Home Articole Ipoteza RCS-RDS-DNA : “Nebunel” a lasat bombe cu efect intarziat

Ipoteza RCS-RDS-DNA : “Nebunel” a lasat bombe cu efect intarziat

10758
11

Foarte multe persoane se intreaba cum a fost posibil ca DNA sa se inregistreze singura cand unul din angajatii sai sa primeasca favoruri de la un denuntator, om de casa al institutiei.

Surse judiciare spun ca batalia mai veche dintre loialii fostului procuror sef Daniel Morar si echipa actualului procuror sef Kovesi a ajuns la paroxism.

Aceste inregistrari au fost lasate ca o bomba cu efect intarziat : efectuate in mandatul lui Morar de oamenii sai, explodeaza acum, in mandatul lui Kovesi.

Unul din procurorii care a instrumentat cazul a si plecat de altfel din DNA. Ca si Lucian Papici, un om de mare incredere al lui Morar.

Dupa ce ne-a scris negru pe alb de la CCR ca actualul DNA incalca grav Constitutia, Morar ne transmite explicit si ca in dosare se fac abuzuri grave.

Toti observatorii din mediul judiciar sunt nerabdatori sa vada deznodamantul bataliei uriase a lui Kovesi cu cel pe care-l alinta in trecut cu gingasie : “Nebunel”.

 

11 COMMENTS

  1. N-am sa comentez acest caz infect, dupa care ar trebui sa cada multe capete. comentez poza postata, numai personaje unul si unul, adevaratii penali.

  2. Sa nu ne mire ca CCR scoate decizii pe banda rulanta in favoarea penalilor din moment ce reprezentantii acestora fac majoritatea acolo.Nebunel este unul dintre ei,poate s-a uitat asta.De fapt el nu era de o corectitudine iesita din comun asa cum incercau unii sa-l descrie ci pur si simplu era o sluga supusa a celui care l-a numit in cam toate functiile si care azi cam conduce mizeria de razboi cu cei care fac dosare pt ca asta e job-ul lor si au finalizat un dosar care s-a lasat cu o condamnare favoritei sale LUCRU CARE-L SCOATE DIN MINTI….El nu vede ca oricat ar ataca DNA-ul acesta iese si mai puternic si mai apreciat din toata povestea,el este orbit de furie si nu vede asta…

  3. Adica Morar doar ca voia sa se razbune pe kovesi a ascuns de la dosarul judecatoruli inregistrari ca sa se inchida antena 3?:))
    Eu cred ca prin asta bagatelizati dorinta lor acerba sa va inchida!!
    Sunteti culmea. Ieri dati CLAR cum gasca Base&ficele voia da va inchida si azi va ganditi ca poate era doar un razboi intre morar si kovesi?!
    Ati inceput sa va faceti rau singuri cu stiri ilogice sau ce?!:)

  4. ooo, tu_dorele, nu-I asa ca lulutza n-a plagiat si nici nu e oportuna demiterea ei?!?!?!?!?! cand esti botezat cu diminutiv, te ocupi de lucruri marunte….!

Leave a Reply