Dupa doar cateva luni de mandat, Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și-a anunțat demisia din Guvernul Cioloș. Acesta va candida pe listele USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

6 COMMENTS

  1. Când miniștrii din domenii atât de relevante ca Fondurile Europene demisionează , înseamnă că trebuie luate măsuri de austeritate ! Cioloș nu putea distruge în 11 luni ceea ce a lăsat Ponta . Acuma vedem cât și cum și ce a lăsat Ponta : NIMIC ! Eu știam că trebuie luate măsuri de austeritate imediat după ultima zi de mandat a lui Băsescu ! N-are cum să meargă economia când n-avem industrie , infrastructură , resurse naturale ! Nimeni după Băsescu nu mai are curajul să ia măsuri de austeritate dar din păcate nimeni nu e interesat să implementeze niște soluții ! Ponta și Băsescu au fugit cu cașcavalul !

    • Ponta a lăsat destul,dar ma gândesc ca mama ta cand a facut greseala sa te aducă pe lume,din pacate,te nascut fara creier si asta ar trebui sa-ti dea de gandit,dar cum tu n-ai asa ceva in tartacuta,sigur ca nu poti procesa si gândi ce a lăsat Ponta..!

  2. pai de ce sa nu fie infiltrati si in Parlament, din gruparea “Lovitura-de-stat-Ciolos”??
    mi se pare corect!

  3. Nu cumva sună a sabotaj sau se patronează sabotajul României ?
    Închideţi ţara şi bateţi uşile-n cuie că tot degeaba respiraţi aerul acestei ţări! Problema voastră e bugetul de stat pe care vreţi să-l goliţi deîndată asigurându-vă beneficii uriaşe!

Leave a Reply