Home Articole Oana Stancu revoltata pe Tudor Chirila : “Oamenii care fac minuni sunt...

Oana Stancu revoltata pe Tudor Chirila : “Oamenii care fac minuni sunt porcaiti fara argument!”

29251
49

Colega mea Oana Stancu Zamfir imi impartaseste revolta asupra celor care vorbeste gura fara ei. Iata postarea pe Facebook :

<<Tudor Chirilă și răspunderea lui de om în gura căruia se uită atâția tineri. E mizerabil că aruncă și acest chin în sufletul atâtor familii chinuite și rupte de durere în aceste zile! Nu doar politicienilor trebuie să le cerem să aibă răspundere pentru ce fac și zic!

Vineri, 7.45 dimineața. Mă trezește apelul doctorului Cîrstoiu, managerul de la Universitar: „Te rog din suflet, ajuta-mă! Fă tu un reportaj din acela de suflet pentru V. (unul dintre supraviețuitori). Nu-l vrea nimeni, nicio echipă de afară. Are arsuri pe 80% din corp. L-am operat ieri, e stabil. Va trăi. Dar are nevoie de mult mai mult. Ca să înghită în regulă, ca să-și folosească mâinile ca înainte…Trebuie să-l trimitem afară! Hai să-l ajutați voi cu Fundația, cu teledonul…“. Promit! La 11 mă sună iar. Să se asigure. Să-mi mai dea argumente să lupt pentru V. (deși știe că nu e nevoie). Câteva ore mai târziu pe WhatsApp: „Oanaaaaa…Îl iau englezii! I-am convins! Oprește-te cu demersurile! Sunt atât de fericit! Mare mare bucurie! Are o șansă! Nu știi cât de fericit sunt! Nu-l vroia nimeni pentru că e mult de lucru cu el! Dar i-am convins!“.

Ieri citesc postarea lui Tudor Chirilă: „Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios. P.S: Un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi. Later edit: În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?“.

Le cerem politicienilor să aibă răspundere! Toți trebuie să avem, nu doar ei! Mai ales când un astfel de mesaj ca al lui Tudor Chirilă poate face atât rău. Numai la gândul că sunt niște familii extrem de chinuite zilele acestea care văd că se duc pe lumea cealaltă unul câte unul cei care au supraviețuit până acum și dl Chirilă ar trebui să cântărescă mai bine înainte de a le arunca în suflet și acest chin: oare copilul meu avea o șansă în afară și nu a fost lăsat!

Realitatea este la polul opus celui descris de dl. Chirilă: nu doar că NU e ordin să nu fie scoși din țară, nu doar că NU a existat orgoliul medicilor români să nu fie ajutați de străini, ci sunt atâtea echipe de medici de afară venite în România. Iar Tudor Chirilă avea informațiile astea PUBLIC, dacă vroia să afle înainte de a lovi. Miercuri, la Antena 3, eram în sudio când au fost invitați doi medici din Israel care au spus că nici la ei în spital nu se face mai mult decât la noi și că au fost surpinși de perfomanța medicilor români de a-i ține în viață pe cei pe care statisticile i-ar fi dat pierduți în primele 48 de ore. Bănicioiu a anunțat câte echipe de afară erau deja la momentul acela: 3 din Israel, 2 din Turcia, una mare din Franța, una din Belgia, una din Olanda, una din Austria (și asta e doar ce țin eu minte și doar pentru momentul acela).
TOT ATUNCI MEDICII AU SPUS DESCHIS CĂ NU A TRECUT PERICOLUL, CI DIMPOTRIVĂ, CĂ, DIN PĂCATE, POTRIVIT EXPERIENȚEI ÎN ASTFEL DE CAZURI VA VENI UN VAL DE DECESE DUPĂ ȘAPTE ZILE. CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT, DIN NEFERICIRE!
Cât despre cum au respectat așa-zisul ordin directorii de spitale, cazul lui Cătălin Cîrstoiu vorbește de la sine. E mare păcat că oamenii ăștia care fac minuni sunt porcăiți așa pentru că unul consideră așa, fără argument, că e mai mult decât evident ceva ce nu e decât în capul lui! Am în minte acum fața doctorului Boroș nedormit de 36 de ore în care a stat numai în ATI-ul de Municipal la capul victimelor spunând că așa trebuie tratați ca și cum ar fi frații lor, copiii lor, ai celor care îi au în grijă…medici și asistente. Figura colegei sale, doctorița Silvia Nica, în noaptea de groază…ea era desprinsă din serialul Anatomia lui Grey!
Sunt plină de revoltă că oamenii ăștia în loc să fie divinizați sunt pângăriți! Plină!

