In prima sa iesire publica de la declansarea manifestatiilor in peste 60 de orase din Romania, presedintele Traian Basescu a sustinut un discurs in fata ambasadorilor acreditati la Bucuresti. Utilizind un limbaj de lemn si ignorind complet orice referire la zecile de mii de oameni care striga neincetat : “Jos Basescu !”, presedintele a vorbit despre : crestere economica * Romania are cele mai mari investitii din europa * strategia de competitivitate * pactul Europa plus * aspiratii de prosperitate ale cetatenilor * o guvernare eficienta * solidaritatea responsabila * vom continua reforma statului * progresele Romaniei continua * sa creem locuri de munca pentru cei tineri * strategia Dunarii e o prioritate a Romaniei * un obiectiv prioritar este securitatea energetica * intensificarea procesului de reflectie la nivel european* primavara araba ne-a adus aminte de momentul euforiei caderii dictaturilor din europa de est * intelegem aspiratiile poporului palestinian * in incheiere, va doresc…

A fost un discurs de 50 minute, incheiat cu…sampanie la ora 11,53. Presedintele a avut de multe ori limba impleticita, unele cuvinte fiind pronuntate cu dificultate. Asta inainte de sampanie.

Am asistat la un gretos limbaj institutional, marcat de un optimism inconstient si de un autism specific aerului rarefiat de la virful puterii.

Traian Basescu n-a vorbit absolut nimic despre libertatile fundamentale, drepturile omului, protestele populare justificate din tara sa impotriva regimului pe care-l conduce.

Dupa aceasta mult asteptate iesire publica, presedintele Romaniei pare un om rupt complet de realitate, care traieste in lumea lui. Rolu sau este fie al unui Agamita Dandanache, deja zaharisit de prea multa putere, fie al unui personaj de un cinism infiorator, pe care-l doare-un pupa de protestele care domina Romania. In ambele cazuri, cum se spune in popor, Basescu e tai-tai.

PS : Faptul ca Basescu apreciaza primavara araba, in contextul protestelor pornite in Romania de la un arab, vi se pare un fitil bagat de consilierii lui ca sa-l faca de cacao in public? Ori inconstienta specifica oricarui lider autoritar ca lui nu i se poate intampla? 

117 COMMENTS

  • Stire de senzatie!!!!!!!

   Cuvantarea lui Traian BASESCU-19 ian 2012
   Dragi tovarasi si preeteni,

   Ma adresez, in aceasta seara, intregului popor al patriei noastre socialiste, in legatura cu evenimentele grave care au avut loc, in ultimele zile, la Bucuresti si in toata tara.
   In zilele de la 13 la 19 ianuarie, sub pretextul impiedicarii aplicarii unei legi a sanatatii si sustinerii unei persoane de nationalitate araba, citeva grupuri de elemente huliganice au organizat o serie de manifestari si incidente, trecind la atacarea unor institutii de stat, distrugind si jefuind o serie de cladiri, de magazine, de cladiri publice, iar in ziua de 15 si17 ianuarie si-au intensificat activitatea impotriva institutiilor de stat si de partid, inclusiv a Jandarmilor.
   Din desfasurarea evenimentelor si din declaratiile unor participanti la aceste evenimente, aceste grupuri aveau scopul de a provoca dezordine si distrugerea institutiilor si bunurilor generale ale orasului si de a da semnalul unor asemenea actiuni si in alte centre.
   Populatia din Bucuresti cunonste si a vazut toate aceste distrugeri de tip fascist care au avut loc.
   Cu toate insistentele depuse, de organele politice, de partid, de consiliul popular, de conducerile intreprinderilor si de organele de ordine, aceste grupuri au continuat si si-au intensificat activitatea de distrugere
   In aceste imprejurari grave, fiind atacateJandarmii au raspuns prin lovituri de bastoane impotriva celor care au continuat sa actioneze
   Deoarece actiunile grupurilor antinationale, teroriste au continuat, JANDARMERIA- conform Constitutiei si in conformitate cu legile tarii -au fost obligate sa se apere, sa apere ordinea si bunurile intregului oras, de fapt sa apere ordinea in intreaga tara.
   Organele de ordine, procuratura au efectuat si continua sa efectueze cercetarile corespunzatoare pentru a stabili cauzele si vinovatii acestor acte cu caracter net fascist, provocator, de distrugere.

   Din datele de care se dispune pina in prezent, se poate declara cu deplina certitudine ca aceste actiuni cu caracter terorist au fost organizate si declansate in strinsa legatura cu cercurile reactionare, imperialiste, iredentiste, soviniste si cu serviciile de spionaj din diferite tari straine.

   Scopul acestor actiuni antinationale a fost acela de a provo-ca dezordine in vederea destabilizarii situatiei politice, economice, de a crea conditiile dezmembrarii teritoriale a Romaniei, distrugerii independentei si suveranitatii patriei noastre PDL.iste.

   Nu intimplator posturile TV de Bucuresti si din alte tari au declansat, inca in cursul acestor actiuni antinationale, teroriste, o campanie desantata, de ponegrire, de minciuni impotriva tarii noastre besescenianiste.

   Scopul – repet, dupa datele pe care le avem pina acum si din pozitia luata de cercurile revizioniste, revansarde, de cercurile imperialiste din diferite tari – este acela de a distruge independenta, integritatea, de a opri cursul dezvoltarii PDL.iste e a Romaniei, de a intoarce Romania inapoi sub dominatia straina, de o lichida dezvoltarea socialista a patriei noastre.

   In fata acestei situatii deosebit de grave, este necesar sa actionam in deplina unitate, cu toate fortele, pentru apararea independentei, integritatii si suveranitatii Romaniei, de a asigura dezvoltarea constructiei PDL.iste si Basesciste in patria noastra.

   Ma adresez cetatenilor din Bucuresti cu chemarea de a da dovada de inalta raspundere si de a face totul pentru linistea si ordinea orasului lor, de a contribui la linistea si ordinea in intreaga tara.

   Jandarmeris si serviciile secrete si-au indeplinit pe deplin datoria fata de patrie, fata de popor si cuceririle PDL.iste !

   De altfel, asa trebuie sa actioneze orice cetatean al patriei noastre in apararea PDL.ismului basescianism si independentei tarii !

   Vreau sa declar deschis ca nu as raspunde increderii acordate de popor daca nu as face totul pentru a apara integritatea, independenta, suveranitatea Romaniei, dreptul deplin al poporului nostru de a-si hotari dezvoltarea in mod independent, fara nici un amestec din afara.

   Ma adresez tuturor organelor si organizatiilor de partid, organizatiilor , sindicatelor si tuturor sindicalistilor, USLului , tuturor organelor si organizatiilor obstesti pentru a actiona, in deplina unitate, in aceste imprejurari grele, pentru a asigura respingerea oricaror actiuni impotriva patriei noastre PDListe, pentru a asigura dezvoltarea muncii pasnice, de realizare a hotararilor Congresului partidului!

   Trebuie sa dam o riposta hotarita impotriva celor care vor sa dezmembreze Romania, sa lichideze integritatea si independenta patriei noastre !

   Doresc sa declar, in aceasta seara, in fata intregii noastre natiuni ca, in ce ma priveste, ca fiu devotat al poporului, in munca si raspunderile incredintate de partid si popor, voi actiona in orice imprejurari in interesul poporului, pentru bunastarea si fericirea sa, in interesul constructiei PDliste, al independentei si suveranitatii tarii! Nu am si nu voi avea niciodata nimic mai presus decit poporul, patria, integritatea Romaniei si socialismul! Poate doar banii mei de la CEC!

   Astazi ma adresez eu voua , bucurros fiind ca TRAITI BINE!

 1. Parerea mea este ca acest discurs a fost facut acum 10 zile. La citit asa cum este, deoarece ia fost lene sa-l actualizeze. In rest aveti perfecta dreptate, il doare-n pix de romani! Va rog sa meditati mai mult pe cuvantarea de acum cateva luni de Basescu. …”Eu nu mai am ce pierde”… Tot ce face trebuie cantarit prin aceste cuvinte! Concluzia este ca acest Basescu, poate târâ Romania si in razboi, si la groapa, EL NU MAI ARE CE PIERDE!

