Preşedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat că preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, rămâne propunerea sa de premier în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale şi atunci doreşte realizarea unei guvernări de dreapta cu PNL şi UDMR. Ea a precizat că nu doreşte o alianţă cu PNL-ul condus de Nicolae Ciucă, dar a menţionat că acesta nu va mai fi preşedintele PNL deoarece nu va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, scrie news.ro.

Elena Lasconi a fost întrebată, joi, la Radio Guerilla, dacă în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, rămâne varianta sa de prim-ministru.
”Da, asta este propunerea mea. Cu domnul Bolojan nu am vorbit încă, dar asta a arătat şi deschiderea mea pentru o guvernare de dreaptă împreună cu PNL şi UDMR, dar nu cu PNL-ul lui Ciucă şi al celor care conduc acum PNL-ul”, a afirmat Elena Lasconi.
Ea a fost întrebată dacă doreşte ca Ilie Bolojan să fie şi preşedintele PNL.
”Da, ar fi super.  Oricum aceşti indivizi care sunt acum la butoane şi care fac greşeală după greşeală, vor dispărea”, a mai declarat preşedintele USR.

Lasconi a fost întrebată cu cine va guverna dacă ajunge preşedintele României, iar Nicolae Ciucă rămâne liderul PNL.
”Cu PNL şi cu UDMR. Ciucă nu rămâne. Ascultaţi-mă ce vă zic. Nu rămâne. Va dispărea pur şi simplu Pentru că el nu va intra în turul doi”, a răspuns Elena Lasconi.

Leave a Reply