Dupa trei de lipsa a unui sef al misiunii diplomatice americane la Bucuresti, presedintele Barack Obama l-a nominalizat pe Hans Klemm in functia de Ambasador SUA in Romania.

Hans G. Klemm, un diplomat de carieră, este consilier al subsecretarului pentru Management la Departamentul de Stat, o funcţie pe care o deţine din ianuarie 2015.

Anterior, în perioada 2012-2015, el a fost principalul asistent al secretarului în Biroul pentru Resurse Umane al departamentului, iar înainte de această funcţie a ocupat postul de coordonator pentru Statul de Drept şi Respectarea Legii la ambasada din Kabul, în Afganistan (2010-2012).

Klemm a fost ambasador al Statelor Unite în Timorul de Est din 2007 până în 2010, şi ofiţer de rangul doi pentru Afaceri Economice la ambasada americană din Tokyo, în perioada 2006-2007. Din 2004 până în 2006, el a fost director adjunct al Biroului pentru Dezvoltarea carierei în Biroul pentru Resurse Umane.

12 COMMENTS

 1. Sa nr tinem acum,vine tatal statului de drept ca ambasador in Romania,a se vedea fisa postului anterioara.

 2. Iar începem cu statul de drept?E o mare fractură de logică!Ceea ce formează statul,sunt sumedenia tuturor locuitorilor unui anume teritoriu,asigurat de o economie,bună sau rea,apărate de slujitorii statului în funcții cheie:Armată,Guvern,Parlament,Președinte,Biserica și altele
  Deci Statul nu e de Drept!

 3. Si asta-i evreu?intreb.nu s antisemit xenonustiuce fob,mm lor,.curios ca evreii astia par ca sunt rasa diplomatica.ei nu muncesc.fac jocuri.muncesc altii pt ei..is multi si rasfirati ai dreacu,numa’ unde trbuie is plantati.pornind de la alde civilizatii,in tarile de exploatat tinute in saracie cu jug de bou.bashit.resursele nene.exterminarea indigenilor si exploatarea resursellr intrun profund tembelism lacom.indiferent ca mor si ei cu bogatia in brate odata ce distrug planeta.basire la nivel planetar adica.imbecili.humanitate.ocultii pulii.

  • mmmh, cred ca e gandit mai departe..ia vezi filmele de Hollywood, condus de ei ( Elisseum, Interstellar, Jupiter Ascending, In Time),…cred ca pe pamant vom muri NOI, asta e sigur…ei gandesc altceva…sper sa nu le iasa…sa le traga si lor clapa “extraterestrii”. “Universul” . Dumnezeu, Cine o fi PESTE ei…ca sa vad cum e cand promiti ceva celui de sub tine si il pacalesti ..ca asa e in normele morale ale unei anumite religii….poti pacali un goi…

 4. Pe ăsta unde-l mai plasează după terminarea mandatului? Celălalt s-a văzut, acum e rîndul următorului nu? Văd că toţi îşi aranjează poziţia pentru afaceri de unde *să stoacă bani/fonduri* direct de la poporul ţării fără să fie traşi la răspundere prin lege în ţara locului de muncă, fondul proprietatea are viaţă grea pentru români, aşa se pare.

 5. Ponta a anuntat acum in direct ca TVA scazut la alimente anul acesta TEAPA !!!! poate anul viitor. UN NEMERNIC pina la capat

 6. Trimitand un diplomat de cariera USA arata ca ceva s-a schimbat totusi in raportul dintre ei si noi odata cu plecarea lui Basescu.Un cec in alb oferit Romaniei de care ar trebui sa profite ? Posibil,sa avem grija sa-l rupem si pe acesta in bucati pt ca avem vocatia asta a autodistrugerii,a exersat-o perfect Iliescu in iunie ’90 atunci cand a distrus tot capitalul de simpatie castigat de poporul nostru in lumea civilizata in urma rasturnarii lui Ceausescu.

 7. Domnule Radu Tudor – acest american a mai fost ambasador vreodata in cariera sa… sau ne trimit un inalt functionar pe post de ambasador …care se va califica ca ambasador la locul de munca in Colonia Romania ?

 8. Normal ca au trimis ambasador acum. De frica rusilor. Altfel… era bine asa cum era. Romania se conduce foarte usor direct de la Washington… Dar acum este chestia cu Putin.

Leave a Reply