Preşedintele Traian Băsescu lăsase circa 10-15 cutii cu documente în sediul PDL din Aleea Modrogan 1, au declarat duminică pentru MEDIAFAX surse din partid, care nu au putut preciza însă despre ce documente ar fi vorba.

Avea câteva documente. Erau 10-15 cutii mai mari cu documente. Ce conţineau nu ştiu. Probabil că nu e ceva important, pentru că altfel nu erau lăsate acolo”, au relatat sursele citate.

Acestea nu au putut preciza dacă respectivele documente au fost luate din sediul PDL.

Pe de altăă parte, reprezentanţii PDL contactaţi au apreciat că, de fapt, prin declaraţia referitoare la arhiva sa din Modrogan, preşedintele Băsescu a vrut să transmită mesajul că PDL nu este de încredere.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că ieri şi-a luat arhiva personală – cu documente din perioada în care era ministru al Transporturilor şi apoi primar – din sediul PDL din Modrogan 1, spunând că o va muta la PMP.

”Încă era o legătură a mea cu partidul, ştiam că o să o iau cândva, nu eram hotărât să o iau atât de repede, însă, aflând concesiile uriaşe şi modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau ieri (vineri – n.r.) şi o s-o mut la PMP”, a adăugat Traian Băsescu..

PS : Aceste cutii semana cu sacosele pline de lenjerie (de pat?) scoase de Basescu in 2005 pe blat din vila sa situata in strada Mihaileanu

 

 

17 COMMENTS

 1. basau si “documentele” lui..
  reviste porno
  matrafox
  chilotii lu’udrula pe care i mai mirosea din cind in cind…

  cica documente!

 2. Părerea mea este că este că parșivul Încrucișător face prin acest gest doar un mic pas… înapoi, doar o retragere strategică și, în acest mod , mai făcând o invitatie ”să muște” momeala către ultimii pnl-iștii care încă nu vedeau cu ochi buni necunoscutele acestei fuziuni astfel ca aceștia să se decidă ODATĂ ȘI-ODATĂ să facă acest pas din moment ce, vezi-doamne, băsescu …se retrage. Au pus mâna pe sigla PNL , deci un mare câștig al băsiștilor și mai au ca , la paritate, (că așa va fi sigur la Congresul lor reunit), să decidă ei, foștii PDL-iști, majoritari acolo ”de facto” , pe noul președinte al PNL în persoana lui Vasile Blaga, pe Iohanis , poate pentru vreo lună, candidat la Președinția României (după care , după viitoare sondaje acesta să fie aruncat peste bord) și, in viitorul previzibil al băsiștilor, aducerea ”cu surle și trâmbițe” în vederea reunirii , ce să-ți spun franț? a intregii drepte, a lui băsescu și udrea , primul ca viitor prim-ministru, respectiv udrea , ministru(ce vă va mai mira?)al…finanțelor.

  • una dintre formulările repetate “este că” se va elimina. mm..am cam bîlbîit din cauza multelor dioptrii care imi cam joacă feste. Scuze!

 3. Oare le cara Basescu cu ambele maini pt.ca daca da atunci se numeste mani-Pulare (italiana mani= maini)si la asa ceva doar Udrea este experta. Basescu este satul cate mani-Pulari a avut din partea Elenei Udrea.

 4. Din moment ce pe antoniști oricum nu-i doare DELOC în fund de faptul că în PDL sunt, în continuare, citat (http://videonews.antena3.ro/video/politica/sinteza-zilei-cum-arunca-crin-antonescu-cu-noroi-in-pdl-G1Oh1YIQO44.html minutul 3:58), “paraziții” Videanu, Macovei, Falcă (FINUL lui Băsescu), Duță, Anastase, Boc, Berceanu, Boagiu, Igaș, Toader, Oltean, Flutur, Botiș, Ialomițeanu, etc, poate aceștia ar putea să îmi explice cum poate fi anti-băsist un partid – PDL – care nu s-a atins timp de ZECE ANI de arhiva lui Băsescu, arhivă stocată chiar în clădirea sediului aceluiași partid?

  Aștept, antoniștilor… Să nu vă înghesuiți, că riscați să vă răniți între voi și n-ar fi frumos. Deci, cătinel, pe rând…

  • Ca să lămuresc eventuala confuzie (sau chiar contradicție prin negație) referitoare la “locul” în care ar trebui să simtă durere, atât le-a rămas! Dacă ar fi avut inimă nu ar fi “uitat” – selectiv, desigur – de ce a făcut “ciuma portocalie” – PDL-ul.

