Pentru a 3 zi consecutiv, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din  Romania. Sute de mii de oameni se uita non stop la postul nostru. In prime time, audientele depasesc si un milion de telespctatori (rating peste 9!), fapt care confirma o compatibilitate uriasa intre telespectatori si continutul emisiunilor. O mica revolutie se produce in mentalul colectiv romanesc si faptul acesta e confirmat de aceste audiente uriase, de persistenta protestelor si mesajelor actualei puteri. Orice bariera a fost depasita. 2012 este intradevar anul schimbarii, asa cum postam in ultimele zile din anul trecut.

4 COMMENTS

 1. Domnule tudor ,
  cred ca d-ra crainic care este acum in direct la A3 face o greseala majora. Intrebat daca a discutat si cu presedintele dl Boc a spus ca da. Dar vorbea despre o discutie a dumnealui cu basescu nu o discutie a d-lui arafat cu basescu. Asa ca informatia care ruleaza acum este cred eu falsa. Va rog sa analizati impreuna cu colegii d-voastra inca o data declaratia PM si remediati aceasta neintelegere. Si atentie mare la ce intelege si spune dra crainic.

 2. Ma bucur foarte mult pentru succesul dvs.Sunteti cred,singura televiziune care sustine revendicarile oamenilor.Daca noi nu avem cui sa ne exprimam doleantele,pentru ca oricum nu le asculta nimeni,dvs.le ascultati si le faceti auzite.Sunteti extraordinari!
  Felicitari!

  • Buna intrebare MIHAELA,

   Eu nu as pune ANTENA 3 pe primul loc, chiar am facut o comparatie cu celelalte TV si nu cred ca merita locul 1, nu au fost obiectivi, iar ce s-a prezentat a avut un singur scop!
   Nu s-a discutat nimic ca intreaga clasa politica a fost judecata!

   Victor Drâmbă are o fotografie care spune tot!
   http://www.tunaru.ro/wp-content/uploads/2012/01/Vreau-300×225.jpg

   Poporul nu ii vrea nici pe cei de azi si nici pe cei care se lupta pentru putere acum!
   HAI SA FIM CONSTRUCTIVI SI SA CAUTAM O SOLUTIE!

Leave a Reply