Prim-ministrul Viorica Dăncilă nu este de acord cu remanierea guvernului înainte de alegerile europarlamentare, scrie antena3.ro

Poziţia premierului este diametral opusă faţă de cea a lui Liviu Dragnea care a vorbit în ultima perioadă despre plecările lui Tudorel Toader, Rovanei Plumb şi Nataliei Intotero.

Ultimele două candidează pentru europarlamentare, în timp ce despre ministrul Justiţiei, Dragnea a spus că a păcălit PSD-ul cu ordonanţele de modificare a codurilor penale.

https://www.antena3.ro/actualitate/surse-viorica-dancila-nu-vrea-sa-remanieze-guvernul-516646.html

5 COMMENTS

  1. Cred ca e normal sa fie opinii contrare,nu suntem decupati pe acelasi tipar,imortant e sa le asculti si sa rezolvi!Simplu,ne complicam cand rezolvarile simple sunt cele mai eficiente!

  2. Ce vad ca se intampla la Inalta Curte e o actiune de forta a unor disperati!Il vreti pe Dragnea?Linsati-l in piata publica,rug de foc aprins,rahati in jurul jarului ce extaziaza euforic si poporul va fi scut!Cat cretinism,cata neputinta,isterie si ilegalitate!Dar nu se intreaba idiotii ca anihilarea lui Dragnea nu rezolva puterea partidului!Dar zbiara ca tampitul cu palnia in gura la casa lui Iliescu,cu live sa vada omenirea tampenia lui!Ce arati?Un cretin frustrat!Nimic mai mult!O gramada de flatulenti ce vor presiune pe instanta!Rahat cu perje!Idiotenie maxima!Dar n-am pretentii!

  3. Auuuu… pai deja a tiparit Ponta afisele pt europarlamentare fara sa mai stie ca vine si Viorica…. tardiv de tarziu, coane!

Leave a Reply