Urate vremuri mai suporta romanii azi :

 1. Opozitia voteaza bugetul Guvernului
 2. Pentru amarata suma de 150 ron in plus, nu se mareste inca salariul minim de la 1050 la 1200 ron. Pentru muritorii de foame ce au acest nivel de salarizare, 150 de ron ar insemna enorm. In schimb pentru parlamentari, pe linga indemnizatii si cheltuieli generoase pentru 3 zile de munca pe saptamina, se gasesc si bani de pensii speciale
 3. Politicienii care au clamat anticoruptia timp de zece ani s-au dovedit a fi creatorii celei mai puternice mafii politico-financiare de la caderea comunismului. Cateva miliarde de euro s-au dus in ultimul deceniu de la bugetul de stat catre buzunare private, sub supravegherea unui sinistru cuplu de balci si hotie. Cum Romania a mai avut parte in ultima suta de ani.

19 COMMENTS

 1. La momentul de faţă din tot ce se dă live online, nu toate televiziunile au live online, deşi mi-ar fi plăcut să-mi fac o concluzie corectă şi concretă privind modul de a trata multe din subiecte inclusiv de la voi, totuşi sînt materiale pentru a fi citite şi concluzia dură(ca de obicei): bătaie de joc prin orice formă sau reformă privind propriul popor!
  – Ce soluţii a avut guvernul Ponta de se ”mîndreşte” Cioloş? Normal nu trebuia ca următorul ocupant al funcţiei, aterizatul/plasatul în funcţie şi scaun, să vină cu ceva mai bun pentru cei sărăciţi prin furt şi nedemnitate decît anteriorul ! Nu s-a întîmpat şi din cîte se observă: nu se va întîmpla decît pentru buzunarele lor adînci şi pentru viitorul lor, dacă se întîmplă ceva cu ţară, ei au bani şi pleacă, dar majoritatea rămîne în bătălia răfuielilor de interese! Nimeni nu este tras la răspundere! Toţi sau cel puţin jumătate din perindaţi bat palma între ei pentru interesul lor şi la vedere doar clămpăneală prin minciuni şi ceartă!
  Cu ceva timp în urmă am scris întrun comentariu despre catacombe şi tot felul de construcţii din antichitate, care acum de cînd cu pînza freatică ies la iveală, acestea fiind acoperite cu aluviuni sau prin scufundarea terenului îngreunat de multe clădiri construite apropiat sau în urma unor calamităţi ale vremii. Cred că e valabil şi în Bucureşti nu numai în ţară. Istoricii să spună de cînd sînt aceste construcţii, poate-s proprietăţile ”prinţului-al României” sau moşiile lui băsescu din antichitate :))))))
  :)))))) hai băieţii tineri şi frumoşi: jos Ponta! Ponta demisia!:)))) Arafat demisia! Demisia Arafat! :))))
  :))))))))))) nu mai au băsiştii bani pentru urlătorii manipulaţi?

 2. Domnule Radu Tudor,sunt perfect conștient,cum știam că urmează de la abdicarea premierului Ponta pentru ceva ce nu se făcuse vinovat,poate moral responsabil dar nu necesitând demisia lui,știam că urmează măsuri de austeritate.Dar vreau să specific că chiar dacă premierul Ponta nu demisiona,nu e obligatoriu că Ponta NU lua măsuri de austeritate sau de restrângere bugetară.I-a murit bunica mi se pare nici măcar ieftin.Se făceau presiuni pe Ponta din partea lui Iohannis sau de ce nu,Băsescu,să ia măsuri de austeritate,sau poate chiar de la U.E au venit ordinele și de-aia a demisionat fără rost.
  În cazul ăsta a fost disperat,ineficient și complice!A așteptat să aibă loc incidentul Colectiv ca să aibă o scuză să fie laș.Mi-ar fi mai simplu să procesez oate astea dacă aș auzi asta din gura premierului care și-a mutat adresa domiciliului său,pe facebook,iar din facebook nu-l pot înțelege.Să vină la Antena 3 să-i cerem socoteală și să aflăm răspunsuri!

