Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a pensionat cu data de 4 noiembrie 2014, potrivit informaţiilor din ultima declaraţie de avere a acestuia, postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit declaratiei de avere, Basescu a incasat in Noiembrie si Decembrie suma de 5166 ron. El a incalcat pe ultimele doua luni de mandat principiul stabilit chiar de el, de a nu cumula salariul cu pensia la stat.

Basescu are o pensie de 2500 ron si primeste o indemnizatie de fost presedinte in valoare de 6000 ron pe luna, plus casa de locuit, birou, masina, sofer si paza de la stat. Costurile statului roman pentru intretinerea lui Basescu depasesc 45000 ron, adica 10.000 euro lunar.

Cum vi se pare venitul de 8500 ron pe luna de la stat pentru Basescu? Se incadreaza politicianul milionar in euro la capitolul “pensionar nesimtit”, concept mizerabil ce a foat lansat chiar de regimul sau?

image

24 COMMENTS

 1. “Nu, nu, nu, nu, nu! De ce? Pentru că el este… EL! El merită! El are voie să aibă o asemenea pensie care, în cazul lui, nu este nesimțită. Dar a lui Iovan era!”

  ^Exact asta va fi replica tuturor pupincuriștilor lui Băsescu, Iohannis, PDL și “PNL nou”.

  Urmează să-l vedem prim-minstru din partea anticomuniștilor privați din “PNL nou” cumulând, firește, pensia cu salariul. De ce? Păi el e EL!

  Singura zicală etern valabilă României: “lasă bă, că merge și așa!”.

 2. Oricum am vedea noi pensia, nesimtita sau nu, fii sigur ca nu asa o vede si beneficiarul acesteia. Sau, mai bine spus, cred ca o vede… nesimtit de mica

 3. Să se bucure exact de cite se bucură ţara şi românii umiliţi în ultimul hal!!! Cum e posibil,,excrocul naibii” să încaseze pensie şi salariu încălcînd legea promulgată chiar de el cu pdl-iştii care şi-au bătut joc de naţia românească!!! E ceva concret, dar şi tacit: dacă ai dosare penale sau civile cu diferite infracţiuni, ai liber la candidaturi cît mai înalte, cu cît îţi baţi joc de naţiunea din care faci parte, cu cît distrugi mai mult şi mai puternic în jur, cu cît manipulezi şi persiflezi mai mult, cu cît minţi sau furi, fie şi prin acte fabricate, cu atît primeşti salariu mai mare, primeşti mai mult la pensie, poate este prevăzut întro lege ascunsă de văzul lumii!!!
  Hello!!! Justiţia!!! Cum e posibil să încalce legea acest individ, prin încasarea pensiei şi a salariului de la locul de muncă???…cumva ilegalităţi acceptate tacit între voi şi el???
  O indemnizatie de fost presedinte in valoare de 6000 ron! Pentru ce??? Că şi-a bătut joc de tot şi toate??? Că a semnat coabitarea cu psd împotriva voinţei poporului??? Acum vrea şi casa de locuit, birou, masina, sofer si paza de la stat!!! Bă, voi politicienii, sunteţi întregi la creier şi minte???
  DAAAA!!! PENSIONAR NESIMŢIT, PERFECT !!! CONFORM VOCABULARULUI ŞI EXPRIMAREA LOR MIZERABILĂ
  …de acum, daţi-l în judecată şi cereţii daune morale fără limite, are de unde plăti,,pensionarul nesimţit”! chiar el grăit-a…

 4. Se incadreaza cu brio. Mai mult, e si pensionar penal. Asteptam ca justitia sa-si faca datoria.

 5. DNA. Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, sare în apărarea procurorilor: “Ne convine sau nu, DNA este o instituție puternică și credibilă. Așa că, jos pălăria!”

 6. De pe ANTENA3.ro:
  Judecător, în plenul CSM: Politicienii să fie obligaţi să-şi dea demisia sau să fie suspendaţi din funcţii dacă atacă independenţa justiţiei

 7. Oricare fost presedinte, trebuie sa devina cetatean de rand, neprivilegiat. E ca la …, cat e presedinte are imunitate si dupa, top, ia nenica casa, masina, sofer si banuti.

