S-a reluat în forţă concursul de minţi odihnite dintre PSD şi PNL.

Zeci de postări pe Facebook, afirmaţii denigratoare la tv, jigniri pe toate reţelele sociale.

Nu ştiam că faimoasa coaliţie realizată pentru stabilitate poate găzdui atâţia instabili.

Dincolo de nivelul de inteligenţă extrem de scăzut de care dau dovadă aceşti agitaţi, reiese ceva din demersul lor imatur.

Şi anume că au agende ascunse. Nu e vorba de atacurile reciproce între parteneri de coaliţie.

Este altceva.

Observaţi că nu există şarje fierbinţi între putere şi opoziţie, cum ar fi normal într-o campanie electorală.

La noi e o ciudăţenie. Se atacă cei de la putere, între ei.

Iar opoziţia e menajată.

Acest fapt ar putea ascunde viitoare coaliţii la care se gândesc pe ascuns marii lideri ai PSD şi PNL, care încurajează tot acest balamuc politic şi mediatic desfăşurat sub ochii noştri.

Coaliţii cum ar fi :

  1. PSD-AUR
  2. PNL-USR-UDMRDacă e vreo strategie de campanie să se certe între ei ca să facă ei agenda, cred că e una foarte,foarte,foarte proastă.

    Dacă nu e strategie şi e din ficaţi, ura asta între PSD şi PNL e argumentul pentru a spune că traversăm cea mai idioată campanie electorală din ultimii 34 de ani.

#PSD
#PNL

PS : Într-o ţară cu război la graniţă, în care avem cam des cod roşu cu drone ruseşti, subiectele de apărare şi politică externă (atributele principale pentru un preşedinte) sunt pur şi simplu inexistente. Avem de ales între nişte opincari naţionalişti, cu apucături balcanice, imitatori poleiţi cu aur de trompetă, de la care nu vom auzi nimic până pe 8 decembrie despre NATO, de exemplu. Că tot suntem aici, în linia intâi, pe Flancul Estic. 

1 COMMENT

  1. Ce inseamna coalitii? Partide istorice moarte, stanga unu dreapta doi, bisnitari,vanzatori de ciunga si balene, traficanti de valuta si femei fara stapan, medicamente si droguri,militieni si militari pensionati si plictisiti de viata,bulibasi si baroni etnici autoproclamati.Le este rusine cu ce au fost si ce sunt? Vor diplome,recunoasteri, doctorate,poze cu oameni de voloare planetara ca la septic, popa prostu si tabinet ? Toata lumea stie ca a fost un singur ulcior pe ca scria PCR si UTC din care se imbatau pana faceau pe ei de entuziasm. In 89 au trecut pe marijana si au spart ulciorul. Acum lipesc cioburile si ies combinatii mereu cu ulciorul invers. Nu le mai dati credite. Pana nu dispar in vesnicie lichelele astea nu vom avea trecere in lume. Se lauda cu sustinere electorala dar nu ii vrea nimeni. Au puterea si lumea este speriata de necazuri. Doar Doamna Coasa si necazurile catastrofale ne scapa de nenorociti. Cu presa si artistii lachei a rezistat pecinginea asta si inainte si dupa 89.

Leave a Reply