 2. In conditiile in care Bucurestiul si nu numai, toata tara, rasuna de lozinca, chiar daca aceasta intalnire, avea o cu totul alta tematica, un sef de stat , responsabil, nu este cazul lui Basescu, din bun simt si respect , macar pentru diplomati, care , fara dar si poate vad ce se intampla in Romania, trebuia, macar , tangential , sa aduca in discutie, situatia exploziva din tara.Asta spune foarte mult, daca mai era cazul, ce fel de presedinte are tara noastra.Sper in amplificarea protestelor, si lipsa violentelor, de orice natura, care sa conduca, prin mijloace legale, la inlocuirea acestui regim.

 3. ,,Economia românească a crescut peste așteptările multora, începând cu trim. IV, 2010”
  Președintele cărei Românii este dumnealui? Probabil Republica Socialită România …

 4. Ar trebui sa vina cei de la putere in strada si aici ma refer la senatori si parmalentari sa-si intrebe alegatorii ce sa faca cum sa voteze in parlament in 23 ianuarie ,deoarece cu ajutorul lor au ajuns acolo .
  Si daca nici acum nu se desteapta sa nu mai mergem la VOT FRATILOR SA VEDEM CUM AR REACTIONA.
  RUSINE BASESCULE ,INCERCI SA MAI RIDICI DEGETU LA POPOR.

 5. MINISTRUL TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU VA ROAGA SA LUATI ELICOPTERUL CA NU AVEM NEVOIE DE AUTOSTRAZI – AVEM NEVOIE DOAR TE TAXE

 6. Fraţilor din Sfânta Patriarhie, care vă rupeţi genunchii rugându-vă pentru ridicarea unei catedrale-templu, care va rămâne probabil pustie după decimarea acestui popor de către cei care îl conduc azi; Cât timp veţi mai rămâne insensibili, indiferenţi faţă de soarta celor pe care îi păstoriţi? Credeţi că îi veţi putea tempera la nesfârşit recomandându-le suferinţa şi îndurarea răului, iar în acelaşti timp aşteptând din partea lor sărăcăcioasa contribuţie bănească? Cum puteţi privi cu atâta nepăsare suferinţele şi dramele la care sunt supuşi fiii acestui neam, de către cei cu care aţi încheiat concordate şi înţelegeri politico-bisericeşti?
  Unde sunt preoţii de odinioară ce mergeau cu Sfânta Cruce în fruntea poporului, clericii neamului nostru despre care se pomeneşte în imnul naţional? Scoateţi praporii şi sfintele icoane în procesiune aşa cum aţi făcut de atâtea ori. Sărăcia, umilinţa, înjosirea, chinul, teroarea oamenilor nu sunt suficiente motive să săvârşiţi rugăciune publică? Puneţi ecteniile speciale din liturghierele pe care voi înşivă le folosiţi „În vreme de orice nevoie şi primejdie omenească”. Vă este teamă că veţi irita grangurii zilei? Nu vi se pare necesar? Probabil că nu. Doar voi „trăiţi bine”. Nu aveţi probleme. Doar vă „solidarizaţi” şi atât.
  Lepădaţi fraţilor aroganţa, falsa smerenie, luxul, scrupulozitatea literei care ucide şi îmblânziţi-vă inima faţă de cei cărora le propovăduiţi Evanghelia. Plângeţi împreună cu bătrânii şi tinerii pentru soarta acestui popor şi îndreptaţi-o. Voi înşivă rostiţi din faţa Sfintei Mese cuvintele Hristosului Judecăţii: „Furul nu vine decât ca să fure şi să junghie şi să piardă. Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun îşi pune viaţa pentru oile sale. Iar cel plătit, care nu este păstor, şi ale cărui oi nu sunt ale lui, când vede lupul venind, lasă oile şi fuge; şi lupul răpeşte şi risipeşte oile. Cel plătit fuge, pentru că este plătit şi nu-l doare inima de oi. Eu am venit ca viaţă să aibă şi s-o aibă din belşug. Eu sunt păstorul cel bun şi cunosc oile Mele şi ele Mă cunosc pe Mine. Precum Mă cunoaşte Tatăl şi Eu cunosc pe Tatăl. Şi sufletul Îmi pun pentru oi.” (Ioan X,10-15)
  Puneţi-vă aşadar, sufletul şi viaţa pentru oile voastre.

 7. Eu cred ca discursul de astazi al presedintelui ar trebui sa dea de gandit tuturor oamenilor “zdraveni la cap”(vorba lui Mircea Badea). Ar trebui sa ne gandim serios la oportunitatea introducerii in Constitutie a unui paragraf care sa prevada explicit obligativitatea unui control psihiatric periodic pentru “alesi”. Parerea mea.

 8. basescu n-a zis nimic de ,, ciumpalaci ” , dar le-a transmis , indirect, ca i sa filfaie de ei : el continua REFORMA ( legea sanatatii, regionalizarea .. ), iar ,, marile realizarii ” ne arata ca ne face ,, BINE” vrem , nu vrem

 9. Si ambasadorii acreditati si-au dat seama ca omul este dus cu pluta. Asta ne vorbeste de continuarea reformelor si tara lui fierbe. Cred ca va fi in stare sa dea ordin de reprimare sangeroasa a manifestatiilor ca este plecat cu sorcova individul. Ce blestem pe capul acestui popor care dupa Nicolae Ceausescu paranoic si orbit de putere sa dea peste alt tralala paranoic si orbit de putere conducator de tara. Ne-am facut o pasiune de a ne pune conducatori de tara internati ai clinicii de boli mentale. De unul am scapat impuscand-ul asta cred ca va trebui impuscat,spanzurat si electrocutat toate trei la un loc ca este mai posedat decat Ceausescu individul.

  • Si eventual si inecat, pentru mai multa siguranta.
   Dar probabil ca tot nu va crapa, este mai tare ca Rasputin.

 10. Am avut impresia că rulează filmul “Morţii vii”.
  Entitatea care vorbea era la fel de moartă şi la fel de ireală. Iar referirea la “primăvara arabă”… Eu am auzit cucuveaua cântându-i la ureche.

 11. Să răspund mai întâi la întrebare :
  După părerea mea, a doua variantă – “inconstienta specifica oricarui lider autoritar ca lui nu i se poate intampla” (citat din articol).
  ……………………………………………
  Eu zic că o arde aşa cu tupeu de ordinar, ptr. a transmite un mesaj de genul “nu mie frică de voi”, dar în acelaşi timp e făcut pe el de frică. Din păcate, după părerea mea, omul e sclerozat, e dus de-acasă – şi îl cred în stare să dea un ordin criminal ca Jandarmeria să tragă în populaţie şi să reprime manifestaţiile. Dacă începe încet, încet, să fie trădat din interiorul PDL, vom scăpa uşor de ordinarul ăsta, dacă însă tot PDL-ul alege să-l susţină pe psihopat şi hotărăsc la nesfârşit să nu se dea la o parte, cred că se va ajunge la o revoluţie sângeroasă. Nu-i exclus, în mare taină să fie “ajutat” chiar de Blaga să-şi rupă gâtul mai repede ?
  În ambele situaţii, e deja căzut Băsescu şi Guvernul Boc. Există doar două necunoscute : în cât timp şi în ce condiţii vor accepta (sau nu) să se lase duşi de la putere – şi Băsescu şi Guvernul Boc. Nu mai poţi conduce şi guverna o ţară când practic orice cale de dialog cu poporul, cu societatea civilă sunt închise şi nu mai ai credit din partea acestuia.
  Este foarte important ca după mitingul de azi să rămână “în priză” demonstraţiile. Cred că dacă mai durează câteva zile, de luni încolo începe să fie părăsit de instituţii şi de pedelişti. Văd că sindicatele au semnat aseară un protocol de colaborare şi de susţinere reciprocă ceea ce înseamnă că i se pregăteşte o “bomboană pe colivă”.

  • Visati, cu respect va spun, pai nu au furat impreuna ?cum sa-l tradeze, infunda puscaria impreuna, se vor agata cu dintii de putere toti.

