De la 1 ianuarie 2015 şi până astăzi, pentru un public care contează extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numărul 1 din România, devansând toate canalele tv, inclusiv cele generaliste.

Performanta Antena 3 este cu atat mai importanta cu cat vorbim despre publicul 18+ AB urban, sectorul cel mai cuprinzator si mai dorit din audienta tv.

http://www.antena3.ro/actualitate/media/antena-3-cea-mai-urmarita-televiziune-din-romania-304522.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

11 COMMENTS

  1. Felicitări! Încă nu aţi reuşit şi sper că nu o să ajungeţi la manipulare cum fac celelalte canale tv! Succes echipei A3!

  2. Number one in across the nation.
    Felicitari, prin profesionalism, seriozitate si acuratetea informatiei ati ajuns pe culme.

  3. Asta da masura “calitatii” consumatorului de TV …Pro TV pe 2 Kanal D…Posturi de o calitate indoielnica dar care produc bani pt ca manelistii si telenovelistii sunt majoritari in Romania.

  4. Poti sa oferi o sursa la acest informatii (preferabil link)? Am de la anumite agentii rating de 3, maxim pentru voi, 18+ urban stiri. Dar vad pe ecran un rating de 9, cam imposibil considerand ca ala e rating de prime-time A1/ProTV.

  5. veste bună ptr grupul intact şi antena 3 în special, felicitări!. veste rea despre caracterul românilor. cei mai mulţi sunt de acord cu adevărurile spuse, dar prea laşi ca să facă şi altceva în afară de a face audienţă şi a semna petiţii online, iar restul sunt din tabăra adversă care până acum câştigă!

    • … ai gasit asta singur, sau te-ai uitat la Ochiul Maroniu ? Cum puteti, mah, baga pe gât atâta rahat ? 🙂

Leave a Reply