Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European :

Eu cred ca toată tevatura cu interdicția survolului lui Rogozin spre Transnistria a fost o PROVOCARE!

El mai încercase o data in trecut si a pățit același lucru.

Mizând pe faptul ca se va întâmpla la fel, a forțat lucrurile, ca sa poată sa ii amenințe din nou pe “nenorociții” de romani!

In plus, fiind vorba de evenimentele de acum 25 de ani din Transnistria, provocate de separatiștii sprijiniți de Moscova, dar puse in cârca Moldovei si României, dădea “bine” sa creeze un incident care sa ii permită sa acuze încă o data România …

Sa ne păstram in continuare calmul si … capul!

7 COMMENTS

 1. Domnule Ioan Mircea Pascu e bine la P.E ? Cum era pe vremea cand faceati naveta la Moscova ? Consider ca dl. Ioan Mircea Pascu este un bun cunoscator al “fenomenului” rusesc si cred c-ar trebui “exploatat” in acerst sens. E intr-adevar o provocare a acestui Rogozin neobrazat, dar cine suntem noi sa-i provocam la infinit pe acesti vecini de care ne vom bucura pe vecie de vecinatatea acestora ?
  Am mai amintit-o si o voi aminti, Unchiu’ este si va ramane un pod prea indepartat pentru noi si in continuare suntem tratati cu mare neincredere.
  Noi ca natiune de sine statatoare (orare ?) trebuie sa tratam (ceea ce nu se intampla azi) de la egal la egal si dur cu vecinul de la Rasarit fara nicio ingerinta a altora, este “razboiul” nostru.

  • Ce anume cauta Rogozin, intr-un avion pe ruta Moscova – Chisinau, sa intre in spatiul aerian al Romania si al Ungariei? Si de cand ar trebui sa lasam noi pe oricine sa bage orice fel de bat prin gard? Azi baga o nuia, maine un par, ca oricum noi nu raspundem?

   • Doamna n-ati auzit de rute aeriene si de provocari grosolane ? Ce cauta acest Rogozin intr-un avion, nu stiu, fiecare e liber sa faca ce vrea iar, in privinta betelor prin gard as fi ceva mai rezervat. Mai degraba as baga oarece bete in gard “partenerilor” sau “aliatilor” care numai “parteneri si aliati” nu ne sunt, dupa abordare si comportament iar, pe acest subiect nu vreau sa comentez atitudinea autoritatilor decizionale in relatia cu acestia. “Parteneri si aliati” ne trateaza cu mancare de mana a 2-a, ne taie padurile, isi bat joc de bogatiile pamantului si mai vreti sa continui ?
    Poate n-ati auzit ultima stire sau rasina venita de la “partenerii” nostri de la UE, mai exact de la belgieni care au avut “amabilitatea” de a sechestra cativa cai de competitie din Romania. As dori un comentariu de infierare pe aceasta tema din partea Dvs. .

 2. Nu, n-am uitat si cinste vicepresedintelui Parlamentului European Ioan Mircea Pascu, care alaturi de alti romani (putini la numar) incearca sa faca ceva pentru Romania si cetatenii ei “nenorociti”.
  Astia-s vecinii, unul la est, altul la vest si cu astia defilam.

Leave a Reply