 12. Asta perecum acolitii sai sant precum nazistii .Aia exterminau evrei astia pe Romani.Sant rupti de realitate TOTAL.Boc o da cu ,,ca nu sant bani si nu zice nimic despre coruptie,frauda fiscala .Ceeace cred ca ii nemultumeste cel mai mult pe Romani.

 13. Domnule tudor, chiar il puteti banui pe marinar ca ar tine cont, vreodata, mai ales in momente de criza, de sfaturile consilierilor? Haida-de, ii tine din doua motive, ca sa respecte, totusi uzantele si, motivul adevarat, sa se inspire in demersurile sale patologice! N-are el treaba cu nimic altceva decat cu glasul puternic si rastit din capul lui, care-i dicteaza ce are de facut! Singura sinceritate din discurs, a fost aia cu euforia, restul, apa de ploaie!

 14. Eu nu cred ca nu-l intereseaza…e mort de frica…cum sa nu-l intereseze,dar nici prost nu e.Eu cred ca a fost sfatuit sa nu iasa si sa nu spuna nimic de proteste…pentru ca ORICE ar spune…da’ absolut ORICE…in momentul de fata n-ar face decat sa enerveze lumea si mai tare.E mai “safe” pt el si gasca lui sa stea ca un LAS…dar ce sa vezi…pana la urma tot va trebui sa iesi si sa spui ceva. LASULE!!!Unde esti tu jucatorule,care dadeai palme la toti…ai facut pe tine???LASULEEEEE!!!!!!

 15. Urmaresc cu mare atentie ceea ce se intimpla in Tara dar acest Comunist cu fata ascunsa nu a scos nici un cuvint despre aceste Manifestatii de mare Amploare in Romania si mai ales in Bucuresti.Ceea ce face acest Partid acum azi este abuz de putere care este foarte grav.Ei acum nu mai au cale de intoarcere se unbla cu sarut mina pe la toti acei ce timp de 7 ani au fost ignorati si umiliti si acum se da bine pe linga ei ca sa le obtina simpatie.Am vazut si la Tv ca si Britanicii spun ca Basescu face abuz de Putere care incalca Legile si Constitutia Romaniei este o fapta destul de grava care se Pedepseste foarte aspru de Justitie.

 16. Va faceti iluzii domnule Radu Tudor.
  Acest individ (nu pot sa-i spun om sau presedinte pentru ca nu-l consider nici una nici alta), nu va parasi Cotoceniul decat luat de guler si scos cu forta de acolo.
  Pot sa iasa in strada si 2 milioane de cetateni el se va face ca “afara ploua…”
  Sunt 100 % sigur ca e capabil sa apeleze la orice tertipuri, dezinformari, manipulari, la crima chiar pentru a ramane “seful statului” cum martial si plin de ifose se autodenumeste de multe ori.
  Oare mai se gasesc in tara asta cativa barbati cu sange in instalatie care sa-l aresteze pe acest individ periculos ?!
  Nu prea cred, dar eu unul inca mai sper intr-o minune.
  Probabil ca ceea ce spun seamana cu un indemn la lovitura de stat si chiar este, dar eu chiar cred ca acest monstru este mult mai rau si mult mai periculos decat Ceausescu si nu va pleca de la putere decat atunci cand va fi SILIT sa o faca.
  Dumnezeu sa ne ajute sa scapam din acest cosmar portocaliu.

 17. E greu de spus ce conexiuni se fac in creierul lui Base.Daca avea limba impleticita inainte de sampanie,inseamna ca toata noaptea a cam degustat la paharele pana la ziua, ca sa-si faca probabil curaj.
  De buna seama ca el considera ca nimic nu i se poate intampla, asa cum ai spus-o tu in intrebare.Consilierii lui nu ar indrazni sa incerce sa il faca de cacao pentru ca si-ar pierde imediat posturile.
  Traian Basescu nu-i interesat deloc de ce se intampla in tara asta, asa cum spui tu “il doare in pupa”,nu-l intereseaza decat sa ramana la putere pentru ca daca ar pleca,ar ajunge sa raspunda in fata justitiei pentru toate faptele sale.Are ce pierde de fapt, de aceea se agata cu disperare de scaunul prezidential. El si familia lui, cu Udrea,Boc,Anastase, Blaga& toti ceilalti care sunt acum la putere au ce pierde.Sa fie tai-tai asa cum spui, cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru romani.Radule,esti un om admirabil pentru tot ceea ce faci.Tu exprimi totul cu o logica matematica asa cum spunea Badea.Astept ca de fiecare data sa vad emisinea “La ordinea zilei”.
  Cu toata consideratia mea,
  Gabriela B

 18. Avem dovada clara ca dl. presedinte poate sacrifica tara si cetatenii ei, o face deja de ceva vreme, doar atat ar mai ramane, un razboi fratricid, asta ne mai lipseste, o “solidaritate responsabila”… .

 19. Dupa ce a fugit din Romania, Base’a facut un circuit turistic (organizat din timp de Nutzi) prin paradisurile fiscale unde are conturi si in cele din urma a ajuns in America. Desi era incognito a batut la ochi si a fost arestat ca spion rus (datorita englezei lui de balta)si pana la urma condamnat la moarte pe scaunul electric.
  Dupa ce au bagat in el sute de mii de volti si omul continua sa hahaie, americanii l-au intrebat cum de nu moare, la care el a raspuns:”Ba voi nu ati siut ca sunt prost conducator? ha….ha..ha…”

 20. Faptul ca vad acest personaj dezgustator, care nu se da dus, si care este in satre de orice sa ramana la putere, ma face sa urasc si mai mult 3 personaje: Roman, Nastase si Geoana.
  – Petre Roman l-a adus in primplanul politicii romanesti din cotloanele securitatii comuniste, desi ar fi avut datoria sa stie ca asa ceva nu mai trebuie facut dupa o revolutie sangeroasa ca cea din 89.
  – Nastase, in ciuda performarii economice, prin aroganta si autism, a facut posibil votul “sa traiti bine” care a pacalit cumplit pe romani in 2004.
  – Despre Geoana nu pot sa spun decat ca, va ramane in istorie drept o culme a prostiei.

   • Nastase si PSD-ul au pierdut alegerile parlamentare ( de fapt le-au castigat, dar UDMR si PUR au facut stanga imprejur ) in special datorita linsajului mediatic la care au fost supusi. Punct.

 21. Domnule Tudor as putea zice ca romanii se trezesc incet dar sigur. Alegerile anticipate vor trebui sa fie Prezidentiale si Parlamentare. Inspaimintator este atitudinea diplomatilor. In lume e o putoare de nendescris! In loc ca energiile noastre (ale omenirii) sa se canalizeze spre noi descoperiri technologice, noi trebuie sa ne pierdem vremea cu incompetenti, generali, dictatori, miliardari de carton, pupincuristi,hoti, manipulatori de opinie, institutii de forta ale statului etc.etc. TRAGICA MAI E VIATA PE PAMINTUL ASTA! basescu asta trebuie sa plateasca cumva pentru cei 22 de ani de angajat la stat fara sa faca nimic.

 22. Nu mai comentati in timpul discursurilor de la miting !
  Nu mai au niciun efect asupra celor multi de la TV !
  Asa s-a procedat si-n trecut si n-a fost deloc bine !

 23. V-as sugera ca, atunci cand enumerati mizeriile pe care le-a facut ciuma portocalie, macar in treacat sa pomeniti si de vanzarea tarii catre unguri si de modul in care udmr suge tot ce poate din tara care i-a nascut si hranit si pe care o batjocoresc azi cu benecuvantarea porcilor ticalosi care au distrus tara!

