Vad o stire despre cea mai mare temperatura pe Terra. Si constat ca am simtit-o pe propria piele in zona desertificata din sudul Irakului, in 2005. Cand am ajuns in baza cu delegatia ministrului apararii, la Nasiriyah, erau 69,8 grade. Adica 70, ca sa n-avem dubii. In 2 ore eram obligati sa bem 2 litri de apa. A fost o experienta de neuitat. In Afganistan, unde am descins cu doi ani inainte (in 2003) erau “doar” 49 de grade. Vedeti ce relaxat eram calare pe o Toyota “de talibani”, un 4-Runner ­čÖé

———————————

Iranul se confrunt─â, de c├óteva zile, cu un val de c─âldur─â rar ├«nt├ólnit chiar ┼či ├«n aceast─â ┼úar─â, temperaturile dep─â┼čind frecvent 70 de grade Celsius, ├«ntr-o localitate ├«nregistr├óndu-se posibilul record mondial de 73 de grade, informeaz─â ziarul italian La Repubblica.

Potrivit meteorologilor locali, ├«n localitatea Bandar Mahshahr, situat─â pe litoralul Golfului Persic, s-a ├«nregistrat temperatura de 73 de grade Celsius. Dac─â valoarea termic─â va fi confirmat─â de speciali┼čtii interna┼úionali, temperatura va fi cea mai ridicat─â m─âsurat─â oficial vreodat─â pe Terra.

 

7 COMMENTS

  1. Modific─âri genetice pe p─âm├«nt ┼či modific─âri prin orice metod─â a climei de marii ”inventtori” care ├«ncearc─â oceanul cu dege┼úelul! Problema e c─â to┼úi suntem afecta┼úi mai mult sau mai pu┼úin. Vezi experimentele cu trimiterea a orice pe lun─â ┼či pe soare, omule┼úii crea┼úi ├«n laboratoare trimi┼či pe lun─â pentru testarea rezisten┼úei ┼či pe p─âm├«nt se spune c─â sunt alte specii de oameni ├«n tot felul de carapace care zboar─â, de fapt totul este trimis pe lun─â ┼či de acolo ei cred c─â sperie lumea sau le cred mul┼úi minciunile prin manipulare! Obiectiv analiz├«nd: omule┼úii c─âzu┼úi din cer(dup─â cum se spune), sunt doar gelatin─â f─âr─â mu┼čchi ┼či nu au cum s─â construiasc─â o nav─â din 2 ligheane unul peste altul! Nu au puterea fizic─â ┼či inteligen┼úa necesar─â! Dar s─â mai creeze ┼či fascicul de lumin─â pentru a atrage aten┼úia poporului civilizat, nici at├«t! Am convingerea din c├«te citii c─â sunt crea┼úii la borcan pentru test─âri de orice fel! Ce ┼či c├«t─â manipulare prin minciun─â exist─â la orice nivel de inteligen┼ú─â ┼či-n aproape orice ┼úar─â care vrea imagine! De fapt mai r─âu o murd─âresc dec├«t s-o schimbe ├«n bine!

  2. Ha ha ha! oare pe cei de la dna ┼či b─âsescu cu ai lui nu-i pot trimite pe lun─â ca omule┼úi? Am citit c─â le-au trimis pe lun─â wiski! Acolo nu mai sunt violuri sau utile prezervativele! ┼×i acolo este corup┼úie gras─â!

  3. Radu,esti tanar in “temperaturi”in 1986 lucram pentru ARCIF in Iraq,in august temperatura la umbra era de 65 de grade,din camera pana la atelier era obligatoriu sa ai la tine 2l de apa cu ghiata,portia zilnica era de minimum 15 litri pe zi din frigider binenteles.

  4. Eu am invata ca Romania are un climat temperat continental. De foarte multa vreme nu se mai potriveste aceasta. Cu certitudine clima pe tot globul s-a schimbat, iar in Romania in special si datorita defrisarilor masive a padurilor si a lipsei aproape totale a irigatiilor.
    Tot respectul pentru cei care au muncit ca @Ioan in zone fierbinti din punct de vedere climatic. Cu totii au facut cinste tarii prin profesionalism si seriozitate.

Leave a Reply