P.S. Pacientii care au nevoie de tratament in strainatate vor fi transferati indiferent daca sunt asigurati sau nu, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precizand si ca toate costurile aferente transportului si tratamentului vor fi suportate de catre stat.>>

PS : Cantaretul continua…. http://www.stiripesurse.ro/chirila-cere-din-nou-explicatii-ministrului-sanatatii-nu-avem-minimul-de-dotari-pentru-arsi_972556.html

 

49 COMMENTS

 1. Am vrut sa-i raspund lui Chirila pe facebook atunci cand a postat mizeria de cuvinte, problema e ca nu ne mai intelegem cu ei, acesti oameni liberi si insesibil. Auzi la el, ca cica stie el sigur ca Banicoiu a dat ordin, de parca suntem in plina dictatura… si medicii se conformau desigur… daca ar fi fost asa.

  • Si…vrei sa spui imposibil? Da’ daca trebuie sa TACI ca sa-ti pastrezi locul de munca? Stii, in sistemul de stat, ala care depinde de alde Bancioiu si altii de genu’, chiar nu exclud. Altfel, de ce a intrat pe fir DNA pana unde mai ieri Parchetul General se facea ca lucreaza? Sa fie primit cati stiu eu ca tac prin ministere ca sa ramana angajati. Mai ales dupa 40! si nu dupa 50 de ani! O problema reala. Inca ceva: esti sigur ca nu tii ciocu’ mic la servici chiar daca nu-ti convine? Ori daca esti somer ori sinecurist…mda, explicabila reactia. Mai citeste bre, si ‘outside the box’ (in afara cutiei). A3 nu e singurul izvor de intelepciune.
   P.S.: Pariu ca acest mesaj nu apare prin gratia moderatorului? Stiu deja cum reactioneaza cand nu-i convine!

 2. Bă”idiotule”:
  – Tu nu ai trăit în ţara asta de 25 de ani de zile?
  – De ce nu ai sărit ca ars cînd au închis spitalele şi au alungat medicii din ţară?
  – De ce nu ai urlat la cei pe care i-ai susţinut în campania electorală cînd au tăiat salariile şi impozitat pensiile???
  – De ce rişti să fii un”mojic” mizerabil după ce au supt finanţări pentru campanii electorale, ca acum să urli în gura mare că actualii miniştrii sînt vinovaţi, dar habar nu ai cît de ”legaţi de mîini” sînt medicii prin legile făcute de escrocii PDL-dreapta???
  Constat că eşti sub limita gîndirii lui Vanghelie care fusese considerat ”un gunoi” cu posibilitatea de a fi reciclat, tu NU!
  – HABAR NU AI PE CE LUME TRĂIEŞTI! Sper să se întoarcă mizeria-ţi aruncată pe alţii fără motiv sau amănunte justificative!
  🙂 🙂 🙂 ai de gînd să intri în politică sau îţi faci publicitate de scandalagiu pe spatele profesioniştilor sau pe acest incident groaznic??? sikkkktir nemernicule!
  – SUPERFICIALITATEA ŞI ARUNCATUL CU NOROI ÎN PROFESIONIŞTI TE ÎMBRACĂ DE SUCCES!
  MAI ERA UNUL CARE ARUNCA CU NOROI ÎN BRĂDIŞTEANU: ARE CUMVA DEMNITATE, ONOARE ŞI RESPECT??? SEMENI PERFECT CU EL.(scuze pt. duritate dar e îngrijorător de imbecil şi arogant)

 3. din ce vad eu nu e nici un atac la medici, la competenta si profesionalismul lor.
  e o critica la dotarile spitalelor din romania, sectiunea de arsi in cazul asta. chirila a postat pe pagina de facebook ca se refera la asta.

