teren-cultivat_b

Se confirma afirmatiile anterioare ca afacerea Nana este o filiera de albire terenuri.

“Cred că Băsescu a <albit> acest teren. El avea proprietatea de la Nana anterior achiziţiei sale oficiale”, a spus in luna Ianuarie primul ministru Victor Ponta.

Azi a aparut oficial informatia ca firma ce a cumparat si strins mai multe loturi pentru suprafata de 300 de hectare destinate familiei Basescu a fost infiintata special pentru acest scop apoi imediat desfiintata. Langa Basescu si Elena Udrea si-a cumparat citeva zeci de hectare.

Firma care a vândut terenul de la Nana familiei Băsescu a fost înfiinţată special pentru această tranzacţie şi desfiinţată imediat după terminarea ei, susţin mai mulţi membri ai comisiei Nana.

Timp de patru ani, firma a adunat toate terenurile din zonă, astfel încât să poată vinde o suprafaţă compactă, după care a vândut către Ioana Băsescu.

Mai mult, opt persoane care îşi care au domiciliul în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde îşi avea sediul firma respectivă, au fost împroprietărite cu terenurile care ulterior au ajuns la fiica preşedintelui. Noul presedinte al comisiei este optimist că în două săptămâni va emite raportul privind modul în care fiica preşedintelui Traian Băsescu a cumpărat aproape 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana din Călăraşi.

Decizia vine după trei luni de activitate, doi preşedinţi, invitaţii la audieri care au fost ignorate sau au rămas fără răspuns.
Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare 1.000.000 Euro, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Adrian Rădulescu a vorbit cu administratorul firmei care avea în arendă terenul de la Nana înainte de a fi cumpărat de Ioana Băsescu. Reprezentantul firmei Amigo a dezvăluit membrilor comisiei Nana că Rădulescu nu i-a spus cine urma să cumpere moşia.

43 COMMENTS

 1. Mai există Comisia NANA?Băsescu va plăti pentru aceste ilegalități?Că dacă nu,sunt timp și bani irosiți!Băsescu a ținut în loc ROMÂNIA,timp de 10 ani!

  • Care ilegalitate d-le? Faci o afirmatie total aiurea. Du-te la DNA daca ai ceva informatii dar nu mai acuza doar de dragul lu’ Radu Tudor.

  • E simplu: rugati un parlamentar al acelei comisii SA FACA O PLANGERE PENALA pe acest subiect.

   Asa se procedeaza, nu cu circul asta din parlament.

   Curaj, ca se altii au avut! Exemplu: Mona Musca cu Adrian Nastase.

   • curajul monei musca a dus la aflarea colaborarii cu securitatea si disparitia din viata publica! iar condamnarea lui nastase e unica in lume: procurorii au adus dreept dovada mitei dolari tipariti la 2 ani dupa inceperea procesului!!!! asa coruptie mai rar la fel ca si decizia condamnarii! inainte de a comenta, fie ca-ti place sau nu nastase, te informezi si vezi cat de ridicole au fost procesele intentate lui nastase. dar acolo unde e doar ura ce poti sa ceri?

 2. Personal, nu cunosc vreo ţară care să fi obţinut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI şi Banca Mondială. Din contră, au avut ca efect adâncirea crizei economice, agravând situaţia deja critică a celor săraci. În cartea sa «Scandalul şi Ruşinea», editată în 1997, Bertrand Schneider – o mare personalitate a Clubului de la Roma – spunea: «Într-adevăr, câmpul vizual al Băncii Mondiale s-a îngustat într-o asemenea măsură încât ea sfârşeşte prin a reprezenta o sursă de sărăcie şi de subdezvoltare în contradicţie totală cu însuşi spiritul misiunii sale». Un eveniment semnificativ în ceea ce priveşte «succesul» celor două organisme financiare internaţionale s-a petrecut în urmă cu circa doi ani, cu prilejul celei de-a 50-a aniversări a FMI şi BIRD. Organizaţii neguvernamentale din întreaga lume au organizat în paralel un forum sub lozinca «50 de ani ajung». Toţi participanţii au fost alături de Vandana Shiva când aceasta a cerut «un minut de tăcere» pentru victimele genocidului practicat de Banca Mondială şi FMI.”DESPRE ASTA CE PARERE AVETI????