 24. “Primavara araba” arata cat il iubesc consilierii, mai ales cand i-au pus si un pahar de sampanie in mana,in timp ce protestatarii de afara se topesc de sete si dardaie de frig.
  Dar nu inteleg de ce si-a adunat ambasadorii taman acu’? Si-a luat “la revedere” ?
  Cred ca are dreptate in ceea ce a zis:
  “cele mai mari investitii din Europa”- miliardele pedeleului din bancile externe,
  ” aspiratii de prosperitate ale romanilor”- da, au ramas la stadiu de aspiratii,
  “solidaritatea responsabila”- PD-L+ UDMR+ UNPR= love(money)
  “reforma statului”- da, continua reforma sanatatii cu privatizarea in-te-gra-la a banilor publici,
  “securitatea energetica”-da’ nu a noastra, ci a baietilor destepti, etc.
  Base nu minte, nu mai plange, numai ca nu intelege ce i se intampla…

 25. PS – ul mi se pare remarcabil… Oricare ar fi raspunsul, inconstienta de care da dovada Basescu este inimaginabila. M-as bucura enorm daca cei care vor veni ar fi capabili sa deschida dosare penale, sa-i urmareasca in justitie pe acesti golani portocalii si sa repuna societatea romaneasca pe o linie cat de cat decenta…

 26. Ce-a mai zis Base e irelevant! Ce-au transmis ambasadorii catre tarile lor dupa monologul lui T.B. este important! Pentru ca mesajul lui Basescu nu a fost pentru romani…nu a fost nici macar adresat ambasadorilor…spusele lui T.B. constituie un semnal adresat celor in masura sa decodeze semnale. Iar semnalele nu sunt dintre cele mai ok… Am senzatia ca ne asteapta vremuri naspa.

 27. Cel mai adevrat discurs a fos a lui ZAMFIR.El a exprimat ceeace este in dorintele Romaniilor .Si ce cauta Cernea acolo dar Stanescu?

 28. Hai romania!!!Hai romanii de pretutindeni!!!A venit timpul ca actuala putere sa cada si o sa cada numai daca o sa fim solidari impreunda pentru un singur scop si anume:caderea actualei puteri care a expirat din toate punctele de vedere.

 29. cea mai mare nenorocire creata de toti guvernantii si politicienii de 20 ani incoace,este dezmembrarea familiilor, prin plecarea unor membrii in strainatate. Nu toti cei care au plecat au mers sa se plimbe ,ci de mari nevoi.Sunt batrana si bolnava iar unica mea fiica a plecat sluga la straini cu toata facultatea ei cu tot,deoarece ii achitam eu facturile din pensieeee.
  Ma adresez d-lui Mihai Gadea sa faca o dezbatere privind aducerea populatiei la un referendum sa-si spuna parerea cu privire la forma de guvernamant a tarii.Mai exact populatia in nr. f. mare doreste reinscaunarea Regelui Mihai 1, acolo unde ii este locul de drept furat de comunisti si tinut la o parte de 20 ani de aceiasi comunisti. Astazi a venit vremea sa faca ceva pentru tara, regele nostru si o poate demonstra si repara multumesc

 30. Sper ca aveti invitati mai ca lumea. Aia de la Stoicescu au fost penibili. Imi venea sa sparg tv. Marica ala e penibil, are discurs pdl-ist : toto politicieni mint , ceva cu nevasta , cu familia, cu vacile ,cu caprele neincredere in politicieni …etc

 31. Domnule Radu Tudor,

  Va rog sa fiti FERM cu Doamna Grecu.

  Dansa pare o femeie de treaba, dar EXTREM de usor de Manipulat. O ia razna cu stiri diversioniste pe care le tine gaia matu sub pretextul informarii danasa nu face altceva decat propagarea Diversiunii.

 32. Nu mai vad antena pe net. Unde e ? Zice serverul ca stremul nu existaaaaa!!!!! Ce faceeeti ?

 33. Bravo Radu Tudor, felicitari pentru cum ai evitat tentativa de propaganda basista sub acoperire a Danei Grecu!

 34. Nici unul din STUDENTII adusi de Radu Mazare,NU FAC PARTE DIN LIGA STUDENTEASCA din universitatile constantei.Sunt toti membrii de partid si AR TREBUI SA FIE SINCERI PANA LA CAPAT SI SA SPUNA ASTA FARA VREO JENA.
  MARINARII ….chiar daca o duc bine,VOR ca si familiile lor sa DUCA O VIATA DECENTA.

 35. D-nule Radu o mica precizare la : “Sa vina vaporu’ si sa-l ia pe chioru si pentru ca e loc sa-l ia si pe Boc”. D-nule Radu ,Boc incape oricum !

 36. Un militar a fost legitimat în timpul protestelor actuale şi am fost informaţi, neoficial spun ei, ca nu cumva să călcăm prin Piaţa Universităţi. Acest lucru, am fost informaţi, ca a sosit pe surse de la sri prin dgia. Ştiţi cati redactori de la ziarul armatei, Observatorul Militar, au fost eliberati din funcţie fiindcă nu au vrut să fie supuşi puterii?Mai este ceva de comentat? Semnează un militar care i-a fost luată demnitatea de către conducătorul suprem al Armatei.

 37. Asa este, cum a scris cineva mai sus, invitatii d-nei Stoicescu au spus numai prostii- “psihologul” si sindicalistul.
  Din Toronto am si telefonat la Antena3 sa va rog sa nu-i mai invitati.
  De 7 zile,romanii de departe urmaresc Antena3 non-stop, singura televiziune de unde putem afla adevarul
  Ce conteaza ca studentii lui Mazare nu fac parte din liga, sunt oameni liberi care au dreptul sa protesteze.
  Si noi suntem cu sufletul alaturi de oamenii din Piata, ne declaram ciumpalaci si viermi.

 38. Base tace si se ascunde pt. ca e dator la cei care l-au pus in functie in 2009 si acum ii e teama ca nu isi va duce pina la capat mandatul pentru ca creditorii sai sa-si ia uiumul promis si asteptat.
  Jos Basescu !

 39. Astazi am luat autorizatie de demonstratie pentru duminica in centrul Dallasului contra regimului Basescu, am fost singura comunitate din America cind am demonstrat pe 14 dec 1989

  Cum sa facem sa transmitem ceva imaginii prin mesanger yahoo s-au cum va rog scrieti-mi

 40. Porţile de la Cotroceni

  Cu un zăngănit metalic s-a închis canatul porţii
  Ca să ţină în afară „mahalaua”, „idioţii”,
  Să oprească „viermii” străzii şi problemele lor grave
  De-a ajunge faţă-n faţă cu ilustrele cadavre.

 41. Fratilor, basisti sunt luati cu huooo de peste tot. Pora a fost data afara din studiou de la Realitatea de Dinescu. E rasul lumii!

 42. Mircea Badea a fost razbunat.Mircea Dinescu a avut un limbaj pe care sigur l-ar fi folosit si Badea in prezenta d.Pora.A trimis-o la Cotroceni sa-l pupe in c.. pe Basescu.Astept in seara asta sa-l vad pe Badea la “in gura presei”

 43. Cineva intreba ce mai face Udrea? Udrea la indicatiile lui Aliodor Manolea a iesit la cumparaturi cumpara haine violet pentru Base si pdl astfel imbracati vor vraji poporul. Boc ti s-a cam tras violetul de la cravata la ochi. A gresit Aliodor vraja sau ce dracu?

 44. What’s up sailor? You stink.

  Ma, daca tot m-au facut astia vierme, sa le aduc aminte ceva… Ma, baieti, om fi noi viermi, dar ati uitat un lucru… toti sfarsiti mancati de… viermi. 🙂

 45. Incep sa se intample minuni!
  D-na Andronescu a spus ca TVR 1 a transmis, in direct, imagini de la mitingul USL.
  Mai ramane ca pedelistii sa inceapa sa vina la emisiunile Antenei 3.
  Si in fuga lor nebuna, acum, dupa dialog sunt sigura ca o vor face.

 46. Buna seara
  Ar fi bine sa nu mai invitati in emisiuni pe Petre Roman. Trebuie sa stea linga Base. Este primul care a nenorocit Romania si pe ROMANI. A distrus industria,agricultura….
  Sa plece sa-si vada de copilasii lui, ca de copii romanilor nu-i pasa.
  Cu multa stima.

 47. @DOREL un individ care declara ca atunci cand in Romania va fi presedinte o tiganca lesbiana va fi democratie pt mine nu are mai multa valoare decat basescu.Si nu stiu de ce dar nu-mi inspira incredere.Cica ii ecologist dar nu l-am vazut orea scandalizat de hotiile din paduriile Romanesti,Rosia Montana,poluarea rauriilor si distrugerea lor si Deltei Dunarii.HMMMMMMM.