 8. Asa si ? Romanii i-au dat pensia de buna voie. Nu i-a obligat nimeni. Sa i-o dea in continuare. Oricum se lafaie si nu mai pot de bine si vin se miauna ca o duc rau. Niste minciuni.

 9. Abia acum avem de-a face cu adevaratul pensionar nesimtit. Daca incaseaza indemnizatie de fost sef de stat 6000ron+2500 ron pensie iar casa, masina, soferul si paza le are mocca de la statul romani, adica de la pensionarii si muncitorii pe care i-a tot prigonit sau vroia sa ii scoata din sistem pe cale naturala, rezulta ca fostul sef de stat este un actual pensionar nesimtit.
  Deasemnea mai rezulta si ca are de “spart” lunar 8500ron. Pe ce i-o cheltui micutul? I-o fi greu?
  Intr-o nota cit se poate de serioasa insa, as vrea sa stiu:
  Cum s-ar descurca daca ar avea doar 800ron de cheltuit lunar, cit au parintii mei dupa mai bine de 36 de ani de munca?
  Munca in sistem de 3-4 ture, in mediu toxic, intr-un combinat chimic.
  Cum s-ar simti daca ar mai si veni luna de luna niste nesimtiti ca el, care sa-i ia impozite peste impozite. Si sa-i spuna cu un tupeu porcesc ca totul se impoziteaza in tara asta, inclusiv pensiile de batjocura.

 10. E bine ca tot de Basescu vorbim. Sa nu cumva sa uite lumea de el. Dar daca discutam in stil comunist pensile si salariile nesimtite, caci de toti romanii trebuie sa aiba aceleasi salarii si pensii, hai sa vedem si ce spune legea despre pensia si renta fostilor presedinti si poate dati cat cheltuie statul Roman si cu pensionarul Iliescu. Vila de la Scrovistea cat o fi oare? Suporta pensionarul Iliescu intretinerea ei din pensia lui la nivelul pensiei minime din Romania? Sau si asta e un alt pensionar nesimtit?

 11. trebuia suspendat macar o zi si nu avea drept la pensie nesimtita. dar de..si-au dat mana toti pe sub masa, base, ponta, iohannis, daniel constantin, junele tomnatic tariceanu

 12. Asta n-a mancat si n-a baut,si-a donat si salariul,si-a crescut si averea (conform declaratiei)…..Statul de drepti,ce facem bre? US Embassy,Luluta fac un apel (cum ne invata domnul Iliesiu)
  Poate asa isi da seama pe unde a gresit Ponta & Co,ca era pe undeva mai bine sa il fi suspendat,macar formal pe final de mandat,pe vataful statului!

 13. Foaie Parcurs: Navigat Biruinta, reprezentatnta Anvers, 60.000$ la end of ’89, vandut Flota…,tras casa Mihaileanu, EBA Luxten, aparatment Lux Baneasa,Ioana B terenuri Nana, Mircea B& interlopii, afaceri Port Constanta, pensie, indemnizatie si tot tacamul de la poporul roman! Sa Traiti Bine…!Poza este sugestiva in toata splendoarea ei! Este produsul pur romanesc de varf al celor 25 de ani, oameni buni!

 14. Petre Roman si Cico Dumitrescu i-au purtat noroc astuia ! Noua nu prea … sper sa dea socotela intr-o BUNA ZI !

 15. Magarul asta incalificabil nu merita nici 50 de bani !!!
  Tot ce merita MAGARUL asta e o pereche de catuse si o bila grea de fier legata de un picior !!! Criminalul asta merita dezbracat in pielea goala uns cu miere si funingine si tavalit prin pene de gisca, dupa care plimbat pe Calea Victoriei si Bulevardul Magheru legat de-o funie, iar lumea sa-l scuipe si sa arunce cu oua stricate in el !!! Asta merita !!!

Leave a Reply