  • Ce ai postat, nu-ţi aparţine “eugenia” Iată tot fragmentul pe care l-ai copiat din lucrarea “România, jocuri de interese” scrisă de fostul premier al României, Nicolae Văcăroiu, şi apărut în anul 1998:

   “FMI şi Banca Mondială reprezintă o serie de interese, în primul rând interesele celor şapte mari puteri superindustrializate, care deţin peste 56% din pachetul de acţiuni al celor două bănci. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, pot să afirm că ei reprezintă în domeniul financiar-monetar, dar şi în politicile economice, ceea ce erau pe timpuri comisarii sovietici. Au o matrice generală, una şi aceeaşi, pe care o aplică în toate ţările aflate în tranziţie, fără să ţină seama de specificul şi de evoluţia ţării respective, de perspectivele ei de dezvoltare. Este un program perfect din punct de vedere teoretic, dar care poate provoca efecte negative, mai mari sau mai mici, în funcţie de condiţiile concrete din fiecare ţară. Personal, nu cunosc vreo ţară care să fi obţinut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI şi Banca Mondială. Din contră, au avut ca efect adâncirea crizei economice, agravând situaţia deja critică a celor săraci. În cartea sa «Scandalul şi Ruşinea», editată în 1997, Bertrand Schneider – o mare personalitate a Clubului de la Roma – spunea: «Într-adevăr, câmpul vizual al Băncii Mondiale s-a îngustat într-o asemenea măsură încât ea sfârşeşte prin a reprezenta o sursă de sărăcie şi de subdezvoltare în contradicţie totală cu însuşi spiritul misiunii sale». Un eveniment semnificativ în ceea ce priveşte «succesul» celor două organisme financiare internaţionale s-a petrecut în urmă cu circa doi ani, cu prilejul celei de-a 50-a aniversări a FMI şi BIRD. Organizaţii neguvernamentale din întreaga lume au organizat în paralel un forum sub lozinca «50 de ani ajung». Toţi participanţii au fost alături de Vandana Shiva când aceasta a cerut «un minut de tăcere» pentru victimele genocidului practicat de Banca Mondială şi FMI.

   Am încercat în acele perioade de negocieri să spargem acest model general, această matrice şi să adoptăm o serie de măsuri convenabile”.
   De altfel, acest fragment mai apare (citat corect, între ghilimele şi cu menţionarea sursei)într-un articol al jurnalistului Marian Ghiţeanu, în anul 2013, în articolul “Negociatorii FMI şi BM sunt asemănători comisarilor sovietici”. (http://www.cotidianul.ro/negociatorii-fmi-si-bm-sunt-asemanatori-comisarilor-sovietici-222224/)

   Şi mai vorbiţi pe aici de plagiate!

    • 🙂 esti de tot rasul, daca ai impresia ca poti convinge, documentat, un “ultras” !
     “Este mult mai usor sa prosteti pe cineva decat sa-l convingi ca a fost prostit” – Mark Twain

 3. cu hahalerele astea din parlament nu poti sa te astepti la nimic.cred ca daca se cupara kioru ia comisia si o pune sa ii sape terenul si ei o sa se execute fara comentarii.asta a vrut poporul asta avem dar totusi de ce sa suport eu idioteniile acestui popor de galetari,umbrelari sau mancatori de macrouri la punga portocalie?

 4. ” Un incendiu la rafinăria Chevron din Richmond, California, a obligat 15 000 de persoane să meargă la doctor. Fotografie: Centrul Ella Baker pentru drepturile omului.