 48. Acesti ultras cu afisul lor cu tot sunt opera portocalie, apar si strica totul taman cand e mai civilizat si simpatic!
  Ganduri tinere, de nepoti banateni :
  -anticipate parlamentare in martie
  -locale si prezidentiale anticipate in iunie
  -binemeritata relaxare cu Olimpiada de Vara in iulie august.
  Ne place tare cum gandeste tineretul!

 49. Constat pe zi ce trece ca traiesc intr-o tara de naivi pe al caror steag sta scris “incepe tu primul”. 5 mii demonstreaza (in majoritate, pasnic) impotriva lui Basescu si a guvernului cerandu-le demisia in timp ce 20 de milioane stau in fata televizorului cu berea, semintele, gustarica in fata holbandu-se cu satisfactie si frematand la gandul ca poate, poate in seara asta ies mai multi si iese o ciomageala greceasca sau injurandu-i pe manifestanti pentru ca “strica imaginea tarii” si adancesc criza.
  Nici Basescu si nici guvernul nu vor demisiona fara violenta. Obrazul le este mult prea gros si mainile prea inclestate pe scaune si sacii cu bani pentru a ceda puterea doar pentru ca niste “ciumpalaci” zbiara acolo unde cu peste 20 de ani in urma unii au murit ca prostii. Numai pietre, molotoave, bate, rangi de fier, intifada unui intreg popor dezlantuit i-ar da jos. Numai ca violenta isi are, uneori, sensul ei si daca o folosesti trebuie s-o faci cu cap. Nu impotriva unor magazine si ghivece, ci impotriva B1 TV, sediilor PDL, etc. Loviti acolo unde-i doare mai tare astfel incat sa le acutizezi frica. Frica aceea care te face sa nu mai gandesti clar, sa intri in degringolada si sa iei decizii gresite una dupa alta.
  O guvernare grobiana, sfidatoare, nesimtita, violenta, aroganta, indiferenta la suferinta poporului pe care il conduce nu poate fi rasturnata prin bun simt.
  Dar romanul nu e grec asa ca luati-va gandul de la alegeri anticipate si asteptati-va ca in noiembrie tot PDL sa castige alegerile. Nu va faceti iluzii ca USL va intruni mai mult de 45% din voturi.
  Daca ati refulat indeajuns citindu-mi comentariul, intorceti-va acum la incovoiata si saraca existenta pe care o duceti si numarati anii din viata pe care Basescu si PDL vi i-au furat. Nimeni si nimic nu o sa va dea inapoi acesti ani. SA TRAITI BINE !

 50. D-le.Radu Tudor , parca faceati parte din Asoc.Jurnalistilor Fara Frontiere , invitati-i sa filmeze si ei la mitingurile ns.de protest, eu cred ca base nu va pleca decat daca cei de la UE i-o vor impune asa cum au facut cu Berlusconi.

 51. Si in fata plutonului de executie, Basescu se uita la el cit e de frumos si inteligent si se gindeste la cite mai are de facut impreuna cu prietenii sai americanoizi.
  Sau poate le transmitea la fiecare ,ca le va da cite o bucatica din tara asta daca il ajuta.
  Cind te-a fatat mata Basescule, trebiia sa te izbeasca de gard..

 52. NU imi place politica si nu am votat niciodata. NU sunt pro Basescu si nici impotriva lui.Dar consider ca nici daca va cadea Basescu si va veni oricare altul lucrurile nu se vor schimba radical.Setea de putere si posibilitatile de a face bani si ati proteja familia,cunostintele,asta ne caracterizeaza ca popor latin, asa ca atit timp cit parlamentari,senatori si nu mai stiu ce functii mai sunt detin societati comerciale sau familiile lor nu o sa se schimbe nimic niciodata radical.Solutiile pe care le vad sunt destul de simple daca se vrea un trai mai bun dar nimeni nu va scimba nimic atit timp cit au fiecare societati si nu o sa-si creeze singuri concurenta.Deaceea nu avem opozitie pentru ca le convine. Dureros este ca mai sunt oameni carora le place sa crada ca in 1989 a existat revolutie si ca noi cei din strada l-am dat jos pe ceausescu ,de fapt comunismul trebuia sa cada occidenalii nu mai aveau piete de desfacere,tarile din blocul comunist erau o piata de desfacere virgina. Pacat de cei care au murit atunci.Asa ca va astept in piata poate ma insel sa dea dumnezeu.

 53. Domnule Tudor, sunt unul dintre telespectatorii fideli ai emisiunilor Antenei 3 dar, aseară, încercaţi să demonstraţi cum manifestanţii plecaţi din Piaţa Aviatorilor au fost întâmpinaţi cu braţele deschise de protestatarii din Piaţa Universităţii. Poate unii, căci,
  la Realitatea tv., Pro tv, au fost transmise imagini din
  Piaţa Universităţii unde, protestatarii au dat foc unui banner P.S.D., huiduindu-l din nou pe Ludovic Orban.
  Foarte bine că U.S.L. a înţeles să se manifeste în altă locaţie decât Piaţa Universităţii, înţelegând corect mesajul protestatarilor dar, iată, unii ciumpalaci n-au
  înţeles nimic. Degeaba încerca Ludovic Orban să explice
  că el s-a dus acolo ca “simplu” cetăţean dornic de a scăpa de Băsescu, nu i-a ţinut. Aceste gesturi necugetate nu fac decât rău U.S.L., şi aşa nervii fiind întinşi la maxim. Cei care au fost în Piaţa Universităţii venind din Piaţa Victoriei, purtând bannere ale vreunui partid, precu şi Ludovic Orban ar trebui atenţionaţi de conducerea U.S.L. să nu mai facă
  asemenea gesturi deranjante pentru protestatari. Oare ei
  chiar n-au înţeles nimic din avertizările “viermilor”?!
  Puteau, foarte simplu, să se alăture protestatarilor fără să afişeze nimic, iar Ludovic Orban să stea în banca lui, la Realitatea tv.. Dar, dacă vrea să-l faulteze pe Crin Antonescu?! Ar fi în stare, mai ales că
  n-a fost de acord cu uniunea alături de P.S.D.. Prin comportamentul său, Orban nu e departe de Băsescu: plin
  de tupeu, obraznic, alcoolist, fiţos şi laş. Ar trebui “tras pe dreapta”. Să-şi facă partid, dacă nu-i convine
  alianţa deja “coaptă”.

 54. Inca un episod de intimidare,infricosare a manifestantilor s-a produs in Piata Universitatii aseara.
  Cu ajutorul a 2-3 agitatori infiltrati, Jandarmeria Dictatorului a asteptat un pretext ca sa intervina in forta.Ei stiau de la unitate ca vor interveni seara,caci toti erau echipati cu armamentul de interventie si asteptau momentul ,imbarcati in camioane pe strazile adiacente pietei. Iar au batut si retinut la intamplare,oameni nevinovati.

  E clar ca Presedintele isi va juca cartea de dictator-dement pana la capat.
  Rusine sa le fie medicilor-militari de la Spitalul Militar pentru ca nu fac public buletinul Medical si toate analizele medicale ale presedintelui + raportul psihiatric. Cereti domnule Radu Tudor ,oficial aceste rapoarte si apoi prezentatile la emisiune.

 55. Sunt de acord cu comentariul Bogda de mai sus ….insa ma gandesc la alta forma de a presa pe cei care cred ca nici acum, nu se gandesc sa plece poate si pentru ca mai au de facut niste manevre cu propriile averi…adica de la pune la adapost…de a schimba numele pe conturile de aici si din strainatate….au treaba multa !Si repet si aici pe pagina Domnului Radu Tudor….Ce face SRI -ul, sau ma rog institutiile abilitate, sau cei care mai cred ca romanii si Romania merita altceva decat gasca asta de sfidatori si nesimtiti…DORM ????????? Ii lasa sa-si stearga urmele….sa-si salveze averile pe care le-au facut din banii furati de la noi? Poate trebuie pichetate sediile PDL cu insistenta …pasnic….ca poate asa realizeaza ca nu se mai poate continua asa ! Adica sa simta presiunea si sa cedeze!Da, au obrazul gros ..asa-i dar, daca acesta este frecat zilnic cu ceva aspru……Poate vor simti si ei FRICA ( de peadeapsa)! Ca noi o simtim de mult…ma refer la atfel de frica …aceea pentru “ziua de maine”!

