Home Articole Directorul general RCS&RDS urmarit penal pentru spalare de bani!

Directorul general RCS&RDS urmarit penal pentru spalare de bani!

4237
10

„La data de 16 mai 2017, Dl. Serghei Bulgac, Directorul General (Chief Executive Officer) al Societății și al RCS & RDS S.A., a fost înștiințat în mod oficial cu privire la efectuarea urmăririi penale față de acesta în calitate de suspect, în legatură cu săvârșirea infracțiunii de spălare de bani”, informează compania printr-un comunicat de presă.

Imagini pentru serghei bulgac

„Posibilitatea întâmplării acestui lucru pe parcursul desfășurării anchetei DNA a fost anticipată și adusă la cunoștința investitorilor în cadrul Prospectului. Societatea continuă să coopereze deplin în cadrul anchetei și consideră că RCS & RDS S.A. și actualii și foștii membri ai conducerii sale au acționat corect și în conformitate cu legea. În prezent Societatea nu anticipează că investigația va reprezenta o interferință semnificativă în ce privește desfășurarea operațiunilor sale curente”, se mai arată în comunicatul RCS & RDS citat de stiripesurse.ro.

10 COMMENTS

 1. da, dar daca era dastept – era membru PSD si comisia juridica il spala fain frumos si nu-l lasa prada justitiei care asupreste… vezi cazul Bajenariu azi…PSD merge cu penalii in fata pana la capat, merge cu ei la DNA de mana, ii sustine … ii gratiaza, le sterge pacatele din codul penal…

 2. E bine cand se intra in ei putin,le mai taie apetitul de ciordeli si aranjamente…L-am auzit pe unul Curea (un ziarist cu ifose de la EvZ) spunand ca “Mitica a cazut ca musca-n lapte la treaba asta”…,probabil e simpatizant declarat si trebuia pusa eticheta Mitica o victima inocenta a DNA de parca acest Corleona ar putea sa cada vreodata ca musca-n lapte in vreo combinatie oricare ar fi ea. :))))

 3. Da…si spre deosebire de jurnalistii antenei3 si Rtv jurnalistii Digi nu afirma ca este dosar politic intocmit de basescu soros telepatii si alte manipulari jegoase. Jurnalism adevarat la Digi24!

  • asa e, in dosarul de spalare de bani rcs&rds nu scrie procurorul ca zoltan teszari “a influentat telepatic” asociatii din firma. dar la nivelul tau intelectual, se poate compara orice. hai, succes cu digi in nas

   • Dar restul din dosar nu conteaza? Prejudicii de zeci de milioane de euro? Ca pe Gadea la New York l-am auzit ca va luptati pentru domnul profesor care a fost inchis pentru ca a luptat pentru libertatea de exprimare si antena3 nu l-a putut injura pe basescu kovesi si macovei si in secundele de publicitate :)))) Pentru ce cauza nobila auzi ca a fost inchis domnul profesor…rasul curcii.

     • Ideea e ca ma rog eu zic sa nu ne facem iluzii Rcs Rds e mult prea influentă si sunt arma cui trebuie..nu vor pat ii nimic niciodata ei sunt practic o unitate militara a SRI iar Tessari a unul din marii mafioții securisto-economici ai Romaniei (ma rog de fapt al Ungariei si nu numai:) )

 4. Poți să scrii despre Mitică un roman întreg, dar în cazul de față ăla de la EvZ pare să aibă dreptate. Cum se face că este trezit din adormire dosarul, tocmai când nemții de la Telekom înșiră prin țară fibră optică? A dracu’ coincidență!? Nu mi-e simpatic absolut deloc hunul Teszari dar să-l scoți de pe piață cu DNA-ul, pute a altceva.

Leave a Reply