Cu ocazia percheziţiei efectuată atât la domiciliul inculpatului Apostu Sorin, cât şi la biroul său din incinta Primăriei Municipiului Cluj-Napoca a fost găsit un număr total de 17 telefoane mobile personale , precum şi mai multe cartele telefonice. (f.179-183 vol I dosar urmărire penală).
Intrebare : de ce avea nevoie prietenul lui Boc de la Cluj de mai multe mobile si cartele decit teroristul Omar Hayssam?

17 COMMENTS

 1. Telefoanele erau folosite de actionarii comunali, in sondaje icognito aplicate populatiei, pentru evaluarea calitatii serviciilor primariei.
  Iar cartelele erau darurile personalizate pentru Mosul, de la cotizantii cei mai fideli la propasirea bunastarii urbei !
  Varianta be : avea si omu’ 17 prekini, adevarati cavaleri ai norocului, 17 grupuri de ‘lobisti’ sau ‘celule de criza’, cu care a simtit nevoia sa tina legatura asa, in mod mai personalizat – ziaristi haini ce sunteti !
  Varianta ce : totul e o facatura, mostenire grea a echipei precedente de la primarie !

 2. Inculpat de ce detineai 17 telefoane mobile? Onorata instanta am un hobby colectionez telefoane mobile asa cum unii prin partidul meu colectioneaza masini altii bani sau chiar seful cel mare case. Inculpat atat timp cat legea nu impune permis pentru detinerea telefonului mobil poti sa detii si o suta ai tot dreptul. Intre noi fie vorba omul era prevazator si devenise paranoic banuind ca este ascultat. Si de ce ti-ai lua masuri daca ai fi corect?? Omul era ciorditor de meserie si ii era frica ca este ascultat si prins. De-asta avea 17 telefoane mobile. Apropo telefoane fixe cate avea prin casa?

 3. CAND SPUNE CA “NU SUNT BANI” BASESCU RECUNOASTE FALIMENTUL GUVERNULUI NUMIT DE EL .
  M-as mira ca nu peste mult timp sa ne salte jandarmii pentru ceea ce scriem pe internet pentru ca instigam !
  Pe Baselu nu-l salta desi instiga la incalcarea constitutiei !

  • @Dan :
   Noi ca noi … ne-or sălta nu ne-or sălta ăştia, că suntem mai amărăşteni , dar fii sigur că jurnaliştilor curajoşi şi cu coloană vertebrală precum cei de la Antena 3, li se vor face multe mizerii de către slugile care obedient deservesc puterea.

  • Daca o sa fim saltati sau nu …habar nu am,dar fi sigur ca VERIFICAT ai fost deja.Ceea ce facem noi acum,in lumea lui Base se traduce simplu prin DETINUTI POLITICI.Asa ar dorii probabil sa ne decoreze.Deja ne-a facut invitatia “daca nu va place in tara asta,sunteti liberi sa plecati”,eu amluat asta ca si o amenintare.Sa ma bucur de libertatea pe care inca o mai am acum,ca mai tarziu ….nu se stie.Cu toate astea,nu pot sa spun decat un singur lucru : NU INCHID OCHII SI NU IMI PLEC CAPUL!
   Cum as putea sa imi educ copii sa fie corecti,drepti,verticali si sa caute isi urmeze idealurile daca EU sunt un las,ce isi pleaca capul in fata celor care il jignesc,fura,ucid?
   Raspunsul e unul singur : NU CEDEZ.
   Daca altii au luptat pentru libertate mea este obligatia mea sa lupt pentru libertatea copiilor mei.

 4. E doar vina dumneavoastra Domnule Radu Tudor si a colegilor de la Antena 3 care l-ati speriat ca Puterea asculta telefoanele. In plus poate avea omul si 1-2 amante. Sau poate ca nu a putut trece peste faptul ca a plecat Nokia de la Cluj ? Ma ingrozesc la ce o sa aflam cand scapam de ei. Poate atunci ne trezim.

 5. Cele 17 telefoane îl ajutau la “reformarea mai bine a statului”. A “reformat” omul aşa de bine încât l-a supărat pe Zeus şi a primit o “dedicaţie”.
  Lăsând gluma, vorba colegului ce a postat mai sus : cine ştie câte tâmpenii o să aflăm după ce cad pedelacii ?
  Personal, sunt sigur că o să scape – cred că doar i s-a arătat doar pisica. Asta dacă nu cumva Băsescu a vrut să dea în Boc prin clica asta de la Cluj ?

 6. Abuz de putere si jaf marca COTROCENI SI ALEEA MODROGAN. Dupa 1989, nu a existat un regim cu furt pe fata ca regimul marnarului de trei parale.

 7. Ca sa acuzi un avocat de luare de mita, “mita” inregistrata in contabilitate si pentru care plateste impozit, cred ca acuzatorii au o mare problema cu incadrarea juridica si cu probele…sau e simpla vrajeala…Chiar sunt curioasa cum se va solutiona… poate ca in cazul Solomon, sau poate in cazul Ridzi sau poate in cazul Pasat, sau poate…Base pe unde a trecut a distrus tot ca sa iasa deasupra. Si am o dilema: daca Base, e suspendat ce urmeaza, alegeri? Mai are voie Base sa mai candideze odata, in aceasta situatie?

 8. 17 pentru că stia aproximativ prea mult si profita de avantaj pentru a-i servi pe cei care l-au pozitionat excelent în pozitia de mini-dwarf… dacă ar fi fost 18, mă îngrijoram… 17 inseamnă doar praf în ochi… unul care foloseste 17 telefoane nu le tine pe toate in acelasi loc si nu le poate folosi fizic pe toate simultan sau in paralel… ar trebui să fie idiot, iar ăștia de genul lui chiar nu sunt idioți… toată ”afacerea” este făcătură…

 9. Cam cite capete are “Motzoc”-ul lui Basescu inafara de cele ale lui Apostu si Scripcaru ?
  Cam tot atitea cite are si “Hydra” din Cotroceni !
  Care dintre acestea este cel care trebuie ars cu foc ca sa piara “Hydra” ?
  Aceasta este intrebarea care trebuie pusa pentru a rezolva cazul Hydrei !

 10. Am ajuns sa imie frica sa mai vorbesc despre parerile mele ca pe timpul dictatorului in timpul revolutie nu am mai rezistat si am intrat in hora de la sala palatului sper sa traiesc pana la toamna am sa fac la fel

Leave a Reply