Umor romanesc nu se dezminte

WALL BANCUL MOMENTULUI

13 COMMENTS

 1. Culmea carnavalului:
  Sa faca Mazare carnavalul de la Beci in editie lunara!

  Categoric invitatii par a fi de soi 🙂

 2. D-le Radu Tudor,

  Dvs. prin ceea ce scrieti, sustineti ca educatie are o mare importanta pentru societate. Demonstratia proprie a faptului ca nu este deloc asa, e faptul ca la aproximativ 25 de ani doar de la caderea unui sistem in care invatamantul era obligatoriu pentru toata lumea, in Romania sunt 10 milioane de indivizi cu sub 8 clase studii (date oficiale de la Recensamantul Populatiei din anul 2012, publicate pe site-ul INS – Institutul National de Statistica), de asemenea atat pe internet, cat si la locurile de munca, putem constata liber ca in Romania sunt foarte multi semianalfabeti, care nu stiu sa scrie corect in limba romana. Astfel incat, invatamantul obligatoriu in Romania, la ce a folosit si mai ales, la ce a condus el?! Poate ca a condus doar la ceea ce vedem, adica la pamant galben.

  P.S.: Chiar dvs. insiva, fiind si jurnalist, faceti adeseori dovada ca limba romana este relativa, pentru ca nu cunoasteti acuzativul, de cele mai multe ori dvs. si multi altii exprimandu-va dupa cum urmeaza: “problemele care le-am semnalat, afirmatiile care le-au facut, calitatile care le au etc.”, uitand sa folositi corect complementul direct. Pe “care” il punem daca e nominativ, adica subiect, iar “pe care” il punem daca e acuzativ, complement direct. Acest lucru nu se invata in peste 1000 de ani de jurnalism, si este un sindrom caracteristic generatiilor varstnice, pentru tineret fiind o rusine sa vorbeasca sau sa scrie asa. Probabil ca dvs. sunteti f. ocupat sa faceti analiza militara si de aceea n-aveti vreme de analiza sintactica, adica pe dvs. sunt tentat sa va inteleg. Pentru ceilalti tineri bravi care alcatuiesc maretul popor roman, este totusi pacat sa-si bata joc in asemenea hal de limba scumpei noastre patrii! Inchei prin a va transmite toata stima! Tineti-o tot asa! Bafta

  • Dar si ma-ta se scrie tot cu cratima, asa cum stim toti, domule emoragie cerebrala…

   P.S.: La cat de retardat mintal esti, nici nu ai observat ca textul meu e scris corect!

  • @Parpala: Exact cum spunea si Mircea Badea, netul a devenit un fel de ograda pentru toti retardatii mintal! Asa incat, bai Parpala, fir-ati ai dracu’ de retardati mintal, care nu va mai terminati cu idioteniile si cu toate retardarile din capetele voastre de handicapati mintal!

   P.S.: Mare dreptate are Mircea Badea, cand sustine ca internetul este plin de hapciuparlitici!

 3. Si cand va fi sa-l bage la zdup pe fostul prim barbat al tarii, langa mazare si cocosh se va servi si vin basesc?

 4. Si cand va fi sa-l bage la zdup pe fostul prim barbat al tarii, langa mazare si cocosh se va servi si vin basesc? Recomand la aperitiv niste udra de Buzau si crochete a la Blaga, evident toate condimentate cu praf de marmura in vid(eanu). Iar ca desert pesedei flambati

 5. toti borfasii aia ordinari care infunda puscaria au ajuns “domni” de vita nobila de se autotintituleaza “beciul domnesc” ???

Leave a Reply