  Richmond se află în vestul Californiei, un oraș cu culturi de viță de vie și o populație de 100 000 de locuitori. Sub conducerea primarului Gayle McLaughlin, orașul e cel mai mare municipiu din Statele Unite care are un primar din Partidul Verde. Pe lângă asta, e și oraș petrolier – în 1901, Standard Oil a instalat aici prima sondă. A ales această locație ca să aibă acces rapid la Golful San Francisco. În scurt timp, s-a construit în Richmond și un terminal vestic al căii ferate din Santa Fe, ca petrolul să poată fi transportat. Pe parcursul secolului XX, Standard Oil a devenit Standard Oil Company of California (SOCAL) și, mai târziu, Chevron.

  În anii ’90, rafinăria Richmond a primit amenzi de mii de dolari pentru condiții de muncă nesigure, explozii, incendii majore și scurgeri chimice, iar uzina a pompat din greu clor și trioxid de sulf în atmosfera orașului. În august 2012, rafinăria Richmond a explodat după ce Chevron a ignorat avertismentele primite de la Inspectoratul Muncii în legătură cu țevile rodate. Dezastrul a avut loc din cauza țevilor care nu au fost înlocuite la timp. 15 000 de locuitori din zonă au fost obligați să meargă la spital să se trateze, iar CEO-ul Chevron, John Watson, a primit o mărire de salariu de 7,5 milioane de dolari.”
  http://www.vice.com/ro/read/jurnalism-nesimtit

 5. Excrocheria e de mare anvergură, de profund aranjament,făcută de oameni cu o mare capacitate în domeniul excrocheriei. Ar trebui ca cei din parlament să cunoască acest lucru și să verifice în consecință și să nu-i dea satisfacție ticălosului de Băsescu.

  • In aceasta escrocherie au fost bagate pana-n gat DNA si SRI si de aceea trebuie sa fie cercetate cele 5 persoane din Bucuresti care au fost impropietarite cu pamanturi in comuna Nana si bineinteles procurorii de caz si sefii SRI care au actionat in consecinta pentru impropietarirea belzebutului. Pamanturi care au fost donate la randul lor de catre Ferma de Cercetari Agricole Fundulea cu dedicatie pentru a ajunge chiar in tarlaua lui Basinescu.

  • Citizen, ai pus-o. Partidul Verde e pa la europarlamentare. Totul este insa normal. Daca nu faci parte din cloaca, nu ai acces nici macar la candidatura. Pa nene. Practici neofasciste. Asta fac astia de populeaza parlamentul aiurea si ne fura banii munciti din greu dupa care ne iau cu apelative de genul “salariatule”. Papagalii astia cu 4 clase…

 6. multumesc mult radutule de informatie propie!! vreau sa nu pulteasca adevarul in valuri! comisia ‘NANA’ sa legifereze adevarul absolut!si primul adevar real incriminat juridic este ace-l mil. de euro luat dubios din bana romaniei CEC!!!!!!!
  astept cu nerabdare si o confirmare justa si de la doamna g, firea o ziariste pretuita de mine!
  cu respect,

 7. Nici nu stiu ce sa mai zic -Doar atat : Porcul dracu -mincinos ordinar care vorbeste de coruptie cand el este cel mai corupt .Sa plateasca ptr tot ce a facut in acest mandat si nu numai -Sa-i ia dracuntoti baniinsa-indea la saracimsi copii abandonati –

 8. Comisia Nana e vrăjeala de imagine prin care cameleonul coabitant PSD vrea sa pozeze in anti-basisti .

  Daca Ponta nu o punea pe Kovesi al DNA pentru liniștea clanului Băsescu – mai puteam crede ceva dar asa e vrăjeala PSD reloaded .

  AMR Băsescu = AMR Kovesi

  Adică aleasa lui Ponta va tortura un mandat întreg de la DNA adversarii regimului securist Ponta-Basescu nășit de Gittenstein , Maior , Sarbu , Rus , Sebastian Ghita … etc

 9. Daca acciza era destinata exlusiv autostrazilor si nu cârpirii gaurilor de la buget cum zice Ponta atunci de ce insista FMI pe aceasta tema ?

