Dinu-Patriciu-Rosca-Stanescu-Traian-Basescu

Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor din Guvernul Romaniei si patronul firmei COMAC Ltd, Sorin Ovidiu Vintu afirma ca extrasele de transfer bancar prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt niste falsuri.Cind trei surse importante declara acest fapt, este absolut evident de marja senatorului liberal se ingusteaza puternic.

In calitatea sa de fost jurnalist de investigatii, director de ziar si patron de presa, Sorin Rosca Stanescu a beneficiat de o prezumtie de acuzator onest al presedintelui Traian Basescu, despre care a spus ca a spalat bani.

Dupa cele trei precizari facute ieri si azi, sunt 90 % sanse ca Traian Basescu sa fie nevinovat in speta invocata de SRS. Iar senatorul mai are doar 10% credibilitate, sa vina cu alte probe colaterale, pentru a-si relansa versiunea. Eventual extrase de la bancile din Cipru si California, mentionate in extrasele respective.

Mai grav, SRS afirmase negru pe alb cu o zi inaintea dezvaluirii cu banii din campania electorala 2004 ca Traian Basescu, Elena Udrea, Daniel Morar si altii ar fi primit zeci de milioane de euro in conturi din strainatate, fiind indicata Mauritius Comercial Bank. Aceasta poveste devine si ea la fel de putin credibila, in contextul precizarilor de azi.

Daca si cele 10 procente pe care inca le mai are drept credit Sorin Rosca Stanescu dispar zilele urmatoare, Partidul National Liberal trebuie sa ia o masura cit de poate de radicala. Asta in cazul in care SRS nu va dori el sa faca un ultim gest de onoare.

PS : Traian Basescu a facut vineri seara acuzatii extrem de dure la adresa lui Sorin Rosca Stanescu. El l-a indemnat pe Crin Antonescu sa faca o comisie parlamentara pentru avedea daca senatorul Rosca Stanescu a primit de la o firma offshore a lui Sorin Ovidiu Vintu in anul 2004 sumele de 299.000 dolari si 486.000 euro.

202 COMMENTS

 1. Da’ colegii matale, care il tinura non-stop prin emisiuni, ce “gest de onoare” ar trebui sa faca?
  Ah, da… “onoare”.

   • Hai, dom’le, indraznesti a nega ca turnatoru’ (SRS, nu alalalt) a fost primit cu “mai mult decat bunavointa” in studiourile A3?

    • dupa mintea ta, nici basescu n-ar trebui transmis live de cite ori vorbeste prostii. e strict treaba celor care debiteaza. majoritatea-politicieni

     • Deci, de exemplu, daca eu vin si va spun ca Dan Voiculescu e responsabil pentru al Doilea Razboi Mondial, o sa fiu prezent seara de seara, in prime time, la A3?
      Cum a ramas cu deontologia profesionala, verificarea stirilor, trei surse, chestii? Sau orice tembel poate sa spuna orice, cat timp e de rau despre Basescu? “Calomniati, calomniati, ca tot ramane ceva”.

     • daca esti demnitar al romaniei, esti liber sa spui orice. esti un parlit de particular si nu te baga nimeni in seama

     • Stimabile basist parsiv. Radu tocmai a precizat ca din 3(trei) surse a venit informatia mai exact ca SRS este suspectat de fals in documente, lucru care daca se adevereste atunci SRS va fi decredibilizat. Asa ca tu esti ori retard ori marsav.

     • @killhim: domnu’ Radu n-a precizat si din cate surse au verificat si daca informatia era adevarata. Iti zic eu – din niciuna in afara de SRS. Au preluat-o ca atare si au varsat-o pe post, ca doar era de rau despre Basescu.

      @Radu Tudor: profesorul Papahagi (da, persoana publica si respectat in lumea academica) a prezentat dovezi despre un plagiat al lui Corlatean (alta persoana publica). Sau asta nu prezinta interes, ca doar nu e anti-Basescu? Nu prea am vazut informatia pe la dvs. prin emisiuni.

     • Wikipedia va ajuta: “Adrian Papahagi este licențiat în anglistică al Facultății de Filologie a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj (1999) și al Universității Paris IV-Sorbonne (1998). A fost elev străin al École Normale Supérieure (Paris) între 1997-2000. Master în studii medievale la Universitatea Paris IV-Sorbonne (1999) și doctorat în studii medievale („summa cum laude”) la aceeași universitate. A predat engleză medievală la Universitatea Paris IV-Sorbonne și la Institutul Catolic din Paris între 1999-2003”.

      Carevasazica, academic vorbind, bate la fund cam tot Guvernu’ dvs. adunat.

     • @Adi. Mai baiatule eu deja te suspectez de prostie, citeste dracului primul paragraf din aceasta postare a lui Radu Tudor si numara pe degete daca din cap nu poti, cate surse de informare a avut Radu mentionate in aceasta postare. Daca nu esti in stare iti reiau eu:
      ” Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor din Guvernul Romaniei si patronul firmei COMAC Ltd, Sorin Ovidiu Vintu afirma ca extrasele de transfer bancar prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt niste falsuri.” Acum numara pe degete si vezi cate ies.

     • @killhim, macar te platesc astia sau o faci pe gratis? 🙂
      Dom’ Radu, acilea de fata, a mentionat cele trei surse dupa o saptamana in care turnatorul (SRS, nu alalalt) s-a dat in spectacol dimineata, la pranz si seara pe Antene. Fara nicio verificare, ca doar era impotriva lu’ Basescu.
      Acu’, cand a venit raspunsu’ oficial, nici macar Antena3 n-a putut s-o mai dea cotita.

     • Cam cit esti de nauc si basist? cine a cerut si obtinut opinia parchetului general? pedelist mic si trist

     • Pai eu cred ca nu matale, din moment ce erai doar “presa” si nu aveai nicio “cota-parte” in afacerea asta SRS-Basescu. Sau aveai/aveati?

      Ce vreau sa spun, ca sa incheiem discutia: nu v-ati pus niciun moment problema practica asupra faptului ca documentele ar putea fi false. Ati difuzat la infinit aberatiile turnatorului (SRS, nu alalalt), fara o minima autocenzura (in sensul principiilor profesionale ale unor jurnalisti). Nu ati verificat din surse independente pana cand nu a venit opinia Parchetului asupra unei plangeri penale. Finalmente, nu ati mentionat niciodata figurile de seama ale PNL, invitate constante pe la A3, care aveau si oarece roluri in 2004. Ca deh, asa-i la vie, asa-i la gara.

     • @Adi:Daca prostia ar durea cred ca ai urla tot timpul!
      Spre deosebire de tine eu nu sunt platit basist mic si parsiv ce esti,daca esti in stare sa comentezi pe aceasta postare si nu de ceea ce s-a intamplat acum o saptamana este ok, in caz contrar lasa-te in baseala ta prietene si cere o marire de salariu pentru efortul “intelectual” pe care il faci.

  • Sa speram ca SR Stanescu nu a dat documentele detinute pe mana mafiotilor de la spalarea banilor pentru ca pot fi distruse si inlocuite cu falsuri.Prea repede ai sarit securistii lui Vantu si Vantu personal in apararea mafiotului Basescu Traian, cel care SINGUR confirma ca toate documentele detinuite de SR Stanescu sunt reale, atta timp cat asaisnul securist Basesuc Traian a iesit cu amenintari cu moartea ( sinucidere asemeni lui Nastase) sau inchisoare.

   • De “intoxicare” ai auzit? Nu imi place SRS deloc, dar nu cred ca a “iesit” cu extrasele alea de cont daca ar fi stiut ca sunt falsuri. Cred ca cineva a vrut sa isi bata joc de el. Stia ca respectivul jurnalist/senator abia asteapta sa-l atace pe Basescu incat nu ar verifica nimic. Si asa s-a intamplat povestea asta, iar SRS a inghitit galusca.
    PS. Nu imi pare rau de el deloc. Poate era cazul ca ceva sa deschida odata mintea jurnalistilor si sa-i faca sa isi verifice informatiile inainte de a publica ceva. Patima politica i-a facut sa lase la o parte orice norma deontologica invatata la scolile de jurnalism, preferand sa “combata” cu orice pret. Si din pacate, acest aspect il vedem la toate televiziunile de stiri, galonate (ca Antena3) sau de duzina (ca RTV).
    Cu riscul de a fi injurat, tin sa remarc stilul adoptat de cei de la Digi24. Par altfel.

   • Cam asa arata CV de borfas al lui Traian Basescu, eu l-am scris la repezeala din memorie cu foarte multe omisiuni si poate unele inavertente. CV care trebuie documentat foarte bine si extins si la procurorii si judecatorii care l-au albit in dosarele lui penale impreuna cu posturile pe care au fost numiti acestia dupa ce l-au salvat de inchisoare. CV de mare hot, pungas si escroc Traian Basescu: 1. Ca capitan de nava castiga din buf, bisnita cu blugi, cafea, alcoolice si alte cele un milion de lei. 2. In 1981 incendiaza portul Rouen in timpul descarcarii nevei Arges de naftalina la terminalul Shell de France. 3. Ca Sef de Agentie economica la Anvers in 1989 este chemat in tara deoarece a falsificat nota de plata, pentru repararea unei nave Zimnicea aflata in tranzit in acest port, umfland nota cu 300.000 de franci belgieni. 4. Ca adjunct la Ministerul Transportului implicat in dosarul Flota prin vanzarea mineralierelor pe 1 dolar bucata, prejudiciu adus statului fiind astfle de 300 de milioane de dolari. 5. Este este implicat in plata a milioane de dolari pentru reparatia navei Crisana condusa de Mircea Basescu in Japonia in 1991, nava care sosita in tara a luat foc subit pentru a se sterge astfel urmele reparatiilor fictive s-a notei de plata umflate la greu. 6. Este implicat in destructurarea CFR si vinderea la fiare vechi a mii de vagoane de cale ferata si sute de locomotive diesel-electrice. 7. Este implicat in atribuirea contractelor grase baietilor destepti ce lucreaza in ramura transporturilor auto si asfaltarilor de drumuri. 8. Ca Primar la Capitala isi angajaza cele doua fiice la firma Luxten pe mii de euro pe luna, firma care avea contracte cu Primaria. 9. O inzestreaza pe Udrea cu parcarile Dali. 10. Isi aproba singur o locuinta vila din Mihaileanu pe care-o cumpara mai tarziu la pret mult, mult sub pretul pietei. 12. Primeste mita mascata sub forma de terenuri si o masina Mercedes de la asfaltatorul Casuneanu. 13. Ii atribuie lui Costică Costanda o suprafata de mii de metri patrati din parcul Bordei in 2003. 14. Plateste fara forme legale 1,1 milioane de euro unei firme ce deruleaza lucrarile de constructie a Podului Basarab. 15. Retrocedeaza pe baza actelor false in 2001 spatiul comercial Ciclop din buricul Bucurestului. 16. Da aprobari ilegale pentru inceperea constructiei La Plaza de langa catedrala Sfantul Iosif. 17. Aproba ca Popoviciu sa intre in posesia a sute de hectare aflate in propietatea Facultatii de Agronomie. 18. Ca Presedinte este implicat in dosarul Arlo primind mita de 4 milioane de dolari de la rusi. 19. O face pe inculta EBA euro parlamentar cu ajutorul PDL . 20. Fiica sa Ioana primeste mita masacata de la Popoviciul un apartament de 1 milion de dolari. …. Asa ca d-lor ziaristi de investigatii din mass-media romaneasca nebasisti preluati ideea, cizelati-o si detaliati-o concis si la obiect scriind in final istoria adevaratei activitati infractionale a marelui escroc, Traian Basescu, cu un rezumatul al tuturor faptelor penale in care acesta canalie perfecta a fost si este implicata.

    • si eu sunt convinsa ca SRS are dreptate, dar cei care i-au albit CV -ul pana acum golanului pirat i-l v-or albi si de acum incolo. are foarte multe abateri si golanii si de fiecare data cade in picioare. SRS NU MERITA SA FIE SANCTIONAT PT CA ARE DREPTATE. exact ca in cazul lui Nastase, pe langa dosarul pe care i l-a crosetat bas pt care nastase a facut puscarie, iaca acum au iesit la iveala conturile lui bas pentru care acesta ar trebui sa faca zeci de ani de puscarie…cum i-a facut si lui Geoana cand l-a acuzat de intalnirea cu Vantu dar el se intalnise de mult mai multe ori, cum nu a castigat alegerile la ultimul mandat dar i l-a castigat Bacon-ski…

    • Multi pro-basisti mai posteaza si pe acest site. In loc sa fie indignati de tuturile si escrocheriile lui basinescu iar eu am punctat doar o mica parte a acestora dar ele sunt mult mai multe daca i se va face la sange inventarierea tuturor hotiilor si escocheriilor facut de aceasta canalie perfecta in toata viata lui de slujbasi la stat din momentul cand a terminat scoala de marina si pana astazi, ei il infiereaza cu manie proletara pe SRS care a prezentat niste documente aflate intr-un dosar penal depus de FACIAS. Documente care au fost declarate falsuri de cei de la procuratura si oficiul prevenirii spalarii banilor, insitutii aservite intru totul lui basinescu si care au mintit la ordin ca sa declare cum ca toate dovezile prezentate de SRS sunt doar minciuni.

