aparitie-socanta-a-lui-adrian-nastase-la-judecatoria-sectorului-4-268908

Oare e singurul fost mare demnitar al Romaniei pe care-l vom vedea in postura asta?

 

 

 

19 COMMENTS

 1. Da ,este singurul, fiindcă nu putem să-i dăm jos imunitatea acestui nenorocit de Băsescu și să-l trimitem pe viață acolo unde și-a pregătit (cu mâna lui) locul.
  PS Când va răspunde preșul de șters pe jos Daniel Morar pentru faptul că i-a dat lui Bășescu de la mă-sa de acasă imunitate pe viață ?
  PS 1 Când se va pune în discuție eliberarea din funcție de la CC, pentru că n-are ce căuta acolo un om care nu servește adevărul, dreptatea și interesele celor mulți ci doar un singur om ?

 2. Ii asteptam cu mare drag pe Basescu si Voiculescu. Acestia doi impreuna cu Nastase mai au ceva in comun: reprezinta foarte bine trecutul comunist al Romaniei.

  • “mai au ceva in comun”
   si doar in comun ce au? pe ma-ta?
   ma dar prosti devin astia pe zi ce trece!
   huo da va draq de tristi..toti labarii frate! ii indoctrineaza salam si bercea si udrula bel^&%&*%&*la

   ….mai au ceva in comun!tengura de lake.macar stii ceva de la tactu de comunism ?

  • cica ii asteapta cu mare drag la bulau.
   tu cu cine ma boule?cu rochia ta de mireasa?

   tt mm de flausat,bai frate bat la astia ca la sac sa dea dracu in ei

   9
   DL Tudor AM SA TI SCRIU DESPRE CE AM PATIT CU SACII DE BOX IMPRIMATI CU FATZAUL LUI BASAU PE EI,IN ALT POST

 3. pe barba meaaa..

  iti inchipui pe basanau cu barba? cu moaca aia shuie…ochii aia de tiritura strimba..si barba alba…uuuooo…fuge udrula 100m garduri ca in tinerete cind o fugareau clientii

 4. Nu ne foloseste la nimic faptul ca un om care a dus Romania in UE si Nato trece printr-o situatie dificila, indiferent de greselile pe care le-ar fi comis, mai ales daca acestea au fost speculate in cel mai fanariot mod cu putinta nu de oricine, ci chiar de seful-mondial al baietilor rai(poate chiar cel pomenit in Scripturi), de prins! a face totul ca la an-vers(adica altfel de cum s-ar cuveni), mai ales dupa ce o’sama a murit iar o’bama a primit premiul no bel pentru pace…

 5. Nu contestă nimeni cultura, educaţia, profesionalismul lui Adrian Năstase, nici n-ar avea cum. Că procurorii care l-au anchetat sunt nişte ageamii, asta este altă poveste. Dar să susţii că Adrian Năstase ar fi vreo uşă de biserică, este de-a dreptul penibil. Să nu uitaţi că România a ajuns o reală forţă economică pe timpul ălora cu patru clase, şi a fost jefuită pe timpul ăstora cu … multe case. Adrian Năstase este unul din marii jefuitori ai acestei ţări, cu o încrengătură infracţională formată din oameni cu studii superioare, poate “prea superioare”. Dacă Adrian Năstase ar fi fost premier într-un stat cu adevărat “de drept”, ar fi “înfundat” puşcăria pentru cel puţin zece ani, de nu mai mult, iar pe timpul comuniştilor, de unde provine, ar fi fost executat.Aş putea scrie sute de pagini, numai cu ce cunosc personal, din activitatea infracţională, evazionistă a fostului premier, valoros de altfel, aşa cum am mai spus. Numai lipsa de profesionalism a procurorilor a condus la tergiversarea cu ani mulţi a proceselor lui Năstase.

  • “Aş putea scrie sute de pagini, numai cu ce cunosc personal, din activitatea infracţională, evazionistă a fostului premier,…”
   Păi de ce nu scrii?! Apropo, pe tac-tu îl cunoşti “personal”?

   • Bravo, ai un vocabular demn de Bercea Mondial. Nu, mă, am cunoscut-o “personal” pe mă-ta aia cu cratimă, cretinule!

  • Sigu ai putea s-o vezi pe Nuţi cu barbă, dacă ai putea să-i dai pantalonii jos lu’ Băse, ha, ha, ha!

 6. Au mai fost si cu siguranta vor mai fi si alti oameni politici importanti sau mai putin, in asemenea ipostaza si nu e ceva frapant sa vezi o astfel de imagine in altfel de mediu.

Leave a Reply