Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, că ea crede în nevinovăția lui Bogdan Oltean, pe care îl crede un ”om corect” și cu care a fost asociată.

”Nevinovăția e evidentă oricând, nu doar a lui Bogdan Olteanu, ci a oricărui om care merge în fața instanței să-și arate nevinovăția. Apoi, n-am comentat niciodată dosare în curs și nici n-am s-o fac”, a spus Alina Gorghiu, copreședinte PNL, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Șefa liberalilor a mai precizat că a fost colegă cu Bogdan Olteanu și asociată cu el într-o firmă de avocatură.

”Rămâne ca ancheta să stabilescă concluzia, nu pot eu să mă pronunț”, a adăugat Alina Gorghiu.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie – noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu o autospecială de la Penitenciarul Rahova. El a venit la DNA în legătură cu un memoriu pe care l-a înaintat procurorilor anticorupţie.

 

14 COMMENTS

 1. “Sefa liberalilor” e chiar proasta sau doar mimeaza, la perfectie?
  Cum adica “a oricărui om care merge în fața instanței să-și arate nevinovăția”? Mai are si pretentia ca e liberala! Daca nici liberalii nu mai recunosc prezumptia de nevinovatie ….
  Bine, faptura in chestiune pare a avea mai multe in comun cu Ana Pauker decit cu Bratienii!
  Rau a ajuns fostul PNL! Si e pacat…

  • Io ziceam sa lasam justia lui George S sa-si faca datoria.
   Si poate intr-o zi cand o sa vina la putere justitia lui Beny S atunci iar sa o lasam si pe aia sa-si faca datoria. Poate intra si Laura la bulau saracutza de ea ca n-o vad bine…Beny e suparat si Beny e mare.
   —–
   Intre timp sotul lui Gheoghiu domnul Isar se pregatest sa-si adauge un escu in coada. Ca sa-l poata inlocui pe Olteanu dar mai ales pe Isar-escu. Si in felul asta nici n-o sa ne dam seama cine a condus BNR 100 de ani.
   Beny, Beny ce faci il lasi pe omul lu’ DNA sa ia functia suprema in stat ? Pai ce face Cubul Negru? Chiar n-a gasit nimic?

 2. De cand cineva merge intr/o instanta ca sa-si arate nevinovatia, doamna avocat Gorghiu Dej? Credeam ca e treaba procurorilor sa mearga ii instanta ca sa arate ceva, si anume nevinovatia. Asta ca sa vedem ce varza e in capul ei.

 3. O crezi tu dar nu şi restul populaţiei din ţară! Un mare avantaj îl are prin modul de comunicare curenţă şi descifrată aproape pe înţelesul oricui(asta le lipseşte total PSD-iştilor care nu mai ştiu să comunice către popor şi folosesc din obişnuinţă comunicare în 2-3-5 oameni de afaceri sau între ei, nu din rândul oamenilor obişnuiţi) şi prin schimbare mesajelor vorbite sacadat şi impunător dar asta nu înseamnă că poate fi şi crezută sau urmată! La capitolul credibilitate transmisă prin comunicarea live, mai are enorm de mult de muncit! Nu că i-aş da sfaturi dar se simte aroganţa, ipocrizia şi nemernicia ascunse în spatele unui costum de haine şi a unei coafuri care se doresc perfecte! Aşa avocat al tău în parlament, mai rar! Să şi motivez: cum adică *oriceb om merge în faţa instanţei să-şi dovedească nevinovăţia” dacă în dosar sunt acte care dovedesc nevinovăţia şi instanţa neţinând cont de actele din dosar, te învinovăţeşte pe nedrept???
  Unde ai dat examenul de stat pentru a intra în ”hoarda” avocăţească?

 4. Eu cred ca Gorghiu -Dej este o tzatza proasta ca noaptea. Tot asa sunt si cei care au promovat-o si o mentin in functii inalte. Cu asa conducere PeN(De)Leprele vor avea “succesuri” uriase, iar ROM-manelia va ajunge pe culmile disparitiei !

 5. Ce sa spuna si doamna Gorghiu, vine cu clisee politicianiste, doar ca sa se auda.
  Este mai mult decat deranjant ca o institutie de talia dna sa apeleze numai la denuntatori iar, probele administrate sa fie subtiri spre deloc.

 6. Din putul gandirii lu` madam Gorghiu
  ”Profilul lui Dacian Cioloș este un profil corect pentru candidatul PNL, dar noi abia în toamnă decidem profilul viitorul premier”, a spus Alina Gorghiu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
  Deci Ciolos are profilul corect, dar profilul in virtutea caruia este corect inca n-a fost elaborat?

 7. domnule Radu Todor,
  se vede cum ati cirmit/o la Antena 3 si Jurnalul National. cu toate ca ati ramas buni, e pacat sa avem si de la dv., ceva mai voalat, adevarat, promovare Ciolos si chiar …mai sus. Dar e posibil sa ma insel, numai ca nu mi se pare ca mai aveti priza dinainte cind erati verticali.

  • :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) promovare ciolos? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zilnic dam de pamant cu el si cu o seama din ministri lui si dvs afirmati ca-i “promovam” :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Leave a Reply