     • Clar, clar, toti sunt aserviti lui Basescu.
      Mai ales aia de la Oficiul cu pricina, numiti de USL in iulie 2012, gen Niculae Plaiasu, sefu’ oficiului.

  • Ai rabdare prietene ca iese tactu la ora 18 si ne arata el onoare. Poate ne da si vreo doua perechi de palme asa ca sa ne bagam mintile in cap. Nu ma asteptam insa ca Rosca Stanescu sa le dea apa la moara postacilor basisti, pacat.

   • Asta te deranjeaza? Nu faptul ca SRS a prezentat niste falsuri aducand acuzatii foarte grave ci faptul ca s-a dus sansa de a scapa de Basescu inainte de 2014! Daca si asta este dovada de gandire democratica …

    • Sti ce ma deranjeaza ? Faptul ca faci pe lupul moralist dar nu oferi practic nici o solutie. Asa doar sa fim impartiali cum foarte bine ti-a raspuns Radu, ca la gigitv dar in esenta partinitori nu cred ca este un asset foarte bun. Daca SRS a gresit sa plateasca chiar si penal, dar nu umbla cum se spune in popor “cu curul in doua luntre” fara o pozitie clara.

     • Este o solutie la toate. Dar nu ne place sa o punem in aplicare pentru ca nu mai putem “combate”. Care ar fi aceea? Raportarea la lege, coduri, morala si bun simt. Atat. Nici eu nu as mai putea sa il “albesc” pe Basescu, nici tu pe Voiculescu. Ar trebui sa fim obiectivi. Dar ne permitem? Ponta a recunoscut cu gurita lui ca s-a opus proiectului RM doar pentru ca presedintele era pro … cam asa sunteti/suntem toti. Unde este obiectivitatea? Cine poate fi un arbitru?
      PS Sa fim seriosi. Nu putem fi obiectivi, nu putem scapa de obsesii/patimi politice, dar putem avea bun simt atunci cand ne contrazicem. Macar atat. Cu respect, unul care nu se crede impartial, ci doar isi spune parerea.

    • visezi…nu sunt falsuri…tie si lui bas vi se pare ca sunt falsuri. pe el il cred pt ca e chior…si chel, dar pe tineeeee!!!!!!!!!!!

  • Mai sa vezi ce repede sare Parchetul in apararea borfasului national. Dupa ce la ordinul lui Basescu prin Isarescu si SRI s-au sters datele respective din data de baze a bancii romanesti care a facut tranzatia. Dupa metoda cu care securitul s-a distrus propiul dosar de securitate din anii epocii de aur.

   • corect…dar parchetul sau dusumeaua…ce este…oare nu poate fi trasa la raspundere pt falsuri? pt ca verificare se poate face si la bancile de unde au plecat banii nu numai la bancile unde au sosit…

    • Cine sa ordone aceste verificari??? Ponta care doarme-n ghete de coabitac cu marele escroc national, Traian de Bascovina.

  • Cam asa s-a purtat denigrarea si demonizarea PDL si Basescu…asa au fost manipulati oamenii si zapaciti de cap… imi este mila de cei 7,4 milioane!

   • hai sictir , basista ieftina si obositoare !
    din cauza ta si a retardatului ala de adi ,
    imi vine sa nici nu mai citesc postarile pe
    blogul asta , o mai fac doar din curiozitate
    pentru articolele lui Radu Tudor , care e
    prea cuminte ca va permite atatea ! …

  • Sigur, arestat, condamnat, executat… preferabil toate in aceiasi zi! Nu degeaba suntem o natie primitiva care inghite tot/orice i se pune in blid.

   Pacat ca americanii nu sunt si ei ca noi…. sa-i fi executat la o pauza la meci pe cei care i-au contestat si ras-contestat certificatul de nastere al lui Obama!

   Mai avem inca o suta de ani pana vom invata ca numai contestandu-ne conducatorii ii putem tine pe calea dreapta. Am impuscat un nebun (+/- o scarba) in 1989 in loc sa impuscam REGIMUL! Regimul care a transformat Romania in 30 decembrie 1947 intr-o tara de nevertebrate… in care atunci cand unul ridica capul,loialistii SISTEMULUI, jap pe el!

   Indiferent daca documentele lui SRS sunt sau nu falsificate, e laudabil gestul lui ATATA TIMP CAT EL A CREZUT IN ELE. L-a contestat pe presedinte si asta se numeste democratie.

   • acest lucru nu e permis, cum sa deranjezi ,,PRESEDINTELE” repeta cretinul acest cuvant de care i se incarca gura de zece ori pe minut ca sa fie convins si el ca mai este presedinte si sa stim si noi ceilalti. daca era acuzat alt presedinte de tara normala-sanatoasa la cap de atatea golanii cate a facut acest impostor acela si-ar fi dat demisia, dar acest impostor este ca o scroafa din-aia care se tavaleste in mocirla si se simte din-ce-in -ce mai bine cu cat se afunda mai adanc, dimpreuna cu intreaga familie de purcei (scroafe)

  • In Romania, oricine spune orice despre oricine! As dori ca varfurile jurnalistilor din Romania sa faca presa in USA. Iar dupa aia sa vina sa ne povesteasca de responsabilitatea pubilcarii informatiilor.

  • @army basistule care-i vina lui SRS??? Citeste ca sa te luminezi al minte ce declara SRS. “Ce poate sa faca un senator al Romaniei atunci cand este sesizat ca la Parchetul General este depusa, din luna martie, o plangere penala incendiara? Care, cu subiect si predicat, arata ca o alianta politica a incasat ilegal 7 milioane de USD”, spune Roşca Stănescu într-un comunicat de presă citat de corectnews.ro.

   “Iar aceasta plangere este semnata, nu de o persoana oarecare, nu de un ONG oarecare, ci de Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului, care s-a facut cunoscuta, in ultimii ani, prin numeroase interventii publice, extrem de pertinente. Ce ar putea face acelasi senator dupa ce, la inceputul lunii octombrie, rosteste o declaratie politica de la tribuna Parlamentului pe aceeasi tema, solicitand organelor in drept sa investigheze cazul. Declaratie care a aparut in Monitorul Oficial al Romaniei. Ce ar putea face acelasi senator vazand ca, in ciuda acestor demersuri, institutiile statului si, in primul rand, Parchetul General nu dau niciun raspuns. Mai mult chiar, din discutiile cu reprezentantii FACIAS, a rezultat ca niciunul dintre acestia nu a fost invitat la Parchet pentru a oferi detalii.

   Este vorba, in definitiv, de o prima verificare, extrem de sumara. Au intrat sau nu au intrat bani in contul Aliantei D.A. in toamna anului 2004? Pentru un procuror dureaza cateva minute sa sesizeze Oficiul pentru Prevenirea Spalarii Banilor. Pentru Oficiu dureaza cateva minute sa se informeze. Si apoi, daca informatiile si documentele prezentate in plangerea penala sunt false, acest fapt este comunicat si consemnat ca atare. Chestiunea putea fi lamurita in luna martie a acestui an. Sau macar dupa declaratia mea politica, facuta in urma cu mai bine de o luna.

   Ce altceva ar mai putea face un senator, aflat intr-o asemenea situatie si incercand sa afle adevarul, decat sa forteze lucrurile, facand publice respectivele documente. Despre care nu avea niciun fel de banuiala ca ar fi false.

   Si care este raspunderea senatorului care, in interes public, in incercarea de a afla adevarul si de a obtine un raspuns de la institutiile statului, a facut cunoscute documente aflate intr-un dosar penal? Pe care nu le-a sustras.

   Cat priveste alegatiile presedintelui Romaniei, Traian Basescu, vizand faptul ca as fi beneficiat, de la aceeasi firma care ar fi facut viramentele in contul Aliante D.A., la randul meu de doua sume de bani, raspunsul este simplu de dat. Si a fost deja investigat. Da, am beneficiat de doua sume de bani in schimbul vanzarii actiunilor pe care le aveam la trustul de presa Ziua. Iar in prima parte a anului 2004, cand s-a facut aceasta tranzactie perfect legala, Banca Nationala a Romaniei a aprobat operatiunile financiare in baza unui dosar pe care expertii institutiei l-au studiat”, mai spune senatorul liberal în comunicatul citat.”

 2. SRS este, alaturi de alte nume triste cu care s-a asociat Crin in 2012, o greseala ce costa enorm PNL. Nu cred ca va avea onoarea sa faca el un gest, sper sa aiba Crin maturitatea sa il dea afara

 3. Hai, domne, las-o balta. I-ai publicat absolut toate mizeriile lui SRS aici, ultimele 3 postari numai despre declarariile lui sunt, doar-doar se adevereste ceva. Daca se dovedea ca Basescu are conturi in strainatate, te bateai dupa aia cu caramida in piept ca ai pus si tu umarul la dezvaluiri. Acuma, ca s-au dovedit niste falsuri ordinare, bagi capul intre urechi, nici usturoi n-ai mancat, nici gura nu-ti miroase si vorbesti de gesturi de onoare. Esti tot atat de penal ca si SRS.

   • Wow !! Vezi de ce nu are vulpea coada? De ce naiba te obosesti sa ii raspunzi unui obtuz folosind stilul lui? Cu riscul de a parea ca “cenzurezi” postarile ar fi trebuit sa o stergi. Iubesc polemica, imi plac discutiile in contradictoriu, dar purtate cu decenta.
    Tocmai de aceea consider ca postari ca cea la care ai raspuns nu ar trebui sa apara, cum la fel cred ca aseara, trebuia “taiate” microfoanele lui Ciuvica si Radulescu.

    • Corect. Acum hai sa ne spalam pe dinti sa ne bagam in pijamalute ca iese CUCU-l si ne povesteste el cum este cu SRS si cine trebuie bagat la puscarie saptamana asta. Enjoy!

    • Gata m-am lamurit dupa ce am aflat ca Voiculescu vrea sa puna mana pe TVR imi scot pijamaluta si ma duc sa beau, ca sa uit de cat rau fac Antenele Romanicei. Ahh si am mai aflat ca SRS tocmai are un nou dosar penal pentru spalare de bani. Asa ca prieteni tocmai ati fost avertizati (cu cartonas galben)ca voi sunteti lupul cel rau in comparatie cu celelate televizuni si daca nu sunteti cuminti verisoara d-lui Voiculescu va viziona ultima parte a dosarului Dunarea. Si in ultimul rand noutatea consta ca nu placa de pe deal nici rugat, implorat, amenintat, condamnat nu pleaca frate si gata. Ne asteptam la altceva ?

 4. Daca voi il credeti pe “preacinstitul om de afaceri sov” (sov, cu litere mici ca nu merita altfel), e treaba voastra.Ati uitat ca la caderea FNI el s-a ales cu nu mai putin de 400 mld lei. Ghici de unde? Eu cred ca voi renunta sa ma mai uit la Antena 3. Ma enervez tot mai tare. Nu mai sper sa apuc timpul cand HOTII din aceasta tara vor ajunge acolo unde le este locul….

  • sa inteleg ca traiesti cu cineva in casa care te obliga sa te uiti la antena 3?! da-l pe mana lu bas ca ti-l rezolva, el ia legatura cu kotruta si-l linisteste imediat, ti-l scoate din grila (antena 3) din telecomanda si iti comuta labe1 s-o vezi pe pora.doamne ce femeie desteapta ca tine eeee!!!

 5. ,,exerciţiu de imagine oral-în forţă,funcţionează perfect:totul e funcţionează perfect telepatia!”,iese cucul la oră fixă ne invitat şi croncăne,precum cîinele care,legat cu lanţul latră in jurul parului,a cozii şi a cuştii,să îl lăsăm să latre neîncetat singur…

  • latra nenorocitu dar mai grav este ca si musca, face rele, sticaciuni, i-ar trebui un tratament la psihiatrie…

 6. mda! marturisesc ca asteptam mai mult de la un om cu experienta lui SRS. se pare ca a fost dus de nas de serviciile ale caror colaborator a fost odata.
  si uite asa incet incet il recredibilizam pe psihopatul din deal cu alde Ponta, SRS si alti tantalai

  • in doi timpi si trei miscari aducem oaameni mari ca udrea, boc, mru, eba si uite-asa recredibilizam viata politica! nuuuuuu???????!!!!!