 56. BASESCU NU UITA LA BRASOV TE ASTEPTAM, LA CODLEA SA TE

  INCARCERAM.!!! VREM LIBERTATE NU SECURITATE.!!

  DOMNULE RADU TUDOR TE ROG GHICI GHICITOAREA MEA: TRAIAN

  BASESCU CATI ANI DE PARNAIE CREZI CA VA LUA…??!!!.

  Dragii mei nu uitati banii de educatie,sanatate si

  cultura Ii da basescu pe bautura.! JOS guvernul

  pdl/udmr.!!!

 57. “Sa traiti bine si … sa fiti batuti bine”, asta este noua lozinca a sectei portocalii.
  Daca mai era nevoie sa ni se confirme (pentru a cata oara), cei de la putere nu se vor da plecati de buna voie.
  Pana cand sefimea obedienta, pupincurista din “structuri” vor fi de partea sectei numite pdl nu va fi schimbare in tara asta.
  Astia sunt in stare sa ne omoare pe toti, ca pe niste viermi, asa cum ne-au denumit sectantii astia.

 58. Parca zicea chioru, in urma cu ceva ani de “intoarcerea la popor… gata…SA PLECE! el s-a intors cu c..u la popor!!! Sa-si ia si elenele (udrea si eba) cu el!!! A J U N G E!

 59. Stati linistiti, ca daca lucrurile se inrautatesc, ei au valizele langa usa si avioanele la capul pistei si-i lasa pe toti balta. Istoria se poate oricand repeta, cred in ciclicitatea ei.

 60. Protestatarii vor un lucru simplu: să nu se mai întoarcă la ce s-a întâmplat în ultimii 22 de ani “alegerea răului mai mic”.

  Protestatarii vor să arunce la gunoi întreaga clasă politică.

  Domnule Radu Tudor, apelez la profesionalismul dvs. pentru a spune aceste lucruri pe post, pe care Antena 3 nu doreşte să le spună în spiritul democratic.

 61. Stim exact ce ne dorim!!!

  Ce avem acum:

  Suntem guvernati de politicieni incompetenti si fara nicio pregatire in domeniul pe care il conduc.

  Sistemul actual de lobby si „sponsorizare” a politicienilor este nedemocratic si partinitor. El promoveaza un sistem care in afara de nume nu are nimic in comun cu democratia. Poporului i se dau optiuni putine, fortate si care nu il reprezinta.

  Nu exista niciun control real al activitatii fiecarei persoane din aparatul de guvernare, legislativ sau din orice alta functie publica, dupa ocuparea postului.

  Ce ne dorim:

  Ne dorim guvernanti si politicieni calificati si o economie eficienta ca un business.

  Ne dorim ca oricine aspira la orice functie publica sa aiba obligatoriu calificare (studii superioare) si experienta profesionala relevante pentru domeniul de activitate respectiv.

  Ne dorim ca pentru functiile foarte importante – presedinte, prim-ministru, parlamentari sa existe un sistem eliminatoriu, care filtreaza cei mai buni candidati. Top 5, de exemplu, se califica pentru participarea la alegeri democratice.

  Cei ce se decid sa candideze trebuie sa faca dovada studiilor in domeniu, a experientei profesionale, si a bonitatii. Facultatile cu mai mult prestigiu trebuie sa aiba un punctaj mai mare decat cele noi, neacreditate sau necunoscute. Studiile post-universitare vor conta in functie de nivel si domeniu. Studiile fara experienta profesionala relevanta, de durata, si cu rezultate profesionale bune, nu au mare valoare.

  Mai dorim, bugete limitate si identice pentru campaniile electorale, acordate de stat, care sa dea sansa de participare la alegeri si candidatilor competenti dar fara sustinere politica.

  Ne dorim evaluare lunara, trimestriala si anuala a performantei individuale a fiecarei persoane platite de stat, conform modelelor implementate cu succes de firmele si corporatiile de succes. Sistemul de evaluare va folosi un sistem de notare bazat pe calificative (Excelent, Bine, Satisfacator, Nesatisfacator, Execrabil). In functie de rezultatele de final de an, persoana evaluata va primi bonus sau va fi demisa, urmarita juridic, dupa caz.

  Sistemul va fi auditat regulat de firme de audit INDEPENDENTE.

  Exemplu:

  Un candidat la ministerul agriculturii va trebui sa aiba:

  – Facultate in domeniu – agronomie, zootehnie, medicina veterinara, etc (max 4 puncte, in functie de prestigiul universitatii si notele de pe fisa matricola)

  Masterat in management (max 3 puncte in functie de note, rezultate)

  Doctorat, punctat in functie de relevanta pentru post (max 3 puncte)

  – Experienta profesionala in administrarea „hands on” a unei ferme sau unitati de productie agricola (max 4 puncte in functie de vechime, bilantul fiscal al intreprinderii, cifra de afaceri, etc)

  – Rezultate bune la un test de competenta conceput de autoritatea nationala in domeniu (max 10 puncte)

  – Bonitate – cazier judiciar, cazier fiscal, evaluare psihologica (max 10 puncte).

  Acest sistem FUNCTIONEAZA si este deja IMPLEMENTAT in mai multe tari. De exemplu in Chile:

  · Preşedinte (şeful guvernului): Sebastian Pinera. A studiat la Pontifical Catholic University of Chile unde a absolvit cu una din cele mai mari note din istoria universităţii. Doctor în economie la Harvard University. Averea sa este estimată la 1 miliard de dolari (mogul de televiziune).

  · Ministru de finanţe: Felipe Larrain. Doctor în economie la Harvard University şi profesor la Harvard unde este co-autorul manualului de economie împreună cu Jeffrey Sachs.

  · Ministrul economiei: Juan Andrés Fontaine Talavera. Master în economie la University of Chicago, a fost Visiting Professor la UCLA

  · Ministrul coordonării: Cristián Larroulet Vignau. Master la University of Chicago. A fost visiting researcher la University of California, San Diego.

  · Ministrul de interne: Rodrigo Hinzpeter Kirberg. Este profesor universitar şi a profesat avocatura la Simpson Thacher & Bartlett in New York

  · Ministrul planificării: Felipe Kast Sommerhoff. Doctor în Politici publice la Harvard University

  · Ministrul educaţiei: Joaquín Lavín Infante. Master la University of Chicago

  · Ministrul muncii: Camila Merino Catalán. MBA la MIT.

  · Ministrul lucrărilor publice: Hernán de Solminihac Tampier. Doctor în inginerie la University of Texas şi profesor universitar

  · Ministrul agriculturii: Marigen Hornkohl. Master în istorie la Heidelberg University în Germania

  · Ministrul transporturilor: Felipe Morandé Lavín. Doctor în economie la University of Minnesota, a fost Director of the post-graduate Program in Economics at ILADES/Georgetown University

  · Ministrul comunicaţiilor: Ena von Baer Jahn. Doctor în ştiinţe politice la Universitatea din Aachen în Germania

  · Ministrul energiei: Ricardo Raineri Bernain. Doctor în economie la University of Minnesota, Visiting Professor la MIT şi University of Minnesota

  · Ministrul de externe: Alfredo Moreno Charme. MBA la University of Chicago

  · Ministrul sănătăţii: Jaime Mañalich Muxi. A studiat medicina la McMaster University în Canada

  · Ministrul minelor: Laurence Golborne Riveros. Studii la Northwestern University şi la Stanford University

  · Ministrul justiţiei: Felipe Bulnes. Master în Drept la Harvard University

  Da, stim ce ne dorim! O democratie reala si o economie functionala.

