Jurnaliștii Antenei 3 au reușit să surprindă primele imagini cu Sebastian Ghiță după eliberarea din arest, în timp ce ieșea din sectia de poliție unde trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână.

Fostul deputat român Sebastian Ghiţă a fost eliberat, pe 26 mai, din arestul Poliţiei de la Belgrad în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de euro, stabilită de magistraţii sârbi care au luat în discuţie solicitarea avocaţilor apărării.

Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru AGERPRES că eliberarea lui Sebastian Ghiţă a fost condiţionată de obligativitatea de a nu părăsi capitala Republicii Serbia şi de a se prezenta la poliţie la datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni până la soluţionarea dosarului ce i-a fost deschis în instanţă pentru utilizarea unei identităţi false.

https://www.antena3.ro/externe/primele-imagini-cu-sebastian-ghita-dupa-eliberarea-din-arest-416189.html

7 COMMENTS

  1. E o vorba la romani “Doamne ajuta !”. Este o exclusivitate intr-adevar, in schimb pentru mine este o necunoscuta de unde atata ura a antenelor pe dl. Sebi Ghita. Nu este singurul exponent care sa fi smenuit tara si cetatenii acesteia. Sa nu uitam marea umilinta a d-lui Nastase care a ajuns la “zdup” in “guvernarea Ponta” copilul politic de suflet al acestuia. Pana una alta, cu toata “democratia si deschiderea” care are loc in Romania (a se citi contrariul), dl. profesor Voiculescu sta tot acolo. Inca pentru multi ani de acu’ incolo “sistemul” (murdar) al Romaniei, Romania paralela, va fi inca pe val pana nu se vor lua masuri drastice de indepartare a esalonului 2 chiar si 3 din “sistem” din toate institutiile importante si de mare responsabilitate ale Romaniei . Apropo, unde este in ultima vreme Codruta, cum de toti jurnalistii au “pierdut-o” ? E un ordin, e ceva ? Sa ma contrazica cineva ca nu este asa.

    • Deci nimic despre extradare. Ghita isi vede de viata lui in Serbia si se ocupa sa-si solutioneze dosarul de identitate falsa. Atat.

  2. Nu ne ajuta cu nimic aceste imagini. Trebuia sa-i demonizati pe pesedisti cand l-au scapat de DNA prin parlament. Isi bat joc de noi cu ajutorul vostru sustinandu-i!

  3. Daca se intampla in 1 si 15 ale fiecarei luni, atunci e de doua ori pe luna, nu de doua ori pe saptamana! Si la chestia asta sarbii sunt mai umani decat noi! In Romania, da, esti chemat de doua ori pe saptamana sa dai cu subsemnatul, ca sa stii cine e seful!!!

  4. Nu e exclusivitate. L-a filmat si TVR-ul. Au dat imagini fara watermark de cand cobora scarile si apoi si cu masina la semafor. Reporterul TVR spunea ca a trecut pe rosu ca nu cumva sa fie ajuns din urma. Baiatul n-are nici o grija, are Audi cu numere de Serbia, sofer, protectie.

    Tot se spune de catre astia de la ALDE si PSD ca in Serbia justitia functioneaza. Ziaristii din Serbia spun ca ministrul Justitiei acolo e cum era in Romania intre 1990 si 2004 inainte de CSM, ca sistemul e corupt si ca foarte probabil Ghita a platit guvernantii sarbi pt libertate.

Leave a Reply