 7. Am zis de la inceput : balon de sapun facut sa pluteasca de un securist-turnator ordinar. Radu Tudor, te-ai aprins cam tare pe subiect, ai totusi o cariera extrem de prodigioasa de jurnalist in spate…cred ca si tu ar trebui sa prezinti ceva scuze. E o sugestie, sper sa nu te superi. Esti unul din putinii jurnalisti de valoare pe care-i mai avem, si aici nu vorbesc de tabere, chiar cred ca te-a luat un pic valul, sa stii. Aminteste-ti de acuzatiile lansate de SRS la adresa lui Iliescu prin anii ’90!

   • Radule, chiar daca te tutuiesc nu ma desconsidera. Eu te-am apreciat, dar nu te voi mai stima daca tu persisti in a sustine ca nu ai facut o eroare. Tu, ca jurnalist, in anii ’90, ai fi sustinut delatiunea unui turnator, fie el si senator?

    • esti pe campie. ce scrie in mesajul meu, ca srs trebuie sa-si asume eroarea?! iar citesti pagina b1?

   • Valer Marian? Si ala tot senator parca e, nu?
    Zice niste chestii nasoale rau de prietenu’ dvs. Ponta. 🙂 Personal, consider ca majoritatea sunt aberatii. Dar mai zice si unele despre fraude la referendum, care par foarte credibile.
    Dar nu l-am vazut pe la A3. Ca deh, nu zice de rau despre Basescu.

     • Cam nervos, domnu’ Radu, cam nervos. Nu face bine la sanatate.
      Si nu inteleg de ce, ca doar n-ati avut nimic de-a face cu Dunarea…

     • Draga Adi, datorita unor oameni acizi si rai ca tine , cu o gena a fascismului inca nealterata de complexitatea modernitatii si cu o constiinta siluita si maculata de nevolnicii romanesti , datorita acestui tip de jivina societatea romaneasca a devenit nefrecventabila. Limbajul si bascalia neproductiva prin care te afisezi pe acest bloc sunt chiar esenta profesiunii tale ce aparent adera la intelectualitatea “clujeana” shi chiar poate fi sinonimizata prin factura sa cu aceasta .Fara a “hiperboliza” se poate afirma ca gradul de putrefactie al caracterului cu care te manifesti nu poate starnii decat o uzura olfactiva si nicidecum o schimbare de fond a opiniei de altfel obiective a proprietarului acestui blog pe care ai intrat cu copitele urat mirositoare si nechezatul impertinent de armasar castrat.Din pacate persoane ca tine sunt prea multe in romania, si fara a fi inca descoperite acestea inca mai polueaza latent societatea romaneasca. Pe noi nu ne intereseaza nici numarul facultatilor sau al doctoratelor unei persoane ci calitatea sa umana iar in ceea ce-l priveste pe Papa Hagi acesta prin implicarea in politica si-a dezvaluit adevarata fata, specifica generatiei din care face parte : arivist, oportunist, lipsit de constiinta si sentimente umane, tributar al ideilor unui fascism interbelic de care nu ne putem mandrii, speculant si meschin in primul rand. Toti cei din clica lui nu sunt decat niste gainari literati lipsiti de virtutile esentiale ale unui om de cultura.Prin nepasare, ura si parvenitism poate fi intr-adevar reprezentativ pentru “neam” si “tara’.
      Limbajul poeziei de mahala pe care tu il folosesti este doar o gigantica mostra de lipsa de vascularizare a intelectului asa ca aeriseste-te si mai discutam, asta daca esti recuperabil, pana acum nu ai dovedit decat contrariul.

     • Va raspund cand terminati de studiat gramatica limbii romane. Pe la capitolu’ 1, parca, sunt formele de plural ale substantivelor si adjectivelor. Chestiile de lexic, gen “unde se foloseste ‘datorita’ si unde nu”, sunt deja complexe.

     • @Titus Voinopol: daca tot m-am apucat, va informez ca substantivul in vocativ se desparte prin virgula de restul propozitiei. 🙂

     • Draga Adi, se pare ca nu ai sesizat tonul sarcastic al expunerii mele si nici esenta mesajului, nici nu ma asteptam de la unul ca tine care se impiedica in a cauta metehne de punctuatie in textul altora inainte de a-i patrunde intelesul.Cat despre eventualele greseli pe care le-am facut acestea sunt perfect scuzabile de starea vulcanica provocata la citirea poznailor si injuriilor tale, stare pe care o am de fiecare data cand dau de cineva ca tine si atunci se intampla foarte facil sa nu mai purced la o recitire si “redactare” a mesajului , mesaj care, in special in cazul tau apare pe blog din PURA SCARBA.

     • Inca una pentru Adi&co : In ceea ce priveste numararea semnelor de punctuatie si cea a kg personale( aici i-as atrage si atentia domnului Radu !!!!) acestea nu sunt metode de masurare a caracterului unei persoane si reprezinta un fenomen foarte raspandit in estul european, reprezinta meschinarii, asa cum am mai afirmat in mesajul de mai sus, meschinarii caracteristice romanilor in general care vorbind la modul serios sunt mai degraba o adunatura decat o natiune, sa fim realisti! O gloata pusa pe linsaj asa cum au dovedit-o de foarte multe ori pe parcursul istoriei.Daca exista o minoritate de bine sunt absolut sigur ca tu nu faci parte din ea.

     • merci , entelectualule . Cand scriu ,
      mai urmaresc si alte lucruri simultan,
      nedand atata atentie scrisului cat ideilor !

     • @total recall: spoiala dvs. de cuvinte alese peste o gramatica de balta e ca deodorantul peste transpiratie.

  • sunt convinsa ca atunci cand se va intoarce Oana Stancu va aduce material care sa sustina cele spuse de SRS, asa ca Radu Tudor nu are de ce sa isi ceara scuze. va fi nevoie ca tu sa iti ceri scuze aici!

 8. Parerea mea este ca SRS are dreptatea dar va fi greu sa demonstreze pentru ca cei carepot controla sant aserviti

 9. Eu cred ca SRS stie exact ce s-a intamplat dar nu are cum sa lupte singur cu un intreg sistem, daca sunteti ziaristi de investigati adevarat nu il lasati la greu si luptati si voi in continuare….

  • corect! ar trebui fiecare sa lupte in sustinerea lui SRS si de fapt in a se publica adevarul ca odata cu imputinarea puterii imposotului de isi spune de zece ori pe minut ,,presedinte” si sistemul ce acum il apara va avea de raspuns la multe intrebari!

 10. “In calitatea sa de fost jurnalist de investigatii, director de ziar si patron de presa, Sorin Rosca Stanescu a beneficiat de o prezumtie de acuzator onest al presedintelui Traian Basescu”

  Cine a stabilit că SRS “a beneficiat de prezumţia de onestitate”? Dumnezeu din ceruri? Eu şi, din câte văd, majoritatea celor care scriu pe acest blog nu cred o iotă din ce spune fostul turnător Roşca Stănescu.

 11. Pe mine chiar nu ma intereseaza despre SRS si alte chestii, gen 1-0, 1-1, etc. Tot ce conteaza, si chiar nu stiam, este ca FACIAS a depus cu mult timp inainte aceste presupuse dovezi, dar Parchetul si toate celelalte institutii au tacut malc. Impleticeala aia cum ca ba nu s-a gasit plangerea, ba apoi stai ca de fapt am cautat dupa “facias” si nu dupa numele desfasurat, denota ca astia au ceva de ascuns. Ce? Nu stiu. Oare de ce nu au iesit cu un verdict atunci sau dupa intervalul de 2-3 luni cand FACIAS a revenit cu cerere de raspuns? Au crezut ca totul s-a uitat si lumea era ocupata cu altele. Iar SRS a reincalzit acum, de la nivelul unui senator, o ciorba pe care trebuia sa o prepare astia de la “Institutiile competente” asa cum le zice dnul Tudor. Personal nu dau 2 bani pe “clarificarile institutiilor”. Orice om sanatos la cap, stie in sinea lui ca Basescu si acolitii lui au furat de au rupt, si cu singuranta si-au facut si “rezerve”; dar ei fiind “la butoane” au facut probabil toate acestea cu manusi pentru a nu lasa urme. Iar cum pe domnul coabitant PSDist nu il intereseaza recuperarea bunurilor de orice fel pradate de Basescu & co, e 99% sigur ca acest caz nu se va finaliza in defavoarea carmaciului. Ba din potriva! Acum ca SRS iese sau nu din viata publica, e fix neinteresant, pt ca pt mine nu are anvergura presedintelui care spunea ca demisioneaza in 5 minute.

  • Aveti perfecta dreptate. Tot sistemul politic fiind cladit pe aceleasi temelii, daca unul dintre sus-pusii politicieni cade, se clatina sistemul. Si cum fiecare dintre acesti distinsi membri ai maretei familii politice cunoaste cu precizie ce au facut toti ceilalti, este imposibil sa-l lase pe unul sa cada ptr ca automat cade si el. Toti fura, toti sînt corupti, toti sînt aparati de cei care le-au înlesnit (contra comision sau slujbe) îmbogatirea proprie (ie : parchete, dna, etc…). Cerc vicios fara putinta de scapare decît printr-o curatenie gen Islanda….

 12. ….SRS treb sa demonstreze! …tu ai perfecta dreptate. dar cine are curajul sa il dea in gat pe basescu si liota lui? 1000% astia au furat, au spalat bani si ne-au vandut in fundul gol generatii viitoare….dar cine are curaj sa demonstreze? Daca voi faceti asta, sunteti eroi nationali! Dar, oricine face asta este un erou national! Cine are curajul sa fie erou national? Suntem asa de lasi? Ori este vb de compromiterea Romaniei la cel mai inalt nivel diplomatic?…sau o frica specifica noua…sau o toti suntem niste hoti si am dat de democratie si fiecare fura pe “craca” lui?

 13. Exact de ce ma temeam. Toata lumea cat de cat informata stie ca SRS, zis si Ciripoi (prietenii stiu dece), nu e un tip de incredere. Ma gandeam totusi ca macar acum ar fi venit cu ceva cat de cat apropiat de realitate. Se pare ca nu. Sper ca PNL sa ii dea un sut in partile moi cat mai curand, ar mai corecta din greseala de a-l pune candidat. Mai sper sa nu ii mai vad fata pe la Antena3. Astfel de porcarii nu fac decat sa-l ajute pe porcofagul proaspat mosier. Sa vedeti cum apare la TV rapid cu un discurs de genul “sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu”.

 14. Dl Rosca Stanescu a procedat naiv in expunerea dovezilor prezentandu-le tocmai celor care pot inlocui si falsifica orice l-ar fi sifonat pe presedinte. Pacat, s-a pierdut o ocazie unica de a-l discredita pe guvernator. Scriu aceste lucruri exact in momentul in care are loc mesajul acestuia si din care reiese ca e hotarat sa treaca la represalii fara perdea. Este ravasitor sa vezi cum unul singur isi bate joc nestingherit de o natiune intreaga.

  • aici e vina sistemului, a institutiilor care in alte tari la astfel de abateri ale presedintelui si la astfel de iesiri de betiv naravas l-ar fi pus la punct

 15. voi care comentati aici,ginditi-va ca poate SRS are dreptate,si,fiind singur impotriva tuturor(ceilalti retragindu-se,dar daca va reusi sa adune toate actele,sa le puna pe micul ecran,sa vad ce mai aveti de comentat),fie si cu acte demonstrative reale,nu-i da nimeni dreptate,,nici justitia care foloseste exprimarea orala sau scrisa despre reaua su buna credinta functioneaza perfect”,asa este facuta legea de 23 de ani de zile,,fabricarea de acte impotriva adevarului,fie si prin atac la demnitatea persoanei fizice acuzatoare:puscarie,prostitutie,trafic de persoane,…,totul doar pentru a trimite pe piste false,ca sa nu se ajunga la adevaratul subiect la care se face referire”,concluzia:ori se da verdict in afara subiectului,ori se lungeste pina la disperarea acuzatorului,poate,cinstit.Pina una alta,sa ii dam 50% crezare lui SRS,altfel nu iesea pe ecrane sau cu materiale scrise(totul e posibil cind e vorba de oameni in functii sus puse),SRS nu avea si nu are nevoie de publicitate,sa fim convinsi,ceea ce spune SRS se auzise de citiva ani.

