fie! cit de nemernic sa fii ca sa minti in asa hal? voi credeti ca nu stim ca in multe tari se aresteaza si se pun catuse non-stop, te plimba cu catusele ani de zile, mai mult, te tine in arest-politie fara sa fii judecat si 2-3 ani de zile si cind primesti pedeapsa iti scade din pedeapsa si te trimite direct la puscarie fara probleme! ce clampaniti voi atitea minciuni? ca nu va convine sa fiti plimbati cu catuse? dar cind ati facut ilegalitati impotriva propriului popor si a tarii, de ce nu v-ati gindit la propriile parade cu catuse? nuuuuuuu! cu catuse fara nicio problema! sunt infractori/hoti si punct. mincinosilor si manipulatorilor politicieni, mai aveti de aberat? imaginea nu va convine? voi v-ati facut-o!

Leave a Reply