 62. Parerea mea este ca in finalul Protestelor de aseara din P-ta Universitatii “tovarasii” de la Jandarmerie au facut un exercitiu demonstrativ de Forta si Intimidare impotriva Cetatenilor Romaniei si in Favoarea Dictatorului Basescu !
  “Incitatorii” sint convins ca fac parte si ei din trupele de Jandarmerie sau celelalte Servicii !
  Intuiesc ca la antrenamentele pe care le fac in cadrul institutiei lor, procedeaza exact la fel cum au procedat si aseara !
  Aceste Diversiuni au si rolul de a justifica atacurile si Abuzurile facute impotriva Protestatarilor Corecti si Cinstiti !
  Romania nu mai are Jandarmerie sau Politie care sa-i apere cetatenii, acestia au devenit niste bieti ARNAUTI aflati in slujba Dictatorului Caragea-Basescu dar cu Solda platita de poporul Roman !
  Institutiile militare care ar trebui sa protejeze Cetateanul si Interesul National sau transformat acum in Garzi de Protectie a Mafiei Portocalii Basiste si al Statului Mafiot care a devenit Romania sub ocupatia Ciumei Portocalii !

  • Noi aici in Romania nu avem un Mubarak ci mai degraba un Nero care incepe sa creada din ce in ce mai mult ca este noul Geniu al Carpatilor in care calitate sau in nebunia caruia nu ii mai este suficient sa reformeze Romania, dupa prostia, nebunia sau interesul lui, el a inceput deja sa-si imagineze ca a devenit strategul planetar al lumii intregi la fel ca si fostul “Geniu” Carpatin, N. Ceausescu, Mentorul sau !
   Este vremea ca acest Individ care este un Pericol Public pentru Romania, sa fie trimis ori la Balamuc ori la Puscarie !

   • Centurista Nutzi si Pestele ei Cocos ar trebui arestati inainte de a mai fi nevoie sa li se caute Conturile Bancare de prin strainatate cu banii furati din Romania , la fel ca si pe cele ale lui Ceausescu !
    Sleahta de Sobolani Portocalii de Rit Fanariot impreuna cu noul lor Caragea-Basescu cauta sa scape cu fuga de pedepsele pe care le merita !

 63. Daca basescu incepea ziua cu consultarea lu’ Aliodor, a horoscopului , cu remedii contramahmureala , cred ca acum prumul lucru care-l intereseaza e BULETINUL METEO !

 64. “HENCE TYRANTS ARE ALLWAYS FOND OF BAD MAN,BECOUSE THEY LOVE TO BE FLATTERD, BUT NO MAN WHO HAS THE SPIRIT OF A FREEMAN IN HIM WILL LOWER HIMSELF WITH FLATTERY….”, ARISTOTEL, POLITICA.

 65. Incepe din nou Vanatoarea de Dictatori pe Domeniul Poporului Roman !
  Pentru un succes cit mai deplin asteptam participarea unor cit mai multi Gonaci si Haitasi !

 66. Dementul asta nu cred ca se va lasa dus cu una cu doua.Se considera un mic dumnezeu,nu poate accepta mersul istoriei.

 67. Ungure, Fii Destept, Forteaza Anticipatele!

  Pentru cine isi imagineaza ca Basescu si gasca lui de mafioti, cuprinsi de regrete si la presiunea maselor iesite de atata timp in strada, vor avea un minimum de bun simt si-si vor da ca in orice alta tara cat de cat civilizata demisia, trebuie spus ca acest lucru nu se va intampla niciodata de niciodata. Mai mult, eu am dubii si in ceea ce priveste faptul ca el ar parasi Cotroceniul de buna voie si dupa viitoarele alegeri prezidentiale, dubii intarite dupa ce am auzit cu urechile mele un pupinbasist, redactor sef la o gazeta, care sustinea ca de fapt Basescu mai are dreptul la un mandat ca urmare a suspendarii din primul mandat, adicatelea primul mandat nu s-ar pune la socotela. Ori, la modul in care chiombu si-a batut joc impreuna cu judecatorii naimiti de el la Curtea Constitutionala de Constitutia tarii, interpretand-o cum au vrut izmenele sale, o asemenea gaselnita n-ar fi nici de premiera si nici de mirare. Asa ca singura solutie care ne-a ramas sunt alegerile si pentru a scapa mai repede de cancerul portocaliu, alegerile anticipate.
  Pentru ca acest lucru sa se simplifice si sa nu asistam la tot calvarul constitutional cu resingerea de trei ori a guvernului propus pentru a inclocui fostul guvern ar fi mai multe solutii, una dintre ele ducandu-ne din nou la voia UDMR-ului care, macar acum in ceasul al doisprezecelea, cand vad pe viu reactia strazii la aceasta guvernare criminala, si in acelasi timp cu sacii in caruta, ar realiza ca daca vor un viitor cat de cat suportabil in viitorul legislativ cu un guvern nou dat de opozitie, ar fi cazul sa dea o mana de ajutor la limpzirea mocirlei politice in care ne scaldam acum si primenirea urgenta a apelor prin inlocuirea actualei puteri.
  Cat de consecventi sunt maghiari cu cuvantul dat ne-au demonstrat-o cand dupa ce s-au batut cu caramida in piept ca vor iesi de la guvernare daca nu se revine la inceputul anului 2011 la cuantumul salariilor ciomizate in 2010, au lasat-o in final ca in gara si au colaborat in continuare cu talharii lui Basescu.
  O asa zisa loialitate fata de portocalii nu-si gaseste rostul, deoarece la cele ce traim acum, aceasta loialitate s-a trasformat in complicitate la genocid.
  Ori ungurii sunt destul de pragmatici, cel putin pana acum au dovedit-o, sa nu se compromita total intr-un concubinaj penal in urma caruia nu mai au ce castiga in momentul de fata, ci s-o puna de-o iesire urgenta de la guvernare, invocand presiunea strazii la care “onoarea lor de politicieni cu cuvant” trebuie sa raspunda prin depunerea demisiei.
  Ar fi o iesire demna, nesanctionabila de niciun fel, din marasmul in care Basescu se incapataneaza sa ne ingroape cu zile, atat electoratul maghiar cat si cel roman ar aprecia pozitiv acest gest, iar ei ca formatiune poitica ilegitima in Parlament, ar fi tolerati in continuare si acceptati la dialog de viitorul guvern.
  Asa ca, sogore, lasa-i dracu pe portocalii pana nu vor aparea in Piata Universitatii pancarte cu inscrisuri de genul :” Capu’ lui Hunor il vrem, ca bonus la Base/Boc il cerem” ca iar vei sari cu gura pe noi si ne vei acuza neintemeiat de sovinism.
  Ah, si inca ceva, ceasul tic-tac, tic-tac….

 68. Mi se pare absolut abject modul în care jandarmeria încearcă să întoarcă populația Bucureștiului împotriva protestarilor!
  Agenții lor provoacă iar cei care sunt bătuți și amendați sunt protestatarii de drept!
  Cât va mai trebui să suportăm opresiunea acestui regim bolnav pentru ca străinătatea să intervină categoric?
  Chiar trebuie sânge pentru plecarea lor?
  Chiar trebuie să moară jumătate din populatie ca să se intervină?
  CHIAR NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ?

 69. Discursul lui tanti aia Americanca ,,sora,, de sange cu Genstin de la noi.Adica din poporul ales.Cum incepe discursul.AVEM tari .Deci baieti luati-va adio ca basel pica.Bine zicea maestrul Serbanescu la voi in studio.ROMANIA=COLONIE.Din discursul duduii se vedea clar ca poporul Roman este revoltat de masuriile de austeritate luate datorita faptului ca e criza in toata lumea.Nici macar nu a pomenit de coruptia din Romania coruptie de care culmea chiar firmele Americane se plangeau.Le convine acest regim slugarnic pana la ultimul nivel.SDi sa nu uitam cum a mers udrea si basinescu in Israel imbracati in culoriile steagului Israel.Lucru nemaintalnit in istoria omenirii.Lucrul asta denota o slugarnicie fara margini.Astia sant buni pt tariile care vor sa ia totul pe nimic.Asa ca numai si numai printr-o greva generala pe timp nelimitat si ample miscari de protest poate va pleca basinescu.Iar la alegeri vor frauda la greu .