  • sunt convinsa ca vor fi si alte dovezi si alti martori si pe pirat tot nu il va clinti nimic din loc…oricate dovezi vor fi justitia va actiona cum ii va dicta el, iar el va iesi la ora 15 sa bata campii…ca acum are…campii

 16. Radu Tudor ,ati vorbit atat de dosarul Flota si de Amariei,incat astazi mi-a fost blocat contul de facebook,practic nici macar eu nu mai am acces la mesajele de pe facebook…In coincidente nu cred,dar sigur Flota si mentiunea numelui Amariei a enervat pe multa lume,caci altfel nu imi explic ce se intampla cu pagina mea de facebook.Tatal meu a lucrat cot la cot cu Amariei si a fost la un pas sa fie numit in cadrul PNA,dar el a refuzat.E prima oara ca patesc asa ceva…Sunt curioasa daca se rezolva problema…Eu cred ca SRS a atins un punct extrem de sensibil…asa ca SRS-BASE:1-0

 17. Domnule Radu Tudor,
  Va intreb si eu cine are legal posibilitatea sa verifice peste cei de la Combaterea Spalarii Banilor daca SRS minte sau nu?Va aduc aminte,ca aceeasi institutie ne-a spus ca in cazul Basescu-Casuneanu,nu a existat spalare de bani in schimbul cu masina si terenul plimbat( cand scazut,cand umflat).Ba v-au spus ca nici n-a avut vreodata Casuneanu acea masina.Este adevarat?Noroc ca d-na Oana Stancu avea documentele si le-a dat pe post.Dar asta n-o mai comenteza nici cel de la Cotroceni,nici aia de la spalarea banilor. De ce acum i-as crede?Eu cred ca SRS are dreptate,cred ca lui Vantu ii e frica sa recunoasca caci e satul de parnaie,si Parchetul a sarit repede din tufe sa ia apararea presedintelui,ca cine-l contrazice ataca justitia si statul de drept.
  In concluzie cine poate controla controlul celor de la Spalarea Banilor?
  Oricum,de cate ori apare cu tupeul ala nesimtit,imi vine sa-l injur pe Ponta care l-a resuscitatsi l-a relegitimat.

  • Daca documentele prezentate de SRS sunt reale ce-i oprea pe oamenii lui Basinescu din Parchetul General si pe cei de la Oficiul de prevenire a spalarii banilor sa declare ca aceaste tranzactii nu au existat? Cine ii controleaza pe oamenii din instutiile de forta subordanati escrocului national? Nimeni, asa ca ei pot sa declare doar conform indicatiilor primite de la Palatul Cotroceni.

  • parchetul = dusumea pe care se sterge institutia cu spalarea banilor, masinilor de la casuneanu, pent hausurilor, pamanturilor…

 18. Asta-i presedinte ?! Vine sa ne spuna noua cine are dosare penale ?! Asta-i presedinte ?! De-aia-l platim ? Sa urmareasca tot ce misca-n tara , si nu numai , pentru a avea el cu ce santaja ?

  • nu sa urmareasca ci sa comande dosarele altora care il supara pe el…va fi cineva cu care el nu se va putea lupta…nici morar nici kotruta nu-l vor putea ajuta cand va considera DUMNEZEU ca trebuie sa plateasca

 19. Am văzut emisiunile lui Radu Tudor, cu SR Stănescu în platou. Dar am văzut şi că l-a întrebat de 3 ori dacă sunt reale documentele. Vă rog reluaţi segmentele cu pricina. Câte posturi de tv n-au transmis că nu vor fi tăiate pensiile? Şi totuşi s-au tăiat. Tot Radu Tudor era de vină?

 20. Domnule Tudor, nu il cunoasteti pe SRS de ieri de azi. Incercati o speculatie aici la susbsol: de ce credeti ca lanseaza astfel de petarde care pot fi demontate atat de usor (sume in valuta virate intr-un cont de lei!). SRS nu e prost si cunoaste bine cum se fac jocurile!

  • Doua precizari:
   1. Absolut intamplator, dupa ce am scris primul comentariu, am asistat la un transfer de bani din strainatate (suma mica), cel care a virat banii a facut-o in coroane norvegiene, catre un cont din tara in lei. Banca a facut automat schimbul valutar (din coroane in euro si din euro in lei, cu doua comisioane), iar in cont au intrat leii rezultati. Deci este foarte posibil sa trimiti o suma in valuta intr-un cont in lei si chiar sa primesti lei in acel cont.
   2. Am auzit acum la domnul Bolcas o ipoteza plauzibila, anume ca SOV (aflat la inghesuiala) a fost folosit special pt. ai ridica o minge la fileu lui Traian Basescu. Plauzibil!

 21. PS şi dacă veni vorba, şi dl Ciuvică îşi începea fiecare frază cu dubitativul dacă.Mereu spunea:”dacă sunt adevărate documentele…”

 22. O’m trai si o’m vedea!Scorul e naspa,meciul se joaca,a inceput papitoiul asta sa ameninte,sa-si bage avertismentul in c..r,pe romaneste zis,ma dezbrac de caracter,atata mitocanie si minciuna n-am mai vazut,jegos si scarbos!Stau si ma gandesc cu ce am patimit noi sa avem o asa zdreanta de om ca presedinte,ma refer la functia care trebuie sa transmita demnitate,onoare,bun simt!Cum sa crezi ca asta este sfantul ca cele trei entitati,parchet si ceilalti,dau atatea nup-uri infractorilor vaditi?!Daca gasca basista a spus falsuri noi trebuie sa si credem,atatea minciuni debitate pe secunda,traim intr-o mare minciuna si astept ZIUA in care pot sa spun ca am scapat definitiv de el,de acest perfid basescu!JOS BASESCU!Chiar ce credati ca va zice cucul,regia,latra ba ca ii sperii si fac in chiloti!Care-i mai prost,cine zice sau cine crede?!Cine ameninta se simte amenintat!

 23. Basescu a spus ca e nefericit ca SRS si cei ce au pus la cale spalarea de bani a fost facuta cu o firma despre care presedintele stia ca se ocupa cu spalare de bani. Pai la vremea presupusei virari de bani in contul aliantei da, Basescu nu era presedinte, era doar candidat. Deci, de unde stia presedintele ca firma x e nasoala, cand el inca nu era presedinte?

 24. Nu ma surprinde deloc faptul ca postacii basisti de serviciu pe langa faptul ca sunt de o obtuzitate fara margini,mai sunt si corigenti la limba romana.

 25. Basescu a spus: “Presedintele stia ca firma X este nasoala”…el nu era presedinte la momentul Aliantei DA. De unde stia el in calitate de presedinte, cand de fapt el inca nu era presedinte.

 26. INCONSISTENTA LOGICA! Basescu a spus: “Presedintele stia ca firma X este implicata in spalare de bani”…el nu era presedinte la momentul Aliantei DA, cand e acuzat ca ar fi primit bani de la firma respectiva . De unde stia el in calitate de presedinte, cand de fapt el inca nu era presedinte!?

 27. INCONSISTENTA LOGICA! Basescu a spus: “Presedintele stia ca firma X este implicata in spalare de bani”…el nu era presedinte la momentul Aliantei DA, cand e acuzat ca ar fi primit bani de la firma respectiva . De unde stia el in calitate de presedinte, cand de fapt el inca nu era presedinte!????

 28. va urmaresc acum,si nu mai inteleg nimic!ma refer la sumele enorme pe care le ruleaza familia prezidentiala!si nu ma pot intreba :de ce l am impuscat pe Ceausescu?nu pt genocid?ce s a intamplat in Romania nu e genocid?(si sunt multi care folosesc bani pe care nu i justifica!)privesc cu neputinta si ma mir!chiar nu se poate face nimic cu tara asta?cu acest popor?

 29. pai reevaluarile in cazul nastase sau cazul voiculescu pentru cine cunoaste care era realitatea momentului si cum au fost aranjate sa ii convina lui basica,apoi multe altele.cine mai crede in serparie?basica este un baiat sarac,noroc cu fi’sa,asa sunt ei,norocosi.s-a umplut tara de norocosi.sa traiesti popor naiv.

 30. Mi se pare mai mult decat interesanta poza postata de dvs, alaturi de titlu si comentariu.
  Sincer, nu am ce comenta. Toti s-au balacit, ori se balacesc in aceeasi zeama urat mirositoare. Cine se aseamana se aduna.

 31. Din ce isi plateste ratele lunare Ioana Basescu(7.000 de euro) pentru cele 290,41 Ha?
  Raspuns: din productia obtinuta pe terenul cumparat:
  *lucreaza terenul arendat unei societati agricole
  – ii revine echivalentul a 1,5 To/Ha = aprox 435 tone
  -435 to x 233, 55 euro = 101.594,25 euro
  *COTATIA GRAULUI LA BURSA PENTRU 2013
  (USA) CBOT::Grau din zona Marii Negre
  233.55 EURO/Tonă
  303.90 USD/Tonă
  pentru luna Decembrie, publicat in data de 07 nov 2013.
  modificat cu (0.00 €)
  modificat cu (0.00 $)
  http://www.agrobroker.ro/burse/lista/1&countryCode=USA&comId=15&catId=2

  • problema este cum a luat creditul si de unde o amarasteanca de notarita are asa mari venituri care abia de le are un patron de firma maricica.

  • si punand si cheltuielile la socoteala propietarul terenului ce mai castiga,adica zero pentru 31 de ani numai sa se creada propietar?cam dubioasa afacerea.

  • Du-te si tu luni, atunci, si fa un imprumut asemanator cu cel al Ioanei Basinescu…scz Basescu. Uite, daca tot zici, ai un castig de 100.000 euro per an, din care folosesti 84.000 pt rate, iar de restul faci paranghelie. Ai dracu astia din neamu’ Basescu, cum se face ca numai lor le merge mintea asa de bine si stiu sa faca afaceri profitabile, iar celelalte milioane de oameni obisnuiti, nu?

  • mihai,
   daca e asa simplu cum spui, de ce nu-i ajuta cec-ul si pe altii cu 1,3 milioane euro sa-si cumpere teren, sa-l dea in arenda si sa faca bani, practic fara sa munceasca ? Ca asa e foarte simplu. Stau cu mainile in san si devin mosier peste noapte, ba mai mult castig si o gramada de bani fara sa fac nimic. Garantia e chiar terenul cumparat, nu mai ai nevoie de vanzari anterioare si alte imobile ca garantii. Deci, de ce doar eba, iba, udrea pot sa ia credite de milioane de euro fara nici o problema ?
   basecule, chiar daca srs a dat-o in bara, ramane aceasta poveste cu terenul achizitionat pentru care va trebui sa dai socoteala. Si multe alte povesti.

   • Daca era vreo manarie la mijloc, o punea pe fiica-sa sa il cumpere? Hai, dom’le, ce dracu. Gasea si el vreun oarecare om de afaceri (gen cuscru-sau), care avea venituri cat sa plateasca si cash, la o adica, si faceau un contract de imprumut in unic exemplar (ca sa nu ajunga pe unde nu trebuie), cum ca omu’ respectiv datoreaza lui X (Ioanei Basescu, de exemplu) suma Y, pentru care garanteaza cu dreptul de proprietate asupra Z.
    Faptul ca treaba s-a facut la vedere, prin banca, prin credit, e un argument suficient de solid ca e “pe bune”. Cum zicea cineva mai sus, costul se amortizeaza doar din productia terenului dat in arenda pe vreo 12-15 ani.

 32. Da’ Oana Florea, vicepresedinte PC Bucuresti, cata credibilitate mai are? PC ce masura va lua in cazul ei? SRS a facut declaratiile pe baza dosarului intocmit de Fundatia Facias.

 33. Indiferent ce va face basescu si mafia lui,eu unul cred ca documentele sunt reale,dar o banca asa cum e cea pe care au pomenit-o toti,ar fi putut maslui documentele si sunt convins ca au facut asta.Au avut timp din aprilie.Evident ca s-ar putea dovedi masluirea documentelor daca cineva ar fi interesat,dar perchetul nu e interesat de asta.Au dovedit acum,daca mai era nevoie,o stiam de mult cu totii ca iccj este formata din politruci basisti si actioneaza la comanda politica.Au “rezolvat in timp record”,desi din aprilie nu au spus nimic,fara investigatii si dezbateri si au albit dosarul lui basescu iar.Va veni o vreme cand nu vor mai putea face asta.Ba mai mult astept sa -i vad raspunzand pentru politia politica pe care o promoveaza.Oricum,campania destrabalata a lui basescu si a pdl,sumele exorbitante folosite fara a spune sursele,mie imi ridica mari semne de intrebare.Oricum provenienta banilor din lor campaniile electorale a fost dubioasa.Numai transportul cu coloanele de autobuse a paricipantii la mitinguri cat a costat,fara a pune la socoteala si alte cheltuile cu mitingurile panourile de afisaj,sacosele si darurile de tot felul,care au fost filmate,inclusiv mita electorala in bani.S-a tot discutat despre asta si mai ales despre faptul ca basescu si pdl si-au acoperit integral costurile campaniilor electorale si numai ceilalti au ramas cu datorii.Ma bucur ca a aparut acest circ pentru ca ne-a arata ce pot face politrucii basisti din magistratura,politia politica pe care o promoveaza.Ne-au dovedit inca odata ca vor fi instrumentate doar dosare politice,in timp ce mafiotii basisti care au furat ca in codru,tot pe ce au pis nmana,au dosarele incuiate in sertarele procurorilor.Nici acuzatiile celor de la ue cu hotia de fonduri europene si cu implicare procurorilor in acoperirea fraudelor nu au castig de cauza.Politrucii basisti din magistratura actioneza fara frica si rusine pe fata.Cine va avea curajul restructurarii din temelii a justitiei.Va exista oare un astfel de politician curajos,care sa demareze o astfel de actiune prin care sa schimbe pe totii sefii de peste tot,inclusiv cei mai mici si sa se numeasca noile aleaga noile conduceri din oameni curati,cinstiti,cu dragoste de adevar si dreptate si mai ales fermi in a aplica legea in litera si spiritul ei.Dac nu avem astfel de oameni in justitie sa-i importam.

