Home Articole Intrebari esentiale in bomba RCS-RDS/Bendei/DNA

Intrebari esentiale in bomba RCS-RDS/Bendei/DNA

2862
13

 

 1. Este admisibila din punct de vedere legal o relatie personala intre un anchetator si un denuntator?
 2. Favorurile personale facute de angajatul RCS-RDS Ioan Bendei chiar din sediul DNA au facut obiectul unui control intern al institutiei? A fost sesizat CSM sau alte organe de control?
 3. Cand a facut Bendei favoruri angajatului DNA? In ce perioada a fost savarsita spalarea de bani a RCS-RDS, pe care chiar DNA o invoca azi?
 4. Relatia lui Bendei la DNA avea loc in acelasi timp cu operatiunile de spalare de bani acuzate azi?
 5. Documentele intocmite de ofiterul de politie judiciara al DNA care a primit favoruri personale de la Bendei RCS-RDS au ramas valabile in actul de urmarire penala si la trimiterea in judecata?
 6. Acuzatiile grave aduse lui Bendei chiar de catre DNA si firmei RCS-RDS nu constituie un motiv legal pentru respingerea dosarelor si refacerea urmaririi penale pentru cei care au avut o relatie personala si beneficii de la Bendei?
 7. Cand si cum a solutionat DNA cazul ofiterului de politie judiciara acuzat? S-a rezolvat in interiorul institutiei? Alte organe in drept (Ministerul Justitiei, CSM, Procuror General) au fost instiintate, au putut actiona legal?

 

13 COMMENTS

 1. Iti spun eu RT de ce s-a deschis imediat ancheta penala impotriva colonelssei de la DNA, si cum o sa se deschida IMEDIAT dosar penal impotriva oricarui nume care va mai aparea din structuri, in inregistrari: ca sa nu mai aba voie sa comenteze si sa nu poata fi intrebati de presa! Ce dracu, nu e primul tipar sub care se actioneaza asa:)
  Oricum, aduc aminte ceva ce nu (cred) ca a comentat nimeni, cu privire la declaratie lui basescu cu privire la noaptea generalilor: “daca Kovesi si Coldea ma implicau, le umpleam botul de sange”!
  Adica, primul “top of mind” (adica la ce se gandeste prima data un om, fara sa judece) al lui basescu a fost “sa nu fie implicat”! El a vazut ca pe ceva demn de umplerea boturilor cu sange doar implicarea lui, i s-a parut irelevanta faptul ca era neconstitutional! Prima grija a unui presedinte de tara a fost ca nu a fost implicat, nu ca aia incalcau constitutia! Lasand la o parte partea de corectie afirmata, de tip CLAR banditeasca si 100% la fel de ilegala!!
  Intrebare: nu se considera folos necuvenit primit si faptul ca coloneleasa a primit neactiune din partea procurorului dna care a semnat inregistrarile aratate?

  • Nu pot sa nu remarc si astazi cum ministrul justitiei sta ca o “placinta de bovina”. Ca si in cazul sipa, ca si in cazul raportului analizei DNA.
   Mare barbat! Cred ca e maare mare barbat!!

   • Te rog nu-mi mai aminti de inutilul asta las ca ma enervez teribil !
    Dar cred ca Dragnea il adora… e modelul pds-istului ideal !

 2. Si uite asa am hotarat sa reziliez contractul cu rds-rcs in 2011 pentru telefonie. Prea mult plateam pentru cateva telefoane date si in desfasurator erau inscrise numere de care habar nu aveam, mai mult, erau apeluri in strainatate si familia mea vorbea in strainatate doar de pe mobil retea orange, nu aveau ce cauta numere din strainatate in mobilul digi. Ma imtreb, cum de mai sunt pe piata acesti rcs-rds daca au atatea cozi plus datorii grase la bugetul tarii? Ceva evaziune fiscala…cumva?! Mai sunt si alte societati de cablu care dau tepe cetatenilor din tara, am facut o plangere la CNA sa vad ce raspuns si ce masuri legale se iau. Dar cum e vorba de psd, nu ma astept la nimic bun.

 3. Imi place cand zice bendei ca antena 3 a dat stirea cu cablurile ingropate, “ca in alta parte unde?” Eu inteleg ca erau linistiti ca restul televiziunilor erau controlate si vor fi mucles.

   • @ domnule Radu Tudor eu cred ca voi la A3ati fost si sunteți ținta aparatului de forta al a statului din 2 motive..unu opoziția fata de regimul neo-securist,încălcării drepturilor omului,abuzurilor si felului mafiot in care s-a condus Romania(asta intandem cu stii de afara)timp de 13 ani si al doilea motiv tineda faptul ca in Romania NuTREBUIE SA EXISTE NICIUN CENTRU AUTOHTON DE PUTERE ECONOMICĂ,NU TREBUIE SA EXISTE CAPITAL DE STAT SAU PRIVAT AUTOHTON PUTERNIC!!!!COMPANIILE LUI DAN VOICULESCU TREBUIE DISTRUSE PT CA INROMANIA AU VOIE SA AIBA FORTA FINANCIEA DOAR STRĂINII SI SECURISTII SCLAVETI DE TIPUL LUI TESSARI ASTA.
    VOICULESCU ESTE UN COMPETITOR PUTERNIC AL MULTINATIOANALELOR FIE CA SUNT DIN ZONA MEDIA(GEN TRSUTUL PRO )FIE PE ZONA AGRICULTURA etc ..SI CAPITALUL AUTOHTON TREBUIE RAS.

 4. Bendei se afla la DNA “in afara serviciului si in spatiul sau privat”;p:))
  Eu sunt curios nu daca se renunta la dosarul de santaj, ci daca se aitosesizeaza cineva ca aia de la DNA au fabricat!! Un dosar de santaj.
  Ps: respect pt momaia Tudorel Toader. Nu se dezminte. E papa-laptele de serviciu sau direct omul lor.

 5. Si o observatie f personala: bendei asta pare cam prost. El asa ca om. Mi se pare f tare ca era directorul unei asa mari firme!!
  Vorbea ca un om cu 7 clase maximum.

  • Mie imi semăna putin asa cu Mitică Dragomir..ma rog măcar Dragomir daca tot e javră si lichea măcar are niscaiva carismă si umor (e adevarat umor birjaresc de bodega slinoasa)asta,Bendei pare si limitat si anost el asa ca om….
   Dar e de inteles lucrează la digi..unde lucrează toți tristii toti coate-goale toți securistii presei românești..care era mai netalentatat si mai incapabil sa lucreE intr-un trust de presa cea sa se finanateze din piata s-a dus la digi si la realitatea…la Romania Libera Gândul Ziare com.etc
   Cei buni (asta e strict o părere personala)sunt fie A3-Intact fie la Cotidianul (ma refer in presa scrisa)mai sunt vreo doi bunicei si pe la b1 (s-a mai schimbat între timp b1,nu prea mai e oficina de propaganda securista ca in timpul lui Băsescu..au mai plecat de acolo malin Bot,Prisacariu,,Sabin Orcan, sau Tapalaga sau alte puroaie basisto-sri-iste..Sigur tot nu e cine stie ce televiziune parera mea e ca nu se compara nici pe departe cu A3 (care are programe mult mai bune)dar s-au mai schimabat si B1 putin..

 6. 🙂 🙂 🙂 cum rămâne cu şantajul A3 la RCS-RDS/Bendei?!
  Cel de la A3 rămâne cu pedeapsa şi celălalt se hăhăie?!

Leave a Reply