ŞEFUL FORŢELOR TERESTRE BRITANICE : AXA RUSIA, CHINA ŞI IRAN, MAI PERICULOASĂ CA NAZIŞTII

Marea Britanie și NATO se confruntă cu amenințarea foarte reală a celui de-al Treilea Război Mondial în următorii cinci ani, cu un posibil atac asupra teritoriului Alianței, dacă nu se înarmează substanțial, a avertizat Şeful în exercițiu al Forţelor Terestre Britanice, citat de Daily Mail.

Rusia, China și Iran sunt „noile puteri ale Axei”, potrivit generalului Sir Patrick Sanders, care a spus că acestea reprezintă o amenințare și mai mare decât naziștii în 1939.

„Sunt mai interdependenți și mai aliniați decât au fost puterile originale ale Axei”, a spus Şeful al Statului Major al Armatei Britanice, care îşi va preda funcţia pe 15 iulie.

Deși un război fierbinte cu Rusia nu este inevitabil, a spus generalul Sanders, este mai probabil să se întâmple dacă Marea Britanie și aliații săi din NATO nu reușesc să „conştientizeze amenințările și lacunele pe care le avem în capacitatea noastră de apărare” și să se înarmeze în mod semnificativ.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13614941/Britain-NATO-rearm-threat-WW3-five-years-Russia-China-Iran-Axis-Nazis-army-chief-General-Sir-Patrick-Sanders.html

Leave a Reply