Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de audiere, în calitate de martor, a președintelui PNL Alina Gorghiu, în dosarul “Rovinari – Turceni”, scrie Agerpres.

Informația a fost confirmată vineri de avocatul lui Octavian Laurențiu Graure, inculpat în dosarul “Rovinari — Turceni”, cel care de altfel a și cerut audierea Alinei Gorghiu, pe motiv că ea a reprezentat, la un moment dat, compania Electrica într-un proces civil cu CE Rovinari.

La termenul de vineri al procesului, procurorul de ședință a solicitat ca jurnaliștii să nu asiste la audierea a doi martori — Simona Ciurcu și Alin Brâncuș. Motivul invocat de reprezentantul DNA a fost acela că declarațiile pe care aceștia urmează să le dea conțin date confidențiale.

Judecătorii au admis cererea DNA, astfel încât ședința de judecată este nepublică. În sală au fost prezenți fostul premier Victor Ponta și senatorul Dan Șova.

5 COMMENTS

  1. S-o invete madam pruna,mincinoasa onesta a lui ciolos,ce sa zica are doar experienta!groghiu, ciolos si johannis buricii pamantului cu axa in spatiul reformatic,facaletzii universali,in viziunea alinutzei!Cand avem astfel de specimene cui ii mai trebuie alegeri,din faliment in faliment pana la victoria finala!Halal!

  2. Era si cazul nu de alta dar se pare ca din lipsa de preocupari a inceput sa delireze cu propuneri aiuritoare facute lui Denise Rifai,de exemplu.

  3. Toti dar toti au legaturi unii cu altii. Pe vremea cand facea parte dintr-o casa de avocatura, stimabila catea asmutita a politicii romanesti, impartea “cascavalul” cu ceilalti.

  4. Surse interne: la alegeri, Marcel Opris (STS) il va ajuta pe Basescu sa intre in Parlament! Vedeti si declaratia lui Ungureanu: STS poate frauda alegerile

  5. D-na Gorghiu, de ce NEAPĂRAT femeile trebuie să apere femeile. Dacă bărbații iau apărarea altor bărbați dunt corupți pdsiștii sau mai rău!!! De ce oare această doamnă prezumă că femeile sunt mai bune????

Leave a Reply