 4. Aiurit şi rebel dar nu uita că eşti un HABARNIST CARE URLĂ FĂRĂ MOTIV REAL!
  PUN ÎNCĂ ODATĂ COMENTARIUL CA SĂ CITEASCĂ TOŢI NEMERNICII şi dacă nu înţeleg să se informeze din teren nu din auzite!!!
  **Mă deranjeajă enorm toate mizeriile care apar prin vorbe vorbite sau scrise : ‘’medicii…medicii…medicii’’, dar mulţi habar nu au ce legislaţie este impusă medicilor şi prin ce ‘’traume psihice’’ trec aceşti oameni cînd se confruntă cu cazuri pe care ‘’nu au cum’’ să le rezolve! Aproape în toate cazurile sînt ‘’legaţi’’ de mîini, fie din cauza legii proaste, fie din cauza nemernicilor sau a membrilor familiei care conştienţi ‘’supune’’ medicul şi pacientul la chinuri. Nu mai spun despre politicienii care se afişează în faţa profesionistului vorbind în locul acestuia, lăsînd impresia cetăţeanului naiv că doar ei au făcut, doar ei pot face, ori, datorită lor şi cînd e vorba de ‘’eşece’’deîndată aruncă mizerii pe profesionist sau îl scoate la înaintare pentru a fi sacrificat, niciunii ne dîndu-i sacrificatului şansa de a se apăra: timpul emisiunii tv.(este chiar momentul de faţă-toţi aruncă cu pietre în profesionişti fără să vadă baza pornirii acestor legi, viitoare decese prin chinuri). Cred că se vede clar: toţi sînt anchetaţi pentru 2 bani dar hoţiile şi furăciunile mari rămîn la ‘’proprietar’’ în conturi şi-n imobiliare.
  – E O ŢARĂ CA AFARĂ!
  – MAI VREŢI ALTA?
  De fapt ce s-a vrut:
  -O ŢARĂ SLABĂ, O ŢARĂ ŞI UN POPOR NESIGUR ŞI TRAUMATIZAT PSIHIC, O ŢARĂ ÎN CARE SE VISEAZĂ ???
  – Toţi tinerii visează la :
  ’’O ŢARĂ CA AFARĂ’’ !
  O AVEM LA MOMENTUL DE FAŢĂ !
  Este vizibilă ţara ca ‘’afară’’ !
  NU O VEDEŢI ?
  NU O SIMŢIŢI DE PESTE 15 ANI?
  Sîntem obligaţi să batem la poartă pentru orice drept chiar dacă avem profesionişti de înaltă calificare. Afacerile sînt afaceri şi pe absolut orice !
  A fost unica dorinţă? Rămîneţi cu ea între dinţi şi…”căraţi-vă pe altă lume ”e gîndul tuturor politicienilor şi afaceriştilor din orice ţară!**

 5. Nimic nou.
  “divide et impera”
  La noi operatiunea este aproape reusita. De 25 de ani ne tot baga-n cap astia ca suntem prosti si incapabili si ne arata cat de buni sunt nemtii. Un popor prost, manelizat, usor de manipulat, fara incredere si fara curaj este un popor pierdut.
  Adio Romania!

 6. Chirila este un carpaci care se baga si el in seama.Asta nu se pricepe la nimic dar critica si covrigul ca are gaura.

 7. nu e nici o surpriza rextul lui chirila. cine cunoaste cat de cat cate ceva despre acest individ, cine are cunostinte printre artisti, poate confirma un lucru ssimplu: ub drogat betivan. lupta rudelor apropiate de a=l aduce pe calea cea buna se mai duce inca. pacat de parintii lui ( unul decedar) si fratele lui, dar si asta cu ca mari probleme privind provenienta averii.

 8. Cine este Chirila? Ce a facut el pana acum in afara de spectacole? O sa ajungem o tara condusa de cantareti? De oameni de televiziune sau spectacol? Toti se trezesc dintr-o data foarte capabili sa conduca o tara sau macar sa dea sfaturi.
  Tara merge prost? DA! Politicienii sunt corupti? DA! Functionarii de stat sunt corupti? DA! Dar nu o sa rezolve aceste probleme nici Chirila, nici alti rockeri, nici vreun cantaret sau showman!

 9. Mi-aduc aminte cand domnul Chirila parca mizeranil intr-o intersectie si se revolta la ridicarea masinii sale.
  E usor sa ceri responsabilitate din partea altora dar cand vine vorba de a gandi putin si a incepe sa te intrebi daca nu cumva ceea ce auzi este adevarat sau nu (cand poti sa te duci tu sa verifici), cam spunem pas si o luam pe nemestecate.

 10. Doamna Oana Zamfir e una din putinele persoane care se nasc cu bun simt si un puternic simt al dreptatii. Alte persoane capata aceste calitati prin educatie.Ceea ce nu este valabil in cazul SUPERFICIALULUI Tudor Chirila.Doar un alt eronat al generatiei lui.

