Batalia mesajelor e in toi. Dupa ce v-am prezentat de la PNL in care se cer alegeri anticipate si altul de la USR in care se cere prezenta la proteste, va prezint una din putinele reactii din stanga. Deputatul PSD Liviu Plesoianu pe Facebook :

AVEM dreptul de a ne lăsa manipulați!

…Dar mai AVEM și dreptul de a ne păstra informați!

…În mai 2016, Guvernul CIOLOȘ (cu Raluca Prună – protestatara de azi – ministru al Justiției) aducea nu mai puțin de 151 de modificări ale legislației penale. Cum? Prin ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ!

APADOR-CH considera atunci că, prin cele 151 de modificări ale noilor coduri, au fost afectate grav drepturi prevăzute în Constituție!

…Un singur EXEMPLU NOTABIL: neconstituţionalitatea modificării art. 153 din CPP, prin abilitarea procurorului de a cere direct de la bănci, fără încuviinţarea judecătorului, datele financiare ale unei persoane. Acest lucru nu a fost cerut în nicio decizie a Curţii Constituţionale şi nici prin vreo directivă europeană ce trebuie implementată!!!

P.S. Vă rog – distribuiți cât mai mult! Să luptăm împotriva MANIPULĂRILOR SECURISTE!

17 COMMENTS

 1. Pai foarte corect, astora trebuie sa le raspunzi cu propriile lor arme, sa fii agresiv si derbedeu ca ei, sa te comporti cu ei dupa chipul si asemanarea lor si dupa “puterea exemplului” pe care ei isisi ti-l ofera! Adica sa fii vagabond la fel ca ei, cu astia altfel nu merge! Umbla numai cu inverse, soparle sau cu smenuri cand te face cu lama pe la geanta sau cand iti intoarce ziarul cand te cauti de bani ca la alba-neagra. Cu astia altfel nu merge, ca ei sunt numai facatori care merg numai pe facere, in rest nu au alt comportament si abordare!

  Trebuie sa te comporti cel putin la fel de agresiv ca ei si sa le demasti toate golaniile securiste si basismele oparite! Asta e singura solutie cu toti acesti derbedei subversi.

 2. Paăi problema este alta: guvernul Cioloş nu a urmărit favorizarea vreunui infractor prin OUG – ul menţionat. În cazul prezent însă ce avem: Dragnea să scape cu orice preţ.

  • Ai citit macar modificarile de atunci si de acum ca sa-ti formezi o parere informata? Sau te bazezi pe buna ta credinta in Sf. Ciolos?

 3. Pai sa nominalizeze fiecare manipulare pe toate canalele si cu ajutorul CNA si cine a facut manipularea.
  Sa nu mai vorb de presa straina.
  Trebuie sa existe de la parlament comunicate pentru fiecare manipulare aparuta, si sanctionata, dupa caz.
  De la ei trebuie sa vina.
  Ei ne conduc, nu strada, nu usr, nu sorosi, nu pnl, nu jehanis, nu pishpidi, nu markovei, nu rusia sau cine stie ce ambasada.

 4. Pare corect. Daca cei care au fost inaintea noastra au incalcat legea, atunci si noi avem dreptul sa o facem. Doar asa putem evolua.
  Daca peste 4 ani ajunge Sile Camataru premier si da si el o ordonanta prin care dezincrimineaza talharia, tot asa il veti apara?

  • Pai cam pe asta se bazeaza politica in Ro. Pe sistemul ” ba pe-a matii! ” Si prostii striga cat ii tin bojocii: si ailalti au facut la fel! Cred ca va mai dura mult pana vom ajunge la maturitatea de a le cere politicienilor respectarea legii cand ajung la putere, nu sa-i incurajam la nerespectarea ei pt ca ” si cei dinainte au facut-o “

 5. Sa iasa PSD-istii in strada ca se cer de la banci date financiar-contabile de la posibili infractori !

 6. Toti fraierii astia ori nu stiu, ori se fac ca nu stiu ca agresivitatea naste agresivitate si ca cine ridica sabia, de sabie va muri! Basescu a deschis cutia Pandorei (cutia cu maimute?) atunci cand s-a apucat sa-si bage la inchisoare toti adversarii lui politici folosindu-se de “justitia independenta” plina de golani si de slugi pe care i-a facut-o procuroarea comunisto-securista Macovei.

  Basescu (Sticle) a inceput toata porcaria asta care e construita dupa chipul si asemanarea lui, el a inceput toata porcaria asta in tara asta, nu altcineva! El fiind un mega-complexat si un frustrat, bineinteles! De-aia si bea atat de mult de nu isi mai poate controla tremorul mainilor, pentru ca intotdeauna s-a simtit respins si refuzat de societate fiind considerat un individ “ciudat”, ca sa nu spun mai mult. Pa, pa

 7. E trist sa vezi ca inca mai exista oameni care sunt orbi si surzi la realitatea zilnica . Cam de cat de multe evidente mai au nevoie pt a intelege ca Romania anului 2017 a ajuns sa fie un stat securistoid mai ceva decat in 1989 . Inca mai exista oameni care nu inteleg ca intr-un stat de drept nu executantul face legi ci decizionalul , parlamentul si guvernul . Daca nici astazi nu reusesc sa deschida ochii , acum cand e atat de vizibila zvarcolirea aparatului represiv , dna+parchet+csm+sri si chiar si presedinte , care nu mai este impartial si mediator si care trimite mesaje amenintatoare de-a dreptul , atunci e clar ca aceste persoane sunt atat de manipulate incat nu mai au nici o sansa de a gandi normal . Dubla masura a celor din dna , parchet , csm si presedentie ne arata clar dimensiunea reala a mizei financiare si a dorintei acestor executanti de a nu pierde puterea , imdiferent de costuri . Cred ca acum exista un mare regret la nivel de constiinta proprie a domnului Adrian Nastase care a pus bazele acestei politii politice care este dna , oferind , prin infiintarea acestei structuri , posibilitatea ca urmatorul presedinte , traian basescu , sa o transforme intr-un monstru caruia i-au fost acordate puteri imense . Desi imi doresc , nu cred ca lucrurile se vor rezolva pasnic ,

 8. Nu domnule Liviu Plesoianu -distribuirea nu are sanse multe TREBUIE sa ai cui sa te adresezi, nu ai!. Vreti sa fiti vizibili? ptr. cei care de fapt NU se informeaza ptr. ca asa stiu ei- nu conteaza informarea – auto-informare, conteaza cine le striga pe facebook Hai! hai la orice! .
  Puneti naibii panze mari pe Cladirea Guvernului -scrise cu mesajele astea, cu litere cat “casa” -sa VADA si UN “CHIOR”!, ca tot stau ei in piata V. cu orele -SA CITEASCA! Poate pricep ceva in cele din urma.
  Zau daca nu le-as afisa pe cladirea Guv. -ziua si afisul-mesaj. Poster URIAS informational -educativ! Si daca nu cred, umpleti trotuarul din fata Guv. cu, copiile celor 151 de modificari aduse legislatiei penale, prin Ordonanta de Urgenta -SEMNATE GUV. CIOLOS -PRUNA.
  Zau, cu astia nu ai cum sa te intelegi altfel, ei comunica prin “SEMNALE”, asta daca inteleg ceva in ce priveste legislatia juridica, daca nu, cu regret aveti un “zid” in fata, iar un zid nu gandeste, nu citeste, nu vorbeste. E mut si opac.

Leave a Reply