Liviu Plesoianu, deputat PSD :

Spuneam acum două săptămâni că mă aștept ca domnul Tudorel Toader să servească bine, peste fileu, în terenul domnului Iohannis. Ca să-l vedem pe Insul din Deal ce face cu mingea. …DAR ministrul Justiției a ales să servească EXACT ca în acest scurt fragment VIDEO:

P.S. Mi-e imposibil să urmăresc mai departe cum joacă, după o asemenea ratare epocală… Nu că ar conta foarte mult, dar, personal (“pe persoană fizică”), NU îl mai pot susține pe actualul ministru pentru absolut nimic. Cu atât mai mult cu cât ratările epocale, mai ales în momentele DECISIVE, sunt cel puțin suspecte…

 

17 COMMENTS

  • Domnu Tudorel si-a pregatit ratarea. Asta e diferenta.

   Daca ar fi fost judecator si ministru adevarat nu de plastilina putea sa o demita pe Codruza imediat dupa hotararea CCR. Pentru ca era o decizie a Curtii Constitutionale dar se pare ca Tudorel nu intelege ce este CCR.
   Si e complice la nerespectarea decizei CCR.

 1. Eu nu stiu cum ajung copiii astia inocenti in politica mare !?! L-a impins cineva din spate sa faca pasul dar nu e deloc pregatit.Daca nu stie ii spun eu aici ca ministrul Toader a servit exact interesul guvernului PSD nu si al penalilor din acest moment de acolo care stateau cu limba scoasa ca el sa le dea satisfactie ca sio cum l-ati pescuit de pe vreun maidan si era obligat sa va dea voua satisfactie !…Daca esti chibit si stai pe bara,n-ai nici o raspundere in partid probabil ca asa gandesti,asa te comporti,cu astfel de exemple infantile apari.

  • A fost intr-o Asociate Casa Nato cu Ponta, apoi a facut “marketing online” pt PSD, apoi a fost invitat si propagandist PSD pe la tv. Asa a ajuns in politica mare, pe locul 9 pe lista de deputati in Bucuresti, dupa el pe lista mai intrand 2 amante Aida Cristina Căruceru si Mirela Furtună.

   Listele au fost verificate de Dragnea, cica.

   • Daaa, pai daca n-a apucat sa fie ca sorosistul ventriloc Plicusor Ban care vorbeste-n mandibula sau ca reprezentanta saloanelor de chirurgie plastica Raluca Țuikar e grav, clar!

    Sau ca procuroarea aia securisto-stalinista Macovei, care i-a anchetat pe manifestantii din Piata Universitatii evacuati de SRI si Iliescu in 13-15 iunie 1990? Sau aia ea s-a luptat si se lupta cu curruptia din Romania? Fir-ati ai… era sa zic eu ce, sa fiti cu sorgintea voastra de venetici dezorientati de basisti ordinari ce sunteti! Mars

 2. Dl deputat Plesoianu un om mai proaspat si mai lucid in psd, stie ce spune si o spune elegant, voalat.

 3. Şi ca să ne închidă gura când e vorba de calitate şi preţuri(la noi fiind nivelul de trai înjositor/sub limita decenţei)…se laudă şi ei cu ”tratamente” live pentru conaţionalii lor…industria medicamentelor creşte cifra de afaceri pe spinarea oamenilor sărăciţi de cocalarii lacomi din politică!
  http://miscareaderezistenta.ro/externe/primul-supermarket-care-vinde-doar-marfa-expirata-39519.html
  ””Primul supermarket din Germania care vinde DOAR marfă expirată!”” Probabil nu mai pot trimite alimente prin ţările unde îşi fac de cap omorând în masă oameni nevinovaţi…şi…bagă la ei dar tot pentru cei care nu au din ce trăi!
  Şi se dau ţară civilizată!
  Pe mâna acestor nemernici ne-aţi aruncat!

 4. Ministrul a facut ce stia el mai bine ca trebuie facut pt ca guvernul sa poate sa-si realizeze macar si partial programul de guvernare atat timp cat depindem de banii altora ca sa traim nu putem sa le ignoram sugestiile pentru ca ne place sau nu este destul de clar ca doamna procuror sef DNA este apreciata de multi dintre cei de la Bruxelles inclusiv de catre familia din care face parte si PSD.De fapt acest lucru se stia liderii PSD mimeaza doar surprinderea in fata deciziei lui Toader ca sa apara in fata nucleului dur al propriilor votanti ca n-au participat la acest deznodamant nu stiau si chipurile nu-l digera.Exact ca la referendumul din 2012 au jucat rolul celui inselat de o coalitie pro Basescu si acest teatru le-a mai adus vreo doua randuri de alegeri castigate cand ei au fost pionii principali in decizia ca Basescu sa ramana de data asta intr-un parteneriat numit si coabitare.Aceleasi masti false le vad si acum.

 5. eu as zice asa: Tudorel a incercat sa ne arate cum face el spagatul intre doua scaune (Justitie si CCR), cum favea Van Damme, doar ca in loc sa ne minunam de spagat, am observat cu aceasta ocazie ca-i lipsesc outzele

  • Daaa, pai daca n-arata ca ventrilocul Plicusor Ban care vorbeste-n mandibula sau ca reprezentanta saloanelor de chirurgie plastica Raluca Țuikar e foarte greu de recunoscut, clar!

   P.S. Hai mars de-aici, sifonaro “de dreapta” ce esti! Respekt. Paaaaa

Leave a Reply