Home Articole Au decedat chitariştii formaţiei din clubul mortii

Au decedat chitariştii formaţiei din clubul mortii

8894
4

Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia, citate de Mediafax.

Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, “Mantras of War”.

În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti, potrivit aceloraşi surse.

De asemenea, Vlad Ţelea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, în timp ce ceilalţi colegi ai lor – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) – au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor oferite MEDIAFAX de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei.

“Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitarişti, Vlad, şi ceilalţi patru sunt internaţi, la spital, cu arsuri şi sunt destul de grav”, a spus Vlad Buşcă, de la Universal, sâmbătă, precizând că nu deţine informaţii exacte 100% la acel moment.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, rudele acestuia.

De asemenea, Alexandru Pascu – membru al trupei Goodbye To Gravity şi fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă – se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, prognosticul medicilor rămânând rezervat.

Incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei a provocat decesul a 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din Bucureşti.

4 COMMENTS

    • Dumnezeu sa ii odihneasca! Aceeasi speranta o aveam si dupa tragediile, mai mici e drept ca numar de victime dar tot tragedii, de la Sighet si Constanta. Erau argumente suficiente sa nu fim nevoiti sa exprimam condoleante pentru alte 27 de victime.

  1. poate așa se vor Închide toate cluburile sau barurile unde intrarea este decât una singura iar condiția de siguranța inpotriva incendiilor și-a situațiilor de urgentă, nu este respectata cel puțin 100%. Mai pe românește nu respecți Health and safety nu funcționezi si dacă totuși Reușești sa deschizi afacerea fără Health and safety, ajungi la pușcărie .
    Dacă nu te-ai gândit la eventualele cazuri in care clubul sau barul tău ar putea lua foc, asta nu înseamnă ca nu vei fii vinovat când doamne ferește se va întâmpla, se pare ca nu ai făcut NIMIC sa previi așa ceva .

    • Pai exista si la noi HSE dar pe baza de declaratie pe proprie raspundere. Iar daca ai mintit in acea declaratie pe propria raspundere ajungi la puscarie pe motive de minciuna privind normele HSE doar daca mor oameni. Pana nu mor oameni nu verifica nimeni daca tu respecti HSE. Cica e suficienta declaratia pe propria raspundere iar ei sunt ocupati cu alte probleme. Ai auzit o singura tara in care sa fie asa si nimeni sa nu verifice daca tu chiar respecti ceea ce ai declarant in politica ta de HSE? Peste tot sunt obligatorii ori controalele ori auditurile. La noi e suficient sa spui “pe cuvantul meu de onoare!”

Leave a Reply