De ce nu ma mira ca acest Traian Basescu american – Donald Trump – se declara indragostit de cel mai cretin dictator din lume?

6 COMMENTS

 1. doua lucruri p’asta lume sunt cu osebire grele:/dragostea ne-mpartasita si durerea de masele.
  to ease the pain: POTUS should confess his feelings about Vladimir Vladimirovich as well.

  • Trump face misto…in special de presa sorosista.
   Dar cand se caciulea Iohanis pe la Casa Alba nu mai era nasol?? Hotarati-va ori e nasol cu partenerul strategic ori nu.

 2. las’ ca isi marturiseste Dragnea dragostea pentru Donald Trump cum apuca si, evident, fara sa o spuna direct.

 3. comparatia cu Basescu nu are absolut nici un element care sa o sustina. In fapt, e chiar o insulta pentru Kim….
  “cretin”, cum ziceti, da vad ca toti ceilalti “eroi” sunt oale si ulcele (Ceausescu, Saddam, Ghadaffi, Chavez, etc) – el nu. Vad ca negociaza de la egal la egal cu americanii… cu rusii, cu chinezii…. vad ca a fost capabil sa-si faca si arme nucleare, si rachete cu raza lunga (nu ca-i de lauda, dar e o performanta), vad ca la ei nu a fost un devastator razboi civil ca in Siria…. si mai vad ca are sanse mari sa incheie pacea si sa permita ca in 20-30-40 de ani Coreea sa redevina o singura tara, si, cel mai probabil una incredibil de puternica.
  Acuma, restul, contextul, pretul, etc nu sunt deloc de invidiat nici de laudat (e un fel de Romania anilor 80 dusa la extrem) dar, totusi, eu vad multa abilitate, nicidecum cum ca ar fi cretin – nici la propriu nici la figurat. Ba mi se pare ca e chiar opusul.

 4. Pai trump face ce face unchiu sam mai bine: comert! Te declari fascinat de un dictator, se sperie si mai mult vecinii lui (vezi sudul si japonia) si uite asa iti mai cumpara arme.

Leave a Reply