Președintele PSD, Liviu Dragnea, are un discurs exploziv în ședința Comitetului Executiv al PSD. Dragnea susține că partidul riscă să facă implozie și își asumă parte din vina pentru această situație.

”Am ajuns într-o situație tensionată, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea cat si din partea Guvernului. S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere, care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns Mihai și din vina mea.

Liviu Dragnea a avut un mesaj și către miniștrii PSD. ”V-am primit cu drag pe fiecare, de fiecare dată și discutam despre niște decizii, după care mergeau la Mihai și spuneau că am spus să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern!”, ar mai fi spus Liviu Dragnra.

Președintele PSD le-a cerut colegilor din partid să revină la atmosfera din 2015, când erau camarazi și prieteni, dar a ținut să lanseze un avertisment incendiar.

”Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc (…) Vă știu pe fiecare dintre voi și riscăm să ajungem într-o situație în care să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm!”, scrie stiripesurse.ro

 

17 COMMENTS

    • Cum a tinut la Ponta si Grindeanu.
      Sunt unii care simt puterea si nu stiu cum sa o foloseasca.
      Astfel mor prin implozie.

  1. Domnule Radu Tudor, am auzit si de la Dana Grecu la Antena 3 si de la alte televiziuni ca PSD va bruiaza aparatele.
    Sunt legale aparatele de bruiaj ?

    Cum va asteptati ca DNA-ul, Parchetul, DIICOT sa ii prinda pe baietii astia in flagrant sau pe interceptari daca folosesc astfel de aparate ? Faptul ca PSD a preluat presedentia ANCOM si a exclus presedintele din decizie va favoriza prinderea utlizatorilor de aparate de bruiaj radio interzise de lege ?

    • Pai, sa-i prinda cu acte, nene, daca sunt competenti. Vemurile cu interceptarea mergeau cand cu Nixon (dca ai vazut Forest Gump, intelegi:))
      Daca numai ascultarile sunt probe, atunci e cam grav (si, ca hastag ce te dezvalui, nu la tine e problema – atat puteti, atat produceti !). O proba nu insemna c-a zis unu’ ceva (de multe ori, la telefon, ma amuza sa fac misto de eventuali interceptaci… desi, nu ma consider chiar in fisa de lucru a alora cu ochii albastrii), inseama document, cu stampila si semnatura…
      Cu d-astia ca tine, tizule, halal sa ne fie : o sa-mi verific radioul din pod, sa vad daca mai emite Radio Europa Libera ! Curand va fi nevoie, musteste inteligenta in popor !

      • Interceptarile nu sunt doar unul care vorbeste despre altul, multi se si autoincrimineaza.

        Iar cand ii prinde cu acte fac plangere la CCR si dezincrimineaza astia faptele, mai fac un OUG13, mai scot de sub penal o fapta, numai sa nu ii mai poata agata cu nimic !

        • Ai inteles… nimic !
          Altfel, democrat, si cu capitalismul in gura, nu ?!
          Vorbeste cu argumente, tizule – lozincile sunt doar vorbe, nu idei !
          La telefon, cand vorbesc, pot sa fac si misto, pot sa fiu si beat… Exemplu : daca zic ca ti-am dat spaga la telefon, intr-o discutie de 1 aprilie, ce zici, ai emotii ca-ti vin mascatii sa de “dezincrimineze” dupa procuroru’ vietii, sau iti bei cafeaua linistit, ca te scapa ai Codrutzei de coruptie !?
          Ma abtin, deocamdata, de la unele epitete; mi-aduc aminte ca si eu am fost prost uneori (justificat, la vremea aia veneam din “iepoca de aur” – n-ai cunoscut-o, cere-mi, si ti-o dezlusesc.. mi-am revenit, cu timpul, si numai iau ce-mi spune unu’ ca e cum zice el ca el, verific de mai multe ori, din mai multe surse !
          (Apropo : la d-alea cu OUG 13, zic c-ar trebui sa va oblige s-o cititi, inainte d-o comenta; stiu, la “#” e greu cu cititu’, el s-a nascut intelept; totusi, inainte d-a scrie, e cu cititu’…Nu e ca la ou’ sau gaina, ca e clar : ca sa citesti, trebuie sa scrie unul mai-nainte; dar, totusi, nu trebuie chiar toti sa scriem inainte d-a citi : e suficient sa citesti textul de lege… chit ca nu prea pari sa poti si sa-ntelegi !)

  2. Dragnea, du-te acasa tata, ia-ti catrafusele si pleaca la tine la Teleorman.
    Nu mai vreau sa il vad pe individul asta servil, pupator de talpi la securisti , acum sa isi tina scaunul il perie pe Tudose doar doar o pastra-o pe pupila lui la butonul de banet. Ia-o pe Servil a ta si pleaca acasa. Ocupi locul degeaba.

    • Esti pesedist ? C-atunci ar conta indemnul…
      Ar merge un indemn si pentru localnicu’ de la Sibiu; si pentru aia de la Cluj, urmasii Bocului…
      Fa o lista, ochi-ager, c-ai de unde !
      (PS : Singurul moment cand Dragnea mi-a fost simpatic a fost atunci cand l-a gajbit aia de e acu’ si la pensie, si la CCR. Dupa aia, mi-a trecut imediat; si, pe masura ce trece timpul, imi trece si mai mult! Deci, numai de partinire n-ai a ma acuza – ti-o spun preventiv, sa nu ma trezesc si “iubitor de Dragnea”, fara sa fiu !)

  3. Doar când aveţi de ”distrus” ceva aveţi prioritate zero şi Johanis nu e prioritate zero?
    Tot ce aţi pus ca prioritate zero au fost escrocherii şi distrugeri 100%, tot ce nu aţi pus prioritate zero, s-au înfăptuit fără nicio problemă şi mă refer la toată clasa politică care s-a perindat 27 ani la guvernare şi la numiţii politic!

  4. Domnul Pieleanu si cealalta superba necunoscuta colega a dumneavoastra insista aiurea cu cresterile de preturi la alimente si la servicii cu 20% facand trimitere la statistica. Si nici nu trecu jumatate de ora de cand domnul Ciuvica v-a luat in raspar (stiristii de la Antene si pe dvs ca rezonator) aratand clar ca de facto cutremurul de 10 grade anuntat e doar unul micut micut de tot (INS sept preturi crestere de 0,5 % si la servicii chiar o usoara scadere) Un sociolog care da perceptiile personale drept realitati ? Asa ceva ?

  5. Unitatea este cel mai important lucru, mai important decat orice altceva.
    Ganditi-va la faptul ca PSD sa intre dezbinat in anul aniversarii centenarului Unitatii Nationale.
    Ar fi catastrofal pentru partid.

    Dar faptul ca exista minti diabolice care se gandesc si lucreaza la acest lucru e cu adevarat infricosator.

  6. Mihai Tudose a pierdut, pentru ca de la el a pornit totul.
    Toti ceilalti se vor gandi cum sa scape de el.
    Va fi tratat ca un ciumat.

      • Uite cum carmen-exclamare devine iubitoare de Tudose:))
        La unii e ordin pe unitate; la altii (cazul de fata), n-are cum – aia au IQ cu plus, e conditie de admitere…

Leave a Reply