 3. 3 ani cu Victor Ponta premier,100 remanieri guvernamentale,drumuri românești și români pe drumuri!
  Unii s-ar putea să se supere,căci într-adevăr,nu putem compara guvernarea Băsescu cu guvernarea Ponta.Când Boc s-a săturat să taie pensii și salarii,a început să taie panglici pentru 3 km autostradă care trebuiau să fie gata în 5 ani.Așa că a venit tânăra speranță a României,Victor Ponta și într-adevăr,chiar dacă mai pe la final,dar s-au inaugurat autostrăzi,puține dar măcar și-a dat silința,și la 2 luni sau un an după,s-au surpat,și nu datorită vreunui sabotaj,ci datorită: lipsei de meseriași care ultimii mor de foame cu o pensie de circa 500 ron,lipsei de materiale de calitate provenite din regii asfaltului și corupție a primarilor,și nerespectarea studiilor de fezabilitate,acel studiu care să confirme sau să infirme posibilitatea fizică de a construi sau a dărâma ceva pe acel teritoriu.
  Domnule Ponta,Băsescu și regimul lui sunt cum sunt,și pentru mulți,ați generat ideia că luptați împotriva regimului Băsescu și că ați făcut ceva diferit pentru România și români.
  Așadar,în domeniu de autostrăzi,domnule Ponta,cu ce ați făcut mai difert față de regimul Băsescu?

 4. Toata lumea vorbeste de productivitatea muncii dar tocmai cei care ar trebui sa se ingrijeasca si de aceasta nu fac nimic in acest sens, ei pentru nimic isi maresc salariile(pensiile) iar, amaratii sa mai astepte pentru c-au fost prosti si n-au pus pielea pe bat astora care au furat peste un mld. de euroi si stau bine mersi in arest la viloi sau palat si nu vor pati niciodata nimic.

 5. Nu stiu ce este anormal in asta .ar fi fost anormal sa vedem parlamentari spunand ca vor salarii si pensii mai mici si ca vor salariul minim de 900 de €.fratilor “traim in romania si asta ne mananca tot timpul” si viata.

 6. Pentru Ponta, Dragnea si restul PSD-ului:

  Am auzit ca PSD va vota bugetul guvernului CIOLANNIS (Ciolos sluga lui Iohannis) fara ca acesta sa cuprinda majorarea salariului minim, tichetele de masa, tichetele cadou si voucherele de vacanta. Daca o faceti, pregatiti-va ca la alegeri sa aveti un scor sub 30%, mai aproape de 25%…
  SA TRAITI BINE!!!
  (cu salutul asta va trebui sa va salutam dupa aceea)

  http://www.stiripesurse.ro/anun-major-de-ultima-ora-al-psd_976264.html

  • Poate-mi spuneti cum e in Piata Universitatii, am impresia ca-i pustiu.
   Oare pe tinerii frumosi si liberi i-a amortit frigul ? Ma tot gandesc feisbucistii astia n-au parinti ?

