Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi, anunta antena3.ro

Decizia în cazul Rovanei Plumb a fost luată cu 13 voturi la 7, iar în cazul lui Laszlo Trocsanyi cu 12-9.

„Comisarii desemnați sunt nepotriviți pentru a ocupa funcția în concordanță cu tratatele și codul de conduită”, precizează Comisia care va trimite o scrisoare în acest sens președintelui Parlamentului European.

Anunțul vine în aceeași zi în care Rovana Plumb a anunțat că și-a rezolvat problema împrumutului de 800.000 de lei. „Având în vedere acest lucru, și pentru a debloca această situație, am făcut pași pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluție adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le dețin în România, care sunt deja în declarația financiară și aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecință, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluțiile menționate mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în scrisoarea trimisă de Plumb, Comisiei JURI.

6 COMMENTS

  1. Este clar, sunt interese oculte din partea unor forte secrete de a discredita imaginea unui anumit grup de persoane. Comparand conduita a doua persoane: Rovana Plumb si Codruta Kovesi care credeti ca este cea mai morala? De ce in cazul lui Kovesi nu s-au uitat la codul de conduita? Nici macar la cazul sau de plagiat nu s-au uitat.
    La unii cu lupa la altii fac pe orbii. Moralitatea UE e partinitoare.

  2. A TREIA OARA CU NOROC ROVANA.STAI ASA CA NU-I ASA!RECOMAND “CONSULTARI”LA TARTACUTA SI LA”DOSARELE INCHISE”,PE WERNERICA BAGAT UNDE VRETI VOI,CA EU L-AM BAGAT DEJA INTR-O IPOHONDRIE MAXIMA.ASTIA NU-SI DAU SEAMA CA SE RAZBOIESC CU MINE?NU SE UITA PRIMPREJUR?ASA DA SI ASA NU?VRETI ALTE EXEMPLE?AM SACU’PLIN DE 15 ANI!!!PE ORE EXACTE CA PROGRAMAREA LU’KOVESIKA MINCINOASA LA AMARTIANIZARE IN ZONA OBSCURA,CA-MI PLAC TIMMINGURILE,PE SECUNDE SA FIM FOARTE EXACTI!MI-E PRIETEN… “RAUL”, “RAMUL”,IARA LOR DUSMANUL NEDECLARAT,DAR PRETUTINDENI CORECTOR.AM VEDERE PANORAMICA,MINTEA BRICI,TAC SI LE SERVESC PE TAVA!!!SALUT RADULE SI A3,SA AM TIMP SA LE CUPRIND PE TOATE DAR ORICAND PENTRU CAUZA!!!TOT N-AM FB,N-AM NEVOIE,ANOTIMPUL MI-L FAC EU!!!

Leave a Reply