 34. In inaltimile puterii, in aerul rarefiat al acestor inaltimi, toti respira acelasi aer indiferent de orientarea politica.
  Se vede cu ochiul liber, iar oricat de multe eforturi de imagine face oricine, de la presedinte la majoritatea usl, cu totii sunt nocivi la adresa populatiei si asa impovarata de tot felul impozite, taxe, etc.
  Sa nu uitam c-au trecut peste 23 de ani si niciun rezultat palpabil. Nu-si gasesc cadenta, iar Romania se scufunta pe zi ce trece, iar ei se certa pe averi incomensurabile.

  Astept cu nerabdare emisiunea de duminica seara.

 35. Facias face o plangere pe aceeasi tema in martie 2013. Se deschide un proces, care treneaza. Actele prezentate de SRS, sunt din procesul respectiv. De ce nu a spus de atunci justitia independenta, ca cele semnalate de Facias nu se confirma? De ce cat au zacut intr-un sertar erau bune (sau nu, nu avem de unde sa stim) si imediat ce au iesit pe piata sunt falsuri? Raspunde cineva?

 36. Băsescu, deoarece domn nu vă mai PUTEȚI! numii,într-o țară civilizată cum România văd că încă NU ESTE,v-ați fi mutat din țară,sau în cel mai bun caz,v-ar fi pleznit cu o amendă uriașă și poate și pușcărie serioasă,recomandată de instituția combaterii discriminării!
  Sinuciderea este un lucru foarte foarte foarte sensibil,lucru la care ne-am gândit cei 7,4 milioane care v-am DEMIS după ce am aflat că totuși sunteți președintele CCR și a Uniunii Europene iar voturile lor au contat mai mult decât voturile noastre,ale cetățenilor acestei țări!Ba mai mult,ați adus lezare la Înalt Prea Sfinția Sa,și e încă suspicios faptul că încă nu s-a sesizat Biserica Română în legătură afirmațiile anti-umane dar mai ales anti-tradiție,deoarece acest popor,cu păcatele lui,a adăugat în tradiție și Biserica!Pentru majoritatea românilor,Biserica este singurul refugiu unde mai au parte de puțina linișteDumneavoastră nu ați batjocorit Biserica,cu prilejul unui pamphlet,ci în calități oficiale de cel mai important om în stat,indiferent de cum ați ajuns acolo,ca cel mai important om în stat ați adus lezare Tradiției acestui popor,și l-ați calomniat pe un ton de cârciumar pe primul om după căderea regimului Ceaușescu,care ne-a redat prosperitate și creștere economică,sau cel puțin a stimulat consumul.
  Dumneavoastră Băsescu nu știți ce înseamnă dragoste de ceva,nici măcar dragoste de sine,și ca un laș și om dezgustător care depășește pragul lașității și dezgustului,mimicați iubirea față de nepoată!o fluturați la fiecare camera de luat vederi și o faceți pe bunicul anului.Eu,ca președinte,aș fi ferit fetița de ochii presei pentru a îi oferi o creștere armonioasă,în intimitatea și siguranța familiei!Acum această fetiță va fi mereu vânată de jurnaliști iar ea va fi nevoită să să obișnuiască cu anumite așteptări și conduit cre-i va mânca sănătatea și libertatea,ca să fie pe plac presei.
  Băsescu,sunteți un animal politic turbat,o ființă fără mama,fără tată,fără copii,fără nepoți,fără DUMNEZEU,căruia puteți să-i mulțumiți că noi încă mai credem că Justiția și Răzbunarea adevărată e doar la Dumnezeu,că altfel ați fi fost demult cât mai mort!

 37. Scorul este mult mai mare decat 1-0….
  Basescu castiga tot in tara asta: primaria Capitalei, presedintia Romaniei(eu cred ca numai prin FRAUDA ELECTORALA), case, flota, terenuri intra si extravilane, referendumuri, SRS…..
  Omul asta este diabolic….
  Nici cu 7,8 milioane de voturi, peste 50% din electoratul Romaniei nu a putut fi invins……
  Ce mai trebuie facut sa scapam de asta ?

 38. Ponta:
  Eu nu coabitez,eu ofer stabilitate politică!
  Întrebare:
  Ce stabilitate politică oferi tu,mucos mic ce ești când Băsescu te atacă în public și atacă un trust de presă dar mai ales se adresează într-un mod inadmisibil unui senator al Parlamentului acestei țăriÎși bate joc de un om în suferință care a fost dus în pragul sinuciderii spunând Înalt Prea Sinucisul…Așa că domnule premier,când Băsescu îți dă aproape zilnic și ție și nouă U E v-am zis?Ce stabilitatea lu pește politică poți oferi tu?
  DEMISIA!Ieși Afară!Ponta Ordinară,tu și cu președintele tău mult iubit,Băsescu Traian!Să plecați definitive din țară!Hai Valea!Marsh!Sictir!

 39. Nu cadati in capcana lor! Intrebativa care este miza acestui “scandal”?
  Cine iese curat, “spalat” si “victima” ? Orice alta acuzatie adusa personajului in cauza mai poate fi credibila, va mai avea impact si efect? Nu. Deci?

 40. nu ma pricep la tranzactii bancare dar imi pun intrebarea daca totusi nu se poate transfera valuta intr-un cont de lei.banca nu poate sa faca o conversie automata din euro/dolar in leu daca clientul nu are alt cont si accepta o conversie a valutei? daca nu se poate asa ceva imi pun alta intrebare. cum de presa a publicat acel document fara macar sa-l citeasca?:)

 41. Jo palaria, domnule Radu Tudor!
  Cu sinceritate profunda, va spun asta!
  Pentru ca nu ma asteptam sa reveniti cu materialul de azi.
  Faptul ca ati respectat punctul de vedere al celor 3 (trei) institutii, fie ele basiste, pontiste, etc, dar totusi institutii ale statului roman, imi reda increderea sa continui sa mai urmaresc (e drept, selectiv) postul A3.
  Repet! Felicitari, domnule Radu Tudor!
  Desi ati dovedit o reala corectitudine, vreau sa imi dati voie totusi sa va fac, atat dvs, cat si postului A3, un repros care are o oaresce substanta. Reprosul este acela ca nu s-a aplicat pana la capat deontologia profesionala, referitoare la documentele prezentate de SRS.Si anume: VERIFICAREA INFORMATIEI DIN 3 SURSE ! Si acelea credibile! Ceea ce nu sunt sigur daca ati si facut-o!
  Am urmarit emisiunea in care regretati ca alte posturi nu marseaza, chiar in regim de breaking news la “bomba” aruncata de SRS.
  Opinia mea este ca acele posturi, basiste, pontiste, sov-iste sau udmr-iste au facut acest lucru. Unele au verificat informatia iar altele au fost sigure ca e un bluf si chiar le-a convenit ca subiectul sa se fasie rapid.
  Si acum, vreau sa va prezint miza acestui caz ce s-a dorit a fi de un mare scandal. Unii spun ca in spate a stat Guvernul(ca sa ascunda negocierile de-a dreptul penibile ce le-a avut cu FMI),alti spun ca a stat Adrian Nastase si ca acesta ar fi fost posesorul acestor documente aferente campaniei electorale si a vrut sa-i faca o mizerie lui Basescu, chiar de ziua acestuia din urma. Nimic adevarat!
  Jocul e altul!
  Stim cu totii foarte bine ca pentru a avea sanse mari de castig, Antonescu trebuie sa se desparta FOARTE rapid (impreuna cu PNL) de PSD si sa atace in mod furibund Sistemul. Fara a menaja absolut pe nimeni. Acel electorat antisistem are un mecanism ce gliseaza de la o zona politica la alta.Repet, gliseaza si nu reprezinta nucleul dur al vreunui partid. Daca anul trecut a fost su pe buna dreptate contra PDL, acum acest electorat poate baleia CHIAR impotriva USL. Singurul motiv fiind ura ce o are fata de orice sistem politic aflat la putere. USL se imbata cu apa rece cand spune ca are electorat de 70 %. Da! A avut dar nu se stie daca mai si il are! Sa dam uitarii sondajele comandate!
  Continuand pledoaria pentru “joc”, trebuie sa mai stim ca cei carora Antonescu le-a dat posturi bune si foarte bune la guvernare, acum nu s-ar mai lasa dusi datorita mierii lipicioase a posturilor. Cum nici varianta ca sa se faca din ministrii liberali peste noapte in ministri pesedisti, ministeriabilii liberali si-au spus, dupa consultari pe sub masa cu pesedistii ca nu ar strica absolut nimic in Alianta USL, daca s-ar schimba locomotiva liberala, mai bine spus daca ar avea loc rocada Antonescu-Tariceanu.Astfel USL ar ramane intact si cu prezidentiabil, tot liberal si cu sanse cat mai mari la sefia tarii.
  In acest sens, baietii au gandit lucratura asta. “Fabricam” ceva care sa aiba ca tinta principala pe Basescu dar ca VICTIMA colaterala sa-l aiba pe Antonescu, via Tariceanu. (Alianta DA, la care fac referire extrasele de cont,i-a avut ca lideri pe Tariceanu si pe Basescu. Stolojan era doar cu plansu!)Si asa, hartiile fiind masluite i le-au dat spre lansare lui SRS-in ultima jumatate de an, acesta fiind foarte apropiatul sfatuitor al lui Antonescu. Antonescu a crezut si el in facatura si si-aa frecat mainile, crezand cu naivitate ca prin asta cel ce va iesi sifonat ar fi Tariceanu si de ce nu si Basescu. Asta au crezut doar Antonescu si SRS. Nu si baietii care au fost siguri ca, dupa detonarea bombei, va iesi doar un fas ce-l va decredibiliza pe Antonescu,via SRS, bagand chiar si cearta intre ei.
  Asta daca mergem pe ideea ca SRS a fost doar naiv. Cum il stim bine pe SRS, cred ca a fost mai mult decat un naiv in tot acest joc, si anume credem ca a fost o buna unealta. Pentru ce si pentru cine, vom vedea pe viitor…

 42. Cineva mai sus spunea om trai si om vedea daca aceste documente sint adevarate.De trait om trai dar sigur nu vom vedea nimic pina cind nu-i expira mandatul cretinului de la Cotroceni. Cu un singur lucru ma consolez .Adica acela ca mai este putin si o sa vedeti cum vor incepe sa curga documente originale despre Basescu,Udrea si toti rahatii astia de basisti.Sa vedeti “pitifelnicii” din parchete si servicii cum sar la inaintare pentru a servii pe noul stapin si noua putere.
  Sa te feresti Basescule fiindca ce a patit Nastase este nimic pe linga ce o sa suporti tu !

 43. Citez :
  “Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor din Guvernul Romaniei si patronul firmei COMAC Ltd, Sorin Ovidiu Vintu afirma ca extrasele de transfer bancar prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt niste falsuri”.
  Eu nu cred şi n-am încredere în aceste instituţii. Sunt convins că SRS are dreptate, dar deocamdată, cu toată majoritatea mormăiala uselistă, trăim în “ţara lu` Băsescu” şi ca atare, majoritatea instituţiilor răspund la comenzile lui Băsescu. Dintre cei 2 eu îl cred pe SRS.

  • Era prea frumos sa fie adevarat ! … respectiv
   ca probele lui SRS sa fie recunoscute autentice …
   se pare ca totusi nimeni nu-l mai sustine pe SRS
   si atunci va fi aproape imposibil ca acesta
   sa-si demonstreze veridicitatea probelor !…
   daca chiar sunt falsuri , atunci SRS este un dobitoc !
   daca erau autentice , inseamna ca serviciile care-s
   mai puternice ca oricand , au invins din nou ~ aparandu-l
   pe tatucul lor ~ securistul sef basescu traian !
   tara asta a capitulat total in fata infractorului ala
   de guvernator american ~ basescu ! … mi-e greata !

 44. Domnule Radu Tudor!
  Abordarea postului de televiziune antenna 3,a fost oricum incorecta inca de la inceput.Alianta D.A. a insemnat doar Traian Basescu? Din cate stiu,a fost formata din doua partide si anume PD si PNL.Mai mult,in cadrul aliantei ponderea cea mai mare au avut-o liberalii.Daca nu ma insel,raportul a fost de 2/1 in favoarea liberalilor.Trezorierul aliantei a fost liberalul Voicu.
  Deci atunci cand ati aratat cu degetul spre Traian Basescu correct ar fi fost sa-i indicatii si pe Crin Antonescu,Norica Nicolai,C.P.Tariceanu,Vosganian,Stroe,etc,etc.
  Iubiti adevarul si veti fi liberi.