  De ce nu mareste Ponta redeventa la resursele extrase din Romania ? De ce dam ieftin aproape pe degeaba petrolul din Marea Neagra , gazele , padurile defrisate ? Cand opreste Ponta defrisarea ilegala a padurilor si retrocederile ilegale din Ardeal ?

  Prefera sa ne jecmănească pe contribuabili ?

 10. teorie demonstrata cu cat e mai luxos si manelist “safu’statului” cu atat mai de kkt tara in care domneste specimenul respectiv.al nostru are si nume predestinat.ianukoviciu de rumania.romania basanaria.provoaca flatulenta.salam basesc.
  ati vazut ce jilt de jiji regele cioarba avea?si ce ghertoisme da saf da stat…victor viorel ,crinut,ghidea…te pui cu basau ma? basau masculu alfa.
  bleaga a fost doamna reporter de nu l-a numit din greseala BASHESCU pe kkt cand a ragait “ghidea” in loc de Mihai Gadea.

  cat despre “comisiile” ce “ancheteaza” formal fara putere furaciunile clanului manelist…,cum sa l puna pe astra sub urmarire?,basau va fi curat ca lacrima din cauza ticalosiei generale.v am zis.. daca vrem justitie .. basau si gasca lui spanzurati sus si scurt dzmmm si toate jigodiile ca asta.
  cate miliarde a furat asta cu gasca lui ce mm lor nu ancheteaza?ftui usleu lu biserica lu basau sa le ft.
  asta era prima grija cand au luat puterea ,in ce stare e tara ba,cat a jefuit basanau,ce saracie . ce populatie mai e ce stare are..uite TU romane ce au facut kktii “uslisti” “avengerii’ nostri ftule inaltarea crucii mamilor sa le f..basanau sta pa jilt ca jiji in castel doar ca basanau e de neatins

 11. noi suntem aici,aici vom fi ,basau,coruptie,le vom regla pe toate pt ca aici e pamantul nostru si parazitii ii scuturam periodic ,ne deparazitam ca nistee macaci mamligosi ce suntem.dar rai hoti cum necum romanii cati mai sunt..nu uita si nu iarta,suntem consecventi in treaba asta sa ne razbunam pe ticalosii ce ne tradeaza sezi bland ca basau asta si toti ca el vor avea cruce facuta din kkt la groapa de gunoi unde i intinde cainii.animale suntem doar.

 12. eu ziceam ca imaginea cu mosia lui base” s-o puna astia alu’bill gate la noul windows8 ca tare bine seamana cu cel vechi wid.xp care zicese ca-i caduc

 13. Azi BEC a respins candidaturile mai multor partide si persoane pentru europarlamentare. Printre candidaturile respinse sunt cele ale lui Mircea Diaconu, Vadim, Funar, PNT-CD, PAS, Partidul Verde… si altele. Totul este normal, de vreme ce dictatura in care traim isi intareste pozitiile. Oricum, o sa gasesc eu un anonim pe care sa pun stampila si sa dau un vot de blam acestei dictaturi conduse de cele 4 partide de extrema dreapta: PSD, PNL, PDL (PMP), UDMR si patronate de Basescu, iar in trecut de Iliescu si de Constantinescu. Daca nu va treziti si puneti stampila pe cele 4 partide dictatoriale, o sa traiti ca si pana acum meritandu-va soarta.

 14. Azi l-am vazut pa Zgonel mieunel vorbind despre cai verzi pe pereti. Ciudat omul asta. Cine stie din ce organizatie face parte !? E prea ciudat. Pur si simplu batea campul magnetic pe unde pastea caii putere.

