Una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale prostatei, care apare în special în rândul bărbaților de vârstă înaintată, hiperplazia benignă de prostată, numită popular adenom de prostată. Aceasta se manifestă prin creșterea în volum a prostatei și afectează calitatea vieții pacientului prin apariția unor simptome precum: urinări frecvente, inclusiv pe timpul nopții, presiune scăzută a jetului urinar, incapacitatea de golire completă a vezicii urinare. În foarte multe cazuri, pacienții ajung la medic cu complicații severe, din cauză că neglijează afecțiunea sau aceasta nu este tratată corespunzător.

Ion, 74 de ani, a venit la Spitalul Clinic SANADOR pentru un adenom gigant de prostată. „Se făcuseră 10 ani de la primirea diagnosticului de adenom de prostată, timp în care am căutat încontinuu tratament, însă toate încercările prin spitalele din București au fost nereușite. Recent, am ajuns prin recomandare la Spitalul Clinic SANADOR, la Conf. Dr. Marcian Manu. O simplă discuție cu un pacient fericit al domnului conferențiar m-a convins de îndată să pun mâna pe telefon și să mă programez la dumnealui. Am zis că trebuie să ajung la acest specialist! Datorită acestui minunat om, acum mă simt ca la 20 de ani. Cu o experiență neplăcută, suferință, ani de căutări, programări, așteptări, medici nepotriviți, tratamente incorecte și fără succes, iată că, spre fericirea mea, mi-am găsit rezolvarea la SANADOR! Apreciez mult la acest medic că tot timpul îmi spunea să am încredere în el. Această încurajare m-a ajutat foarte mult. Sunt recunoscător întregii echipe SANADOR. Mă bucur că am dat peste așa oameni minunați. Mii de mulțumiri pentru tot efortul pe care îl depuneți cu dedicație față de fiecare pacient!”, povestește Ion.

Spitalul Clinic SANADOR asigură pacienților cele mai avansate tratamente și intervenții chirurgicale pentru afecțiunile aparatului reno-urinar, cu accent, de câte ori este posibil, pe metodele minim invazive endourologice sau chirurgicale. În cazul lui Ion, echipa medicală condusă de Conf. Dr. Marcian Manu, șeful Secției de Urologie din Spitalul Clinic SANADOR, a efectuat o intervenție minim invazivă endoscopică prin care a tratat cu succes adenomul gigant de prostată. Recuperarea postoperatorie a fost rapidă, ușoară și confortabilă pentru pacient. P

Pentru a beneficia de diagnostic precis și tratamente moderne avansate pentru afecțiunile urologice, realizate de o echipă medicale cu înaltă pregătire profesională și rezultate remarcabile, Spitalul Clinic SANADOR reprezintă cea mai potrivită alegere!

Leave a Reply