Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

“Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi “aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale”, scrie Agepres.

 

1 COMMENT

 1. Va inchipuiti in ce uriasa troaca cu minciuni si manipulari traim?! Voi din Bucuresti vedeti ceva de acolo si acolo, de la periferie se vede cu totul altceva, mai ales cand iei legatura cu cadre medicale, dai telefon si te informezi deschis, salahori din cimitire, la care se adauga pentru comparatie latratura terorizanta a marilor destepti si atotstiutori=habarnisti!
  1. Nu se calculeaza conform recomandarii ue la suta de mii de locuitori,
  2. Nu se imbunatatesc conditiile in spitale,
  3. Nu se profesionalizeaza sau nu se angajeaza personal in spital!
  4. Se continua teroarea prin aruncat cu vinovatii imbolnavind cetateanul,
  5. Nu este declarata starea de urgenta dar se practica tot ce vor caposii latratori, cumva e ilegal si neconstitutional,
  6. Daca acel spital de la Letcani si nu numai, erau date in folosinta la momentul zero, destui pacienti bolnavi care nu au avut sanse sa se vindece intrin spital normal, ceea ce nu s-a intamplat,
  7. Un medic american a spus clar: nu se va “accepta” vaccinul asa rapid deoarece inca nu sunt finalizate nu stiu ce, termeni medicali.
  8. Inca o chestie, lunar se spune “avem o luna de foc”, asta e de cateva luni de zile=teroare psihic, acum am citit ca spanica si italica(vizati negroteii) vor baga conditii mai drastice, de ce oare? Imi amintesc iar de spusele merkel-itei: ii trimitem in tara lor, actiunile continua in tarile arabe, anul trecut decimarea. Si, cireasa de pe tort, planurile puse deja pe hartie din 2005 pentru tot ce traim, descoperite zilele astea! Mai apare si “tantalaul” care vrea ceva noaptea ca hotii din bancomate si case, noapte rezolva destule marii capi complice la nemernicii, putin mai e si baga zilnic alternativa numar par si impar! Asta inseamna control si coordonare plus invinovatirea cetateanului de catre nemernicii terorizanti!

Leave a Reply