 45. Ah, deci Basalau, ca si alti parlamentari ciocoi spuircati, care ne fura banii din taxe si impozite, pe care le platim din munca noastra silnica, sunt curati. Am inteles. Cand a zis SRS ceea ce se vede de la o posta, ati spus ca este “o bomba de presa”, adica nu va venea sa credeti. Eu nu cred ca SRS minte si cred ca parlamentarii nostri sunt mana-n mana si au bani peste tot bine pusi in asa fel incat sa nu-i gaseasca nimeni. Altfel, ar fi bani la buget.

  • Completare: Asita, pana nu ne vand cu totul, nu se sala. Apoi ne lasa sa ne luam la omor unii cu altii de foame, iar ei vor sta bine mersi prin Dubai sau pe Marte…

  • normal ca-i adevarat da sa nu te astepti tu acum la PNL sa scoata documentele adevarate. De ex Crin il facea acum un an pe Base hotul flotei. In 2004 Crin nu stia ca Base era hotul Flotei? Toata Constanta stie cine a furat flota de ani buni numai Crin a aflat anul trecut.

  • n-o sa se afle nimic ca mereu au fost aliante. Acum PNL-ul nu e prost sa se bage in mana justitiei singur. Eu cred ca acum cu actele astea au negociat ceva liberarii cu Base si s-a musamalizat cand au ajuns la intelegere si SRS pica de prost sau a jucat un rol. Asa se fac treburile in politica cu santaj.

   • Pai cred ca numai de asta se ocupa. De santaj, de “justitie” si de alte prostii personale, in timp ce poporul “sperant” din mosi-stramosi, sta ca prostu’ si spera in continuare… Sa manance speranta…

 46. Ne agitam deageaba si ne contrazicem intre noi cand dincontra ar trebui sa fim uniti in aflarea adevarului.Se vede clar acum de ce basescu a avut ca arme redutabile DEZBINAREA ROMANILOR , santajul,minciuna,jocul la masa verde,razgandirea,reevaluarea si compromisurile.Singura speranta ,in aflarea adevarului, este ca PACTUL(impus de stapanii din UE) sa fie doar pentru o colaborare institutionala si sa nu contina UN COMPROMIS(doamne cate compromisuri s-au facut in cei 24 ani) adica :Tu imi dai sistemul(adica sistemul format din unele partide,servicii, o parte din justitie…sistem care mai poate continua inca 20 ani …vorba lui BRUCAN) la ” cheie” iar in schimb eu nu ma ating niciodata de dosarele tale si te las sa devii un mosier pensionar respectabil(si in plus o sa am grija de fetele tale si de pupila ta “acum democrata si poate pe viitor populara”).Ar insemna ca toate sperantele sunt …desarte.In toata aceasta vanzoleala sper ca ANTENA 3 sa nu uite (in niciun caz ..si nici chiar in caz de santaj sau chiar de un compromis cu puterea adica …lasa-ma ca te las) ca menirea sa principala este sa critice intotdeauna puterea existenta (presedentie,parlament,guvern,servicii si justitia…) si pentru acest lucru ii felicit in principal pe Radu Tudor,Dana Grecu,Dumitrescu,Badea,Oana Stancu,Oana Stanciulescu si mai putin pe ..altii care au devenit mai “diplomati”.

 47. Cata nerusinare pe dnul Geonica(pe care Antonescu l-a sustinut fara rezerve in 2009 ..geonica care ne-a tradat in 2009 pe majoritatea romanilor) ) care sustine ca PSD ar trebui sa aiba totul(inclusiv presedentia).Pai daca este asa atunci pesedistii sa ramana singuri la guvernare si sa vedem cate zile vor rezista(cu PNL-ul in opozitie).Asta inseamna probabil ca BARONII ROSII (de stanga dar cu averi de …dreapta) trebuie sa aiba totul, iar penelistii care sunt doar niste slugi care ii ajuta pe ei sa-si realizeze scopul(adica PSD stapanul care cunduce/are totul ,iar PNL este sluga care sa execute doar ordinul stapanului) sa n-aiba nimic (nici macar ce au stabilit IN SCRIS la infiintarea USL).Bine ca FSN-istii care sunt majoritari in PSD isi dau din ce in ce mai mult arama pe fata!!.Necazul este ca pesedistii nu pot fi adusi la realitate fiindca au un electorat masiv format din saracutii cu caputul care strigau in 90 :Afara cu regele din tara!Jos Coposul!..saracuti cu duhul care indiferent ca tara va merge bine sau se duce in prapastie ..vor vota numai si numai pe …urmasii lui Iliescu(dealtfel ei au fost care l-au votat masiv in 2009 pe basescu .. care a fost/este unul din urmasii FSN).

 48. PS Foarte bun si realist discursul lui Nastase.Se vede ca in viata pana nu te lovesti cu capul de pragul de sus,nu vezi …pragul de jos(cand era la putere era chiar mai arogant ca pesedistii de astazi).Poate va veni ziua cand guvernatorul se va lovi si el de …pragul de sus.

  • Acum dl. Nastase este foarte realist, dupa ce s-a lovit de toate cele.
   E bine cand traim in aerul rarefiat al inaltimilor puterii, sa nu uitam nicicand de unde venim … si unde ne ducem. Cu totii indiferent de “inaltime” ajungem la groapa, una mai adnca decat alta. E bine pentru toti sa ne cunoastem lungul nasului, nu suntem dumnezei pe Pamant, poate doar chirurgii si preotii cu zar, sunt trimisii Domnului, dar nici ei, suntem muritori cu totii.
   Pentru toti, mai jos cu infatuarea, grandomania, privitul de sus. Important este sa ne privim in ochi, cu gentilete.

 49. Exact ce vă spuneam …ne pierdem vremea ! Am învățat în toți acesti ani o lecție incomodă pt. educația mea, să privesc mincinoși . Sticla e plină de personaje care mai de care mai pitorești și savuroase. Tăticul este TemB care prin ieșirea de ieri si-a pus mîna-n cap precum chelul. Mai avem nevoie de documente fie ele cum or fi ? D,AIA am hotărît să mă așez precum chinezul pe malul apei așteptînd să treacă și cadavrul dușmanului…Pînă acum au trecut cîțiva ! Din păcate doar plevușcă. Dar cine știe mai bine decît chinezu să triumfe întru răbdare ?

 50. http://www.antena3.ro/politica/antonescu-a-decis-luni-voi-propune-excluderea-lui-sorin-rosca-stanescu-din-pnl-234199.html BASESCU 2 SRS 0 2-0.Tovarasul Antonov la indicatiile lui TONTA curva lui Basescu .Si cica TONTA guita ca el un COABITEAZA cu Basescu.Daca vezi ce declaratii face TONTA nu e de mirare ca tot mai multi romani se intreaba daca-i normal la BOSTAN.Io deja ii zic NERO TONTA .Daca documéntele sant fasle voua ce-o sa va face ANTO0NOV si TONTA?)))))) Tovarasul Antoniov Crin va lua o TEAPA .Mare de tot in dos .Chiar e asa cazut in cap sa un-si dea seama ca un pupa prezidentialele.?

 51. Banii lui BaSecu vin “ba dintr-un pamanint, ba dintr-un “hahaha”, deci nu vin de la spalare de bani… qed:-)

  Dl Tudor,
  acum trebuie sa credem si parchetul (inocent si pur) si pe Vantu care e la inghesuiala?…. va fi greu pt SRS sa se lupte cu tot sistemul ticalosit. Cine a vandut flota pe nimic si care a invartit terenul cu Casuneanu, are destul potential si pt spalare de bani. Banuiala banilor necurati pe care i-ar detine BAsescu nu a aparut ieri-alaltaieri. Toate slugile basiste vor munci din greu sa-l albeasca si de data asta iar SRS va fi strivit ca si ceilallti care i s-au opus lui lui BaSecu. Totusi, bravo lui SRSca desi stie cu cine are de-a face, a ridicat sabia.

  • Banii lui Basescu vin precum casele lui Bombonel din MOSTENIRI)))Toti au avut parte de mosteniri bani luati cu imprumut LOL.Ce noroc au alesii vostrii si in afaceri si in mosteniRI si nevestele lor si apropiatii lor numai functii bine platite.Mai sa fie .CURAT -MURDAR COANE .Dar curios ca pt tara asta un-s capabili de NIMIC BUN.PARADOXAL .

 52. E pentru prima data cand aveti o atitudine corecta si drepta cu privire la Basescu ,care poate fi acuzat de multe dar sunt si o gramada de abjectii ce va discretiteaza daca nu le-ati recunoaste …sa ne aducem aminte si de traficul de armament ,alta pocnitoare penibila!!!!!!
  Felicitari pentru decenta articolului !!!

 53. D-le Radu Tudor , fiica-sa lui Basescu a cumparat pamantul de la stat ? Daca da , se afla in aceeasi situatie cu Becali si d-nul Voiculescu , acuzati pentru achizitionarea de bunuri apartinand statului la preturi mai mici fata de valoarea reala a acestora . Becali e dupa gratii pentru ca a platit pe terenul cumparat de la MAN sub valoarea reala . Satana a platit mult mai putin fata de EVALUAREA expertului , care spune , negru pe alb , ca valoarea este mai mare . Reiese ca primarul l-a avantajat pe Basescu (pe fiica-sa) , in detrimentul statului , caruia ia cauzat un prejudiciu ( diferenta dintre valoarea reala , dedusa de expert , si cea platita ) . Este o cauza identica , trasa la indigo cu cea a lui Becali si cea a lui Voiculescu . Ba , mai mult , aici avem dovada in dosarul de credit ! Vanzarea respectiva poate fi , si TREBUIE , anulata , iar terenul sa reintre in patrimoniul comunei (statului) , iar Basescu sa ramana cu buza umflata ! Nu stiu cine este in drept sa faca asta , dar se impune recuperarea terenului , precum si sa raspunda penal , precum Becali .

  • In cazul acesta e mai grav ca la Becali , fiindca aici exista dovada furaciunii , evaluarea expertului .

   • Avem doua posibile cauze , dar ambele variante sunt de natura penala . Una ar fi ca primarul a vandut terenul la un pret mai mic pentru a o avantaja pe fata lui Basescu , rezultand ca acesta se afla in aceeasi culpa ca Babiuc si Cioflina ; Baseasca in aceeasi situatie cu Becali . Daca primarul a fost corect si a vandut terenul la pretul corect , in situatia lui Babiuc este expertul evaluator , iar fiica-sa tot in cea a lui Becali . In ambele situatii , contractul de vanzare este nul absolut , fiind obtinut ca urmare a unei infractiuni .

 54. sarpele bashit asa face de fiecare data,va zic daca nu l spanzurati de casa boborului degeaba,tot timpu asa fenteaza kktu asta

 55. SRS: Baselule, ai luat bani de la firma X in 2004;erai candidat

  Basescu: NU! eu situ din 2007 ca frima X face nasoale. Am aflat eu vorbind cu omologul Cipriot.

  CHIAR NU SESIZEAZA NIMENI INCONSISTENTA CRONOLOGICA A EXPLICATIEI?

  RADU TUDOR, DORMI?

  Ala il acuza ca a luat parnos in 2004, asta raspunde ca el stia ca firma e naspa, din 2007. Ng, Ng, Ng,…

 56. SRS un vasnic amic al basescului a incasat-o. Si ce simplu este sa scapi de o castana fierbinte ca lava cand cel ca invinovateste este atat de naiv, tocmai el care mereu a fost cunoscut ca priceput in manipulare. Evident tot pentru naivi.
  Treaba poate sta cam asa: Apar informatii ca se stie despre bani negri adusi in campanie prin sau datorita lui basescu. Evident ca problema frige si pentru ca tot nu exista dovezi, apar acele “falsuri”. Destui printre care si SSR stiind ca treaba este adevarata “produc” probele aparute fara sa le mai verifice. Devoalate il ajuta pe basescu sa fie “albit” iarasi , iar problema ingropata. Dupa cat tin eu minte este cam a patra manevra facuta de basel in forma asta, dovedind inca o data ca cine detine informatia castiga. Prima data a fost cand a stiut ca Iliescu ordonase nup-ul pentru flota in 1996 dandu-i ocazia marinarului sa se dea in spectacol cu “renuntarea ” la imunitate (in acel moment nu mai exista nici o activitate de cercetare penala in privinta flotei ). A mai fost a doua in 1999(?) cand stiind ca un grup de marinari vroiau sa vina la Buc. sa-l parasca cu vapoarele incendiate in Franta si rapid si-a comandat un interviu la radio unde a povestit intamplarea devansand actiunea constantenilor.
  Si pana la urma a primit Basescu bani de la Vantu pentru campanie ? Ca pana acum stim numai ca bonuletele ar fi false .

