50 vechi liberali out. Asta ne spune Alina Gorghiu. Vin nume noi, unele controversate.


 

“Nu am să vorbesc de nume, pentru că, în acest moment, listele partidului nu sunt finalizate. (…) Am avut nu doar o propunere, ci chiar și o întâlnire cu un om față de care mi-am exprimat public aprecierea. Nu văd de ce noi, oamenii politici, nu ar trebui să avem apreciere publică față de jurnaliști care de multe ori nu ne-au fost chiar favorabili. Am deschis partidul făcând varii propuneri, nu doar către doamna Rifai. Cred că sunt cel puțin 50 de oameni din diverse domenii cărora le-am propus o apropiere față de PNL, de la oameni de afaceri, oameni de cultură, jurnaliști. Sunt foarte mulți care vor răspunde pozitiv acestei propuneri. Sunt oameni care au răspuns pozitiv șefilor de filială care le-au făcut aceste propuneri. Eu cred că semnalul pe care trebuie să-l dăm este acela că se împrospătează lista PNL”, a afirmat presedintele PNL Alina Gorghiu într-o conferință de presă.

15 COMMENTS

  • Partidele politice sunt epurate de membrii lor votati de cetateni pt a fi inlocuiti cu marionetele serviciilor. Pe sistemul: oamenii vor vota ce li se prezinta si astfel avem un simulacru de parlament cu comenzi directe la ambasadori via DNA si servicii. Democratie sau ce??

 1. De parca a fost toata lumea multumita de ei iar acum ce sa vezi PNL ii abandoneaza….Trebuia sa vina si ziua asta,bine ca a venit.Sunt sigur ca daca maine cei mai seriosi si decenti realizatori,invitati permanenti de la A3 vor dori(ipotetic) sa candideze pe vreo lista automat li s-ar face loc in primele pozitii.Nu e o treaba rea,vreau sa vad tineri pana in 45 de ani pregatiti sa comunice pe orice subiect,tacatorii si vorbitorii pe la colturi sa ne lase.

  • Nu comunicarea e totul in politica, mai trebuie sa faci si ceva, nu pentru tine ci pentru obstea care te-a votat. Buni vorbitori au fost si pana acum in politica, numai vorbitori/comunicatori/aburitori. Daca va referiti la “lupii tineri” de pana-n 45 de ani am ceva dubii in acest sens. E bine sa fie si din astia insa nu prea multi, stiu ei de ce.

 2. O apa si-un pamant in toate partidele, asa zisi oameni noi insa extrem de controversati.
  Asa inteleg astia primenirea clasei politice ?

 3. Foarte bine !

  Le-a trebuit fuziune…
  Reforma clasei politice, trebuie un suflu nou…
  Mi-ar fi rusine sa ma reprezinte in parlament PNL-ul: partidul ANTI-national si ANTI-liberal.

 4. Aud ca si lucia Varga ar fi in aceasta situatie .Daca e adevarat nu pot sa le spun decat “NU SUNTETI IN TOATE MINTILE” ! Sper sa revina asupra acestei decizii fie negand autenticitatea ei fie recunoscand ca s-a strecurat o regretabila eroare

 5. Pentru că tot se depun semnăturile(sute de mii) necontrolate de nicio instituţie legal, intuiţia mă trimite la baza de date a celor care se laudă că o deţin şi alegătorul habar nu are în ce este băgat! Citii că PMP-iştii au depus, citez/copiez: ** Onaca a spus că, pentru a se încadra în termenele calendarului electoral, reprezentanţii partidului au adus la BEC peste 300.000 de semnături.
  “Avem 343. 977 de semnături depuse. Mai avem la sediu încă 200.000, dar, ca să fim în termen şi să depunem listele de candidaţi pentru diaspora, am făcut depunerea listelor la BEC astăzi”, a adăugat el.**
  http://www.stiripesurse.ro/pmp-a-depus-la-bec-listele-cu-candida-i-surprizele-pregatite-de-traian-basescu-document_1157051.html
  Ăştia au deja aproape 600.000 de semnături reale şi adevărate?
  -1-CÎTE PARTIDE CANDIDEAZĂ LA ACESTE ALEGERI?
  -2- NU CUMVA SE DEPĂŞEŞTE TOTALUL ALEGĂTORILOR VII?
  ”MINCIUNA” CĂ SUNT 18-18.5 MILIOANE ALEGĂTORI PLUS DIASPORA, ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEM ÎN JUR DE 23-25 MIL.ALEGĂTORI PUR ROMÂNI? CÂTĂ MINCIUNĂ SCOT ĂŞTIA PE GURI DOAR PENTRU CA HOARDA SĂ DEPĂŞEASCĂ 5-600 LENEŞI, INCLUSIV CUMNAŢI, CUMETRII, NAŞI ŞI INFRACTORII DIN REP. MOLDOVA!!!
  -3- CHIAR TREBUIE SĂ SE CONTROLEZE SEMNĂTURILE DUPĂ MODELUL d-lui DIACONU, CĂRUIA I SE PUNEA BEŢE-N ROATE SĂ NU POATĂ CANDDIDA! CONTROL OBLIGATORIU!

 6. Daca a luat si PDL in calcul cred ca vor fi vre-o 53 , frumos , atragi oameni in partid oferindu-le functii si vrei sa ai partid stabil. Doctrina liberala de amuzament.

Leave a Reply