Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al Consiliului National al PSD, a anuntat la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca azi Parlamentul voteaza din nou bugetul fara modificari si il trimite presedintelui Iohannis inapoi spre promulgare. Presedintele va fi obligat sa semneze decretul.

Conducerea celor două Camere ale Parlamentului a stabilit ca miercuri, începând cu ora 10,00, Comisiile reunite de buget-finanţe să reanalizeze proiectul pentru întocmirea unui raport, care va fi supus votului plenului reunit.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea bugetului de stat pe anul 2019, evidenţiind că alocarea resurselor bugetare este “fundamentată pe o prognoză nerealistă”, afectează funcţionarea unor instituţii publice cu rol esenţial, dar şi dezvoltarea comunităţilor locale şi realizarea unor investiţii strategice.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că bugetul a fost elaborat “foarte bine” şi nu poate fi modificat din cauza “mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României”.

5 COMMENTS

  1. Credeam ca o trimite pe doamna de la mediu si pe domnul de la isu sa vada ce este in Bihor de se plimba camioanele cu radiatii app.A primit cineva atentionare sa nu se plimbe prin zona contaminata? Am primit linistiri prin presa locala ca marfa a fost returnata la producator si ca acel camion a descarcat intr-o fabrica probabil pustie din moment ce nu este afectata populatia. Sau si pentru asta vinovat este bugetul si “mofturile unui om care, întâmplător, este preşedintele României”?

    • Omul “care, intamplator,”este, si mai se si lauda ca este, cel mai bine informat din Romania, trebuie sa fie primul care atentioneaza sistemul si tot primul care sa raspunda pentru orice se intampla periculos in tara.Romanii nu platesc un ditamai aparat controlat de Joiannis numai ca Tartorul sa-si spioneze opozantii politici pana si la closet,iar,in rest, sa fie doar ala cu “nu stiu,nu ma intereseaza” la fel si cu tot ce s-a petrecut la Colectiv.

  2. Buna Radu, nu inteleg de ce comentatorii vostri nu spun lucrurilor pe nume la ordonanta 114. L-am auzit azi cu stupefactie pe domnul de la PNL (Prisca parca…) cum abera ca toate utilitatile deja se scumpesc cu 30% ca urmare a ordonantei… Cum poate cineva sa minta astfel fara ca moderatorul sa nu-i ceara dovezi… Cand familia mea, personal a primit si telefon de la ENEL care dorea sa ne ofere un nou contract pe un an de zile cu pret constant de 30 si ceva de bani fata de 40 si ceva de bani cat e acum, adica MAI IEFTIN. Surpriza, motivarea la telefon a fost ca sa nu ne ducem la alti furnizori … Nici vorba de scumpire… Sunt sigur ca si voi aveti astfel de date. In al doilea rand, acelasi domn spunea ca daca pana acum dobanzile au fost de 7 ori mai mari ca in alte tari, dupa ordonanta vor fi de 13 ori mai mare caci vor pune bancile taxe suplimentare si creste DAE, comisioane etc… GRESIT iarasi caci abia am scapat de taxele abuzive si orice incercare de a le repune, vor fi lovite de procese si, sigur, bancile nu vor lucrul asta…. Sigur si la Dumneavoastra se stiu si astea caci Dul Piperea a fost cel care a luptat cu mult succes la desfiintarea acestor taxe si comisioane abuzive… Ca si cum cei de la PNL doresc abuzuri si de la banci numai ca sa-si atinga un scop politicianist, de multe ori sustinut, se pare, si de altii…

Leave a Reply