 11. Opinii diferite dar scopul este acelasi pentru ingrijirea bolnavilor,sa le fie cat mai bine si sa aiba dotarea cat mai buna pentru a le usura si limita suferinta!Poate ca n-avem chiar de toate dar s-au ocupat de ei medici dedicati si au facut si fac tot ce este omeneste posibil,n-am niciun dubiu! Mai avem si vorba aia la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!Opinii,intrebari,framantari normale!S-a luptat si pentru ca eu sa nu fiu de acord cu tine!

  • De la Ion Ratiu am luat doar ce ne-a convenit, dragule… Aia cu “mi-as da viata pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu mine”… Cand sa luam si bunul-simt, s-a terminat “preluarea”…
   Domnul asta, din a carui muzica inca, personal n-am prea inteles nimic (banuiesc ca se incadreaza in vreun stilde rock, daca asa spune lumea, dar eu am ramas la aia de-mi plac, nu la aia de-mi spune lumea sa-mi placa…si-ar fi multi aia de-mi plac, cei mai recenti sunt “Goodbye…” cei cu prapadul “Colectiv”; de care, spre rusinea mea, nu auzisem), din ale prezente cinematografice iar n-am inteles nimic (l-am vazut intr-un rol printr-un film, dar nu mai retin nici rolul, nici filmul… de bune ce erau, banuiesc) este unul din tinerii “frumosi si liberi” care vor reguli, dar pentru altii ! Am citit “naratiunea” cu ridicatul masinii – probabil ca vroia si un politist de paza, sa nu-i zgarie pisica masinuta… Nesimtit, ca sa concretizam !
   Daca societatea civila e formata din oengeuri care cer sa mazilim politicul, dar n-au in “cv” decat taiat frunza la caini (eventual, pe bani publici), atunci… Mi-apreciez suficient neuronii, chiar si plictisiti, incat sa nu mai sar ca stiuca la lingura la orice spune “iulos”…Mai ales in zilele astea, cand securistii contemporani trec la program extins, conform ordinului pe unitate.
   (Ca o concluzie : simplul fapt ca acest cantacist merge cu valul iscat de col’nelu’ Turcelu il degradeaza; cu siguranta, nici Rammstein, spre exemplu, nu este apreciata 100 % la ei in tara (si-acolo, sigur sunt d-aia cu satanismul in gura la trezire si culcare, dar cu fapte bune lasate pe mai tarziu, spre batranete, sa nu uite Dumnezeu / Sf. Petre, cand i-o “masura”), cu siguranta nici opiniile lor politice nu sunt “vector catalizator” pentru toti tinerii germani… Si, cu siguranta, nici alaturarea d-o facui oarecum involuntar – Chirila-Rammstein – nu e cea mai fericita !

 12. Mi-e greaţă de prezenţa individului între protestatari. Acum se deturnează atenţia de la incident şi de la intenţiile oamenilor doar pentru că a aterizat individul între protestatari să-şi facă publicitate şi o mare baie de mulţime! Să înghit o felie de lămîie contra scîrbei şi greţii produse

 13. Dupa spiritul civic manifestat de acest Chirila, vocea tineretului, cu cateva zile in urma, i-am atras si eu atentia ca timp de 10 ani, acest monument al apararii drepturilor cetatenilor, a tacut malc in timp ce abuzuri abominabile se petreceau impotriva romanilor. L-am sfatuit sa taca in continuare. Sau poate nu prea merg vanzarile de albume prea bine.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/11/05/s-a-strigat-libertate/comment-page-1/#comment-312

