Mihai Gâdea și Secretarul de stat Raed Arafat au anunțat semnarea unui protocol între Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) și televiziunea Antena 3, cu scopul acordării unui sprijin real în transmiterea unor mesaje foarte importante pentru populație, într-un timp foarte scurt.

”E un efort național. Cred că e o chestiune de responsabilite și de mare onoare pentru noi să vă putem informa într-un mod aparte cu privire la aceste lucruri”, a spus Mihai Gâdea.

 Invitat la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, dr. Raed Arafat a vorbit despre seminarul NATO pe problema rezilienței în cazul urgențelor civile, seminar organizat la București și la care au fost abordate teme importante în ce privește coordonarea și managementul urgentelor civile si colaborarea civil-militara.
Lorenz Meyer-Minnemann, șeful pregătirii civile din cadrul NATO, a explicat, la Antena 3, că rezililența este un principiu extrem de important și presupune o implicare pe care fiecare aliat și-a asumat-o, inclusiv România. ”Să respecte și să îmbunătățească capacitatea de a rezista la un atac. Asta înseamnă, pe de o parte, să ai forță militară, dar este necesară și o pregătire civilă”, a spus oficialul NATO.

4 COMMENTS

  1. gresit! o ardeti pe protocoale, da? :))
    lasa ca vedeti voi cand o sa vina tinerii frumosi si liberi, dupa o narghilea in Centrul Vechi, sa va arate smartpone-urile la Guvern! 😀

  2. Asta da colaborare.De aici sa castige omul simplu…Sper ca nu veti face acelasi lucru si cu PMB nu de alta dar reportajul cu primarita “care este” nu a fost exact ceea ce ne-am fi dorit ca sa folosesc o formulare consacrata atunci cand ceva te-a enervat mai mult decat poti duce.Felicitari domnule Radu Tudor,banuiesc ca dvs ati fost factorul mobilizator determinant al acestui parteneriat cu DSU !

  3. O veste buna.In interesul nostru , pe cand emisiuni de prim -ajutor sau masuri imediate in calamitati sau cum nu se dau prioritati in trafic masinilor cu semnale pornite ?

Leave a Reply