 7. Am citit un material depus de PNL pentru”aprobare” ca completare(intenţionat am scris cacofonie):
  *Potrivit Propunerii legislative pentru completarea Legii privind siguranţa naţională a României nr. 51 din 29 iulie 1991, constituie amenintari la adresa securitatii nationale a Romaniei urmatoarele*
  Prin care se poate demonstra că ei, perindaţii la guvernare cu drept de decizii politice, sînt primii care încalcă siguranţa naţională!
  Să le analizăm pe rînd, cîteva deşi la toate sînt răspunsuri reale şi viziunea mea:
  a) planurile si actiunile care vizeaza suprimarea sau stirbirea suveranitatii, unitatii, independentei sau indivizibilitatii statului roman;
  – Aici se pot lua în considerare tot ce vorbesc prin declaraţii mizerabile la adresa acestei ţări şi sînt destule declaraţii!
  b) actiunile care au ca scop, direct sau indirect, provocarea de razboi contra tarii sau de razboi civil, inlesnirea ocupatiei militare straine, aservirea fata de o putere straina ori ajutarea unei puteri sau organizatii straine de a savirsi oricare din aceste fapte;
  – Oare cei care au manifestat avînd în spatele lor politicienii ”sponsorizaţi sau plătiţi de unguraşul” pentru a plasa ‘tehnocraţi” prin aterizare? În ultima perioadă ce a fost? Dar războiul civil nu de la sărăcie furt şi minciuni începe? Şi tot din cauza politicienilor care menţine nivelul de trai sub limita demnităţii omului!
  c) tradarea prin ajutarea inamicului;
  – Chiar te face să rîzi de prostia lor ca politicieni cînd citeşti ceea ce impun/cer şi tocmai ei au pus în practică toate aceste manevre! Problema e că nu se liniştesc sub nicio formă!
  d) actiunile armate sau orice alte actiuni violente care urmaresc slabirea puterii de stat;
  – Waw! La căderea lui Ponta a fost mai ceva ca la armată! S-a văzut o impunere echivalentă cu ordonarea cînd se dă alarma şi pleci îmbrăcat în fugă din pat!
  e) spionajul, transmiterea secretelor de stat unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, procurarea ori detinerea ilegala de documente sau date secrete de stat, in vederea transmiterii lor unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora sau in orice alt scop neautorizat de lege, precum si divulgarea secretelor de stat sau neglijenta in pastrarea acestora;
  – Dar PDL-iştii ce făceau pe timpul lui Ponta? Cumva ceva telefoane, mail.uri? Dar băncile ce fac şi ce hotărîţi voi politicienii? Nu cumva e un război între popor şi voi nemernicilor? Am citit pe aljazera tot ce s-a scris la adresa aceste ţări şi naţiuni, care au fost urmările? Impuneri şi obligaţii pentru a face acest popor!
  Nu cumva sîntem cobaii europei pentru orice întrebuinţare în afacerile lor? :))) cam asta se observa !

 8. Comparam mere cu pere. Dupa aia care isi maresc pensile sunt bani si pentru majorarea salariului minim. Guvernul e cel cu salariul minim nu parlamentul. Aia sunt cu pensile lor. Le merita din plin deoarece vorba unuia dintre ei, finul premierului Ponta, ei sunt mai presus de orice doctor, professor, inginer sau alta categorie de jerpeliti din Romania. Ei sunt spuma tarii ca de-aia au fost votati de peticitii in fund.
  Si apropo de salariul minim. Dupa mine pot sa il faca si 2000 nu 1200. Dar am cateva intrebari totusi. In mediul privat, mai ales in productia de alimente sau domeniul confectiilor textile unde peste 70% dintre angajati au salariul minim pe economie ce se va intampla? Sa suporte patronii aceasta crestere vor mai angaja sau concedia personal? Dar preturile? Vor creste sau vor scadea? Dar exporturile, avand in vedere ca noi exportam multe alimente si confectii pentru pretul mic nu neaparat pentru calitate, vor creste cu cresterea preturilor sau vor scadea? Ce facem cu Dacia? Au cucerit piete datorita pretului scazut. Cu aceasta majorare a salariului minim avand in vedere ca intreaga grila este calculate plecand de la salariul minim ce vor face cei de la Dacia? Vor mari exportul sau vor muta francezii productia in alta tara cum au facut cei de la Nokia cand au venit la noi la salarii mai mici decat cele din Germania? Astept raspunsuri dar nu uiati scandalul Nokia care a inchis in Germania datorita majorarii salariilor si s-au mutat in alta tara cu cheltuieli de personal mai mici. E doar un exemplu din multe altele.

