George Becali a intervenit, în direct la Antena 3, în emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir, pentru a face o serie de dezvăluiri legate de Cumințenia Pământului.

“Nu am vrut să mă bag până acum, dar eu vă zic așa: Ia vedeți dumneavoastră cine a făcut evaluarea, să intervină DNA, să facă o reevaluare, ia vedeți dumneavoastră casa de licitație și casa de antichitiăți care a propus evaluarea. O să vedeți că proprietarii iau mai puțini bani decât cei care sunt intermediari și cei care au plătit evauluarea.”

Întrebat de unde deține aceste informații și dacă a fost cumva implicat în vreo negociere pentru achiziția statuetei, Becali a confirmat că a fost în discuții pe această temă.

Becali a explicat că a purtat această discuție cu omul de afaceri Peter Imre.

“Da, cineva, nu îi dau numele, că nu vreau să fie public, mi-a spus mie: ‘Domnule Becali, vreau să îți propun ceva – să cumperi Cumințenia Pământului.’ 10 milioane mi-a spus mie atunci. Eu nu dau nici măcar un milion pe o bucată de piatră. Pentru ce, dacă oricum nu poate fi scoasă din țară și proprietarii sunt obligați să o țină în siguranță? Pentru ce să dăm noi 11 milioane? Ginerele lui Teodor Meleșcanu, Peter Imre, m-a chemat acasă să vorbim pe tema asta, eu i-am zis că nu dau nici un milion pe o bucată de piatră. Domnul Imre are o casă de licitație și de antichități, ia mergeți și vedeți ce se întâmplă acolo”, a explicat Becali, în exclusivitate pentru Antena 3.

5 COMMENTS

 1. Ar fi mult mai bine să trataţi subiectele şi temele populaţiei şi a ţării care este întro continuă afacere pentru ”vânzare pas cu pas” prin tot felul de metode: colaborări, întruniri de afaceri şi orice care are ca finalitate vânzarea-cumpărarea care se va afla peste ani şi ani! http://www.cotidianul.ro/nu-este-mai-convenabil-sa-se-discute-despre-plagiate-289375/(din scrierile eterne şi binevenite pentru a deschide ochii orice individ în ţara asta…sunt ale d-lui Ilie Şerbănescu)
  Mai puţin timp să alocaţi mizeriei politico-guriste care este planificată la înaintare ca să acopere alte mârşăvii!

 2. “Cumintenia Pamantului”, oare o fi originala ? La cat de escroci sunt astia de azi poate au vandut-o iar, ce avem acum e o copie reusita.
  Poate n-ar fi rau o ancheta de pe vremea ministeriatului d-lui Caramitru cand s-au facut multe matrapazlacuri si nu numai atunci, se fac de 26 ani cu toata avutia tarii.

 3. Interesante dezvaluirile lui Becali si este clar ca spune adevarul.
  Asadar avem o mega excrocherie cap coada cu aceasta vanzare – cumparare, unde normal in mintea unora romanii trebuie pacaliti. Si asa sunt ei fraieri, nu-i asa? o mai inghit si pe asta Dar parca avem un DNA sau nu?
  Am urmarit azi la dvs. in emisiune Dle Radu Tudor si Dana Grecu “explicatiile-motivatia ” avocatului si unele nu stau in picioare.
  Ceea ce insa m-a uimit la avocat care combatea vis-a-vis de parerea unor si altora, in dialog cu Dana Grecu, a spus ceva absolut grav, de genul : “sunt supozitii, adica minciuni”
  Serios? Dl. Avocat nu stapaneste sensul si definitia termenilor, adica in opina dansului supozitie = minciuna.
  Rusine avocatului : definitie supozitie = parere bazata pe fapta aparenta, prezumtie, presupunere, ipoteza. Enunt care serveste drept premisa ipotetica.
  Unde a facut facultatea DL. Avocat? tot acolo unde se cumpara diplome pe pile /bani?
  De aceea avem o tara plina de “profesionisti” facuti pe banda rulanta, exact ca si “profesionistii” aia criminali de la Sibiu.
  Dl. Avocat sa stie, asa pentru ridicarea nivelului sau intelectual-educativ, ca o supozitie, in final , cel mult poate fi corecta sau gresita (incorecta). Dar nu este o minciuna. Nu este sinonim cu minciuna. Daca e nevoie. sa ii se explice si ce inseamna cuvantul sinonim.

 4. Gigi care e acum la mana DNA si o lauda pe cucuvea vrea sa se faca util. Asa ca loveste in SIE Melescanu printr-un mic denunt.

 5. Surse interne: la alegeri, Marcel Opris (STS) il va ajuta pe Basescu sa intre in Parlament! Vedeti si declaratia lui Ungureanu: STS poate frauda alegerile

Leave a Reply