Home Articole 80 la suta – prezenta PSD la alegerea lui Dragnea

80 la suta – prezenta PSD la alegerea lui Dragnea

3904
15

Procesul de votare din cadrul alegerilor interne din PSD s-a încheiat, duminică, la ora 20.00, liderii partidului începând centralizarea finală a rezultatelor şi aşteptându-se la o prezenţă la urne de aproximativ 80%, potrivit unor surse social-democrate.

Astfel, liderii PSD se aşteaptă, potrivit datelor de care dispun la ora 20.00, ca prezenţa finală la urne să fie de aproximativ 80%. Estimările PSD arată că mai bine de 400.000 dintre cei aproximativ 532.000 de membri s-au prezentat la vot, fiind considerată de către social-democraţi o prezenţă “foarte bună”, potrivit aceloraşi surse.

Liviu Dragnea a anunţat că luni, în Comitetul Executiv Naţional, se va face o analiză a fiecărei filiale în parte cu privire la mobilizarea membrilor la vot, însă procesul va fi o “radiografie” a capacităţii de organizare a partidului şi nu va fi urmată de sancţiuni pentru filialele cu rezultate slabe.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va susţine o declaraţie de presă în jurul orei 22.00, însă rezultatele finale ale scrutinului intern vor fi anunţate luni.

La ora 16.00, preşedintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache, anunţa că cea mai mare prezenţă la alegerile interne din PSD a fost în judeţele Olt, Dolj şi Maramureş, în timp ce prezenţa cea mai slabă s-a înregistrat la Cluj.

Social-democraţii au votat, duminică, într-un scrutin intern, pentru alegerea preşedintele partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului.

15 COMMENTS

 1. ceausismul a invins, cred ca si basescu e rosu de invidie pe tovarasul dragnea. Acum e cazul sa impuna ceausismul total iar LEGEA CALOMNIEI sa fie trecuta rapid prin parlament

 2. Daca un presedinte inculpat a fost inlocuit cu unul condamnat atunci Romania este pe maini bune, chiar daca nu sunt decat presedinti de partid si daca tot conduc Romania astfel de oameni, nu ma mir ca tara asta a fost praduita si jefuita in halul in care este!

  • Scuze dar se pare ca nu ai inteles un lucru. Partidul e mai important decat tara sau aprtidul da imaginea tarii ca asa era inainte de ’89. Ponta si-a dat demisia din fruntea partidului explicand ca nu vrea sa strice imaginea PSD fiind cercetat penal. Dar la guvern poate sta ca imaginea guvernului nu conteaza. Doar a partidului. Pana la urma asta este diferenta dintre Dragnea si Ponta si incapatanarea lui Ponta de a nu demisiona din guvern l-a facut pe Dragnea sa se intoarca. El isi daduse demisia si din guvern si de la conducerea PSD cand i s-a cerut in schimb Ponta nu. Asa ca acum avem o echipa buna. Un condamnat in fruntea PSD si un urmarit penal in fruntea guvernului.

   • Asta spunea ca face si daca va fi pus sub urmarire penala. A fost pus dar s-a razgandit. A avut profesor bun in cohabitant ca si ala demisiona in 5 minute dar s-a razgandit. Asa ca si cand va fi gasit vinovat tot se va razgandi si va explica cum ca el e ales de popor si nu raspunde decat in fata Marii Adunari Nationale. In tari civilizate se dadea demisia doar la simpla deschidere a dosarului nu asteptau ani de zile sa se dea sentinta definitiva agatanduse de aceasta superba prezumtie de nevinovatie valabila si pentru violatorii de la Vaslui dar valabila doar in fata judecatorilor. Si scuze, cand se va da sentinta definitiva peste 5-6 ani de unde isi mai da demisia? Doar nu crezi tu ca acest proces se va termina mai devreme de 5-6 ani cu recursuri cu tot. La Dragnea au trecut deja 3 ani si tot mai continua. Daca el era chiar nevinovat scuze, castiga mult mai mult daca demisiona si cerea el o urgentare a procesului. Pana la urmatoarele algeri se dadea sentinta si castiga mult mai mult. Asta daca se stia nevinovat dar calea aleasa de el cu Marea Adunare Nationala arata clar ca se stie vinovat.

 3. Radu, niciun comentariu critic la adresa “alegerilor” din PSD ?? Pai cum candidat unic??!
  Daca basescu facea asta, era jale….
  Common!!!!

 4. A fost o emulatie … . Cred ca radeam si acum daca omul ar fi iesit pe locul 2, mai ales ca a candidat singur.

  • Trebuie sa remarci ca pana si Dragnea avea ceva emotii ca va pierde. Ieri dimineata declara ca spera ca la finalul zilei sa fie presedinte de partid. Deci avea ceva dubii daca nu era convins ca va fi!!! Apropo! Cine a facut numaratoarea paralela? Videanu sau Hrebenciuc? Caci amandoi au fost prietenii si partenerii lui Dragnea!

Leave a Reply