 15. Dle RADU TUDOR se confirma inca o data ca tot ce am prevazut s-a indeplinit ..aievea(identic).
  Daca nu va reamintiti luati postarea mea din ziua in care dnul MIRCEA DIACONU a decis sa candideze INDEPENDENT si verificati ca AM AFIRMAT ca imi doresc mult ca un liberal ca dnul DIACONU sa ajunga in PARLAMENTUL UE dar ca sunt sigur ca SISTEMUL ODIOS nu-l va lasa sa-si realizeze acest obiectiv!!!!(sistemul creat in 1989 s-a PERPETUAT si s-a INTARIT CONTINUU incat,la ora actuala, isi poate bate joc si de o personalitate ca MIRCEA DIACONU,cat si de cele 200.ooo semnaturi stranse…oare credeti ca va protesta cineva in ..PIATA UNIVERSITATII?..sigur NU).Nu le-au pasat”oamenilor sistemului” de 7,4 milioane de voturi( IN FAPT aveau atunci un INTERES COMUN ,atat basescu cat si PSD, ca ANTONESCU sa NU ajunga la ..COTROCENI!!!!)
  Este drept ca atunci am fost ASA DE CATEGORIC fiindca am vazut ca unii au facut tapaj de acest lucru( in scopul de a lovi in PNL/ANTONESCU carora le reproseau lucruri care ..apartineau de fapt SISTEMULUI ODIOS).Adica minunea ca PNL nu-l dorea pe DIACONU europarlamentar(manipulare de NOAPTEA MINTII).
  Dar sa nu-si faca nimeni iluzie,ca lucrurile se vor indrepta in ROMANIA, fiindca ACEST SISTEM ODIOS va trece cu arme si bagaje in mana lui …PONTA.DE CE ? sunt sigur ca asa se va intampla?.Am sa ma explic mai jos.
  Sistemul basist a avut in PNL/ANTONESCU cel mai mare DUSMAN/ADVERSAR(ne reamintim ca la televiziunile basiste ANTONESCU era facut …troaca de porci in toata perioada 2009-2012).
  Dupa incheierea PACTULUI(s-au facut compromisuri reciproce intre Basescu si PONTA) s-a convenit,probabil, ca aceste structuri/institutii ale sistemului basist sa treaca”TEL QUELLE” in mana dlui PONTA.
  Prima miscare(a celor convenite prin pact) s-a vazut prin demiterea dnei PIVNICERIU de catre PONTA…adica ce n-a reusit(eliminarea dnei PIVNICERIU) sistemul odios prin desurubarea buloanelor de la masina lui PIVNICERIU… a reusit PONTA prin demiterea ei …cred ca a fost primul LUCRU(au urmat si alte PROVOCARI LA ANTONESCU pe parcursul anului 2013) care l-a infuriat pe ANTONESCU care a inteles ca …PONTA nu vrea destructurarea sistemului odios ci DORESTE PRELUAREA de catre PSD a SISTEMULUI … LA CHEIE.
  Apoi dnul PONTA pentru a-si putea promova “politica sa” si-a tras post de televiziune ROTV care sa toace zi si noapte la ..ANTONESCU(in acea perioada,pana n-a trecut si ANTENA in barca lui PONTA/PSD …erau ziaristi la ANTENA care erau INTRIGATI de prestatiile ROTV!!!!si-l numea “raitaru TV”).
  S-ar putea ca in PACTUL DE KOABITARE sa fie un capitol SPECIAL in care se prevede (ca sa dea credibilitate actiunilor comune de DESTRUCTURARE A PNL/ANTONESCU)ca basescu si PONTA sa se “injure” in PUBLIC!!!!.
  Si aceasta tactica a dat roadele preconizate fiindca s-a vazut ca dupa CRITICAREA PNL/ANTONESCU din ambele parti(atat de basescu cat si de PONTA) s-a ajuns la rezultatele asteptate de cei doi:
  -cresterea in sondaje a PSD,
  -cresterea in sondaje a PMP
  -scaderea in sondaje a PNL/ANTONESCU.
  Se va incerca(poate o intelegere secreta intre cei doi) chiar eliminarea lui ANTONESCU(tratat ca ceva normal pe la unele ..televiziuni,fiindca intrun stat democratic NIMENI si NICIODATA nu va incerca destructurare/distrugerea altui partid…acest lucru numai oamenii cu cap inteleg ca este cea mai mare marsavie politica ce se desfasoara,ZILNIC, sub ochii nostrii !!! fara ca vreun jurnalist “deontolog “sa-si dea foc in PIATA UNIVERSITATII !!!)….in ASA FEL incat in TURUL DOI sa ajunga candidatii PSD si PMP(dupa care ca si in 2009 se vor intelege basescu, asa cum s-a inteles cu dnul Sarbu , cum sa-si imparta cei doi ..PUTEREA sau cum sa-i fie uitate/pierdute toate dosarele CUCULUI).
  Pentru a scapa de acele dosare dnul basescu este in stare de ..orice(dupa ce-i va transmite sistemul lui PONTA cred il va ajuta/ii va explica TOTUL incat sa “inteleaga” functionare sistemului).
  Daca ANTENA 3 s-a aliniat la acest proiect ..doar dusa de val .. este o problema pardonabila,insa daca a facut acest lucru pentru ai prostii inca odata pe romani (tot timpul au fost prostiti/pacaliti in cei 24 ani)..atunci istoria nu va ierta acest ..derapaj.

