Şeful diplomaţiei americane, Mike Pompeo, a declarat miercuri că Washingtonul are motive puternice să creadă că autorităţile chineze nu au raportat cu promptitudine izbucnirea epidemiei cu noul coronavirus către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), transmite Reuters.

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Departamentul de Stat din Washington, Pompeo a mai acuzat China că nu a raportat nici faptul că acest virus se transmite de la om la om (aşa-numita transmitere comunitară) “timp de o lună, până când deja (virusul) ajunsese în toate provinciile Chinei”.

 

2 COMMENTS

  1. America a dat-o-n bara cu ,SARS-CoV2 acum cauta scuze in China ,penibil…cred ca gloria lui Trump &Putin se apropie de sfarsit !

  2. bună ziua…acum când scriu tocmai am aflat că un specialist a fost scos din comisia anti-covid …ce sa-i faci …epidemia trebuie condusă de proști politic și nu de deștepți experți…ce mă surprinde e similitudinea de atitudine dintre trump in sua și johannes in Romania…citeam pe cnn azi că trump e supărat pe medicii care coordonează comisia de lupta contra epidemiei …așa se întâmplă când primești săpcuta …

Leave a Reply