O delegație a Administrației Prezidențiale, condusă de consilierul prezidențial Sergiu Nistor, a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanți ai Teatrului Nottara în urma căreia s-a convenit ca instituția culturală să poată susține o reprezentație, anul acesta, în sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

“În urma discuțiilor, s-a convenit ca Administrația Prezidențială să pună la dispoziția Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni pentru a susține o reprezentație”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, precizându-se că numele spectacolului, data și ora urmează să fie comunicate ulterior, potrivit Agerpres.

Dialogul dintre reprezentanții Administrației Prezidențiale și cei ai Teatrului Nottara a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, București.

12 COMMENTS

 1. Pai o singura reprezentatie? Vrea cumva Iohannis sa vada cum arata niste artisti disperati? Penibil!

 2. Un gest cu adevarat regal, adica 1 reprezentatie la teatrul particular al Majestatii Sale, pentru actorii ambulanti. Nu ca o solutie mai “permanenta” ar fi fost fezabila: cu toata dragostea, nu poti lasa 200 de spectatori/lume obisnuita, sa intre si sa iasa din palat ca la moara (sau la teatru) in fiecare seara plus doua matineuri. Ar fi un cosmar pentru SPP si celelalte politii afectate pazei presedintelui si-a curiei d-sale si nici pentru actori nu e o solutie interesanta-aminteste prea tare de trupele din vechime angajate ca servitori la vreun print sau episcop amator de arta. Dar lovitura de imagine, prima care reuseste, de la instalarea lui Johannis la Cotroceni si pana la tragedia de la Colectiv (punctul cel mai jos), e de necontestat.
  As fi avut un oarecare respect pentru presedinte daca la “invitatia la castel” ar fi adaugat un ordin dat primului ministru sa-si miste trupele de tehnocrati intru gasirea right away a unui spatiu care sa gazduiasca teatrul pe perioada consolidarii vechiului sediu. In prezent, cu riscul de-a fi tratata de pricinoasa si “nesatula”, nu vad decat ca facutul unei “alte politici” inseamna sa ne intoarcem la regalitate fara rege.

 3. :))) joacă la Cotroceni?
  Mai ine ar fi pe micile ecrane ca să nu-i mai vedem şi să-i auzim pe politrucii şi manipulanţii ce şi cum vorbesc sau moaca lor.
  E mult prea puţin pentru măiestria şi arta de a fi om şi artist!
  Mult respect pentru aceşti artişti care merită mul mai mult decît un politruc mincinos.
  Apropo, madam Radu Irina de la TVR vrea abonament puţin mai scump! Să dea banii înapoi cea cu SURPRIZE SURPRIZE despre care se auzi cî încasa cel puţin 100 milioane pe lună!
  TVR poate fi înlocuit cu DIGI24. Ei nu au nevoie de sponsorizări, intră pe energie în afaceri! :)))))))))))))))))
  NU TVR ABONAMENT !

 4. Daca Iohannis se arata “impresionat” dar mai mult isi face reclama cu o mica FRECTIE,o initiativa ceva ,cu case pe la el si toti maharii regimului, nu gasesc si ei toti hulpavii astia ai neamului, pentru amaratii pe care i-au dat afara din casele lor “retrocedate”, in care oamenii simplii au stat de o viata,ca doar si el personal vroia sa le i-a casa unor amarati din Sibiu si poate vrea acum sa-si spele toate pacatele.