  • amice gheorghe iarasi scrii in necunostinta de cauza: iarasi tu alaturi de altii va faceti ca uitati ca celebrul pact de coabitare a fost corectat de radu stroe si liviu dragnea si a primit avizul apoi de la antonescu si ponta inainte de a merge la cotroceni in gasca? oare cat timp mai insistati cu tampeniile astea liberale facute doar de apropiatii lui antonescu? folositi-va de propriul creier ca d’aia il purtati zilnic cu voi! iar la numirea procurorilor iarasi va faceti ca uitati alaturi de crinutul vostru care este realitatea: propunerile au fost discutate in casa lui ponta de catre ceio 2, antonescu si ponta, ramanand desemnarea lui nitu ca procuror general si numirea fara entuziasm a codrutei la dna doar pentru a nu ramane interimatele la infinit pana ar fi vrut muschii baselului!!! asa ca mai usurel cu acuzele nefondate pe care crinutul nu stie cum sa le mai arunce in carca lui ponta + psd doar doar o mai creste si el ceva in sondaje. si apropo de sondaje , dupa ce il injura pe ponta si consilierii lui care fac sondajele alea nasoale cu scaderea pnl si antonescu, recunoaste cu greu ca asa e, exista intradevar scaderi iar el e si mai jos decat partidul pe care il conduce!!!!! mare conducator, mare partid si mare e jalea si rusinea alierii cu baseleu!!!

   • @alexph-iti folosesti propiul creier cand sustii ca aliatul lui baselu este Antonescu si nu Ponta?Vad ca toata lumea uita cum Antonescu si PNL au renuntat la MINISTERUL DE JUSTITIE fara sa ceara ceva la schimb tocmai pt.ca nu au fost de acord cu propunerile cerute de baselu KOVESI,OLARU,BICA…(cu ei se va face DREPTATE si in cazul NANA,nu?).Dar fiecare isi aduce aminte doar cei convine,nu-i asa?Pentru lamurire cauta emisiunile”LA ORDINEA ZILEI” si “SINTEZA ZILEI”(ce ne spunea atunci dl.Radu Tudor,dialogul dintre Oana Stancu si Victor Ponta) din 3 aprilie 2013,emisiuni pe care ar trebui sa le revada si dl.Dumitrescu.Atunci a inceput ruperea USL.

    • catalina,
     am 2 intrebari pentru tine:
     1. Daca atunci s-a rupt USL-ul, de ce nu a iesit ATUNCI antonescu sa anunte ruperea ?
     2. De ce, dupa discursul bun pe care l-a avut antonescu in 27 octombrie 2013 la Focsani (din care am dat cateva citate), au urmat apoi intalnirile ascunse cu bawecescu, certurile tot mai aprinse din luna decembrie in USL si in final ruperea ? Oare sa fi avut legatura cu intalnirile dintre el si matrafox ?