 70. După moarte chiorului, iată cum văd eu România viitoare:
  – preşedinte – ION ŢIRIAC;
  – preşedinte Senat – Crin Antonescu;
  – preşedinte Camera Deputaţilor – Victor Ponta;
  – premier – Adrian Năstase, cu condiţia să nu mai fure;
  1. M.Finanţelor – Radu Soviani sau Moise Guran;
  2. M.A.I. – Doru Viorel Ursu;
  3. M.Ap.N. – Teodor Meleşcanu;
  4. M. Justiţiei – Dan Şova sau Norica Nicolai;
  5. M. Externe – Titus Corlăţean;
  6. M. Sănătăţii – Raed Arafat;
  7. M. Cercetării şi Economiei – Iulian Iancu;
  8. M. Educaţiei, Culturii şi Cultelor – Corneliu Vadim Tudor;
  9. M. Tineretului şi Sportului – Răzvan Lucescu;
  10. M. Mediului şi Apelor – Liviu Mihaiu;
  11. M. Agriculturii şi Silviculturii – Sebastian Cioloş;
  12. M. Resurselor şi Dezvoltării – Varujan Vosganian;
  13. M. Transporturilor – Miron Mitrea, cu aceeaşi condiţie ca şi la Adrian Năstase;
  14. M. Comerţului şi Controlului de Stat – Ilie Şerbănescu.
  15. M. Telecomunicaţiilor – ?!

 71. Imi cer scuze pentru un mic off-topic, dar cred ca-i foarte important sa se aduca la cunostinta intregii tari cazul acesta. Presedintele CJ Cluj care e si finul lui Boc, Alin Tise, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina. http://www.stiridecluj.ro/social/alin-tise-finul-lui-boc-ameninta-un-jurnalist-ca-il-calca-cu-masina-video-exclusiv
  Dupa cum se isterizeaza personajul se pare ca individul e cu nervii la pamant. Cred ca motivul nu-i greu de dedus date fiind arestarile lui Radu Bica (vicepresedinte CJ) si Sorin Apostu (primar Cluj-Napoca).

 72. mai bine haimana decat tradator,mai bine ciumpalac decat dictator,mai bine golan decat pdl-ist,mai bine MORT decat basist…VIVA LA REVOLUCION !

 73. Basescu Dupa Baia De Multime De La Universitate

  Vezi poza pe Blogul lu’ Marcus
  “Furata” de pe blogul lui Acuvio

  Mi-l imaginez pe chiombu ca arata ca in poza
  Dupa baia in multimea ce i-a administrat o doza,
  De iubire infocata si respect pe veci purtat
  Caci pe boboreni cu fapta-i si minciuni i-a ingropat.

  Pumni, picioare, tigve-n gura ca-n bataile de strada
  Aplicatu-i-au romanii ca raspuns l-a sa bravada,
  Cand lasat-au mahalua sa se reuneasca-n centru
  Sa-si reverse amareala, sa razbune votul pentru.

  Numai ca la asta poza, chiombu nu se si semneaza
  Ci din turnul lui de fildes el priveste cu emfaza
  Cum multimea infuriata si ajunsa la extrem
  Urla azi in gura mare: “Capul lui Basescu vrem !”

 74. Afara ploua… da, da… la Timisoara a inceput de aseara sa ploua. Asa ca avem un impediment mai amre decat frigul.

  Cred ca e momentul ca cineva sa realizeze o retrospectiva a momentelor in care presedintele a incalcat constitutia! Punct cu punct, moment cu moment!Si nu doar atat, orice derapaj de la democratie! Sa le reamintim oamenilor cine este acest om si ce a facut in ultimii 7 ani. Doar asa putem mentine populatia in strada sau poate sa o facem sa iasa in numar cat mai mare! Specialistii de la Antena 3 pot face lucruri minunate la montaj, un fel de promo…

  Haideti… puterea a scos si anecdote cu acest prilej:

  – Mergem la miting sa-l dam jos pe Basescu?
  – Merem. Da’ cate grade is afara?
  – … -7.
  – No, las’, ca nu-i om rau…

  JOS BASESCU!!!

 75. Nu ar trebui ca si jandarmii si mascatii sa poarte numere de identificare?gen insignele politistilor usa ? altfel sub anonimat pot face orice abuzuri, fara sa poata fi identificati ca si persoana si sa raspunde pentru orice exces de forta ? In conditiile actuale care este diferenta dintre ei si huliganii mascati,deoarece amandoua categoriile fac abuzuri pentru ca nu au cum sa fie trasi la raspundere sub anonimatul mastii

 76. Am o intrebare pentru toti romanii. Cum se poate conduce o tara (daca mai e tara) fara ca cei care o conduc sa aiba legimitate? Ceea ce se intimpla in Romania e bataie de joc. Mafia, serviciile de securitate si Jandarmi conduc Romania acum. Nu mai exista nimic. Haos si debandada! Parlament =0, Guvern=0, Presidentie =0. Romani nu mai platiti taxe!

 77. dle. RADU TUDOR…
  Scriam pe Facebook, in urma cu cateva luni (Octombrie 2011) urmatoarele:
  Eu cred ca basescu este atat de nervos in ultima perioada vis-a-vis de Regele Mihai, deoarece simte/stie ca deja este pe toboganul istoriei.
  Hai sa ne gandim putin:
  Varsta foarte inaintata a Majestatii Sale, il obilga atat pe el, cat si pe adeptii monarhiei (si aici ma refer la acele zone ale societatii romanesti si numai, care chiar conteaza), sa treaca la actiune.
  Ceva de genul… “acum ori niciodata” – constienti fiind ca odata cu sfarsitul biologic al Regelui, va fi foarte, foarte greu, daca nu imposibil ca vreunul dintre urmasii la tron ai Majestatii Sale, sa mai urce pe Tronul Romaniei…
  In acest sens, poate nu ar trebui trecute cu vederea ultimele miscari ale Casei Regale a Romaniei, de la desprinderea de Casa de Hohenzollern, pana la aceste mici dar importante mutari pe aceasta tabla de sah…
  Cand Barack O’Bama a fost ales presedinte, si-a trimis consiliera personala in Romania pentru a se intalni nu cu puterea politica de la acea data, aceeasi cu cea de astazi), ci cu reprezentantii Casei Regale.
  Nu stim ce s-a intamplat atunci cu retragerea lui Radu Duda din cursa prezidentiala…
  Poate nu este de neglijat nici intalnirea de saptamana trecuta (Octombrie 2011) de la BNR cu reprezentantii “Bilderberg” gazduita de Mugur Isarescu.
  Iar acum, tot la BNR, are loc acest pranz oferit de Regele Mihai…
  Punctul culminant a fost atins de discursul Majestatii Sale, Regele Mihai, in fata plenului Parlamentului cu ocazia “Jubileului 90” al Majestatii Sale, pe 25 octombrie 2011, cat si reactiile interne si internationale pe care aceste evenimente le-au generat, punand in lumina dar si intrun contrast puternic, monarhia ca varianta viabila pentru Romania cu… “republica lui basescu”…
  In orice caz, daca undeva in culise s-a luat decizia ca Regele Mihai sa-si recapete tronul, (la drept vorbind, regalitatea in Romania tot asa a fost instaurata, pe cand republica este consecinta directa a ocupatiei sovietice), cred ca basescu este deja istorie…
  Intrebarea este daca va fi dispus sa-si negocieze retragerea, ori se va tine cu dintii de Putere, ceea ce din pacate s-ar putea lasa inca odata cu varsare de sange…
  ——————————————————-
  Evenimentele din aceste zile (Ianuarie 2012), pot fi privite si din aceasta perspectiva…

 78. O fii ca Base e (va fii) tai-tai, dar daca romanu’ nu se apuca de studiat politica si economie, isi va da votul alt cuiva similar… Daca am intreba pe toti cei care iasa de la urne DE CE au votat persoana pe care au votat-o.. cred ca extrem de putine raspunsuri vor fi obiective si clare.

 79. cred ka MARIA BASESCU ar trebui sa-l convinga pe traian sa-si dea demisia, la fel ca si atunci chind si-a taiat suvita de par.

 80. Un slogan de impact pentru Piata Universitatii:

  Traian Basescu s-a intors demult cu spatele la popor, iar poporul, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, i-o tot trage din 13 ianuarie.

 81. Frumos, ce sa spun, sunt mandru ca sunt roman. Traiesc de 11 ani in strainatate ssi mi-e dor de parinti, de locurile natale, mai citesc site-urile romanesti ca sa-mi mai potolesc dorul, ma scuzati ca mi-am varsat aici dorul de tara … va salut pe toti !

Leave a Reply