 5. Cum e mai bine: libertate liberă sau libertate controlată şi limitată? Se spune că”prea multă libertate strică”, cam aşa sugera Băsescu din tot ceea ce s-a demonstrat faptic în perioada în care a ocupat scaunul ca administrator de ţară. Erai acceptabil dacă ”pupai în scris şi verbal scăunarul” dar şi atunci erai jicnit. Pe timpul lui nu aveai cum să reacţionezi că te ”iubea mişeleşte”, aţi văzut şi trăit pe viu toate acţiunile. De la momentul Ponta, libertatea a fost clară şi nimic nu te oprea să ripostezi sau să reacţionezi. Se simte libertatea liberă în orice, dovada fiind acţiunile politice manipulatoare din ultima perioadă şi care cred că vor continua. Nimeni nu intenţionează să le deschidă minţile tinerilor privind viitorul lor ca oameni, modul în care trebuie să gîndească şi să reacţioneze, e mai multă manipulare şi minciună decît adevăr şi dreptate la momentul de faţă! Nu e normal! Nu e asta realitatea şi viaţa în care trebuie să trăiască tineretul zilelor noastre! Ei trebuiesc alimentaţi cu pozitivitate şi practică reală, nu cu minciuni şi manipulări! Toţi profită de tineret pentru a-şi atinge scopul şi apoi….şutul în cur că şi-au atins scopul! După cum parcă, spunea Iohanis:”politicienii şi politica se face şi cu tinetret”! Chiar? Dar strada ce ceruse? Schimbarea clasei politice: toţi vechii inclusiv el, înlocuiţi cu începători care nu au fost în politică sau partide! Să fim serioşi: niciunii nu vor schimbarea clase politice, vor rotaţie la guvernare permanent şi doar ei!
  Dar dacă îi scot în faţă pe tineri, de ce profită de naivitatea lor şi nu îi lasă să intre în politică? Constituţia e piedica bau-bau? Tărăgănarea şi minciuna prin manipulare e cea mai bună formă de guvernare pe viaţă şi nu contează dacă ai fost declarat infractor prin hotărîre judecătorească irevocabilă sau nu!

 6. Dintre toate cladirile impresionante de protocol pe care le detine RAPPS, nu se gaseste nici un spatiu potrivit pentru a servi ca sediu temporar? Si asa stau goale si se platesc bani grei pentru intretinerea lor. Sau nu merita muritorii de rand sa calce pragul unor asemenea proprietati??

 7. :)))))))))))))))) cînd franţa sau america tuşesc precipitaţiile ajung în suedia cu psihoză de tot rîsul! Să ne rîdem puţin de ei. Da? :)))))))))))))
  ”O vânătoare de oameni în Suedia pentru un terorist care nu a fost. S-a dat o poză a unui individ poza fiind făcută cu 4 ani în urmă şi caută teroristul care nu a fost în suedia terorizînd propriul popor!”:))))))))
  http://www.aljazeera.com/indepth/features/2015/11/manhunt-sweden-terrorist-151125095414236.html
  Cap cu creier nefuncţionabil sau indivizi ce se lasă minţiţi prin manipulare ori o capcană falsă! :)))))

 8. Nu am inteles cum o reprezentatie si asta pe 1 Decembrie? Eu credeam ca i lasa sa joace o data sau de doua ori pe saptamana asta i bataie de joc fata de acesti mari oameni loviti de soarta nu i se pare ca a facut prea mult?nu am sa comentez prea mult astept poate se razgandeste si le fac o oferta mai omeneasca asta i amagire ..PACAT!!!!

 9. :))))))))))))) hai să ne ”rîdem” şi de ăsta! că e viral :))))))
  https://www.rt.com/usa/323365-obama-russia-daesh-isil/
  ”În timp ce încearcă să critice politica militară rusă în Siria, președintele SUA a devenit legat-limba, lăsând publicul să ghicească dacă ştie sau nu știe că Daesh și Isil sunt două nume diferite pentru aceeași organizație teroristă.”
  Ai dreacu de mafioţi ”proşti” ei cred că omul nu îşi dă seama ce practică ei sau ce antrenează(nu-i prost Putin)! A căzut în capcana-i proprie încît a dezvăluit învoluntar adevărul dar a testat inteligenţa celor din jur. :))))))))))))))
  Apropo de Turcia-Putin. A fost dezastru în Istanbul zilele trecute cu etnia kurdă şi Putin se cam bazează pe kurzi(reciproc) cred că e unul dintre cei mai tari psihologi!
  https://www.rt.com/in-motion/322995-tensions-pro-kurd-police/

Leave a Reply