 9. PS: Sau mai bine ne mutam toti in sectorul bugetar. Acolo deja a crescut salariul minim cu acea majorare de 10% a tuturor salariilor. Si oricum am ajuns singura tara din lume cu salariul mediu mai mare in sectorul de stat decat in cel privat. Asa ca ori toti la bugetari ori o nationalizare sa ajungem toti angajati la stat.

 10. O întrebare pentru numita ”ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu” pentru că tot ‘urlă” în gura mare că bugetul de stat nu permite:
  – Voi ”nesimţiţilor” sînteţi plătiţi din privat? Nu cumva tot din bugetul statului? Parcă aşa se mai vede din ce se scrie online! Tu madam spui despre impactul bugetar cînd e vorba de muncitorii reali ai acestei ţări, dar nu vezi ce se întîmplă în grădina ta/voastră perindaţilor? Tu madam, nu vezi sau poate nu vrei să vezi cît de mari sînt veniturile şi pensiile voastre perindaţilor în comparaţie cu ce primeşte omul de rînd care munceşte doar ca să poată supraveţui şi nici nu-i ajunge pentru o lună de zile? Cum poate trăi omul de rînd cu 700-800-1200 lei pe lună şi cu ce procent nesimţit aveţi voi veniturile la plic”mita” en-gros! Poate o să poţi desluşi imaginea caracteristic ”guvernului meu” şi a tuturor perindaţilor la guvernare inclusiv TU:
  https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/photos/a.681012565254744.1073741828.679218552100812/1025261024163228/?type=3&theater
  :)))) fiţi-ar împactu bugetar în gît! ”nemiluit-o”.

 11. nu are nici o legatura “pensiile speciale” ale parlamentarilor cu salariul minim. de aia nu sunt bani la buget pentru cresterea salariului minim sau pentru ca “guvernul meu” are ordine sa trecem la austeritate? iar comparam merele cu perele? modul in care un habarnist isi bate joc de toate se vede foarte clar. acest ciolanis, emanatia feisbucului si al diasporei e un demn urmas al basescului. drept care ii promoveaza oamenii in functiile de raspundere ale statului. alta monstra de aroganta a unui provincial ajuns in capitala intr-o functie importanta, este chemarea ministrului muncii la cotroceni taman cand individa trebuia sa sustina bugetul in cadrul comisiilor parlamentare. si pentru ce ? ca sa o intrebe daca s-a acomodat cu postul? asta e o dovada de nesimtire crasa din partea celor 2. si sasul ce mai face? aproape tripleaza bugetul adminsitratiei prezidentiale pentru hrana pestilor din iaz? oare atat de mult s-au inmultit pestii fata de anul trecut? ce e la cotroceni crescatorie de pesti? alta monstra de nesimtire in cheltuire a banului public. si ce mai vedem in bugetul administratiei prezidentiale? masini, calatorii etc. si astea intr-un buget dublat fata de cel pe anul 2015. nici un comentariu pe treaba asta sau la cotroceni cheltuielile sunt de bine?

 12. A mai dat unul cu batul in balta, dl. Chireac pentru care am o mare admiratie, ieri in emisiunea d-nei Grecu a luat-o rau cu lohn-ul, ca vezi Doamne pleaca astia daca se mareste cu salariul cu 50-100 de lei.

 13. bine ca au fost bani pentru crearea spectacolului faraonic si dictatorial la lansarea candidaturii ponta pe Arena nationala cu 70000 de adulatori, binenteles pe banii poporului roman ca doar ponta a dat la prosti si merita

 14. ACEASTA ESTE POLITICA PPE ” DE LA MULTI , PENTRU PUȚINI ” ! Domnul POLITRUC johannis, domnii GUVERNANȚI tehnocrați, domnii POLITICIENI parlamentari, cei care APLICĂ POLITICA PPE, SUNT ANGAJAȚII POPORULUI ROMÂN, SAU SUNT ANGAJAȚII PPE, PE BANII ROMÂNILOR?

Leave a Reply