 14. Acest personaj Chrila cine este? in afara de a canta ce realizari are? si muzica lui nu se mai asculta stie ca vine deja vremea cand numai are public , nu baiatule fa si o meserie ca cu dramba s-a terminat .
  Acum ceva timp in urma erai cu copilul la spital , de ce nu l-ai dus in strainatate ca sa iti tratezi copilul? de ce ai apelat la medicii romani? Cine a alungat MEDICII DIN TARA? NU CUMVA IDOLUL TAU DE PRESEDINTE? CINE A ALUNGAT TINERII DIN TARA ? ADICA PUBLICUL TAU? CINE A ZIS CA SCOALA ROMANEASCA SCOATE TAMPITI? SI LA AIA AI DUS TU COPILUL SA IL TRATEZI .
  MAI BAIATULE AEDVARATII TINERI INTELECTUALI AI ACESTEI TARI STIU SA ISI RESPECTE VALORILE SI NU SA ARUNCE CU NOROI IN EI .
  TU FACI PARTE DIN ACEA GENERATIE DE SCOLIT CU CARACTERIZARE FACUTA DE IDOLUL TAU DE PRESEDINTE SI CAT DE CURAND SALILE IN CARE VEI TINE CONCERTE VOR FI GOALE SI IN ACEL MOMENT VEI PUNE MANA SA LUCREZI CA ANGAJAT SA VEZI CE INSEAMNA SA ITI PLATESTI TAXELE DIN SALAR SI NU DIN INVARTELI DE CANTARET CARE AVETI TOT FELUL DE FACILITATI
  RUSINE SA ITI FIE DE UN INTRETINUT IN ACEASTA TARA

 15. Tudor Chirila a ramas acelasi pust plin de toane si idei rasucite, care traieste in lumea lui. Este iresponsabil si partea cea mai proasta e ca nu e singur!!
  Mie imi ramane sparanta ca acolo sus exista un Dumnezeu pt fiecare….

 16. tinarul frumos si liber Chirila are abonament la AHK? Sau BUPA?
  ca altfel, nu-l vad bine…. da-i-ar Dumnezeu minte, ca la nastere pesemne n-a fost prea darnic…

 17. Doamne ce slabi sunt cei din studiou, asa numitii reprezentanti ai pietarilor!
  Nici un pic de cultura civica, nici macar nu stiu ce vor. Doamne! Astia sunt siguri platiti de bas si de rusi.
  Vai de viitorul nostru!

 18. Alo,Tudore ce iti da dreptul sa spurci munca acelor medici,avem doctori minunati in tara asta si stiu ce spun ca sunt un om suferind,multi ani mi-am petrecut in spitale,si sunt un om simplu fara pile fara tata cu renume deci simplu,simplu.Inainte de a scoate asemenea vorbe gandestete de doua ,trei ori.

 19. De cele mai multe ori de la oamenii care avem mari asteptari, dau cu batul in balta.
  E actor iar, de multe ori emotia puternica le joaca feste. Nu cred ca cele spuse vin din suflet.
  Acum mai mult ca niciodata corpul medical trebuie strijinit si incurajat.

  O intrebare pentru blog; Cine sunt pepesistii ? Poate s-a vrut sepepisti. N-am inteles ce se vroia ca Presedintele Republicii sa coboare in “strada” singur cuc ? Nefiind un mare simpatizant al neamului trebuiie sa mentionez c-a avut mare curaj sa coboare in “strada”, mi-a castigat respectul cu sau fara “pepesisti”.

 20. “surprize surprize”! ne-am trezit cu mutalaul in piata! care piata? printre cateva sute de “manifestanti” ( cele cateva cirucuri care inca vor revolutie erau net depasite numeric de organele infiltrate) am citit o descriere exacta http://www.dcnews.ro/dezvaluirile-unui-protestatar-ce-s-a-intamplat-in-pia-a-cand-a-venit-klaus-iohannis_489033.html iar comentariile ce insotesc aceasta descriere caracterizeaza cel mai bine parerea oamenilor sdespre nesimtitul de la cotroceni. noaptea ma vazut si imaginile la tv. arata exact manipularea realizata cu ajutorul serviciilor pe feisbuc. s-a realizat obiectivul, a plecat ponta, s-a profitat ca de obicei la maximul de pe urma unei tragedii si iata cum se prefigureaza “guvernul meu” si pe fondul tradarii condamnatului dragnea dar si a viitorului inculpat ‘interesul national” la dosarul caruia lucreaza dna – ul din greu doar doat se inscrie pe orbita cotrocenista. cat il injuram pe base, cat de penal e acest ins care a distrus romania ultimilor 10 ani, dar parca arata mai bine a presedinte decat momaia plimbatoare. ce rau am ajuns si asta tot datorita “diasporei” si a tinerilor tampiti de internet.