 57. Acu’, fie ca l-au ”facut” baietii lui base, fie ca arhiva electronica a transferurilor bancare e ”veche” sau are ”virusi”…
  In orice caz, la cate acuzatii i-a adus numai O. Stancu, cu probe necontestate, base sigur are bani de provenienta dubioasa…altfel, s-ar rescrie aritmetica.
  Nu iese calculul cu tot cu vanzari anterioare !

 58. Cum se explica pozitia Parchetului General, care acum a formulat prompt un raspuns, raspuns pe care trebuia sa-l dea FACIAS inca din lunile martie, aprilie. Mai mult, daca se afirma ca documentele bancare depuse la acel dosar sunt false, de ce nu au efectuat cercetari pentru a lamuri originea falsurilor ?!

  • !!! traiasca Serviciile Secrete Romane !!!
   in frunte cu tovarasul secretar general ,
   guvernator sef , marinar sef , presedinte de
   masa verde si alte alea , basescu traian ! URAAAAA !

  • Daaa, viata in societatea actuala, romaneasca, este un fals.
   Nu este o gluma, daca ne uitam mai atent.

 59. Fara nici un dubiu, presedintele ii face varza pe toti. Si cand zic toti inseamna toti – astept sa il beleasca pe Ponta ca prea ii joaca in struna si se da anti….. Dupa ce Crin s-a dus la vale (ceea ce nu cred ca e un lucru rau) Ponta s-ar putea sa inceapa sa creada in steaua lui mult mai mult decat acum si o sa-si rupa capul in timp ce TB culege rosii si face bulion pentru iarna.
  In afara de arestari nu vezi nimic la TV. Nu zic sa lasam infractorii sa se plimbe dar umflati-i pe toti si mai apucati-va sa mai si faceti ceva concret ca de idei idioate eu cel putin sunt satul.
  Un lucru admir insa la presedinte: stie EXACT cine sunt votantii, cum gandesc si pe ce butoane trebuie sa apese sa iasa intotdeauna la suprafata. Asta in timp ce o alianta de toata jena castiga covarsitor alegerile si apoi se scindeaza din aceleasi cauze: lacomie, parsivenie si lipsa de sinceritate.
  Miorita = Romania

 60. S-a aratat o POZA. S-au mai arătat si niste facsimile. Sau facut niște declarații.S-a dat și cu părerea. Organele statului s-au făcut că plouă. În aceste condiții, dacă organele au tăcut 24 de ore, s-a considerat că, gataaaaa….înseamnă că l-am prins pe NENOROCIT! Puscăria îl va mânca! După 24ore se anunță…chix-ul. Cum îi spuneam unei foste colege: S-a produs ….GAFA SĂPTĂMÂNII. Încă nu avem și alte date, respectiv dacă BAZELE de date ale BANCII vizate nu au fost (poate!) … hă, hă, hă, demult… PERIATE.
  Și noi, deja, îl PUNEM LA STÂLPUL INFAMIEI PE S.R. STANESCU, crezând intr-un mod total pe dos față de ziua de ieri, în…. verosimilitatea celor anuntate de către(auziți!) INSTITUȚIILE REFORMATE ALE STATULUI de către basescu. N-a fost nicio rezervă(a foarte multorora de pe aici) in a admite că declaratiile lui S.R.Stanescu sunt adevărate câtă vreme ORGANELE au tăcut. Cum acestea ”încep să vorbesc”, deja le luăm ”de bune” spusele ălora. Ne împiedicăm deja de forme când FONDUL este cunoscut. S-a vorbit de 1MILIARD de Euro pusi la bătaie. Și chiar dacă ar fi fost vorba de …un sfert de miliard și tot FANTASTIC de multi bani ar fi fost. Ș-apoi cum să recunoască PNL-ul care i-a stat alaturi lui basescu în campanie (shoulder to shoulder) că au folosit mulți, mulți, bani negri în campanie. Cum poate ”nemernicu” de S.R. Stanescu să spună asemenea răutăți și despre NOI…liberalii. ”Noi” nu am fost în stare nici măcar să recunoaștem că am asistat la pălmuirea acelui copil. Ce să mai spunem că „NOI” l-am adus la putere pe SATANA(cum zicea nervos cineva pe aici mai mereu), NOI, liberalii pe acest specimen, care acum Tonta-Pontălăul și Koabitatorul Securistoid și Fascistoid …Ponta(cum zic iarăși, mulți) nu vrea nici de-a dreacu sa-l dea Jos.(Cum adică ne spune nouă că…nu poate?)
  Asta e! Acum ce se vrea ? Chiar s-a crezut ca-i așa de usor de dat jos…democratic acest om?. Fără să se țina seama de puterea acestor instituții BETON ALE STATULUI aduse ACOLO UNDE SUNT urmare LEGILOR din guvernarea Tariceanu . Asistăm și in acest caz la un scenariu în care PLEVUSCA pică in plasa iar rechinii sunt VICTIMIZATI.
  Sunt riscuri atunci când ne asumăm dictonul …scuză mijloacele. Acum zic ce-am zis de n-șpe mii de ori. Presa este presa . Lupta pentru ÎNTÂIETATE a știrilor SHOC este reală, normală și…scuzabilă. Dar aici cine te presează pe tine chibiț să te arunci ”ca rața la muci” cu verdicte deja…. APOTEOTICE decât nechibzuința. Așa cum ni i-am asumat șă ne reprezinte parlamentar sau mediatic, vorbesc de USL-istii-USL-iști, și pe FRUNZAVERDE, și pe Banias, și pe gen. OPREA-izmană , și pe S.R.Stanescu, și pe Jiji, și pe Plăcinta, și pe Nistorescu, și pe Bogdan Chirieac, și pe Tudor Barbu, și pe Ponta și pe Nicolicea, și pe Antonescu și pe Ciutacu, și pe CTP-u, și pe BARONII din PSD și pe ”afaceristii” din PNL, și pe TURNATORII(din) PNL, și pe FSN-istii din PSD, trebuie să ne așteptăm la astfel de lucruri. La astfel de derapaje. De asta nu vad bună nici excluderea lui SR Stanescu eu fiind constient ca in ”inconstienta” domniei sale a vrut sa continue un demers al …Facias de la un nivel superior, nivelul parlamentar, intrucat aceasta nu primisese ,PERFID ȘI… HOȚEȘTE, nici un răspuns de la organele abilitate. Ce a fost gresit din partea domniei sale, in fond? Nu , nu este corect ceea ce i se pregatește luni acestuia. S. R Stanescu este mult, mult mai util în interior decât in…. exterior (Așa cum spunea seful liberalilor EUROPENI , sir Graham Watson de alcineva 😀 ) Consider a fi o greșeală excluderea sa. Fara îndoială și S R Stanescu a greșit iesind …în decor cu aceste declarații fara sa consulte si Partidul, zicând că rupe gura târgului. Sau mai liberal spus…”coada câinelui dintr-odată” Câinele fiind desigur acea ” javră ordinară”.
  Prea mult s-a pedalat de toți pe ideea, și chiar s-au încurajat cei ce marșau pe așa ceva, că SCOPUL SCUZA MIJLOACELE in a scăpa de basescu. Respectiv că ORICINE poate să spună sau să facă ORICE și va fi bine primit de MASE. Se vede treaba ca se poate, cum ziceam, să dăm chix la un moment dat cu unii, sau unele…. E bine măcar 😀 , e chiar foarte bine , din punctul meu de vedere (CHIAR DACA PER ANSAMBLU , PENTRU USL, TOT AIA AR FI FOST) că acum a fost ….PNL-istul S.R Stanescu. Ce URLA acum toată lumea dacă asta ar fi facut-o să spunem….gen-izmană OPREA sau…Nicolicea și nu … liberalul(încă) S. R Stanescu cu astfel de dezvăluiri ! Părerea mea.
  Părerea mea despre S. R. Stanescu, Bogdan Chirieac, Cornel Nistorescu, Ion Cristoiu, și C.T. Popescu, mi-am exprimat-o în multe alte rânduri. Fără o clipă în a le contesta calitatile lor de A SCRIE ȘI A RESCRIE PREZENTUL în presă de pe anumite metereze. Și la ei mă refeream când spuneam că au fost folosiți în baza dictonului …SCOPUL SCUZA MIJLOACELE. Asta , câtă vreme se consideră că actiunile lor CONVERG la un moment dat SCOPULUI MAJORITATII. Eu, cel puțin,am luat cu REZERVĂ MAXIMĂ tot ceea ce afirma ei la un moment dat pentru ca SCOPUL LOR L-AM CONSIDERAT MERCENAR, IN GENERAL, DE CONJUNCTURA, EI FACÂND DECI, LA UN MOMENT DAT, ȘI ANUMITE…JOCURI VIZÂND DIVERSE INTERESE INCLUSIV ALE LUI BASESCU. Și-atunci?!…
  În general eu m-am cam “fript” cu jurnaliștii FANION ai presei române. De la răposatul Dumitru Tinu, care PLANGEA PE UMĂRUL SARACULUI și-al OMULUI SERIOS și CINSTIT… PLATIT DE… TAHER si -având ”ca mai toți”, nu-i așa?! și… ” VIAȚĂ DUBLĂ, și LATIFUNDIARUL Cornel Nistorescu de m-am crucit câte ”dezimformări” la adresa lui circulă cu privire la averea-i considerabilă(E DE BINE!), până la INTERCEPTARILE –ȘANTAJ?- VIA- ANI-MACOVEi-BOGDAN CHIRIEC-PRIETENUL DOAMNEI UDREA- S.R.STANESCU- PRIETEN –BUN –BUN- CU BASESCU@VÎNTU . E mult, mult…CÎH.

  • @gemil
   Pentru a nu plictisi si din ideea de a va urmari postarile cu mare atentie, va sugerez sa postati comnetarii scurte, concise si cat mai la obiect.
   Daca aveti mai mult de spus incercati prin mai multe postari, de ce nu, succesive. S-ar putea ca multi sa nu va urmareasca, din cauza volumului foarte mare.