  • Am greșit omițându-l pe însuși co-unificatorul “dreptei”, Vasile Blaga, același “bulldog” care a organizat alegerile prezidențiale din 2009 în calitatea de, citez, “ministru de Interne demis, demisionar și interimar”, alegeri la care un alt specimen, Baconshi, contribuise cu voturi de la Paris cu viteza 1 vot la 13 secunde.

   Dar lasă așa! Ce, l-am pus eu pe Antonescu să dea mâna și să se pupe cu Blaga după europarlamentare la primele discuții pro-fuziune? Dacă a făcut Antonescu asta, înseamnă că Blaga-i bun, nu?

 5. Se vede clar, totul se face pe faţă, nu se mai ascund niciunul. Nu cred că există o lege prin care să fie pedepsiţi, sau, poate, nu se vrea, cred că absolut orice lege ar fi, este doar în avantajul lor(politicienii), doar să tergiverseze totul, se apără unii pe alţii(hoţ la hoţ trage) doar să fie unici în tot şi în toate. Se vede clar, că orice lege este interpretabilă în aşa fel încît tot vinovatul/vinovaţii să iasă basma curată, te chiorăsc în faţă, te mint de la ochi(cazuri de ceva vreme la tv), dacă s-ar face o statistică, cred că maxim 10% din populaţia ţării nu a săvîrşit o infracţiune la vedere sau pe ascuns, în cei 25 de ani de democraţie. Nu mă mai miră nimic din ceea ce se întîmplă în ţară, despre documentele lui băse, e clar, sună a şantaj pe viitor(bileţele, înţelegeri, dovezi semnate, posibil să îl avantajeze în instanţă la viitoarele procese civile sau penale(NIMENI NU ŞTIE CE A SEMNAT PONTA CU BĂSE PENTRU COABITARE, POSIBIL SĂ AIBĂ O ŢIDULĂ SEMNATĂ, CĂ NU VA FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ, DAR, NICI NU VA RECUNOAŞTE), după modelul,,ponta:eu am numit-o pe kovesi, nu băse, dar o blagoslovesc de ochii lumii”). Oameni buni, una se spune şi alta se face, e la fel ca în străinătate(vezi: israel-gaza, rusia-statele ale căror victime aeriene, aş putea să vă postez aici materiale care dovedesc aberaţiile declarate,,realitatea de pe teren nu este la fel cu ce se declară”). Începutul l-am văzut, l-am trăit toţi prin imaginile tv, viitorul imediat va fi urît…suntem la mijloc ca întro menghină, puţin mai e şi încep să strîngă şurubul căzut(avionul)…
  Ce minciuni!!!: http://www.stiripesurse.ro/john-kerry-hamas-respinge-armistitiul-cu-israel/, https://www.facebook.com/photo.php?v=991605384188455&set=vb.663988950283435&type=2&theater,, Death to Israel. .. In a March of solidarity with Gaza-Tangier Morocco”,, Occupation targeting journalists who entered the Shajaiyeh neighborhood after the massacre against the district., Information will be defined respectively by Palestinian President Mahmoud Abbas saw yourself “totul se complică grav!
  (a se citi printre rînduri, aşa văd trecutul, prezentul şi viitorul ascuns al celor 2)

 6. Felicitări!!! pentru emisiune! Felicitări!!! domnului Diaconu-unicat în politică! Felicitări pentru amîndoi, faceţi parte din categoria,,AŞA DAAAAA!!!” Dacă aş face o analiză a tuturor politicienilor: de ieri, de azi, de mîine, care fac parte din categoria aşa DA, aşa NU, cred că sunt maxim 0,000001% din toţi în sectorul AŞA DA.(este realitate)

 7. Cred că aceste cutii cu documente sunt secrete de stat şi aparţin României şi nu lui dementul psihopat, că doar n-o fi venit cu ele de acasă. Dar face toate astea ptr. că i se permite.

 8. poate sa-mi explice si mie cineva cume posibil sa intri intr-o claire, sediu de partid, si sa iei de acolo cutii cu documente, chiar daca esti oresedintele tarii? e la fel ca faza cu telefonul? ti l-am confiscat, nu ti l-am furat…..aia nu au paznici? ca nu cred ca s-a dus base personal sa-si care hirtiile de acolo!!! nu a dat nimeni un telefon? alo! a venit unu’ si vrea sa intre in sediu! ce facem? blaga unde ma-sa era? poate explica si el si predoiu cum se poate intipla sa ceva!!!

 9. Numai cu smenozeli de valutist umbla basau interlopul. Tipic pentru el. Vai mama lui si a celor care mai cred in el.

 10. În acele cutii se află probabil materialul de şantaj ,că numai aşa se explică frica tuturor de a face ceva contra lui băsescu.

  9

Leave a Reply