Ambasadorul Rusiei in Turcia Andrey Karlov a fost impuscat in cap de un atacator care a strigat : “Pentru Aleppo!”.

Ambasadorul si atacatorul au murit.

 

6 COMMENTS

 1. Fiti amabil, atacatorul era terorist din ISIS, sau era din fortele teroriste ale lui Bashar al Assad sustinut de trupele ruse? Va multumesc pentru lamuriri!

 2. Moaca ăstuia pare a fi un turc americanizat sponsorizat/infiltrat pentru a încerca distrugerea relaţiilor între turcia şi rusia! Nu pare a fi irakian sau sirian după trăsăturile feţei! O fi la origine dar fizionomia se schimbă în funcţie de conjunctură(nivel de trai, legături periculoase sau nu, afaceri periculoase sau nu, familie închegată sau nu, comportament ), nivelul de studii nu are nicio legătură, dar mai sunt şi lichele care nu vor să se adapteze, ăştia sunt folosiţi în alte scopuri sau expulzaţi!

 3. Mi se pare evident ca e o manevra a serviciilor americane.
  Se vrea o acutizare-tensionare a relatiilor dintre Turcia si Rusia, si asta in perspectiva dezastruoasa in care Turcia vrea sa paraseasca NATO.
  Si cam de ce-ar vrea Erdogan asta? Raspunsul tocmai a fost dat in aceasta seara!

 4. Asasinul era SINGURA persoana din spatele ambasadorului. Deci avea autoritate sa stea acolo, mai mult decat atat, probabil era garda de corp uzuala a acestuia. Este imposibil sa stea o singura persoana din dispozitivul de securitate atat de aproape de un diplomat, daca persoana aparata nu o cunoaste. Arma o identific a fi un Walther P99 9mm, folosit uzual de Servicii.

 5. Grava situatie Turcia precum si in Germania. Ref. la Ambas. Rus ucis, Cristian Diaconescu ex min. Externe, a comentat si analizat ce s-a intamplat, extrem de bine
  Se vede experienta lui deosebita pe probl.externe. Ascultandu – l mi-am dat seama de pregatirea sa excelenta, singurul regret pe care il am ca dansul a ales PMP. No comment! Revenind la acest asasinat am obs . sursa twitter, ca unele cotidiane au relatat si primele decl. ale lui Putin
  Cea mai imp. considerata si de jurnalisti este ca ar fi zis ca il intereseaza cine a dat orfinul adica terpristul de la cine a primit ordin sa il pmoare pe basador. Asta denota faptul ca dupa ce si-a convocat servicile , astea au ceva indicii care conduc la faptul ca turcul terorist a actionat in urma unui ordin de la cineva. Sa vedem si in Germania mai multe inf. Pacat pt. tot ce se intampla , in ce lume traim….

 6. Am uitat tot sursa twitter a aparut transcriptul vorbelor asasinului ambadadorului rus. Incepe cu Allah Akbar, si continua : We are those who pledged jihad to Mohamed. Iar striga Allah Akbar, si zice in turca prima fraza fiind in araba, deci in turca zice: Do not forget Aleppo, do not forget Syria si mai repeta odata, As long as our towns, areas are not safe, we will not enjoy safety. Get back, get back only death willtake me away from here. Whoever has a hand in this oppression Aleppo and Syria, shall account for it one by one. Cam asta a fost conf transcriptului tradus

Leave a Reply