   • @Anonimul
    .
    Mulțumesc pentru sfat! Adevăru-i și aici pe la mijloc.
    .
    1. Iartă-mă , dar, lucrurile mai complicate nu se pot exprima intr-o propoziție, două. Binențeles că dacă unul mă face BOU sau SECURIST-FASCISTOID nu voi încerca NICIODATĂ să-i explic ”pokimenului” , PE LARG, că eu NU SUNT ceea ce ar afirma DOMNIA-SA 😀 . Voi fi în astfel de cazuri cât se poate de scurt, sau… nu voi riposta de loc. Nu știu cum să fac să mă înțelegi, totuși ? Am mai spus-o în câteva rinduri. Lucrurile mai complicate nu se pot explica prin doua trei propoziții transmise telegrafic și să mai și aștepți să mai fii, eventual, întrebat și…DE CE …spui?(întrebat când spui binențeles…prostii . Aici pe blog nu se întâmplă așa ceva, datorită formatului și faptului că nu se poate asigura un cadru interactiv…. decât rareori, astfel încât să ai un schimb de idei fluent cu propoziții scurte. ”Ca să ne înțelegem” vorba lui Cristoiu , unul dintre FANIOANELE de necontestat ale (anumitei părți) ale presei române.
    2. Apoi, sunt și eu un ”pârlit de inginer” care-și dă cu părerea . O părere de multe ori… lungă și plicticoasă, acest „handicap” fiind deseori cenzurat de mine însumi, eu neputând spune CHIAR TOTUL legat de subiect , și asta doar din considerente de…plictiseala în a mai continua s-o lungesc, și uitând de acest aspect că și alții sunt deja morți de plictiseală față de alegațiile mel 😀 . Să mă ierte acești ”plictisiți” dacă NUMAI FORMA îi supără. Daca îi supără însă și FONDUL, atunci acest lucru m-ar bucura extrem de mult asta însemnănd că NU AM GREȘIT și mi-am atins SCOPUL.
    3. Daca te intereseaza intr-adevar …gemil o sa-l urmaresti cu interes, cu tot stilul lui greoi , alambicat si uneori cu greșeli gramaticale și-o să treci peste acest dezavantaj. Dacă nu…SALT la următorul 😀 . Probabil unora le plac LOZINCILE 😀 . ”Scurte, concise si cat mai la obiect”.
    Pe mine UNII de pe aici nu mă intereseaza DELOC , ABSOLUT DELOC și trec… ”lejer” mai departe. I-am cunoscut o dată….BINE, i-am mai conoscut si-a doua oară și mai BINE , si …PA!
    .
    Ca să vă spun cinstit și eu vă urmăresc . În general spuneți lucruri, scurte și concise. Dar fiind ”scurte și concise” ….de asta , poate, nici nu vă prea cunosc. Asta ar presupune să fac o…NAVIGARE peste toate cele 270 de postari ale dvs. de anul acesta, ca sa nu gresesc . Ca sa nu vă pun „eticheta”. Pentru ca așa-i pe aici. Ce este trist să constat după această NAVIGARE că dvs. nu vă gasiți ”matca” mergând pe acelasi trotuar cu mulți , mulți care sunt și ei la rândul lor ”contradictorii” de la o luna la alta, de la o zi la alta, fie și in aceeași zi, de la o postare la alta. Drumul dvs. merge NICĂIERI. Nu învățați nimic de la Antena 3, din modul în care se discută acolo. Și de la Mihai Gâdea la Sinteza zilei , și de la Radu Tudor la Punctul de Întâlnire, sau La ordinea zile. Realizatori care discută și cu Ponta (nu cu Tonta –koabitatorul-fascistoid-securist) și cu Șova (diabolizatul dvs. de pe aici) și cu Mugur Ciuvică(ce să mai spun ce spuneți și de el). DE MUARE MAMA DE NECAZ PE AICI! CĂ_CU EI NU AȘA SE DISCUTĂ. Așa-i? Nu puteți accepta în ruptul capului cum este posibil ca dl.Radu Tudor sa-i dea nota 7(șapte) guvernării Ponta. Sunteți departe de a discuta elegant si pertinent chiar dacă și…critic, așa cum o fac cel puțin acești 2 realizatori .Nu coborâti la nivelul licențios al majorității celor de pe aici (nomina odiosa) dar nici nu sunteți departe…. Uneori cuvintele dvs. sunt MAI DURE decât ÎNJURĂTURA GROASĂ. Eu așa cum zicea Mugur Ciuvică, fie și măcar ca ĂȘTIA fură mai puțin decât ĂIA , sunt cu EI. E OK!…chiar dacă uneori sunt și eu contrariat de unele decizii. Dar nu mă arunc ca alții, din prima, ”ca rața la muci” . Și le-am dat dreptate de cele mai multe ori, in final.
    .
    Dvs. ȚINEȚI cu …cineva?! Cineva care să vă ..satisfacă exigențele? Să nu-mi spuneți generalități de felul CĂ ȚINEȚI CU ȚARA! Sau cu …UN OM. Că aste lucruri le spun TOȚI bătându-se cu cărămida în piept și VORBIND IN NUMELE CELOR TRADAȚI. Și pdelei, și peremei, și dddei, și secui, și revoluționari, și anarhiști (pe bune) și piețari, si comuniști, și fasciști. Aveți in SUFLET un lider serios și-un partid CÂT DE CÂT care ”ar rupe gura târgului” dacă i-ați da jos pe ĂȘTIA ai lui TONTA-KOABITACU și CRIN-SOMNORILĂ? . Că de lamentări , lozinci și etichete la adresa TUTUROR sânt… SĂTUL. Și mai e și ..neproductiv. Ați scăpat deja de basescu ca să trageți… ÎMPRAȘTIAT?
    STOP! (să nu vă plictisesc 😀 )
    .

    PS. Legați-vă de FONDUL PROBLEMEI nu și de (cum o faceți mulți pe aici care se leagă de decorurile Antenei 3) chestii de… STIL.
    PS2 Rezonez, (cum se poate vedea acum, la ora declarațiilor), și cu Sorin Roșca Stanescu și cu Mugur Ciuvică.

 61. Blaga spune ca Alianta DA a avut doar conturi in lei. Eu cred ca-i adevarat documentul, banca a facut conversie automat dupa curs. Cine a dunat euro sau dolari i-a dus doar in conturile Aliantei DA. Alianta DA a bagat un miliard de euro ca sa iasa Base presedinte. Sa scoata toate actele cu sponsorizarile ca le au.

  • se vas musamaliza si acest transfer, cred ca PNL-ul a negociat ceva pe ascuns cu guvernatorul de tac si nu scot documente. Toti sunt in cardasie. Nu avem decat partide de hoti.

   • Degeab se ia PNL-ul de SRS, macar dansul incearca sa lupte. PNL-ul a avut o caseta cu un copil pleznit de guvernator si a tinut-o ascunsa numai sa iasa hotu flotei ala presedinte. PNL-ul stia ca furase o flota. Probabil ca peste ceva timp o sa mai scoata un document de la partid de acolo compromitator pentru cineva. De ce nu le scot acum ?

   • in Aliantta Da era si pnl-ul. Ei stiu cum e cu finantarile si au si dovezi pe care le tin ascunse. Cine mi-a spus de un miliard pentru campania din 2004 are surse bune ca prostii astia din partide se si lauda pe la prieteni si vorba zboara. La fel si liberarii se lauda ca prostii pe ce o sa puna ei mana dupa ce va fi Crin presedinte ca acum nu prea pot ca e si PSD-ul. Tot la jaf le e minte si eu le-am dat flit celor din USL la vot in iarna cand am vazut ce au in cap. Nu va mai uitati in gura celor din partide ca mint de sting. De un timp Base se face ca-i contra rusilor ca vai cu afacerile cu rusii, ca e naspa daca ajungem la rusi si el ipocritul are afaceri in Kazasthan cu unul Shogunul. Nu e o problema ca are afaceri in Rusia, da e o mare ipocrizie sa te dai contra rusilor.

  • Crede cineva pe acest forum ca s-au donat numai lei aliantei DA in 2004?

   Eu nu cred. Si atunci e clar ca banca facea automat conversia.

 62. Apropo, inteleptii lu’ peste: daca voi aveati un milion de dolari (sau sapte, sau o suta), in 2004, toamna, cand PSD-ul si Adrian Nastase conduceau tara, aveau ~50% in sondaje si se pregateau sa preia si presedintia de la Ion Iliescu, i-ati fi pariat pe outsider?

 63. http://www.antena3.ro/economic/media/despre-salarii-pensii-taxe-impozite-locuri-de-munca-cu-victor-ponta-la-punctul-de-intalnire-234251.html Iar o sa va abureasca.Iar o sa prezinte masuriile lui ca un BINE PT NATIUNEA ROMANA.)))Macar sa-i spui ca incalca grav CONSTITUTIA PRIN COMPLICITATE LA INCALCAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE de catre fírmele de exploatari pe care el si gasca le ,,patroneaza,, Oameni amenintati de firme ,intrarea pe terenuriile lor in mod abuziv.Si mai spune-i ca normativa UE prevede CONSULTAREA POPULATIEI PE TEME DE MEDIU adica REFERENDUMURI .Iarasi incalca gasca lui si el o lege EUROPEANA.Si cand o sa puna taxe si pe mersul la buda.TAXE MARITE SI IMPOZITE =SCADEREA PUTERII DE CUMPARARE .ACCIZE MARITE =SCUMPIRI LA TOATE .Deci DUBLE SCUMPIRI =CONSUM MAI MIC=PRODUCTIE MAI PUTINA=SOMERI MAI MULTI SI CHIAR INCHIDEREA DE FIRME SI IMM-URI=MAI PUTINI BANI LA BUGET SI FRAUDA MAI MARE=FUGA INVESTITORIILOR etc etc.Intreaba-l daca-i intreg la cap))))Si daca stie diferente dintre INDEPENMDENTA sau DEPENDENTA .Si daca el isi vinde averea mai poate fi INDEPENDENT su DEPENDENT.)))Si cica el era in America PRO.AFACERI.Asta e cel mai tampit politician din historia ROMANIEI.Una vorbeste si face exact pe dos.Oricum va fi vechea poveste .Abureala si minciuni.Povesti de oameni suferinzi cu capul si care traiesc intr.-o lume schizofrenica.Si mai lasati-l sa mai si munceasca un toata ziulica la TV.)))Ah si romanii se trezesc .Un mai tine sa fie jefuiti si vanduti si fraieriti.Poate il itrebi de ce un are curajul sa iasa printre protestatari.Aia ,,extremisti,,

 64. http://www.realitatea.net/adrian-severin-romania-este-o-ordine-neo-fedudala-impartite-in-baronate_1312920_comentarii.html#view ASTA-I ROMANIA CU ADEVARAT .Problema ca vorba aia GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE.Si asta a facut parte din acelasi sistema baronial.Cel a gastiilor care au nenorocit tara asta si continua sa o faca rotindu-se cu votul naiviilor pe la ciolan de 23 de ani.Au pus tara la mana strainiilor doar sa stea ei in scaune cu binecuvantarea inaltelor porti ca acum au mai multe.Si cu ajutorul romaniilor care au memoria scurta.

 65. http://www.antena3.ro/romania/ponta-nu-vad-nici-o-schimbare-la-dna-nu-poti-sa-fluieri-doar-intr-o-directie-234265.html Coabitezi cu Basescu facand pipi pe voturiile alegatoriilor.O numesti pe Kovesi .Ai 70 la suta .MAJORITATE .Si vi sa spui ca Basescu in sus Basescu in jos .Asta-i caz de psihiatrii.Dubla personalitate inceput timpuriu de schizo..Poate reusesti tu Radule sau voi de la A3 sa schimbati DNA-ul ca parca asta asteapta asta si gasca sa le faca altii munca.Ei sa tot isi scuze IMPOTENTA acuzand pe altii.

  El e pro -afaceri in America dar mareste impoziitele,taxele ,accizele adica facand pe dos ceeace ar face unul pro afaceri.

  Zice ca recunoaste Kosovul in America apoi zice ca Parlamentul decide.

  Si altele.Parca-i tulburat la minte.

 66. mai romanasilor care sustineti ca acele extrase de cont sunt false.auzit’ati voi,decand sunt fluturate public aceste extrase,vreun expert de la banca nationala sau din domeniu bancar care sa sustina ca astfel de extrase nu au existat in sistemul bancar in 2004?cine v-a spus voua ca acele extrase de cont sunt false?

 67. Radu,am ajuns ca inainte de*89 cu datoriile fata de exterior!,cine va plati si citi ani vor trece pina la achitarea acestor datorii facut de acesti scaunari de dupa *90?copii si nepotii nostrii vor fi sacrificati deplin pentru prostia scaunarilor rotiti de 23-24 de ani de zile(si-au adunat diplome la kg sau metru cub doar pentru imagine si pensii ori functii,in rest,habar nu au pe ce lume traiesc din punct de vedere al gindirii logice,tehnice,organizatorice,si-au facut exact ce au dorit fiecare personal si poporul sa plateasca datoriile lor).Din cite imi dau seama,ai trait si tu in perioada comunista citiva ani,noi am trait totul din plin,stim ce inseamna datoriile externe(totul se schimba fata de semnatura initiala,convingere totala am).De ce nu se pune punct la aceste imprumuturi?,sa se dezvolte Romania asa cum trebuie(nu-mi spune ca nu sunt bani,dar inainte de *89 cum s-a facut?).
  1.reducerea tuturor salariilor/beneficiilor scaunarilor care sug din buget fara munca pina la 50% pe luna,sau daca muncesc,muncesc in alte locuri si cistiga banii din mai multe locuri.
  2.infiintarea locurilor de munca cu salariu mediu pe economie,inclusiv in agricultura.
  3.reducerea pensiilor si a salariilor cu functii platite de stat din buget, a tuturor directorilor,,nesimtite”care depasesc 50%din salariul scaunarilor principali,prin lege sa se faca(ma refer la absolut toate categoriile de angajati platiti din bugetul statului).
  4.apropo cu dl.Serbanescu,ce privat exista in Romania,daca totul se plateste din bugetul statului sau procente din salarii si pensii de la stat, de ce nu se face diferenta intre adevaratul privat(care nu primeste nimic de la stat) si ,,privatul” stat care fura direct din buget prin contracte si de la oricine.Nu se fac legi normale in tara asta intentionat,sigur,vezi si tu asa ceva…

 68. Cu tot respectul va rog sa-l intrebati pe primul ministru ce se intmpla cu salariatii care lucreaza in cercetare. Este normal ca dupa 22 de ani de munca si un doctorat sa ai un slalariu net de 1200 ron pe luna?
  Este normal sa nu poti avansa chiar daca experienta ta iti permite pentru ca posturile sunt blocate?

 69. Ma gandeam comparativ, la minunile pe care le fac unii medici romani din generatia tanara, la Spitalul de Copii Victor Gomoiu din Bucuresti, cu preocuparile mizere ale unui presedinte si ale unui jurnalist (fosti prieteni de altfel). Privem medicii, erau obositi,se citea pe fata lor,era dupamaiaza taraziua,zeci de cazuri trecusera prin mana lor in fiecare zi. De unde aveau atata putere launtrica si daruire pentru puii de romani? Este acel mister, prin care Roamania rezista cu ACESTI PARAZITI POLITICI FIXATI PE TOT CORPUL EI! Ah, de-am scapa odata de ei!

Leave a Reply