8,2 milioane de romani pe Facebook? In anul electoral 2016? Sa vezi efecte…

———-

Numărul de utilizatori români de internet cu cont pe Facebook a crescut în primele 10 luni ale anului 2015 cu 7,9%, ajungând, la jumătatea lunii noiembrie, la 8,2 milioane, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Facebrands.ro şi Facebrands PRO, serviciile de monitorizare şi analiză a activităţii pe Facebook în România, au înregistrat la jumătatea lunii noiembrie 2015 cifra de 8.200.000 conturi de Facebook în România.

Numărul de utilizatori români de internet cu cont pe Facebook a crescut astfel în primele 10 luni ale anului 2015 cu 7,9%, după ce, în tot anul 2014, creşterea acestei cifre a fost de 8,57%, ajungând de la 7 milioane, la începutul anului 2014, la 7.600.000, la începutul anului 2015, la 8.000.000, la jumătatea lunii martie 2015, şi la 8.200.000, la jumătatea lunii noiembrie 2015.

“Reţelele sociale şi blogurile rămân în continuare cele mai dinamice şi interactive medii din peisajul autohton şi ne aşteptăm să-şi consolideze în continuare această poziţie şi în 2016”, a declarat Ionuţ Oprea, manager al serviciilor de analytics Facebrands şi al agenţiei de marketing şi comunicare în social media STANDOUT.

10 COMMENTS

 1. Bravo! Daca îi punem si pe cei din strainatate o sa avem mai multi alegatori nemanipulati de media, feibusistii sunt mai bine informati si necorupatori de sacose si galeti electorale ale pesedeului si traseistilor de-a lui tariceanu

  • De pe feisbuc nu poti sa iesi nici cu picioarele inainte. Contul nu ti se sterge orice ai face pentru a raporta cresteri de utilizatori non stop si prin urmare pentru a creste profitul…

 2. Din acest număr de feisbuk-işti, cîţi au conturi doar pentru ”liberă manipulare”, să nu spun pentru perioadă plătită politic?
  Dacă sînt doar atîţia şi majoritatea politicienilor inclusiv Iohanis, comunică doar pe baza internetului sau pe baza manipulărilor tv de pupăcioşi ai cururilor funcţionale, vă închipuiţi cîţi sînt fără informaţii sau nici nu sînt luaţi în seamă cu doleanţele lor?

 3. Ai dreptate CARMEN noi cei din strainatate fii sigura ca nu vom primi pomeni elettorale si suntem mult mai mult informati despre situatia tarii noastre dragi.

  • Madina Caraman, prost obicei este asta de a vorbi in numele altuia / altora. Spui “noi cei din strainatate” de parca asta ar fi un blazon, un certificat de buna purtare, de inteligenta sau clarviziune. Adica “voi cei din strainatate” stiti mai bine decit mine, cel de aici, ce este bine pentru Romania si ce nu? Ce timpenie! Mi se pare mie sau basescu, aceasta scursura a istoriei, a iesit presedinte cu voturile voastre, ale celor din strainatate? Aud?
   Ati cerut scuze poporului roman pentru asta? Acelui popor roman care sta aici si-si maninca sanatatea si nervii cu cei votati de “voi, cei din strainatate”!
   Si daca alegerea nu e buna, cine trage? Cine sufera? Voi?
   Nu, voi o sa spuneti, plictisiti: Ghinion! Iar de tras, vom trage noi, cei ramasi aici din diverse motive, majoritatea extrem de obiective.
   “Voi, cei din strainatate” nu sinteti nici pe departe vreo elita, vreo lumina, ceva. Sinteti o aglomeratie extrem de heterogena de oameni cumsecade (nu neaparat si inteligenti) si cersetori, de oameni muncitori si hoti de buzunare, de specialisti in meserii de virf si curve, de medici si proxeneti. Daca ai de gind sa-mi spui care e categoria care predomina, ai grija sa precizezi si sursa.
   Asa ca, pe-asta cu “noi, cei din strainatate”, las-o-n porumb, ca e slaba!

 4. Radu Tudor, 8,2 milioane de conturi nu inseamna 8,2 milioane de utilizatori.
  Apoi, din 8,2 milioane de conturi (DACA or fi atitea, eu ma indoiesc), probabil cel putin 20% zac nefolosite.
  Povestea asta cu conturile de facebook se inscrie in “pregatirea de artilerie” a bataliei electorale din 2016.
  Adica, in clipa in care vom vedea rezultatele si ne vom face cruce (eu prevad 20% pentru basescu), o sa ni se spuna: “Vedeti, facebook-ul, saracu …”

 5. intenţionat pun aici o mică previziune privindu-l pe”capul răutăţilor” şi a haosului plus mizeriile aruncate de ani de zile celor care trebuie să facă anchete şi să-l pedepsească, plus apostrofarea prin şantaj”nu e bine domnul chestor…” dar e vorba de anchete şi judecată pentru a fi pedepsit EXEMPLAR chiar dacă a avut imunitate totală definită doar de el şi doar pentru el funcţionarul în prima funcţie a statului!
  Părerea mea: dacă-i abandonaţi meritele ”infracţionale” personale punînd în prim plan doar faptele cu finul(clanul) va scăpa. Clanurile sînt comune ”Be-multiplul Bă” amîntoate familiile mai ales fratelii care s-au dat în bărci pe spatele ţării cum au vrut ei! Trebuie accentuate şi intensificate motivaţiile la comun şi nicio clipă evitat pentru succesul celor care încă se mai tem de a începe în forţă şi finaliza o succesiune de ”infracţiuni” ca fapte individuale şi în grup ori familie !
  Succes la succes cu mult succes!
  Rezistaţi să vedeţi şi să vedem sau să citim şi noi! DA?

Leave a Reply