Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj important in batalia politica din campania 2016 : 

Ridicarea imunităţii în 48 de ore

“PNL are un proiect depus din decembrie 2014 care prevede o procedură de simplificare a ridicării imunităților și care spune în felul următor: de când a venit cererea de la DNA, de la Parchet către Parlament, ai 24 de ore pentru elaborare a raportului. A venit raportul în plen, mai ai 24 de ore pentru a da votul, dar votul trebuie să fie deschis, la vedere. E un proiect pentru care o să dăm un ultimatum colegilor de la PSD. De doi ani de zile ne tot duc cu zăhărelul exprimând în spațiul public cum că vor scoaterea imunităților, ridicarea tuturor procedurilor care împiedică buna înfăptuire a Justiției, dar la PSD diferența între declarația publică și concret, ce se întâmplă la vot, este foarte mare. Până pe 5 octombrie așteptăm materializarea acestui proiect, adică votul dat pe acest proiect de modificare a regulamentului. Dacă în data de 5 octombrie nu se va întâmpla acest lucru, vom discuta orice mijloc de presiune politică a parlamentarilor liberali pentru a putea mișca lucrurile pe mai departe.”

10 COMMENTS

 1. de cand tot am vazut-o pe gheorghiu la A3 si alte posturi, am avut impresia ca intotdeauna tine partea securistilor , a sistemului. Este noua portavoce a lui Kovesi ,facandu-i culoar liber la arestari.
  Isi incearca putin trucurile ei de smenara ,mentionand cele 24 ore.
  Pe scurt DNA poate da mandate,cereri,etc 24 ore din 24 ore.Parlamentarii stau la butoane de luni pana vineri, deci 48 ore nu sunt ciobani la oi. Suficient cat sa poata trece de parlament orice incuviintare stalinista.
  Ea e foarte sigura pe ea ca nu va fi niciodata arestata si plimbata ca pe urs pe la DNA. Cine i-a garantat chestia asta…?

 2. Doar cererile venite de la DNA ?! De ce nu si de la celelalte parchete ?! Ciudata logica, culmea de jurist !

 3. De la o vreme cum apare si aceasta catea asmutita a politicii romanesti cu tot felul de declaratii sau comentarii docte, nu mai am rabdare si citesc pe diagonala spusele acesteia. Nu mai bine ar iesi cu ceva inteligent si consistent. Pana acum a iesit doar cu zeama chioara, unora le place mie nu.

 4. MRU probleme de sănătate … a rămas fără creme și pudră Bepantem ? O fi rămas fără prezervative.Fără vită Kobe , fără mai știu eu pe ce-a dat banii românilor șo fondul SIE

 5. Alina Gorghiu, după cum cunoașteți și constatați, aproape, zi de zi pe blog, dar și la Antena 3 a fost și este o pesoană IN_TAN_GI_BI_LĂ. Este tratată, aproape, aproape, precum este și protectoarea sa L.K , protectoare (scrâșnind din dinți, ea fiind produs băsescu ) via joshannis, se-nțelege. Asta am constatat în decursul timpului și știu ce spun. Auzi, invitată pe ușa din dos la DNA și necitată în procesul Ponta-Șova ?!
  Este, firește, în grațiile președintelui Iohannis deci, se-nțelege, și în grațiile PRESEI. Și asta imediat după ”decesul” lui antonescu(fie-I numele uitat pe cât I-au fost ”sucelile”)
  Ponta, în schimb, rămâne un ”nenorocit” de ”pesedist” securist, prietenul și-al lui Maior (Maior fiind sperietoarea la îndemână pentru cei speriați de …securitate), prieten și-al lui Erdogan, dictatorul. Preacinstita Alina este…. infailibilă. Ați văzut, ați constatat altceva pe acolo pe unde vă (mai)uitați?

   • E bună, bună rău de tot și Alina Gorghiu la nevoie, pe o așa criză.
    Îl voiau pe Daniel Barbu îngenuncheat, să-l vadă tot monde-ul cum intră spășit în studiourile Antena 3, cu conștiința pătată de greșeala ”incalificabilă” pe care a făcut-o și, vorba cântecului ”militar”(?!(că tot veni vorba de militărie)) IN GINOCCHIO DA TE https://www.youtube.com/watch?v=e7c1vjB0Qbg Au sărit pe el și ”ai noștri” dar și HOTNEWS, EVZ,ROMANIA LIBERA, MEDIAFAX, REVISTA 22 (semn rău , rău de tot de-o așa împreunare)așa că , într-un târziu, a cedat. Parcă-l văd, ca senator al României ”călcat pe cap cu bocancul” și de ăștia, dar și de Armata Română(care nu s-a dezis la rându-i de violența unui militar de-al ei, militar care, nicicum, nu-i face cinste stârnind groaza la ce ar putea face unul ca ăsta), un om de valoare din câte îl cunosc, de valoare incontestabilă (m-am uitat și eu pe Wiki ca să mă documentez mai bine constatând că este un ”Chomolugmna” pe lângă Alina și Ben Oni) să fie umilit într-un așa hal încât să-și prezinte scuze ăstora pentru…nimic(sau aproape nimic) o opinie nicicum ofensatoare la adresa cuiva. Asta a fost declarația: Non Son Degno Di Te https://www.youtube.com/watch?v=PJK-824wOb4
    Pamflet(un fel de… În Gura Presei”
    Pam, pam..

 6. Felicitari Antenei 3 pentru emisiunea cu aceasta doamna.De mult timp nu am facut asa efort sa urmaresc pana la capat si sa nu schimb canalul.Doamna are un fel de a dialoga care imi aduce aminte de anii 90 si de Funar si cred ca abia maine am curaj sa verific cat de tare mi s-au scorojit peretii.Inca vreo doua aparitii si PSD-ul castiga cu peste 45% in iarna.Acum 27 de ani tanar student fiind am facut un legamant sa votez cu PNL sau sa nu votez deloc. Anul acesta probabil o sa votez PSD.Batrana Securitate a ingropat PNTCD demult iar in ianuarie la anul cred ca pomenim la 40 de zile si ultimul partid istoric.Si uite asa castiga unii lupta de clasa cu dusmanul.

Leave a Reply