Raspunsurile presedintelui PSD Liviu Dragnea la Adevărul live despre acuzatiile lui Dacian Ciolos.


Aveţi un răspuns la afirmaţiile lui Dacian Cioloş că în Teleorman, judeţ în care aţi fost preşedinte de Consiliu Judeţean, ar fi cea mai mare sărăcie şi că ar avea număr mare de asistaţi social. Oare de ce domnule Dragnea?

Liviu Dragnea: Iniţial n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui premier în funcţie. Ca să fii premier şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că nu s-a mai întâmplat vreodată în lume şi nu s-a mai întâmplat vreodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat, m-aş fi aşteptat ca domnul Cioloş să spună adevărul. Eu nu cred că domnul Cioloş are habar ce înseamnă asistaţi social. Şi cei de la PNL merg pe această idee, că în Teleorman sunt cei mai mulţi asistaţi social. Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asiataţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judeţe în faţă până la Teleorman. Nici la persoane cu dizabilităţi, Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova. Ce ar trebui să facem noi în viziunea lui Cioloş şi a celor de la PNL cu persoanele cu dizabilităţi.? Ei spun aşa: nu trebuie să votaţi PSD pentru că ei au în judeţe respective multe persoane cu dizabilităţi. Să-i omorâm?

Premierul se referea la cei care preferă să ia bani de la stat în loc să muncească.  

Dumneavostră traduceţi din română în română? Noi vorbim de un om care minte cu neruşinare. Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc. Nici la cel mai mic salariu, nici la cel mai mic venit pe cap de locuitor. Mergând pe această logică, cam jumătate din România îi deranjează pe aceşti oameni. Ei n-au înţeles, din păcate, că românii nu mai vor să fie dezbinaţi. Stilul acesta, în care instigă tinerii împotriva bătrânilor, pe cei angajaţi la buget împoriva celor angajaţi la stat, aceşti oameni nu înţeleg că românii vor să fie uniţi. Oamenii simt în mod organic că e bine să fim uniţi, mai ales acum când văd ce se întâmplă în Europa.

8 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 dar ”japiţa” asta vorbitoare de vorbe guriste, parcă avuse funcţie în guvernul românesc ! Nu cumva a contribuit şi el la distrugerea acestei ţări şi naţiuni? 🙂 🙂 mă tem de adevărul crunt: DA !
  Dar de la Bruselles cum a contribuit plasatul aterizat în funcţie la binele acestei ţări şi naţiuni? Doar vorbe vorbite ca să nu-i anchilozeze gura!

 2. El (Julien) ca un lacheu al Piratului, continua intr-o maniera dramatica dezbinarea romanilor si destructurarea Romaniei cu orice ocazie si pe unde apuca.

 3. Pai daca ne raportam la domeniul lui dragnea de sute de hectare cu castel cu tot , atunci Ciolos nu are dreptate

 4. De la rosiile de anu’ asta cred ca in Teleorman a fost mai bine !

  Ciolos si Paslaru se refereau nu la numar, ci la PROCENTUL din locuitori si nu la doar la cei care primesc ajutor social, ci la toti cei care au “beneficii sociale”, deci si someri, si cazuri de boala inventate si ajutor social si ajutor de incalzire si ajutor.

  “Cele mai multe ajutoare destinate combaterii sărăciei se dau în județul Bacău: 72.308, la o populație de 746.566 de locuitori. Raportată la numărul de locuitori însă, ponderea ajutoarelor sociale destinate combaterii sărăcie este însă cea mai mare în județul Teleorman: 43.316 de ajutoare la 389.433 de locuitori, adică 11,1%. La nivel național, media este de 5,8%.” am incheiat citatul.

  Dar Dragnea ia ce cifre vrea el si intepreteaza cum ii convine !

 5. In legatura cu asistatii ciolos e un dobitoc, cineva e asistat in baza unor reglementari, el ca premier sa respecte legil. Pana una alta politicienii sunt asistati social inclusivv ciolos ca sunt prosti de bubuie si iau si banul lamgreu ca prostia se plateste.

Leave a Reply