     Iata inca o bucatica din acel discurs al lui antonescu din 27.10.2013:

     “Trebuie în fiecare zi să cerem DNA-ului să ne spună ce mai face cu plângerile, peste 100 de plângeri penale oficiale făcute de Guvernul României la adresa foștilor guvernanți și la adresa modului în care ei au gestionat banul public.
     Să iasă DNA-ul și să ne spună că nu sunt elemente, că plângerile nu sunt întemeiate, că oamenii aceia nu au greșit nimic sau să ne spună că oamenii aceia au fraudat, că există elemente care, până la urmă, trebuie să fie trimise în fața justiției.

     Trebuie în fiecare zi să facem asta pentru că altfel, dacă nu o facem, constat, coincidență, constat că există timpul, energia să se ocupe de dosarul referendumului, de dosarul Dragnea, în condiții pe care le-a descris chiar, din păcate, marele domn procuror Papici într-un interviu, dar nu avem timp o lună, două, trei să dăm curs unor plângeri formulate de un an de Corpul de control al Guvernului.

     Noi trebuie să reamintim toate aceste lucruri în fiecare zi pentru că oamenii trebuie să înțeleagă și să nu cadă victime încă o dată demagogiei în care acești oameni, în frunte cu Traian Băsescu, sunt maeștri.”

     Inca o intrebare:
     L-ai mai auzit pe antonescu sa ceara dna-ului acele explicatii ?

 16. Cei care au introdus Romania in NATO sunt acum asistati sociali ( ! ).
  Ce parere sa mai avem despre niste nulitati, despre niste incapabili care mult mai mult au stricat decat sa faca sa functioneze un sistem, din care face parte si sistemul de pensii militare (existent in toate tarile NATO !).
  “Casa de Pensii Sectorială este structură de specialitate, cu personalitate juridică, înfiinţată prin lege, în subordinea Ministerului Apărării Naţionale.
  Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale administrează, împreună cu Casa Naţională de Pensii Publice, sistemul public de pensii din România pentru cadrele militare în activitate, precum şi pentru cadrele militare trecute în rezervă, care beneficiază de ajutoare lunare ce se asigură din bugetul de stat, în condiţiile legii, potrivit Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare.”

  Parca armata nu facea doi bani. Se credea ca nu vor mai conflicte. Pentru intrarea in NATO, s-au disponibilizat zeci de mii de cadre militare. S-a inteles aceasta restructurare. Ce nu s-a inteles, cum UN STAT DE DREPT poate SA IA UN DREPT CASTIGAT si sa actioneze RETROACTIV ( ! ), dreptul castigat si neretroactivitatea fiind conditii OBLIGATORII, dupa ultimele decizii ale UE. NATO s-a facut ca ploua la ilegalitatile lui Base si Boc. Acum e nevoie de bani pentru armata, dar si de rezervistii cu care s-a jucat ping-pong. S-au imprumutat fortat bani de la FMI si UE, pentru consolidarea bancilor straine ( ! ), dar a fost un prilej de a fura din buget, anual, 10 miliarde de euro. Curtea de conturi (de domnisoare, mai degraba) a gasit doar 10% din furt (achizitii, deturnari de fonduri, licitatii trucate, tot tacamul…). Procesele cu statul sunt platite de fraieri, dupa atatia ani. Iar smecherii (gruparile iudeo-masonice) vor sa vina iar la putere. Numai ca e posibil sa mai vina si mobilizari sau concentrari. Oare cine e dusmanul tarii ? Sa raspunda SRI-ul. Nu seful, care e tot din tabara amintita…

 17. Constat cu surprindere ca celebra comisie NANA condusa de fostul basist, revopsit in antibasist Nicolicea a descoperit apa calda si mersul pe jos. Oare e singura firma care cumpara terenuri in scopul de a le revinde? Hais a fim seriosi. Cumpararea de terenuri sau Intreproinderi in scopul de a le vinde ulterior pe preturi mult mai mari este sport national deja si nu vad unde este ilegalitatea. Ce este ilegal in faptul ca cineva cumpara terenuri intr-o anumita zona si cand piata o permite le vinde? Poate sa imi spune si mie comisia NANA ce lege din Romania interzice asa ceva? sau poate au ceva dovezi ca astia au inceput sa cumpere terenurile astea acum 4 ani special pentru betivan. Ma cam indoiesc ca au astfel de dovezi.

