Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, după ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore la Parchetul General în dosarul Colectiv, că el şi medicii au făcut, la acea vreme, “tot ceea ce era omeneşte posibil”. “Nu am refuzat niciun ajutor de afară”, a spus Bănicioiu.

“Credeţi-mă că şi eu, şi ceilalţi am fi vrut să facem mai mult şi credeţi-mă că am făcut tot ceea ce era omeneşte posibil”, a spus Bănicioiu, la ieşirea de la audieri.

Întrebat de ce a refuzat ajutorul din străinătate şi a spus că medicii au de toate, Bănicioiu a afirmat: “Nu am refuzat niciun ajutor de afară. Nu, nu, nu, nu”.

Ulterior, el a fost abordat de un membru al Asociaţiei Colectiv, Bănicioiu spunându-i acestuia că a afirmat din primul moment că asigură tot costul tratamentului.

“Am făcut tot ceea ce era omeneşte posibil, credeţi-mă, şi eu şi doctorii. Nu acuzaţi salvatorii. Vorbiţi şi despre oamenii care au fost salvaţi (…) Nu eu am făcut spitale, eu am încercat să le repar. Am încercat să le repar. Gândiţi-vă că noi am trimis afară toţi pacienţii… Dvs aţi fost acolo, ca şi mine, cine decidea când pleacă pacientul afară? Medicul, ministrul nu putea…”, a afirmat Bănicioiu.

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul Colectiv.

Banicioiu a ajuns la sediul Parchetului general cu puţin înainte de ora 8, fiind aşteptat de rude ale victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Sentinţa în acest dosar urmează să fie dată luni, de Tribunalul Bucureşti, scrie news.ro


PS : Se simte din nou in aer acel miros urat al specularii politice a cazului Colectiv. Indivizi cu interese financiare si politice dubioase vor sa indrepte un val de ura – stimulat artificial, din interes – impotriva lui Raed Arafat, folosind fake news si manipulari. Le va iesi totul pe nas, cat de curand !

 

1 COMMENT

  1. Se agata de dl.Arafat de parca ar gasi izbavirea,neaparat Arafat,sacul de incasat cand problema e clubul mefistofelic,inchis cu lanturi si bagat artificii ptr.adrenaline,pot fi cinica,in durerea asta!Cand vezi o grozavie ca asta ia spune-ti”dasteptilor”ca in sec.2,nu dati la boboci!Oricat de antrenat ai fi,esti om,reactionezi adaptat!S-au intamplat grozavii si-n alte”lumi”fara lacrimogenie,au rezolvat cu demnitate,legi etc.Capu’lu’Motoc tot vrem dar nu ne uitam si la comportamentul nostru,ma includ si eu,ca n-am ce face?Clubul=Cauza,efect,oricat am zgudui-i-o!Cine zbiara,acuza mai tare,e cel mai tare din parcare?La noi,da,isterie,nebunie,in folosul altora decat a celor care au ce spune cu adevarat!La noi,era mai simplu,nu aveam grote ca sa ne distram si nici inchisi in lanturi nu eram!Deci lasati pe Arafat,macar de-ati face un mic ajutor cat a dat el!

Leave a Reply