Noi informații despre scandalul în urma căruia un bărbat care a refuzat termoscanarea a fost încătușat de mai multe echipaje ale poliției. Reprezentanții supermarketului susțin că scandalul a fost regizat pentru că, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă un complice care filma incidentul, scrie www.antena3.ro

https://www.antena3.ro/actualitate/scandalul-de-la-hipermarketul-din-capitala-a-fost-regizat-in-prim-plan-un-barbat-care-refuza-571545.html

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.

Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii.

Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile. ”, au anunțat reprezentanții magazinului.

Si www.dcnews.ro spune ca asa zisul scandal e de fapt o facatura menita sa starneaza manipulare emotionala pentru conspirationisti si needucati :

https://m.dcnews.ro/masurare-temperatura-manipulare-cu-imaginile-de-la-kaufland-doru-si-sorina-au-refuzat-sa-fie-cobaii-pandarilor-de-supermarket_749738.html?fbclid=IwAR1vTfWBtFqtDzX6h8NtU-r5tS61EvXkH_4Q7Wr12YfTwBqm0KLCc_K2jiw

1 COMMENT

 1. Marketul e proprietate privata.Doar locul poate fi considerat in anumite conditii, loc public.
  Ca orice proprietar poti sa nu permiti sa intre in incinta persoane daca incalca legea( alcoolici, violentii dar si cei care refuza portul mastii sau termoscanarea).
  Modul de a conduce un cetatean la sectie pt a fi legitimat, dupa ce pensionarii au facut scandal (deci tulburarea.linistii publice si nu refuzul termoscanarii cum se manipuleaza in presa).este neprofesionist.
  Este adevarat ca termoscanarea nu rezolva 100 % detectarea infectarii cu SARS Cov2, dar e o masura de siguranta in plus pentru persoanele SANATOASE de a circula, stiind ca nu treci pe langa o persoana care are 37.5 si posibil purtatoare de: covid, TBC, varicela, rujeola,. Streptococ, alte tipuri de gripa, etc.
  Asi intreba toti dentologii cum ar comenta situatia in care dupa o investigatie epidemiologica vreo 10 pers.contaminate au in comun marketul din cartier ? Ar acuza market ul ?
  Media comenteaza situatia unui cetatean care, dupa un accident de.masina, ajuns in spital, a fost testat pozitiv …

Leave a Reply