 21. buna ziua
  vreau doar sa va atrag atentia la urmatoarle declaratii facute la postul dumneavoastra:
  -Declaratie de martor -a luat foc buretele de pe stilp si in cca citeva secunde aluat foc tot tavanul, care aredea cu flacara albastra.
  -Declaratie facuta din interceptarile facute de procurori -Se cerea sa se spuna ca ei au montat doar jerbele cu dioxxid de carbon. dar in acelasi timp, tot ei spuneau ca artificiile erau de provenienta bulgara neavind instructiuni in limba Romana. . In consecinta in acele tuburi cu dioxid de carbon putea sa fie si alt gaz. Aceste tuburi probabil ( sigur) au pornit inaintea arrtificiilor, astfel ca la nivelul planseului s-a format o patura de gaz inflamabil. Asta este explicatia pt care tavanul a luat foc aprope instantaneu pe toata suprafata.Chiar si in situatia in care in acele tuburi era dioxid de carbon , cititi va rog ce face acest gaz , si cum arde. O sa ramineti stupefiati! MONOXIDUL DE CARBON ARDE CU FLACARA ALASTRA. iN ACEASTA SITUATIE CE CREDETI CA A FOST? MINA CRIMINALA???? POATE.

 22. Se spune că”dreapta impune, stînga depune”. Citii zilele trecute un material în care înţelegerile UE pentru dreapta: cheltuirea a tot prin impunere către popoarele lor şi nu contează în ce situaţie se vor afla. Cei de stînga: marginalizaţi şi anihilaţi că ”nu vor să menţină popoarele în viaţă”!(am impresia că pe Cotidianul sau DC news nu găsesc linkul acum, puteţi contacta colegii. titlul: din categoria ce mai fac cei de la UE…). Ne mai putem gîndi la tinerii zilelor noastre sau la viitorul nepoţilor noştrii dacă se ”strînge” laţul pe jugulară? Premier? De la care partid, cît de curat la activ este, ori: cînd a făcut studiile la securitate, cît de comunicativ sau credibil e??? Deocamdată nu văd în prim plan niciunul din foştii. Aşa că: după modelul susţinere din străinătate chiar dacă poporul e nemulţumit, ”va fi numit prin impunere” nu ştiu cine e atît de cretin să creadă asemenea minciuni atîta timp cît frîiele controlului din toate punctele de vedere este aici în ţară şi după cum ”tu votezi” dar este ales cine vrem noi, se repetă cu indecenţa la purtător al celor care ”intenţionat” vor destabilizare şi haos în ţară!(e părerea mea din tot ce am citit online dar şi din cele trăite în ultimii ani plus ceea ce se dă pe micile ecrane)

 23. Chirila…pare un isteric alarmist .Eu nu am incredere in acest personaj si ar trebui ca presa sa aia atitudine impotriva lui..impotriva tuturor personajelor de acest gen…
  Nu este prima oara cand Tudor Chirila emite niste aberatii doar pentru a crea ceva scandal pentru popularitate

 24. Tovarasul Tudor Chirila ,da cu votul la un post de terleviziune care , de cand exista, a cam cotit-o cu plata taxelor iar sanatatea fara bani nu se poate. Asa ca atunci cand isi ia banii nu cumva trebuie sa se intrebe daca o parte din ei nu-i merita si se putea cumpara din ei cateva pansamente sau pastile !?
  Acest individ este inca unul dintre strasnicii romani care se pricepe foarte bine la datul cu pietre si aruncatul cu laturi in capul altora dupa care se pupa singur si se lauda cat este el de dreapata si de destept ,si cum a venit el din alta galaxie sa salveze poporul roman iar romanii sunt niste prosti si nu-L asculta !!!

 25. Chirila un copil tarziu al unui ziarist de exceptie si al unei actrite Demian,crescut in puf si rasfatatat,a intrat devreme in lumea “viselor”din vama veche e un rebel fara cauza!Nu are nici o valoare face siel ce stie,Zgomot!

 26. Ce unitate de idei intre …comentatori.Si chiar daca ar fi adevarat, tot ar fi fost necesar si macar un comentariu “pozitiv”( de forma/pentru credibilitate) fiindca nu suntem “dragi tovarasi”pe vremea impuscatului cand in sedintele de partid membrii PCR il expulzau pe “inculpat” cu voturi in ….unanimitate.Pacat ca acele apucaturi mai dainue inca dupa…26 ani.

  • Nimeni nu mai poate contesta lipsa credibilitatii pe care mass-media din Romania o are la
   momentul actual. Pornind de la informaţii false, distorsionate sau trunchiate, ne spala creierul zi de zi, ceas de ceas. Dupa care incep analize si lamentari … Arta diversiunii si somnul rațiunii naște monștri. Potrivit DEX, diversiune inseamna incercarea de a schimba modul unei actiuni, creand probleme false, prin metode specifice sau acțiune reacționară, întreprinsă de un guvern, un partid, mass media, etc. cu scopul de a distrage atenția maselor de la acțiuni revendicative sau revoluționare. Pana si guvernele sau partidele invata de la “profesionistii” (securistii) din mass media.

