In urma fotografiilor publicate pe internet, Andrei Baciu s-a retras din nominalizarea de la Sanatate!

14 COMMENTS

 1. E dl. bogdan Chirieac la “Punctu'”; ma duc sa-mi iau semnite si bere, m-astept sa fie misto:)))
  (Si l-astept si pe dl. Ciuvica la comentarii, la Gadea; m-iau mai multe, sa-mi ajunga…)

 2. Vai ce pacat! :))
  Din poza precedenta parea dreptaci. In sensul ca de dreapta, la asta ma refeream.

 3. Cum spuneam in comentariul la stirea initiala: pacat, mare pacat! Ar fi nimerit sa se declare macar o zi de doliu national pentru victima rautatii publice care este dl. Baciu-aveam si noi un model romanesc (de lenjerie masculina) de clasa internationala (sau internauta?) si ni l-au scos si pe acela din programul de insanatosire a natiei!

 4. poate e un castig pt medicina, ca va putea profesa in continuare.
  ce trebuie sa intelegeti cu iohannis si guvernul lui:
  iohannis are guvernul lui pentru ca in primul rand e ardelean. are mandrie locala si de profesie. el isi alege oameni ca el: profesori , sau ardeleni. cum e cimpeanu si ciolos.

 5. Vai domn Ciolos ce ati facut? vreti sa scoateti la protest ”tinerele frumoase (sau mai putin frumoase”) la protest? fetelor daca iesiti la protest venim si noi mai copatele…ca avea si guvernul asta un ”membru” de aratat si l-a eliminat. Cica l-a recomandat Busoi…Hmmm parca declara Ciolos ca partidele nu au avut nici un rol in selectarea membrilor guvernului…da a fost buna recomandarea lui Busoi…Ca tanarul avea ”membru” competent…Ce conteaza ca Aurescu a marit suprafata Romaniei si ca fara Nica la fonduri europene riscam vreo 2 miliarde euro…daca ”membrul” este recomandat de liberalul Busoi sti ales si ca ministru…..chilotii te recomanda, daca nu, ce conteaza compertenta

 6. Vă mai amintiţi perioada:
  ” În 2009, când a preluat Ministerul de Interne, Gabriel Oprea a făcut două numiri importante: Virgil Ardelean și Petre Tobă. În 3 noiembrie 2015 zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru rotația cadrelor. Acelorași cadre. Și uite așa ne dăm în comedii la infinit cu Oprea, Tobă și Ardelean. Sper totuși că la negocierea numelor din noul guvern Klaus Iohannis era la Sibiu, își uda petuniile, mângâia mușcatele și dădea cu rindeaua în pod.”
  http://www.stiripesurse.ro/cum-baie-ii-din-spatele-lui-ciolo-au-dat-eapa-pnl-ului_973387.html
  🙂 🙂 🙂 Măi, ce de tehnocraţi avem în lumea bună pentru funcţii!!!

 7. Sincer, nici nu mă aşteptam la definitivarea numirilor. Pe niciunul nu-l ştiu. E totul din analiza numelui, pe care am făcut-o la momentul apariţiei numelor pe gurile jurnaliştilor. Acum după 1-2 zile, este certitudine tot ceea ce am scris în comentariu pentru tot ce însemna numire de nea Cioloş. Am propus ca să-i dea o funcţie şi un scaun ”afaceristului-prea” patriarh al României ca să-i miluiască şi să le ierte păcatele şi în ultimă instanţă: o lumînare pentru îngenuncherea unei ţări şi unei naţiuni! Amin!

 8. P-ăsta l-a pus chioru’ la mișto, să-și mai bat-o tură joc de noi! Cinici foarte, băjeții și fetițele, dar și când s-o-ntoarce roata… atunci să ghici ghicitorile noastre!

Leave a Reply