 18. Off topic. Domnule Tudor , in primul rand felicitari pentru Sinteza zilei de aseara si vreau sa va felicit maxim pentru melodia din serialul ” Caracatita ” folosita in promo-ul emisiunii.Genial, se potriveste manusa.

 19. noroc ca a numit P onta procurori capabili si indepenti,si a eliberat justitia din ghearele mafiei basiste sa-l poata ancheta pe Macac si pedepsi ticalosiile.d

 20. Cred ca zicala :Ce naste din pisica,SOARECI(liberali ) mananca!!!..este cea mai de actualitate in aceste zile.
  Asa incat cred ca cei doi fii ai FSN-ului unul pe filiera PDL(basescu) si altul pe filiera PDSR/PSD(ponta) au facut pACTUL DE KOABITARE pentru a perpetua SISTEMUL ODIOS la PUTERE si in urmatorii zeci de ani(Doamne fereste ..sa batem in lemn) si sa avem acelasi PARTID STAT CUNOSCUT si DETESTAT.
  Pentru a-si indeplinii acest deziderat/vis… “sistemului si PSD-ului” le-au stat/le stau in cale doar PNL.
  Asa incat mai intai PSD a incercat sa ia PNL in ALIANTA ( langa el ca sa-l poata controla ,ca pe o sluga umila) si sa incerce incet ,incet sa puna seaua pe el.
  Vazand ca acest lucru nu i-a reusit(PNL-ul s-a trezit) ..PSD a trecut “pe fata” la DESTRUCTURAREA PNL si la lichidarea lui …ANTONESCU.
  Si nu face acest lucru “pe ascuns” ci o face pe fata ,LA VEDERE, fapt ce mi se pare reprobabil (chiar odios) intro TARA DEMOCRATICA din UE.
  Sper ca pentru acest lucru …PSD (si basistii care sunt si ei in acest demers,alaturi de fratii lor pesedisti) sa dea ,odata si odata ..socoteala cuvenita,mai ales ca LIBERALII l-au AJUTAT pe PONTA sa ajunga …PREMIER(acest lucru reprobabil nu se poate face de niciun partid din UE …chiar daca am lua in calcul EXCEPTIA… unor partidele extremiste).

 21. Base a trisat statul si pe timpul lui Ceasca , aducand blugi,tigari,cafea etc. si vindea in tara fara sa plateasca taxa pe venit (bisnita), asa cum sa laudat el ,tot asa pacaleste poporul roman si in zilele de astazi ca a ajuns mosier legal. Este rusinea Europei.

 22. o firma se infiinteaza in circa doua saptamini si ai nevoie de cinci ani ca sa o desfiintezi.Sugerez si anchetarea modalitatii de desfiintare rapida si persoanele implicate si cele din spatele acestei desfiintari.

 23. Dupa ce am publicat art. http://antoniupoienaru.finantare.ro/2013/11/16/apia-implicata-in-vanzarea-de-terenuri-catre-basescu-ioana/, Dorel Benu, dir. gen. APIA i-a facut debitori pe fermierii care au vandut firmei italiene cu care au facut ulterior contracte de arenda. Italienii au anulat unilateral contractele de arenda, contrar legii, si au vandut fiicei lui Base. In instanta fermierii vor avea castig de cauza. http://www.wall-street.ro/articol/Economie/158397/arendasii-terenului-cumparat-de-ioana-basescu-penalizati-cu-143-000-de-euro-avansul-va-trebui-sa-l-returneze.html

Leave a Reply