 27. http://www.aliantamedicilor.org/2015/11/09/comunicat-pozitie-oficiala-alianta-medicilor/

  Daca in pozitia lor oficiala se spune: “Iar dacă ne cunoaștem acest deficit de ce nu s-a cerut ajutor din prima clipă din străinătate?” Acum as vrea sa vad si un post din partea ta, cum iti ceri scuze pentru articolul asta si cum recunosti ca nu s-a facut tot ce se putea, iar chirila avea dreptate. Sau poti sa nu aprobi comentariu. Hai, sa vad acum cata responsabilitate ai!

  • N-are! Nu astepta si nu avea teama.
   Eu sunt un ‘anonim’ numai fiindca nu votez facebook si chestii de unde chipurile sa-si ia si domnia sa informatii despre cine scrie. Miaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

 28. Daca un exponent al josniciei a ajuns sa expuna public asemenea ineptii, nu-l pot banui decat de o amara decadere. Nu am idee ce tragea inainte pe nas dar acum probabil doar mucii mai reuseste.
  ”Domnule” Chirila, pentru libertatea de exprimare au murit oameni, nu o tarati in derizoriu. Va puteti face de ras in cercurile in care va invartiti, pastrati insa macar o minima decenta si respect pentru cei care au cu adevarat ceva de spus.

 29. Nimeni nu mai poate contesta lipsa credibilitatii pe care mass-media din Romania o are la
  momentul actual. Pornind de la informaţii false, distorsionate sau trunchiate, ne spala creierul zi de zi, ceas de ceas. Dupa care incep analize si lamentari … Arta diversiunii si somnul rațiunii naște monștri. Potrivit DEX, diversiune inseamna incercarea de a schimba modul unei actiuni, creand probleme false, prin metode specifice sau acțiune reacționară, întreprinsă de un guvern, un partid, mass media etc. cu scopul de a distrage atenția maselor de la acțiuni revendicative sau revoluționare. Pana si guvernele sau partidele invata de la “profesionistii” (securistii) din mass media.

 30. Domnule Radu, ca tot vad ca-l luati in brate pe acest banicioiu ….
  Poate faceti o investigatie si aflati ce s-a intamplat cu juma de milion de vaccinuri antigripale, anuntate de ocrotitul dv. ca au fost importate, inca de la inceputul lunii octombrie …
  Nici pana azi nu a ajuns nici un vaccin in teritoriu … de fapt pana pe 30 noiembrie, cand m-am interesat ultima oara … (doua luni, nu-i cam mult?)
  Doarme banicioiu pe antigripale ? Sau le-a vandut prin farmacii ?
  Asta ar fi doar una, ultima magarie facuta … sa nu mai vorbim de marea realizare a jigodiei penale … aia cu pasarea inst. Cantacuzino, cu ajutorul javrei ordinare, prietenul ponta …
  ultima data cand am fost la medicul de familie, acesta m-a anuntat ca unul din medicamentele pe care le iau zilnic si imi sunt eliberate in fiece luna, a fost transferat pe lista D … adica aproape fara compensare, iar eu, cu 500 de lei pensie, nu-mi pot permite sa cumpar …
  Medicul mi-a spus ca asta nu-i singurul, mai sunt multe medicamente foarte scumpe transferate pe aceasta lista D …
  V-as ruga sa verificati si acest aspect, inainte de a-i lua apararea acestei jigodii, care, cand a venit la sanatate (de la sport) ne spunea cat de incapabil a fost nicolaita minciuna contabilul incompetent.
  Mai bine ramanea naibii la sport, ca acolo nu nenorocea atata lume …
  Stiti ca am nevoie ca de aer de un produs ce il facea cantacuzino, un produs ce stimuleaza sistemul imunitar (produs ce nu are echivalent pe piata farmaceutica, este unicat) produs ce se numeste CANTASTIM …

  • daca printer multe lucruri bune facute de banicioiu e si vreo greseala, e posibil. asta cu luatul in brate e de cartier. dvs preferati sa fiti tratat probabil de Lucian duta…

Leave a Reply