Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, a fost arestată preventiv într-un dosar de proxenetism. Alături de aceasta, au mai primit referat de arest preventiv, alți ”locotenenți”, care însă nu se află în România în momentul de față, scrie Antena3.ro

Este vorba despre Săiceanu Gheorghe (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan), Alexoae Sorin Marius, Negoescu Robert Valentin(locotenentul lui Săiceanu) și Cârcu Viorica Ancuța, potrivit gazetadecluj.ro.

La începutul lunii februarie, procurorii au făcut nu mai puțin de 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Cercetările derulate de către polițiștii turdeni din cadrul Biroului de Investigații Criminale și autoritățile spaniole s-au concretizat în ceea ce ei au numit Operațiunea Tean. În afară de lotul capturat și reținut la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați acum în SPANIA, printre care  Sorin Alexoae și Robert Negoescu .

Peștii de la Turda, coordonați aparent de Mihai Moldovan și finul său, Flaviu Oltean, duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în Tenerife, mai precizează sursa citată.

Moldovan Mihai a facilitat activitatea de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era stabilit în Tenerife de aproximativ de 18 de ani.

Fosta peremistă Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”, scria ziarul Bistriteanul in 2020.

Ancuța Cârcu, mutată de câțiva ani din țară, a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube.

 

In august 2014, timponline.ro scria :

Anca Cârcu, supranumită de presa mondenă “sexy peremista”, anunţă pe pagina ei de Facebook că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l răzbuna pe Robert Dănceanu, boxerul din Mangalia care a fost ucis în Tenerife, în urma unei bătăi dintr-un club. Bărbatul lucra pentru familia ei.

Potrivit Ziua News, Anca Cârcu a postat încă de miercuri, pe pagina sa de Facebook, postări în care îşi exprimă durerea şi regretul pentru pierderea prietenului său, despre care a spus că i-a fost iniţial bodyguard şi apoi au rămas prieteni foarte apropiaţi.

Primul mesaj postat a fost cel în care anunţa că Robert Dănceanu a fost ucis de un alt luptător. „Moises Ruibal, marele campion FOTO Ancamondial ni te-a luat de lângă noi. Ai fost şi vei rămâne o amintire de neegalat. Ai lucrat pentru noi atâţia ani fără că eu sau familia mea să avem ce să-ţi reproşăm. Educaţia şi bunul simt pe care l-ai avut, te-au făcut campion. Ai fost campionul României între 1990 şi1992. Inima îmi crapă de durere şi cuvintele nu îşi au rostul. O să plăteşti Moises Ruibal, (marele campion mondial), puşcăria de azi şi dreptatea lui Dumnezeu de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace, Robert Dănceanu, drag şi scump prieten. O zi în care vreau să mor, anume să nu mă răzbun. Să fi liniştit că noi vom face exact ce făceai tu pentru noi”, a scris Ancuţa Cârcu.

Un alt mesaj postat de Anca, aflată în prezent în Spania, vorbeşte despre carierea acestuia: „Categoria + 91, super grei. Brăila vice- campion. Grecia locul 3 juniori. Campion junior European. Locul 3 centură de aur Bucureşti. A boxat pentru clubul Fridom Star Constanţa. Fratele meu a primit mii de pumni în cei 10 ani de antrenament, concurs. Moises Ruibal, care face legea în Tenerife avea pumn american, singură lovitură fiind şi ultima. Moises Ruibal, nu ai respectat lupta şi eu nu am de gând să respect nimic. Robert tot ce trebuie făcut, facem”.

Ultima postare sună aşa: “Precizez că Robert Dănceanu a lucrat pentru familia mea până în ultimul moment. Precizez că ultimele 5 luni le-a petrecut cu mine, 12 ore pe zi, zi de zi. Precizez că Robert avea o inteligenţă nativă aparte şi eu aşa ceva nu mai pot aduce înapoi … daca aş putea, aş renunţa la viaţa mea pentru el, fără să mă gândesc o secundă. Robert, după ce şi-a terminat programul, a plecat la cumnatul său. Cumnatul său, Florin, era în pericol şi Robert a intervenit pentru a-l salva şi aşa a intrat în conflict cu Moises Ruibal care i-a lovit pe mai mulţi. Robert, am devenit nişte monştri şi lucrurile nu vor rămâne aşa. Trupul lui Robert va fi dus în România, unde va fi înmormântat. Familia Cârcu se ocupă de toate cheltuielile şi de ultimele lui dorinţe. În cei 10 ani, pentru noi, tu, Robert, ai devenit o lume întreagă”, a mai scris Anca.

 

Leave a Reply